- 19 Eylül 2016
- 194
- 309
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.701
Bozmayın moralinizi. Doktorunuzu yonlendirmesine göre olmazsa direkt tup bebege gecin.Hanımlar moralim çok bozuk. Şimdi kontrolden çıktım da 3 tane olan yumurtamın biri sönüyormuş geri gidiyor yani 10 mm iken 8 mm e düşmüş doktor sönüyor dedi. Diğer iki tanenin de biri hala 12 mm de duraklıyor. Doktor büyümüyor dedi şimdiye kadar 20 mm olmalıydı dedi. Diğer 13 mm olan ortada yok. İnşallah çatlamıştır ya. Doktor göemedi. Moralim sıfır şu an. Direk tüp beneğe geçeceğim. Demekki benim sorunym yumurta büyümemesi. Ovülasyonda hiç çift çizgi görmeme nedenimde bu sanırım. Klomenle büyütüp çatlamıştı ama o da tutmadı işte. Çok korkuyorum
Bozmayın moralinizi, yumurtlama aydan aya degisen bir sey...ayrıca tıp tup bebek gibi bir imkanı saglıyorken, faydalanmakta sakınca yok bence. Hic ugrasmamak adına direkt tup bebege gecen bile var. en kısa zamanda hayılrı haberlerinizi almak dilegiyle...Hanımlar moralim çok bozuk. Şimdi kontrolden çıktım da 3 tane olan yumurtamın biri sönüyormuş geri gidiyor yani 10 mm iken 8 mm e düşmüş doktor sönüyor dedi. Diğer iki tanenin de biri hala 12 mm de duraklıyor. Doktor büyümüyor dedi şimdiye kadar 20 mm olmalıydı dedi. Diğer 13 mm olan ortada yok. İnşallah çatlamıştır ya. Doktor göemedi. Moralim sıfır şu an. Direk tüp beneğe geçeceğim. Demekki benim sorunym yumurta büyümemesi. Ovülasyonda hiç çift çizgi görmeme nedenimde bu sanırım. Klomenle büyütüp çatlamıştı ama o da tutmadı işte. Çok korkuyorum
Teşekkür ederim. hepimiz inşallah hayırlı haberler veririz:)Bozmayın moralinizi. Doktorunuzu yonlendirmesine göre olmazsa direkt tup bebege gecin.
Bozmayın moralinizi, yumurtlama aydan aya degisen bir sey...ayrıca tıp tup bebek gibi bir imkanı saglıyorken, faydalanmakta sakınca yok bence. Hic ugrasmamak adına direkt tup bebege gecen bile var. en kısa zamanda hayılrı haberlerinizi almak dilegiyle...
Bilmiyorum canım, ilk kes duydum sendenHanımlar bu yumurta sönmesi neden olur? Yaşayan var mı? Ben araştırdım bulamadım bir şey.
Yeterli olgunluğa ulaşamaması, gelişememesi bence..Hanımlar bu yumurta sönmesi neden olur? Yaşayan var mı? Ben araştırdım bulamadım bir şey.
Evet muhtemelen. yerinde sayması. Ama benimki üstelik te küçülmüş yani yok olmaya doğru gidiyor. O zaman diğer görünmeyen 13 mm lik te bu 5 gün içinde söndü gitti belkide. Ovülasyon testi yaptım bugün ve önceki gün. yine tk çizgi. demekki çatlamadan öldüYeterli olgunluğa ulaşamaması, gelişememesi bence..
Zannetmem, soğan küründen olmaz. Çatlamış olabilir görünmeyen büyük ihtimal. Regl'in ne zaman? Ovulasyon testini geç yapmış olabilirsin.Evet muhtemelen. yerinde sayması. Ama benimki üstelik te küçülmüş yani yok olmaya doğru gidiyor. O zaman diğer görünmeyen 13 mm lik te bu 5 gün içinde söndü gitti belkide. Ovülasyon testi yaptım bugün ve önceki gün. yine tk çizgi. demekki çatlamadan öldüya söylemeye utanıyorum ama acaba diyorum soğan küründen mi oldu
Regl ime tam 15 gün varZannetmem, soğan küründen olmaz. Çatlamış olabilir görünmeyen büyük ihtimal. Regl'in ne zaman? Ovulasyon testini geç yapmış olabilirsin.
