- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.581
Telefonu eklerim özeldenBuluşamasak da isterseniz telefonlaşıp yazışabiliriz
Günaydın cnm sağol Allah razı olsun hastane değil doktorun özel muayenesine gidiyorum bu 2. denemem bende şaşırdım açıkcası daha öncekinde çağırmamıştı. dün az pembe lekelenmelerim oldu ilk gün olması moralimi bozdu biraz. sonra baktım forumlarda işlemlerden dolayı olabliyormuş bakalım bekleyip göreceğim neler olacak.Hayırlı olsun bebegin ins.sıkı sikı tutunur.hangi hastaneydi transferden sonra bu ilgi şasırttı.inş. bize umut ol
Aynen öyle canım, fark ettim :)Fikirlerimiz baya baya aynı canım daha öncede oldu
Ok dir , beklerimTelefonu eklerim özelden
Hayırlısı olsun inşallah.Günaydın cnm sağol Allah razı olsun hastane değil doktorun özel muayenesine gidiyorum bu 2. denemem bende şaşırdım açıkcası daha öncekinde çağırmamıştı. dün az pembe lekelenmelerim oldu ilk gün olması moralimi bozdu biraz. sonra baktım forumlarda işlemlerden dolayı olabliyormuş bakalım bekleyip göreceğim neler olacak.
Ayy hadi inşallah olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz.Selam kızlar bugün transferim oldu c.tesi günü 5. Gün doktorun muayenesinde olacağım kan alacak hormonlara bakilacakmis umarım size iyi haberler verip umut olabilirim
Amin insallahHayırlısı olsun inşallah.
inşallah canım gelişmeleri haberdar edeceğimAyy hadi inşallah olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Size yazdıktan sonra biraz baktım internete, yaşı küçük olan ebeveynin yaşını baz aliyorlarmış. Bir de 2 yıl kadar bekleme süresi varmış. Yani en az 5-6 yaşlarında bir çocuk veriyorlar. Ben surecin daha kolay olmasını arzu ederdim. O kadar anne babasız cocuk var, yazık. Evlat edinme ozendirilmeliydi. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum,Kamuda sosyal hizmet uzmanıyım canım.
Ben sosyal hizmet uzmaniyim ya, bu isi yapan meslek oluyorum.o subede calısmadım. Aileler sadece bebek almak istediginden evlat edinme sırası bebekte oluyor.büyük cocuk almak isteyen yok.en önemlisi anne baba ve cocuk arasında yaş farkinın makul bicimde olması için bu yaş hesabı var.bana biraz uzak evlat edinmek.donasyonu tercih ederim.kendi dogurdugum esimin olan bir cocuguZaten donasyon evlat edinmenin gizli hali bence.ilk beş yastaki egitimde önemli.bu konuda ön bilgi edinirim isterseniz.bunun diger kolay yöntemi koruyucu aile olmak.ilk önce koruyucu aile olup sonra o cocugu evlat ediniyorlar vs .ya kızlar konuya en yakın olan en uzaktır iste böyle
Tercihlerinize saygı duyuyorum. Benim söylemeye çalıştığım, evlat edinmeye yakın olsaydınız bile bunu Türkiye'de kolay kolay yapamayacağınız...Sana katılıyorum canım ve evlat edinme konusuna sıcak bakmıyorum. hadi donasyonu anlarım. Nihayetinde gebeliği yaşamak var. Doğum yapmak var. En azından baba vesilesi ile kan bağı var. Ama evlatlık bana olası gelmiyor.
Yaşınız gençmiş, sebebi ne acaba negatif olmasının, genetik testlere başvurdunuz mu?Benim durum simdilik iyi bir doktor arayisindayim.
Iki negatif asilama ve iki negatif tup bebek
Yas 37
Erkek infertilitesi..sperm kalitesi kotuYaşınız gençmiş, sebebi ne acaba negatif olmasının, genetik testlere başvurdunuz mu?
Şaşırmamak lazım canım. Türkiye' de yapılabilmesi gereken şeyler o kadar zor ki , ve yaşanmaması gereken olayları yaşamak da bir o kadar kolay ...Size yazdıktan sonra biraz baktım internete, yaşı küçük olan ebeveynin yaşını baz aliyorlarmış. Bir de 2 yıl kadar bekleme süresi varmış. Yani en az 5-6 yaşlarında bir çocuk veriyorlar. Ben surecin daha kolay olmasını arzu ederdim. O kadar anne babasız cocuk var, yazık. Evlat edinme ozendirilmeliydi. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum,
Tercihlerinize saygı duyuyorum. Benim söylemeye çalıştığım, evlat edinmeye yakın olsaydınız bile bunu Türkiye'de kolay kolay yapamayacağınız...
MaalesefŞaşırmamak lazım canım. Türkiye' de yapılabilmesi gereken şeyler o kadar zor ki , ve yaşanmaması gereken olayları yaşamak da bir o kadar kolay ...
O zaman aşılama sonuç vermezmiş zaten, neredeydi önceki tedaviler?Erkek infertilitesi..sperm kalitesi kotu
Hepsi tek bir merkezde. Farkli doktorlarda.O zaman aşılama sonuç vermezmiş zaten, neredeydi önceki tedaviler?
Anladım, umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. Şu anda en iyi seçenek İstanbul gibi görünüyor. Burada farklı şehirlerde yaşayan arkadaşlar da İstanbul'a geliyor tedavi için.Hepsi tek bir merkezde. Farkli doktorlarda.
Yurt disinda
ayy maşallah maşallah arkadaşımDostlar şimdi kontrolden doktordan çıktım.opu cumartesi benim perşembem tahmindi.muayenede 1 yumurtam daha olusmuş 4 e cıktı sayıçok mutlu oldumm.anlatamam bu 1; arı sütü bal polen yememden ileri geliyor.muhakkak bir + artısı var her defasında bu mucize icin muhakkak yemeye devam edelim hamile kalabilirsem hamileykende yiyecegim
Insallah iyi gececek doktorun neler yapiyor boyle bize de onemli bilgileri aktarırsin.bundan sonra keyfini cıkar haydi Allahım ol desin ve olsun.eskiden hatırlıyorum ama unuttum.yazmak istersen sıkılmazsan kac tane ve kacıncı gün embriyosu yazmazsanda problem degil.Günaydın cnm sağol Allah razı olsun hastane değil doktorun özel muayenesine gidiyorum bu 2. denemem bende şaşırdım açıkcası daha öncekinde çağırmamıştı. dün az pembe lekelenmelerim oldu ilk gün olması moralimi bozdu biraz. sonra baktım forumlarda işlemlerden dolayı olabliyormuş bakalım bekleyip göreceğim neler olacak.
Sagol canım, buralardayım gecen cumartesi geldim.haydi bakalım bebisler gelsin sana hayırli ugurlu olsun simdiden benden öncesin tertipayy maşallah maşallah arkadaşımdaha buralardasın yani, haydi bakalım, bebişlerimiz yola çıktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?