- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.601
Sıkıntıdan buralardayım cnm zaten ne merak edersen sorabilirsin aileden arkadaşlarımdan kimse bilmiyor kimseyle paylaşamıyorum burda rahatlıyorum biraz. 3.gün embiryosu 2 tane transfer olduInsallah iyi gececek doktorun neler yapiyor boyle bize de onemli bilgileri aktarırsin.bundan sonra keyfini cıkar haydi Allahım ol desin ve olsun.eskiden hatırlıyorum ama unuttum.yazmak istersen sıkılmazsan kac tane ve kacıncı gün embriyosu yazmazsanda problem degil.
Ailen derken en yakın annenden de mi sakladınSıkıntıdan buralardayım cnm zaten ne merak edersen sorabilirsin aileden arkadaşlarımdan kimse bilmiyor kimseyle paylaşamıyorum burda rahatlıyorum biraz. 3.gün embiryosu 2 tane transfer oldu
Harika bir haber, devamı gelir inşallahDostlar şimdi kontrolden doktordan çıktım.opu cumartesi benim perşembem tahmindi.muayenede 1 yumurtam daha olusmuş 4 e cıktı sayıçok mutlu oldumm.anlatamam bu 1; arı sütü bal polen yememden ileri geliyor.muhakkak bir + artısı var her defasında bu mucize icin muhakkak yemeye devam edelim hamile kalabilirsem hamileykende yiyecegim
Evet annem kardeşlerim bilmiyorlar daha önceki tedavimi biliyorlardı çok stres oluyor böyle daha sakinlik var eşim ve ben sadece:)Ailen derken en yakın annenden de mi sakladınnasıl rahat ediyorsan öyle...burada fazla gezmesen daha mı iyi aklında oluyor çünkü.bebişlerin maşallah güzel olmus 2 tane insallah olup bakmaktan bezdirirler
Aferin sana, yumurtalarına da maşallah. Allah daha çok versin inşallah. Transfere kadar bolca biriksin kaliteli kaliteli inşallah. Arı sütü karışıma devamDostlar şimdi kontrolden doktordan çıktım.opu cumartesi benim perşembem tahmindi.muayenede 1 yumurtam daha olusmuş 4 e cıktı sayıçok mutlu oldumm.anlatamam bu 1; arı sütü bal polen yememden ileri geliyor.muhakkak bir + artısı var her defasında bu mucize icin muhakkak yemeye devam edelim hamile kalabilirsem hamileykende yiyecegim
Hmm super... bebişler bezdirsin derken sakaydı uslu olsunlarEvet annem kardeşlerim bilmiyorlar daha önceki tedavimi biliyorlardı çok stres oluyor böyle daha sakinlik var eşim ve ben sadece:)
Hep birlikte umarım artsınAferin sana, yumurtalarına da maşallah. Allah daha çok versin inşallah. Transfere kadar bolca biriksin kaliteli kaliteli inşallah. Arı sütü karışıma devam
yeterki olsunlar ben razıyım bezsemde razıyım :)Hmm super... bebişler bezdirsin derken sakaydı uslu olsunlar
Tebrikler, çok sevindim:)Dostlar şimdi kontrolden doktordan çıktım.opu cumartesi benim perşembem tahmindi.muayenede 1 yumurtam daha olusmuş 4 e cıktı sayıçok mutlu oldumm.anlatamam bu 1; arı sütü bal polen yememden ileri geliyor.muhakkak bir + artısı var her defasında bu mucize icin muhakkak yemeye devam edelim hamile kalabilirsem hamileykende yiyecegim
