- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.681
Sans % 10'mus zaten, insallah dogal yolla olur en kısa zamanda...Ben denedim 5 ay önce ama negatif çıktı
Genetik için göndercek misin canım ?Selam arkadaslar benimde 4 yumurta alindı ve hepside doluymuş.bunlardan 2 si döllenmis 2 si istenmeyen sekilde döllenmis. simdi 2 embriyo icin salı günü bilgi verecekler 3. Gunu..arı sutu 4 yumi yaptı ama 2 dolledi.
Gecenki opuda 3 yumi 3 embriyo olmustu.simdikindeki sayinin az olmasına sasirdim.demek yasımızda böyle oluyor.
Bir yandan düsunuyorumda ari sütü yumiyi arttırdığı gibi embriyolarida daha saglıklı yapıp 5. Gune de getirir sagliklıda getirir.
Evet canım.bana ozellikle bir soruda sorulmadı genetik onay kagıdını verdiler bende doldurup onay verdim.gitmesinden yanayımm.yine de duruma gore herkesin nasil uygunsa.cunku 3. Gunde tutuyor.genetige gitmeyen 5. Gunde tutuyor.doktor ne derse bana uyar.bu arada erbil bey herkesinkini genetige gondermiyor ki... arkadasim var 40 yasinda rezervi az.kadin ve erkege genetik bakildi.3. Gun embriyolari donduruldu.benim ileri yas oldugundan genetige gidiyor.o kizin da eminim 5. gune bekletip gideni transfer edecek.bahceci fulya forumundan biliyorum.o da tuttu mujdeyi vereyim 5. Gune bekletilen tuttu ..Genetik için göndercek misin canım ?
Kesinlikle en doğru karar, genetik.Evet canım.bana ozellikle bir soruda sorulmadı genetik onay kagıdını verdiler bende doldurup onay verdim.gitmesinden yanayımm.yine de duruma gore herkesin nasil uygunsa.cunku 3. Gunde tutuyor.genetige gitmeyen 5. Gunde tutuyor.doktor ne derse bana uyar.bu arada erbil bey herkesinkini genetige gondermiyor ki... arkadasim var 40 yasinda rezervi az.kadin ve erkege genetik bakildi.3. Gun embriyolari donduruldu.benim ileri yas oldugundan genetige gidiyor.o kizin da eminim 5. gune bekletip gideni transfer edecek.bahceci fulya forumundan biliyorum.o da tuttu mujdeyi vereyim 5. Gune bekletilen tuttu ..
Bayıltılmadan yapılan bir işlem bu. Acı da hissetmiyorsun ayrıca. 3 - 4 dakikalık birşey.Sans % 10'mus zaten, insallah dogal yolla olur en kısa zamanda...
Can yakan bir sey mi onu ogrenmek istemistim. Kesinlikle bayıltma yokmus. Bayılmadan nasıl olur ki ama di mi?????
2 yıl önce.negatif canım.Merhaba, asılama yöntemini deneyen var mı hanımlar aranızda??
cok tesekkur ederim bilgi icin.Bayıltılmadan yapılan bir işlem bu. Acı da hissetmiyorsun ayrıca. 3 - 4 dakikalık birşey.
Evet canım.bana ozellikle bir soruda sorulmadı genetik onay kagıdını verdiler bende doldurup onay verdim.gitmesinden yanayımm.yine de duruma gore herkesin nasil uygunsa.cunku 3. Gunde tutuyor.genetige gitmeyen 5. Gunde tutuyor.doktor ne derse bana uyar.bu arada erbil bey herkesinkini genetige gondermiyor ki... arkadasim var 40 yasinda rezervi az.kadin ve erkege genetik bakildi.3. Gun embriyolari donduruldu.benim ileri yas oldugundan genetige gidiyor.o kizin da eminim 5. gune bekletip gideni transfer edecek.bahceci fulya forumundan biliyorum.o da tuttu mujdeyi vereyim 5. Gune bekletilen tuttu ..
Aslinda genetik ile ilgili onay forumunda adı pgt.sormaya calısacagım.Canim acgh mi ngs mi yapilcak,bugun burda bir yorum oludum bahceciden bir arkadas yazmis,mustafa joca acgh ye guvenmiyorum ngs yapalim demis tam anlayamadim ama aklima takildi fazlasiyla,doktorumla gorusunce sorcam boyle bir aciklamasi varmi diye,sende bi erbil beye sorarmisin ngs ile acgh arasindaki farkla ilgili ne diyxek sana..
