- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.641
bir tane canım.İnşallah tutar:), gectigimiz aylarda kac tane oluyordu
Hmm iyiymiş:), inşallah arı sütü kürünün etkisidir, klomenin degil..bir tane canım.
Ay evet inşallah. Arı sütünün faydası muhakkak ki vardır.Hmm iyiymiş:), inşallah arı sütü kürünün etkisidir, klomenin degil..
Rezerv düşüklüğü. Ayda bir yumurtam oluyordu.Sen hormon dengesiziliği yüzünden mi gebe kalamıyordun? Sorun neydi doktor söylemiş miydi?
Evet FSH 10'un üstüne çıkmamalıymış, Ben yine de bitkisel kürlerle bu değerleri dengeleyebileceğimiz fikrini savunuyorum. En son çare olarak ilaç kullanmayı tercih ediyorum. Çok şükür hormonlarım dengede. Dün doktor kontrolüne gittim. 2 sağda, 1 solda olmak üzere 3 tane yumurtam oluşmuş. 10,12,13 mm çaplarında. Doktor büyüyüp çatlayabileceklerini söyledi. Bir ayı geçkin zamandır; badem, arı sütü bal polen karışımı, keçiboynuzu pekmezi, omepaQ10 kullanıyorum. Artık hangileri etkili oldu bilmiyorum ama sevindim bu sonuca. Belki de klomenin devam eden etkileridir. inşallah birinden biri tutar bu ay. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Eğer büyümüşlerse yani 20mm olmuşlarsa çatlatma isteyeceğim.
İnşallah. Bu ay şansım 3 kat fazla gibi. İnşallah eşimin gıda takviyeleri de işe yaramıştır da döllenir yumurtalar. Ve inşallah yumurtaların içi doludur.Rezerv düşüklüğü. Ayda bir yumurtam oluyordu.
Büyüklükler çok yakın bu iyi biri 22 mm olduğunda diğerleri 20 ve 18 olabilirler bölelikle yumurta da döllenmeye hazır olabilir. Bol şans:)
Bir iken nasil 3 olmuş kac aydır ari sutü yiyorsun ya ondan canımbir tane canım.
Arı sütü kapsülü de aynı işi görür mü dersiniz , bundan bahsediyorum http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...is-60-kapsul-1000-mg-ucretsiz-kargo-275465002Bir iken nasil 3 olmuş kac aydır ari sutü yiyorsun ya ondan canımaslında eskilerin saglikli gıdası olunca bu sekilde vucut kendini bir toparliyor söyle
Bana sorarsan taze taze ürünün kendisini kullanmak daha etkilidir. Arı sütü, bal, polen, propolis karışımı. Sadece arı sütü de çok etkili. Doğurganlık üzerine pek çok araştırmada 3 kat başarı sağlamış arı sütü. Doğal arı sütü istersen yardımcı olurum.Arı sütü kapsülü de aynı işi görür mü dersiniz , bundan bahsediyorum http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...is-60-kapsul-1000-mg-ucretsiz-kargo-275465002
Canım dün doktorumla konuştum. Bu tür şeylerin zararı yok kullanabilirsin ama yumurta sayısını çoğaltacak bir şey yoktur dedi. Senin yumurta sayın evet az ama kaliteleri iyi. Toplananların hepsi 5 . güne geliyor ama dedi. O yüzden ben takviyeye gerek görmüyorum dedi.Bana sorarsan taze taze ürünün kendisini kullanmak daha etkilidir. Arı sütü, bal, polen, propolis karışımı. Sadece arı sütü de çok etkili. Doğurganlık üzerine pek çok araştırmada 3 kat başarı sağlamış arı sütü. Doğal arı sütü istersen yardımcı olurum.
Bilemiyorum canım yaa. Dünya kadar vitamin, ilaç vs kullanıyoruz. Kilo almamak için neredeyse yemek bile yemiyorum. Bir de polen bal vs. yersem herhalde uçan balon olurumYumurta sayısını çoğaltacak bir şey yoktur sözüne ben şahsen katılmıyorum. Saraçoğlu hoca nice menepoza giren kadınlar çocuk sahibi oldu hem de yüzlerce dedi. Kabul etmiyorum böyle bir söylemi dedi. Demek ki olabiliyormuş. ben de inanıyorum.