Benim çift çizgiyi gordukten tam 13 gün sonra oluyordu reglim. Bilmiyorum ki herkeste farklidir herhaldeRegl ime tam 15 gün var
Bende pek inanamadım :)) cunku kendimden biliyorum :))Valla canım cumartesi 17 mm de çatladıysa çatladı o 13 mm olan. İnşallah öyle olmasını umuyorum. Belli mi olur belki bir mucize de ben yaşarım. (Kendim bile inanamıyorum ki bu lafa:))
İnşallah:)Valla canım cumartesi 17 mm de çatladıysa çatladı o 13 mm olan. İnşallah öyle olmasını umuyorum. Belli mi olur belki bir mucize de ben yaşarım. (Kendim bile inanamıyorum ki bu lafa:))
Neden söndüüğnü sordun mu pekiBen yumurta sönmesini duydum, 3 tane yumurtam vardı. 16. gun doktora gittigimde ortada hic yumurta yoktu,bir yumurta icin de " sonmus" demisti. yani kendi kendine ufalmıs.Haremiz
Benimki klomenden sonraki ay olmuştu. Demekki klomenle devam eden ve klomeni bırakınca büyümesi duran yumurtalar bunlar. O yüzden aret hoca bu ay böyel geçsin o yumurtalar dökülsün dedi. Büyümiceni biliyodu belkide. İlaçlar bizi ne hale getiriyor ya bir ayım boşa gittiBu uc yumurta klomenle oldu. Ben ilactan oldugunu dusunuyorum. Doktorum ise sadece "bazen yumurta boyle sonebiliyor" dedi. Ben konusmasından olagan bir sey gibi algıladım, üstünde durmadım. dedigim gibi klomen etkisidir diye dusunuyorum bendekini.
belki direkt asılama ya da tup bebek yapmak lazım bilemiyorum. gecen ay benim icin de kayıp dogru ama diger tedavilere baslayacak gucum, zamanım, takatim yok benim bu aralar...biraz bekleyip, sonra sakin kafayla karar almayı düsünüyorum. bu ayki klomen tecrubesi farklı bir sey oldu. en azından denemedim demeyiz.Mrb bnm adet duzenszlgm var yumurtlarm buyuyup catlamio ve yumurtalklarm tembelms evliyim ve cocuk sahibi olmak istiyorum doktora gittim ve tarlusal ve klomen verdi yumurtaliklarmi buyutmek icin ve cagirdiginda 7.5 cm kist olusmus yumurtaliklarm buyumems. Suan baska doktora gidiorm tarlusal kullandm ve adet olmadm suan ise cylco prognova kullaniorm ilac btti bgn ilcn bittigi 4 gun ve hala adet olmadm.. bilgilerinizu paylasirmisiniz.. Simdiden tesekkurler
belki direkt asılama ya da tup bebek yapmak lazım bilemiyorum. gecen ay benim icin de kayıp dogru ama diger tedavilere baslayacak gucum, zamanım, takatim yok benim bu aralar...biraz bekleyip, sonra sakin kafayla karar almayı düsünüyorum. bu ayki klomen tecrubesi farklı bir sey oldu. en azından denemedim demeyiz.Mrb bnm adet duzenszlgm var yumurtlarm buyuyup catlamio ve yumurtalklarm tembelms evliyim ve cocuk sahibi olmak istiyorum doktora gittim ve tarlusal ve klomen verdi yumurtaliklarmi buyutmek icin ve cagirdiginda 7.5 cm kist olusmus yumurtaliklarm buyumems. Suan baska doktora gidiorm tarlusal kullandm ve adet olmadm suan ise cylco prognova kullaniorm ilac btti bgn ilcn bittigi 4 gun ve hala adet olmadm.. bilgilerinizu paylasirmisiniz.. Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?