Canını sıkma. Bizim yaşlarda her türlü sorunla karşılaşmak mümkün. Zaten biz de o yüzden tüp bebek denemiyor muyuz.? Doğal yolla işi zamana bırakıp vakit kaybetmeye gerek yok bence. Bu yüzden kendimizi önce Allah' a sonra da Türkiye nin en iyi doktorlarına emanet ettik. Allah maddi güç ve sağlık verdiği sürece tüp bebek denemesi ile bebeklerimize kavuşacağımıza inanıyorum. Moral bozmak yok, çare aramak varHanımlar moralim çok bozuk. Şimdi kontrolden çıktım da 3 tane olan yumurtamın biri sönüyormuş geri gidiyor yani 10 mm iken 8 mm e düşmüş doktor sönüyor dedi. Diğer iki tanenin de biri hala 12 mm de duraklıyor. Doktor büyümüyor dedi şimdiye kadar 20 mm olmalıydı dedi. Diğer 13 mm olan ortada yok. İnşallah çatlamıştır ya. Doktor göemedi. Moralim sıfır şu an. Direk tüp beneğe geçeceğim. Demekki benim sorunym yumurta büyümemesi. Ovülasyonda hiç çift çizgi görmeme nedenimde bu sanırım. Klomenle büyütüp çatlamıştı ama o da tutmadı işte. Çok korkuyorum
Evet öyle malesefCanını sıkma. Bizim yaşlarda her türlü sorunla karşılaşmak mümkün. Zaten biz de o yüzden tüp bebek denemiyor muyuz.? Doğal yolla işi zamana bırakıp vakit kaybetmeye gerek yok bence. Bu yüzden kendimizi önce Allah' a sonra da Türkiye nin en iyi doktorlarına emanet ettik. Allah maddi güç ve sağlık verdiği sürece tüp bebek denemesi ile bebeklerimize kavuşacağımıza inanıyorum. Moral bozmak yok, çare aramak var
İnşallah ...Evet öyle malesefnapalım inşallah tüp bebek hepimize çare olur.
Gecmis olsun @Haremiz cim bence de tup bebege basla.dediklerin dogru klomen vs.biz tup bebekte yumurta ile spermi üst uste koyuyorlar 2 tane dölleniyor yani senin oyle olması normal degil mi bu durumda degil miHanımlar moralim çok bozuk. Şimdi kontrolden çıktım da 3 tane olan yumurtamın biri sönüyormuş geri gidiyor yani 10 mm iken 8 mm e düşmüş doktor sönüyor dedi. Diğer iki tanenin de biri hala 12 mm de duraklıyor. Doktor büyümüyor dedi şimdiye kadar 20 mm olmalıydı dedi. Diğer 13 mm olan ortada yok. İnşallah çatlamıştır ya. Doktor göemedi. Moralim sıfır şu an. Direk tüp beneğe geçeceğim. Demekki benim sorunym yumurta büyümemesi. Ovülasyonda hiç çift çizgi görmeme nedenimde bu sanırım. Klomenle büyütüp çatlamıştı ama o da tutmadı işte. Çok korkuyorum
Kesinlikle sana katılıyorum güzellikGecmis olsunHaremiz cim bence de tup bebege basla.dediklerin dogru klomen vs.biz tup bebekte yumurta ile spermi üst uste koyuyorlar 2 tane dölleniyor yani senin oyle olması normal degil mi bu durumda degil mi iki prensesin annesi :))
Insallah devam canim bebeklerimize kavusmak umuduyla...ve sen bu ay başliyorsun benimse 2. Tup denemem ocak ayindan beri devam ediyor.bize yetistin ...bizimki de bitmesin degil miiki prensesin annesi hayatguzel2015
Sıkma canını canımcım. Her ay farklı olabiliyor yumurtaların gelişimi. Zaten büyük ihtimalle de biri çatlamış ortadan kaybolduğuna göre. Her ay da bir yumurtayla hamile kalınmıyor mu zaten? Ama evet yaş faktörü ve ovulasyon çizgisini görmemen olumsuz bir işaret olabilir. Yani şansını azaltıyor diyelim. Yine de her işte bir hayır var. Bak iyiki doktora gittin ve yumurta takibi yaptırdın, yaptırmasaydın bir problem olduğunu fark etmeyecektin. Tüp bebeğe başlaman için bir işaret olabilir.Hanımlar moralim çok bozuk. Şimdi kontrolden çıktım da 3 tane olan yumurtamın biri sönüyormuş geri gidiyor yani 10 mm iken 8 mm e düşmüş doktor sönüyor dedi. Diğer iki tanenin de biri hala 12 mm de duraklıyor. Doktor büyümüyor dedi şimdiye kadar 20 mm olmalıydı dedi. Diğer 13 mm olan ortada yok. İnşallah çatlamıştır ya. Doktor göemedi. Moralim sıfır şu an. Direk tüp beneğe geçeceğim. Demekki benim sorunym yumurta büyümemesi. Ovülasyonda hiç çift çizgi görmeme nedenimde bu sanırım. Klomenle büyütüp çatlamıştı ama o da tutmadı işte. Çok korkuyorum