Evet, içi boş demek oluyor bence de. İnşallah o bir tane sağ salim 5. güne gider ve tutunur sana.arkadaşlar selam, dün beş tane yumiş toplanmıştı, üçü olgun değilmiş, ikisi oldunmuş, ama biri sperm ile döllenmiş... üçünün olgun olmaması ne demek acaba? içi mi boş diyor? neyse 1 tane embriyo var şimdilik. bakalım hoca da 5. güne bekletelim diyor. pazartesi transfer olacak bakalım, dualarınızı bekliyorum. inşallah o bir taneyi de kaybetmem...
inşallah canım, çok zor süreç vallahi, Allah hepimize kolaylık versin.Evet, içi boş demek oluyor bence de. İnşallah o bir tane sağ salim 5. güne gider ve tutunur sana.
Bu degil de eğricayırın ari sütü ampulü cok faydalı.20 gunde 200 tl yani pahalı.ben alamadım o ampul iyi bunu nerden ogrendim.tabi ki burada arı sutu bal polen kullananlar forumundanArı sütü kapsülü de aynı işi görür mü dersiniz , bundan bahsediyorum http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...is-60-kapsul-1000-mg-ucretsiz-kargo-275465002
Ayy insallah o cok iyi olur.kendi adimada uzuldum simdi.hemen transfer demek ...insallah hersey iyi gider pozitif olurarkadaşlar selam, dün beş tane yumiş toplanmıştı, üçü olgun değilmiş, ikisi oldunmuş, ama biri sperm ile döllenmiş... üçünün olgun olmaması ne demek acaba? içi mi boş diyor? neyse 1 tane embriyo var şimdilik. bakalım hoca da 5. güne bekletelim diyor. pazartesi transfer olacak bakalım, dualarınızı bekliyorum. inşallah o bir taneyi de kaybetmem...
Ben bu ampülü inceledim şimdi. Arı sütü oranı %9 diyor. İçindeki diğer maddeler, bal (neredeyse arı sütünün 2 katı) portakal suyu konsantresi (neredeyse yarısı kadar) buğday şurubu v.s... bence saf arı sütü almak hem daha karlı hem de daha yararlı diye düşünüyorum. Bu fiyat, içindeki arı sütü oranına göre fazlasıyla fahiş.Bu degil de eğricayırın ari sütü ampulü cok faydalı.20 gunde 200 tl yani pahalı.ben alamadım o ampul iyi bunu nerden ogrendim.tabi ki burada arı sutu bal polen kullananlar forumundanbana da gecen 5 yumi oldugunda erbil bey arı sutü yemeye devam et dedi.faydasinı o hastalarından duyuyor
Canım cgh genetik testi yapılmadan mı transfer edilecek?arkadaşlar selam, dün beş tane yumiş toplanmıştı, üçü olgun değilmiş, ikisi oldunmuş, ama biri sperm ile döllenmiş... üçünün olgun olmaması ne demek acaba? içi mi boş diyor? neyse 1 tane embriyo var şimdilik. bakalım hoca da 5. güne bekletelim diyor. pazartesi transfer olacak bakalım, dualarınızı bekliyorum. inşallah o bir taneyi de kaybetmem...
sağol arkadaşım artık dua ediyorum bu bir tane de 5. güne gitsin de transfer edilsin diye...Ayy insallah o cok iyi olur.kendi adimada uzuldum simdi.hemen transfer demek ...insallah hersey iyi gider pozitif olur
evet canım, ben açıkçası genetik test yapılmasını istemiyorum, zaten tutmayacağına inanıyorum genetiği bozuk olan embriyonun. tabii belli olmaz bu işler, Allahın bileceği şey bu... ama tek bir tane olunca onu da genetiğe göndermek istemedim.Canım cgh genetik testi yapılmadan mı transfer edilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?