Sagol canım hep birlikteHarika bir haber, devamı gelir inşallah
sagol dostum hep birlikte insallahTebrikler, çok sevindim:)
Yaş 39 fsh 16 amh 0,36 normal şartlarda ultrasonda işe yarar büyüklükte bir yumurtam oluşmuştu. tedavide biosteronla ancak ikiyi bulduk. Onlarda işe yaramadı. Forumlardan biri hayıt otu iç yazmış. Tohumları çekip sıcak suya atıp içtim. Öyşe çok acıda yapmadım. Günde iki fincan her gün içtim. Dün kan sayımı yaptırdım. FSH 16 dan 6 ya düşmüş. LH ım yarıya düşmüş 5,5 E2 ide iki katından fazla 55. Hepsi daha iyi değerlere gelmiş. AMH değişmiyor tabi 0,36 yumurta rezervim. İki tüp bebek denemesi yaptırdım ne yazık ki tutmadı. 3 aydır nadastaydım. Günde iki defa hayıt otu çayı iyi geldi. Bir süre daha bekleyeceğim. Spor yapıp kan dolaşımı hızlandıracağım. FSH çözümsüz değil. Bakalım tedavisiz nasıl durum diye 10. gün ultrasona girdim normal bir kadındoğumcuya bir yumurtalıkta 13,6 mm 12 mm 8 mm diğer yumurtalıkta 17,8 mm folicüller gözüktü. Doktor ilaca bile gerek yok doğal yollarla hamile kalabilcek büyüklüğe ulaşacak iki güne iki yumurtanız dedi. Hemen preseed (kadının kuruluğu erkek spermlerinin bir kısmını öldürmesini engelleyip rahim azından geçip hızla yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyormuş) diye bir jel var onu kullanarak gün aşırı ilişkiye girdik. Sonucu 14 gün sonra size iletirim.
Sen hormon dengesiziliği yüzünden mi gebe kalamıyordun? Sorun neydi doktor söylemiş miydi?Yaş 39 fsh 16 amh 0,36 normal şartlarda ultrasonda işe yarar büyüklükte bir yumurtam oluşmuştu. tedavide biosteronla ancak ikiyi bulduk. Onlarda işe yaramadı. Forumlardan biri hayıt otu iç yazmış. Tohumları çekip sıcak suya atıp içtim. Öyşe çok acıda yapmadım. Günde iki fincan her gün içtim. Dün kan sayımı yaptırdım. FSH 16 dan 6 ya düşmüş. LH ım yarıya düşmüş 5,5 E2 ide iki katından fazla 55. Hepsi daha iyi değerlere gelmiş. AMH değişmiyor tabi 0,36 yumurta rezervim. İki tüp bebek denemesi yaptırdım ne yazık ki tutmadı. 3 aydır nadastaydım. Günde iki defa hayıt otu çayı iyi geldi. Bir süre daha bekleyeceğim. Spor yapıp kan dolaşımı hızlandıracağım. FSH çözümsüz değil. Bakalım tedavisiz nasıl durum diye 10. gün ultrasona girdim normal bir kadındoğumcuya bir yumurtalıkta 13,6 mm 12 mm 8 mm diğer yumurtalıkta 17,8 mm folicüller gözüktü. Doktor ilaca bile gerek yok doğal yollarla hamile kalabilcek büyüklüğe ulaşacak iki güne iki yumurtanız dedi. Hemen preseed (kadının kuruluğu erkek spermlerinin bir kısmını öldürmesini engelleyip rahim azından geçip hızla yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyormuş) diye bir jel var onu kullanarak gün aşırı ilişkiye girdik. Sonucu 14 gün sonra size iletirim.
