Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen hormon dengesiziliği yüzünden mi gebe kalamıyordun? Sorun neydi doktor söylemiş miydi?
Rezerv düşüklüğü. Ayda bir yumurtam oluyordu.

Büyüklükler çok yakın bu iyi biri 22 mm olduğunda diğerleri 20 ve 18 olabilirler bölelikle yumurta da döllenmeye hazır olabilir. Bol şans:)

Rezerv düşüklüğü. Ayda bir yumurtam oluyordu.

Büyüklükler çok yakın bu iyi biri 22 mm olduğunda diğerleri 20 ve 18 olabilirler bölelikle yumurta da döllenmeye hazır olabilir. Bol şans:)
İnşallah. Bu ay şansım 3 kat fazla gibi. İnşallah eşimin gıda takviyeleri de işe yaramıştır da döllenir yumurtalar. Ve inşallah yumurtaların içi doludur.

Canım dün doktorumla konuştum. Bu tür şeylerin zararı yok kullanabilirsin ama yumurta sayısını çoğaltacak bir şey yoktur dedi. Senin yumurta sayın evet az ama kaliteleri iyi. Toplananların hepsi 5 . güne geliyor ama dedi. O yüzden ben takviyeye gerek görmüyorum dedi.

Yumurta sayısını çoğaltacak bir şey yoktur sözüne ben şahsen katılmıyorum. Saraçoğlu hoca nice menepoza giren kadınlar çocuk sahibi oldu hem de yüzlerce dedi. Kabul etmiyorum böyle bir söylemi dedi. Demek ki olabiliyormuş. ben de inanıyorum.

Bilemiyorum canım yaa. Dünya kadar vitamin, ilaç vs kullanıyoruz. Kilo almamak için neredeyse yemek bile yemiyorum. Bir de polen bal vs. yersem herhalde uçan balon olurum

arkadaşlar selam, dün beş tane yumiş toplanmıştı, üçü olgun değilmiş, ikisi oldunmuş, ama biri sperm ile döllenmiş... üçünün olgun olmaması ne demek acaba? içi mi boş diyor? neyse 1 tane embriyo var şimdilik. bakalım hoca da 5. güne bekletelim diyor. pazartesi transfer olacak bakalım, dualarınızı bekliyorum. inşallah o bir taneyi de kaybetmem...

Evet, içi boş demek oluyor bence de. İnşallah o bir tane sağ salim 5. güne gider ve tutunur sana.

Arı sütü kapsülü de aynı işi görür mü dersiniz , bundan bahsediyorum http://urun.gittigidiyor.com/spor-o...is-60-kapsul-1000-mg-ucretsiz-kargo-275465002
Bu degil de eğricayırın ari sütü ampulü cok faydalı.20 gunde 200 tl yani pahalı.ben alamadım o ampul iyi bunu nerden ogrendim.tabi ki burada arı sutu bal polen kullananlar forumundan bana da gecen 5 yumi oldugunda erbil bey arı sutü yemeye devam et dedi.faydasinı o hastalarından duyuyor

Ayy insallah o cok iyi olur.kendi adimada uzuldum simdi.hemen transfer demek ...insallah hersey iyi gider pozitif olur

Ben bu ampülü inceledim şimdi. Arı sütü oranı %9 diyor. İçindeki diğer maddeler, bal (neredeyse arı sütünün 2 katı) portakal suyu konsantresi (neredeyse yarısı kadar) buğday şurubu v.s... bence saf arı sütü almak hem daha karlı hem de daha yararlı diye düşünüyorum. Bu fiyat, içindeki arı sütü oranına göre fazlasıyla fahiş.

Son düzenleme:
Canım cgh genetik testi yapılmadan mı transfer edilecek?

Canım cgh genetik testi yapılmadan mı transfer edilecek?
evet canım, ben açıkçası genetik test yapılmasını istemiyorum, zaten tutmayacağına inanıyorum genetiği bozuk olan embriyonun. tabii belli olmaz bu işler, Allahın bileceği şey bu... ama tek bir tane olunca onu da genetiğe göndermek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…