- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.621
aynen aklın yolu bir canım, sizlerde bu konularda daha tecrübeli olduğunuzdan fikirleriniz benim için çok önemli oluyor, çok teşekkür ederim hepinizeCanım eşine ne kadar test yaptırsanda sonuçta ciddi farklar olmayacaktır,bence direk tüp bebeğe gidip ,eşinide bitkisel kürlerle falan buna hazırla benimde 2 düşüğüm oldu ve eşimin spermlerinde problem vardı ,şimdi mormal yoldan hamileyim ama gördüğüm tüpbebek tedavisinin yumurta geliştirici etkisi ve eşime yaptırdığım kürlerin faydasını ve tabi hepsinden öte dualarımla benim sonucum böyle beklemek zaman kaybı
Pıhtılaşma sorunu yaşayanlar, gebe kaldığınızı öğrendiğiniz an her sabah yarım çay bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı limon suyu sıkıp için, kanı en iyi sulandıran şeydir limon dedi. Doktor kontrolünde tabiki.bende var pıhtılaşma coraspin kullanıyorum, eğer gebelik olursa artı birde havuç suyu , çok teşekkürler canım
o da iyiymiş normal yolla oluyor ama aşılama olmamış, kısmet işteSen hemen hamile kalabilirsin.yazdım ya arkadaşım kan pıhtılaşması varmış.istedigi zaman hamile kaldı.ama aşılamada hamile kalamadı :) o da bebeğin düşmesine cok üzülmüş.ne oldugunu anlayamadan düşük yaşıyormuş cünkü
limon çok iyi biliyorum, hem ödem de atıyorsunuz bir yandan ama benim tansiyonumu çok düşürdü içemiyorumPıhtılaşma sorunu yaşayanlar, gebe kaldığınızı öğrendiğiniz an her sabah yarım çay bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı limon suyu sıkıp için, kanı en iyi sulandıran şeydir limon dedi. Doktor kontrolünde tabiki.
Ben ilk denememi erdemde yaptım canım. Hem evime hem işime yakın hem de fiyatı piyasadakilerin neredeyse yarısı diye orayı tercih etmiştim. . Kasım ayında yani yaklaşık 6 ay önce ilaçlar dahil 5 bin lira verdim. Negatif çıkınca da dediler ki aşılama hediyemiz var. Ücretsiz olarak aşılama da yaptırdım. O da negatif çıktı. Sonradan bu siteden yazılanları okudum da labaratuvar kalitesi çok kötüymüş. Ayrıca hepi topu 2 embriyolog, 1 koordinatör ( ne işe yaradığı belli olmayan ) 1 tane de doktor var. Tabi ki gebe kalabilen hastaları da olmuştur ama ben kendi adıma ikinci tedaviyi orada görmeyi göze alamadım. Şansını denemek istersen sen bilirsin canım. Sadece bilmeni istedimbende istanbul da ikamet ediyorum, çakmak erdem hastanesi ne gitmek istiyorum ilk etapta
, anadolu yakasında başka nereyi tavsiye edebilir siniz bana kızlar
hımmmm çok teşekkür ederim, düşünücem, şu an tedavi görüyor musunuz , özelden yazabilir misiniz bana mümkünse,Ben ilk denememi erdemde yaptım canım. Hem evime hem işime yakın hem de fiyatı piyasadakilerin neredeyse yarısı diye orayı tercih etmiştim. . Kasım ayında yani yaklaşık 6 ay önce ilaçlar dahil 5 bin lira verdim. Negatif çıkınca da dediler ki aşılama hediyemiz var. Ücretsiz olarak aşılama da yaptırdım. O da negatif çıktı. Sonradan bu siteden yazılanları okudum da labaratuvar kalitesi çok kötüymüş. Ayrıca hepi topu 2 embriyolog, 1 koordinatör ( ne işe yaradığı belli olmayan ) 1 tane de doktor var. Tabi ki gebe kalabilen hastaları da olmuştur ama ben kendi adıma ikinci tedaviyi orada görmeyi göze alamadım. Şansını denemek istersen sen bilirsin canım. Sadece bilmeni istedim
Tedavi sürecimi buradaki arkadaşlar biliyor canım. Görüntü kalabalığı olmasın diye özelden sana da yazdım ...hımmmm çok teşekkür ederim, düşünücem, şu an tedavi görüyor musunuz , özelden yazabilir misiniz bana mümkünse,
Üsküdar altunizade de euro fertil var fiyat olarak birçok yere göre uygun yakında olabilir size yıllardır tüpbebek konusunda çalışan bir merkez bir görüşün uygunsa:)Ben ilk denememi erdemde yaptım canım. Hem evime hem işime yakın hem de fiyatı piyasadakilerin neredeyse yarısı diye orayı tercih etmiştim. . Kasım ayında yani yaklaşık 6 ay önce ilaçlar dahil 5 bin lira verdim. Negatif çıkınca da dediler ki aşılama hediyemiz var. Ücretsiz olarak aşılama da yaptırdım. O da negatif çıktı. Sonradan bu siteden yazılanları okudum da labaratuvar kalitesi çok kötüymüş. Ayrıca hepi topu 2 embriyolog, 1 koordinatör ( ne işe yaradığı belli olmayan ) 1 tane de doktor var. Tabi ki gebe kalabilen hastaları da olmuştur ama ben kendi adıma ikinci tedaviyi orada görmeyi göze alamadım. Şansını denemek istersen sen bilirsin canım. Sadece bilmeni istedim
çok teşekkür ederim, bahçeci umut tan randevu aldım bu hafta için, iki yada üç yer ile görüşüp ondan sonra karar vermek istiyorumÜsküdar altunizade de euro fertil var fiyat olarak birçok yere göre uygun yakında olabilir size yıllardır tüpbebek konusunda çalışan bir merkez bir görüşün uygunsa:)
ben de Aret Kamar İstanbul Tüp Bebek Merkezini tavsiye ediyorum. Henüz tedaviye başlamadım ama muayeneye gittim. Hoca da ekibi de çok tatlılar.