haydi bakalım arkadaşım, eşinin spermlerde sorun yoksa kendiliğinden hamile kalabilirsin. merakla heyecanla sonucu bekliyor olacağız.Yaş 39 fsh 16 amh 0,36 normal şartlarda ultrasonda işe yarar büyüklükte bir yumurtam oluşmuştu. tedavide biosteronla ancak ikiyi bulduk. Onlarda işe yaramadı. Forumlardan biri hayıt otu iç yazmış. Tohumları çekip sıcak suya atıp içtim. Öyşe çok acıda yapmadım. Günde iki fincan her gün içtim. Dün kan sayımı yaptırdım. FSH 16 dan 6 ya düşmüş. LH ım yarıya düşmüş 5,5 E2 ide iki katından fazla 55. Hepsi daha iyi değerlere gelmiş. AMH değişmiyor tabi 0,36 yumurta rezervim. İki tüp bebek denemesi yaptırdım ne yazık ki tutmadı. 3 aydır nadastaydım. Günde iki defa hayıt otu çayı iyi geldi. Bir süre daha bekleyeceğim. Spor yapıp kan dolaşımı hızlandıracağım. FSH çözümsüz değil. Bakalım tedavisiz nasıl durum diye 10. gün ultrasona girdim normal bir kadındoğumcuya bir yumurtalıkta 13,6 mm 12 mm 8 mm diğer yumurtalıkta 17,8 mm folicüller gözüktü. Doktor ilaca bile gerek yok doğal yollarla hamile kalabilcek büyüklüğe ulaşacak iki güne iki yumurtanız dedi. Hemen preseed (kadının kuruluğu erkek spermlerinin bir kısmını öldürmesini engelleyip rahim azından geçip hızla yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyormuş) diye bir jel var onu kullanarak gün aşırı ilişkiye girdik. Sonucu 14 gün sonra size iletirim.
Amin hayirlisi insallah. Bende iatanbulda arastiriyorum.Anladım, umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız. Şu anda en iyi seçenek İstanbul gibi görünüyor. Burada farklı şehirlerde yaşayan arkadaşlar da İstanbul'a geliyor tedavi için.
çok teşekkür ederim, geçen sene mayıs ayında yaklaşık 1 sene olucak, evet haklısınız genç değiliz her geçen ay şansımız daha da azalıyor, bu arada inşallah bu akşam konuşucam eşimle işyerinde bayağı çok yorulmuştu iki gün, üzerine gitmeyeyim dedim, görüşmek üzereben de düşük yaptım, 9 haftalıkken kalbi durdu. eşimde hem morfoloji hem de sayı sorunu var. bende birşey çıkmadı, sadeece erken rezerv azlığı var. daha sonra hamile kalamadım. 1,5 sene oldu. eşimin değerleri ile nasıl hamile kaldığıma şaşırıyor doktorlar. hepsi tüp bebek dedi. şimdiye kadar gittiklerimin hepsi... senin eşinin değerlerini bilmiyorum ama sayı az yazmışsın. bence tekrar test yaptır, eğer önceki test 6 ayı geçti ise.. sonra da doktora gösterin. anlıorum işkence ama sayı azken normal yolla olmuyor, zaman da böylece geçiyor...25 yaşında değiliz ne yazık ki...
tam olarak sebep bilinmiyor canım ama büyük ihtimal kan pıhtılaşması olabilir, morfolojide olabilir,Kalbi durmasının sebebi pıhtılaşma mı morfolojinin düşük olması mı? Tüp bebekte morfolojinin hiç önemi yok. Buralarda okumuştum yüzde 2 ile hamile kalan var. Mucize bir iş, morfolojiye ona buna bakmıyor. Bence de iki yolu da takip et derim. Tüp bebek için zaten testi tekrar isteyecekler sanırım. Zaten tek yaptıkları o test, onu da bir zahmet yapsınlar
bende var pıhtılaşma coraspin kullanıyorum, eğer gebelik olursa artı birde havuç suyu , çok teşekkürler canımGünaydın hanımlar,
Şimdi Saraçoğlu hocayı dinledim. Yine:) Kadınların çoğu aslında her ay hamile kalabiliyor, BHCG de değer 2 nin üstüne çıkıyor. Haberi bile olmuyor ama embriyo tutunamayıp düşüyor. Adetle birlikte atılıyor. Bunun ana nedeni kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyor. embriyoyu besleyen kılcal damarlardan kan akışı duruyormuş ufak bir pıhtılaşmada. ve bebek beslenemeyip ölüyormuş.embriyonun tutunabilmesi için her akşam taze havuç suyu içilmeli diyor. Tabi doktorunuz pıhtılaşma için ilaç önerdiyse onu da bırakmamalı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?