Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sıkıntıdan buralardayım cnm zaten ne merak edersen sorabilirsin aileden arkadaşlarımdan kimse bilmiyor kimseyle paylaşamıyorum burda rahatlıyorum biraz. 3.gün embiryosu 2 tane transfer oldu

Sıkıntıdan buralardayım cnm zaten ne merak edersen sorabilirsin aileden arkadaşlarımdan kimse bilmiyor kimseyle paylaşamıyorum burda rahatlıyorum biraz. 3.gün embiryosu 2 tane transfer oldu
Ailen derken en yakın annenden de mi sakladın nasıl rahat ediyorsan öyle...burada fazla gezmesen daha mı iyi aklında oluyor çünkü.bebişlerin maşallah güzel olmus 2 tane insallah olup bakmaktan bezdirirler

Harika bir haber, devamı gelir inşallah

Ailen derken en yakın annenden de mi sakladın nasıl rahat ediyorsan öyle...burada fazla gezmesen daha mı iyi aklında oluyor çünkü.bebişlerin maşallah güzel olmus 2 tane insallah olup bakmaktan bezdirirler
Evet annem kardeşlerim bilmiyorlar daha önceki tedavimi biliyorlardı çok stres oluyor böyle daha sakinlik var eşim ve ben sadece:)

Aferin sana, yumurtalarına da maşallah. Allah daha çok versin inşallah. Transfere kadar bolca biriksin kaliteli kaliteli inşallah. Arı sütü karışıma devam

Tebrikler, çok sevindim:)

Yaş 39 fsh 16 amh 0,36 normal şartlarda ultrasonda işe yarar büyüklükte bir yumurtam oluşmuştu. tedavide biosteronla ancak ikiyi bulduk. Onlarda işe yaramadı. Forumlardan biri hayıt otu iç yazmış. Tohumları çekip sıcak suya atıp içtim. Öyşe çok acıda yapmadım. Günde iki fincan her gün içtim. Dün kan sayımı yaptırdım. FSH 16 dan 6 ya düşmüş. LH ım yarıya düşmüş 5,5 E2 ide iki katından fazla 55. Hepsi daha iyi değerlere gelmiş. AMH değişmiyor tabi 0,36 yumurta rezervim. İki tüp bebek denemesi yaptırdım ne yazık ki tutmadı. 3 aydır nadastaydım. Günde iki defa hayıt otu çayı iyi geldi. Bir süre daha bekleyeceğim. Spor yapıp kan dolaşımı hızlandıracağım. FSH çözümsüz değil. Bakalım tedavisiz nasıl durum diye 10. gün ultrasona girdim normal bir kadındoğumcuya bir yumurtalıkta 13,6 mm 12 mm 8 mm diğer yumurtalıkta 17,8 mm folicüller gözüktü. Doktor ilaca bile gerek yok doğal yollarla hamile kalabilcek büyüklüğe ulaşacak iki güne iki yumurtanız dedi. Hemen preseed (kadının kuruluğu erkek spermlerinin bir kısmını öldürmesini engelleyip rahim azından geçip hızla yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyormuş) diye bir jel var onu kullanarak gün aşırı ilişkiye girdik. Sonucu 14 gün sonra size iletirim.

HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

Sen hormon dengesiziliği yüzünden mi gebe kalamıyordun? Sorun neydi doktor söylemiş miydi?

haydi bakalım arkadaşım, eşinin spermlerde sorun yoksa kendiliğinden hamile kalabilirsin. merakla heyecanla sonucu bekliyor olacağız.

Günaydın hanımlar,
Şimdi Saraçoğlu hocayı dinledim. Yine:) Kadınların çoğu aslında her ay hamile kalabiliyor, BHCG de değer 2 nin üstüne çıkıyor. Haberi bile olmuyor ama embriyo tutunamayıp düşüyor. Adetle birlikte atılıyor. Bunun ana nedeni kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyor. embriyoyu besleyen kılcal damarlardan kan akışı duruyormuş ufak bir pıhtılaşmada. ve bebek beslenemeyip ölüyormuş.embriyonun tutunabilmesi için her akşam taze havuç suyu içilmeli diyor. Tabi doktorunuz pıhtılaşma için ilaç önerdiyse onu da bırakmamalı diyor.

çok teşekkür ederim, geçen sene mayıs ayında yaklaşık 1 sene olucak, evet haklısınız genç değiliz her geçen ay şansımız daha da azalıyor, bu arada inşallah bu akşam konuşucam eşimle işyerinde bayağı çok yorulmuştu iki gün, üzerine gitmeyeyim dedim, görüşmek üzere

tam olarak sebep bilinmiyor canım ama büyük ihtimal kan pıhtılaşması olabilir, morfolojide olabilir,
ben hamile kalmadan evvel eşim test yaptırmıştı, %2 ile normal yolla hamile kaldım geçen sene 39 yaşındaydım birde ,
çok teşekkür ederim canım

bende istanbul da ikamet ediyorum, çakmak erdem hastanesi ne gitmek istiyorum ilk etapta
, anadolu yakasında başka nereyi tavsiye edebilir siniz bana kızlar

bende var pıhtılaşma coraspin kullanıyorum, eğer gebelik olursa artı birde havuç suyu , çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…