Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun bebegin ins.sıkı sikı tutunur.hangi hastaneydi transferden sonra bu ilgi şasırttı.inş. bize umut ol
Günaydın cnm sağol Allah razı olsun hastane değil doktorun özel muayenesine gidiyorum bu 2. denemem bende şaşırdım açıkcası daha öncekinde çağırmamıştı. dün az pembe lekelenmelerim oldu ilk gün olması moralimi bozdu biraz. sonra baktım forumlarda işlemlerden dolayı olabliyormuş bakalım bekleyip göreceğim neler olacak.

Hayırlısı olsun inşallah.

Size yazdıktan sonra biraz baktım internete, yaşı küçük olan ebeveynin yaşını baz aliyorlarmış. Bir de 2 yıl kadar bekleme süresi varmış. Yani en az 5-6 yaşlarında bir çocuk veriyorlar. Ben surecin daha kolay olmasını arzu ederdim. O kadar anne babasız cocuk var, yazık. Evlat edinme ozendirilmeliydi. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum,
Tercihlerinize saygı duyuyorum. Benim söylemeye çalıştığım, evlat edinmeye yakın olsaydınız bile bunu Türkiye'de kolay kolay yapamayacağınız...

Şaşırmamak lazım canım. Türkiye' de yapılabilmesi gereken şeyler o kadar zor ki , ve yaşanmaması gereken olayları yaşamak da bir o kadar kolay ...

Dostlar şimdi kontrolden doktordan çıktım.opu cumartesi benim perşembem tahmindi.muayenede 1 yumurtam daha olusmuş 4 e cıktı sayı çok mutlu oldumm.anlatamam bu 1; arı sütü bal polen yememden ileri geliyor.muhakkak bir + artısı var her defasında bu mucize icin muhakkak yemeye devam edelim hamile kalabilirsem hamileykende yiyecegim

ayy maşallah maşallah arkadaşım daha buralardasın yani, haydi bakalım, bebişlerimiz yola çıktılar

Insallah iyi gececek doktorun neler yapiyor boyle bize de onemli bilgileri aktarırsin.bundan sonra keyfini cıkar haydi Allahım ol desin ve olsun.eskiden hatırlıyorum ama unuttum.yazmak istersen sıkılmazsan kac tane ve kacıncı gün embriyosu yazmazsanda problem degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…