Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herşey gönlünce olsun inşallah

İnşallah. Bu ay şansım 3 kat fazla gidurbi. İnşallah eşimin gıda takviyeleri de işe yaramıştır da döllenir yumurtalar. Ve inşallah yumurtaların içi doludur.

İnşallah canım... Neden dolu olmasın... Stresten uzak dur bak neler oluyor. Her gün yürüyüş yaparsan şansın artıyormuş. Takviye vitaminlerini hep al. Mesela d vitamini ve demir kapsüllerin dolumuna katkı sağlıyormuş.:) Biraz kendi doktorumuz olacaz ama çok da ileri gitmemek lazım :)

Aynen öyle. D vitamini ve kan değerime baktırdım. Normalmiş çok şükür. Ama takviyelere devam tabiki.

Yok bu ampul iyi birsey.icinde 1500 mg organik arı sütü var her ampulde. gunluk alinması gereken miktar bu kadar, fazlasi da zararlı.arı sütu bozulmaması icin portakal suyu konsatresi ve bal ile birlikte.tüp bebek icin egricayırı arayan kisilere egricayır bunu tavsiye etmis.forumda kızlar bu ampulu kullaniyorlardı.saf ari sutude buzlukta saklanıyor.kibrit ucu kadar yeniyor.forumda kızlar ampulün kullaniminı rahat buluyordu.20 gunde 120 tl diyor.

Ben de Bebegimhadi ile aynı fikirdeyim, doktorlar bitkisel ürünlere şüpheyle yaklaşıyorlar. Ancak ilaçlar da bitkilerden imal ediliyor. Bir zararı yok demişse doktorun, demek ki kaybedecek bir şeyin yok ama kazanacak bir şeylerin olabilir:)

Bilemiyorum canım yaa. Dünya kadar vitamin, ilaç vs kullanıyoruz. Kilo almamak için neredeyse yemek bile yemiyorum. Bir de polen bal vs. yersem herhalde uçan balon olurum
Arı sütünü balla karıştırmalarının nedeni, balla karıştırınca bozulmuyor ve tüketmek daha kolay. Saf arı sütünü buzlukta saklamak gerekiyor, ayrıca çok pahalı. Bir de saf kullanılırsa günde kibrit çöpünün ucu kadar yemek gerekiyor.

Nerede tedavi görüyordun canım?

CANIM RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI GEBELİK NASİP ETSİN İNŞALLAH

Selam arkadaslar benimde 4 yumurta alindı ve hepside doluymuş. bunlardan 2 si döllenmis 2 si istenmeyen sekilde döllenmis.simdi 2 embriyo icin salı günü bilgi verecekler 3. Gunu..arı sutu 4 yumi yaptı ama 2 dolledi.
Gecenki opuda 3 yumi 3 embriyo olmustu.simdikindeki sayinin az olmasına sasirdim.demek yasımızda böyle oluyor.
Bir yandan düsunuyorumda ari sütü yumiyi arttırdığı gibi embriyolarida daha saglıklı yapıp 5. Gune de getirir sagliklıda getirir.

Gelismeler güzel canim havuz dolmaya basliycak inşalalh,guzel hbrler paylasmani diliyorum,allah yardimcin olsun...

canım iki de iyi , sıkma canını, belki de diğer 3 embriyor bu 2si kadar kaliteli değildi...benim survivor iyi bölünüyormuş bu arada, bugün 3. günü. 5e gitsin inşallah diye dua ediyorum.

Geçmiş olsun canım. Umarım 5. güne sorunsuz bir şekilde giderler

Gelismeler güzel canim havuz dolmaya basliycak inşalalh,guzel hbrler paylasmani diliyorum,allah yardimcin olsun...
Iyi bulmana sevindim tesekkür ederim sen nasilsin güzel gidiyordur insallah , amin
bizim de darısı başımıza
canım iki de iyi , sıkma canını, belki de diğer 3 embriyor bu 2si kadar kaliteli değildi...benim survivor iyi bölünüyormuş bu arada, bugün 3. günü. 5e gitsin inşallah diye dua ediyorum.
Sagolll survivor mı gulduruyorsun beni hepinize ayri ayrı cok tesekkür ederim cook iyi moral veriyorsunuz.senin survivor insallah saglikli transfer olsun iyi haberlerle
Geçmiş olsun canım. Umarım 5. güne sorunsuz bir şekilde giderler
insallah cok selam.cok dua edelim dualarimiz kabul olsun.yuşa hazretlerine uğradik istanbulda.biz isteyelim

ben umutsuzluğa kapıldıkça bunu dinliyorum. tabi ki önce doktor gözetimi sonra takviyeler ve moral.

İnşallah ikisi de en sağlıklı şekilde gelişir canım. Evet belki de daha kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…