Ahhh canımbenim direk tüp bebek doğru karar ama bunda üzülecek nirşey yok tüp bebrkle veya başka tedavi ile halledilir bence aretle de konuş canımHanımlar moralim çok bozuk. Şimdi kontrolden çıktım da 3 tane olan yumurtamın biri sönüyormuş geri gidiyor yani 10 mm iken 8 mm e düşmüş doktor sönüyor dedi. Diğer iki tanenin de biri hala 12 mm de duraklıyor. Doktor büyümüyor dedi şimdiye kadar 20 mm olmalıydı dedi. Diğer 13 mm olan ortada yok. İnşallah çatlamıştır ya. Doktor göemedi. Moralim sıfır şu an. Direk tüp beneğe geçeceğim. Demekki benim sorunym yumurta büyümemesi. Ovülasyonda hiç çift çizgi görmeme nedenimde bu sanırım. Klomenle büyütüp çatlamıştı ama o da tutmadı işte. Çok korkuyorum
Evet canım haklısın. İlk adetimle başlayacağım buradan takibe. 15 gün sonra inşallah. Malesef söylediğin gibi zaman konusunda sıkıntımız var. Yaş ilerledikçe böyle kalitesizleşiyor demekki yumurtalar.İnşallah tüp tedavisinde böyle bir şeyle karşılaşmam. Aret hoca bana ve eşime birtakım testler vermişti. Şimdi onları hallediyoruz.Sıkma canını canımcım. Her ay farklı olabiliyor yumurtaların gelişimi. Zaten büyük ihtimalle de biri çatlamış ortadan kaybolduğuna göre. Her ay da bir yumurtayla hamile kalınmıyor mu zaten? Ama evet yaş faktörü ve ovulasyon çizgisini görmemen olumsuz bir işaret olabilir. Yani şansını azaltıyor diyelim. Yine de her işte bir hayır var. Bak iyiki doktora gittin ve yumurta takibi yaptırdın, yaptırmasaydın bir problem olduğunu fark etmeyecektin. Tüp bebeğe başlaman için bir işaret olabilir.
Benim düşüncem daha önce de demiştim, doğal yollardan denemeye devam ederken tüp bebek tedavisine de hazır olman ve başlaman yönünde. Doğal yollardan kesinlikle olmaz diye bir durumun olduğunu sanmıyorum. Öyle birşey olsaydı Aret Hoca ya da diğer doktorlar söylerdi. Rahminde sorun yok, eşinde sorun yok. Tek sorun yaş bence. Onun için de tüp bebek tedavisi en mantıklı çözüm. Yaşımız ve paramız elverdiği ölçüde deneyelim derim ben de.
evet canım doğru söylüyorsun. Bu durumu Aret hocayla da paylaşmam iyi olacak. teşekkür ederim.Ahhh canımbenim direk tüp bebek doğru karar ama bunda üzülecek nirşey yok tüp bebrkle veya başka tedavi ile halledilir bence aretle de konuş canım
Belli olmaz canım ya allah korusun yumurtalarımın boş çıkma ihtimali d var. o zaman ben de havuz yöntemine geçerim.Gecmis olsunHaremiz cim bence de tup bebege basla.dediklerin dogru klomen vs.biz tup bebekte yumurta ile spermi üst uste koyuyorlar 2 tane dölleniyor yani senin oyle olması normal degil mi bu durumda degil mi iki prensesin annesi :))
Insallah devam canim bebeklerimize kavusmak umuduyla...ve sen bu ay başliyorsun benimse 2. Tup denemem ocak ayindan beri devam ediyor.bize yetistin ...bizimki de bitmesin degil miiki prensesin annesi hayatguzel2015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?