0,36 rezerviniz düşük fsh da 16 bunu destekliyor acilen tüp bebek yapmalısınız dediler. Eşimde sorun yokmuş. İki tane denedik olmadı. Tavsiyem şu yönde önce fsh ı düşürüp sonra tüp bebek tedavisine başlayın. Dhea ile yumurta rezervi artırılabiliyor. Birde dikkatimi çekti her gün yürüyüş yaptım. Kan dokaşımımı artırsın diye.Sen hormon dengesiziliği yüzünden mi gebe kalamıyordun? Sorun neydi doktor söylemiş miydi?
Valla ne yalan söylim bitkisel tedaviler de ne kadar sağlıklıdır merak ediyorum. son 1 haftadır hayıt suyu içiyorum. Belki yumurtalara iyi gelir diye. Bugün adetin 2. günü ve doktora gittiğimde geçen ay 4 yumurta görmüşken bu ay 2 yumurta gördü ve tedaviyi erteledi. Bu ay böyle olması tesadüf müdür bilmiyorum ama her ihtimale karşı bugünden itibaren hayıt suyu kullanımını bıraktımEvet FSH 10'un üstüne çıkmamalıymış, Ben yine de bitkisel kürlerle bu değerleri dengeleyebileceğimiz fikrini savunuyorum. En son çare olarak ilaç kullanmayı tercih ediyorum. Çok şükür hormonlarım dengede. Dün doktor kontrolüne gittim. 2 sağda, 1 solda olmak üzere 3 tane yumurtam oluşmuş. 10,12,13 mm çaplarında. Doktor büyüyüp çatlayabileceklerini söyledi. Bir ayı geçkin zamandır; badem, arı sütü bal polen karışımı, keçiboynuzu pekmezi, omepaQ10 kullanıyorum. Artık hangileri etkili oldu bilmiyorum ama sevindim bu sonuca. Belki de klomenin devam eden etkileridir. inşallah birinden biri tutar bu ay. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Eğer büyümüşlerse yani 20mm olmuşlarsa çatlatma isteyeceğim.
Bilmiyorum canım. Doktorum pek iyi görünmüyorlar dedi. O yüzden doğum kontrol ilacı yazdı bu ay rahim ve yumurtalıklar dinlensin diye. Önümüzdeki ay devam ederiz dedi. Bugünden itibaren de arı sütü bal polen ve keçiboynuzu özüne başlayacam kısmetse...Hayıt suyu bildiğim kadarıyla sadece hormonları dengelemek için kullanılıyor. Yumurta arttırmak için arı sütü, bal,polen, badem özellikle keçiboynuzu pekmezi öneriliyor. Doktorların dediği gibi "yumurta bir tane olsun akıllı olsun:)" İnşallah hepsi de kalitelidir.
Neden tedaviyi erteledi. 1 yumurta da olsa alıyorlardı sanki.
Yumurta rezervini artirmak kolay değil, sanırım sadece arı sütü etki ediyor hücre yenileyici özelliği olduğu için.Bilmiyorum canım. Doktorum pek iyi görünmüyorlar dedi. O yüzden doğum kontrol ilacı yazdı bu ay rahim ve yumurtalıklar dinlensin diye. Önümüzdeki ay devam ederiz dedi. Bugünden itibaren de arı sütü bal polen ve keçiboynuzu özüne başlayacam kısmetse...
İnşallah tutar:), gectigimiz aylarda kac tane oluyorduEvet FSH 10'un üstüne çıkmamalıymış, Ben yine de bitkisel kürlerle bu değerleri dengeleyebileceğimiz fikrini savunuyorum. En son çare olarak ilaç kullanmayı tercih ediyorum. Çok şükür hormonlarım dengede. Dün doktor kontrolüne gittim. 2 sağda, 1 solda olmak üzere 3 tane yumurtam oluşmuş. 10,12,13 mm çaplarında. Doktor büyüyüp çatlayabileceklerini söyledi. Bir ayı geçkin zamandır; badem, arı sütü bal polen karışımı, keçiboynuzu pekmezi, omepaQ10 kullanıyorum. Artık hangileri etkili oldu bilmiyorum ama sevindim bu sonuca. Belki de klomenin devam eden etkileridir. inşallah birinden biri tutar bu ay. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Eğer büyümüşlerse yani 20mm olmuşlarsa çatlatma isteyeceğim.
Yumurta rezervini artirmak kolay değil, sanırım sadece arı sütü etki ediyor hücre yenileyici özelliği olduğu için.
Üst üste miydi tedavilerin, belki birer ay ara vermek gerekiyor olabilir. Hayırlısı olsun, duzenli arı sütü kullan bence
Evet canım üst üste şubat ve mart ayında opu işlemi yapıldı. Bugünden de arı sütüne başlarım inşallahYumurta rezervini artirmak kolay değil, sanırım sadece arı sütü etki ediyor hücre yenileyici özelliği olduğu için.
Üst üste miydi tedavilerin, belki birer ay ara vermek gerekiyor olabilir. Hayırlısı olsun, duzenli arı sütü kullan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?