Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet dogru soyluyosunuz doktor kist icin onemsz dddi ama 2 ay oldu neredeyse hala hcbsi yok kullandgm ilclar nedeniyle yuzumdeki sivilce ve stresle kaldm insallah Allahm Hepmzn Gonlune Gore Versn Hepimzn Yardimcisi Olsn

Evet belkide 2 ay oldu neredeyse adet hcbsi yok kist icon onemsz dedi ama bilemiyorum. Adet yok kullandgm ilaclar nedenyle yuzumdeki sivilce ve stresle kaliyorum Allah hepimizin gonlune gore versn Allahm Herkezn yardmcisi olsn .. :/

Klomen herkese iyi gelen bir ilac degil bana kist yapınca oyle soylemislerdi.sanki genclerde etkili.bir de tup bebek tedavisinde kullanildi ise yani igne degil klomenle baslanmasinı cagdisi bulmustu doktor.yani aret bey tabiki etkilerini biliyor

Klomenin bir kaç ay kullanılmasının doğru olduğunu duymuştum. sadece bir ayda bir işe yaramıyormuş. Bir arkadaşım 4-5 ay kullandıktan sonra ikizlere hamile kalmıştı. Şimdi neredeyse 1 yaşındalar.Tabi arkadaşımın yaşı 26 civarıydı.Ayrıca söylediğin gibi herkeste aynı etkiyi göstermiyor.
Ben şimdi takip yapacak doktor arayışındayım. Bu Urfada o da çok zor malesef. Allahım kurtar bizleri hayırlısıyla.

Evet belkide 2 ay oldu neredeyse adet hcbsi yok kist icon onemsz dedi ama bilemiyorum. Adet yok kullandgm ilaclar nedenyle yuzumdeki sivilce ve stresle kaliyorum Allah hepimizin gonlune gore versn Allahm Herkezn yardmcisi olsn .. :/
canım kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin?

Evet dogru soyluyosunuz doktor kist icin onemsz dddi ama 2 ay oldu neredeyse hala hcbsi yok kullandgm ilclar nedeniyle yuzumdeki sivilce ve stresle kaldm insallah Allahm Hepmzn Gonlune Gore Versn Hepimzn Yardimcisi Olsn
Gecmis olsun klomen kist yapıyor ve kist adeti geciktiriyor.10 15 gün.bu nedenle adet olmamıssindir.doktora yeniden gidip muayene olabilirsin.kist icin dogum kontrol hapı vermisti bana.ama arkadasım dogum kontrol hapi icmeden onunda kist oldu ignelerden dozaj neyse artık...benim dogum kontrol hapli o ilacsiz 15 günde adet olduk

Ben klomen ilacını hiç kullanmadım ama kullanan herkes kist yaptığını yazıyor. Femara denen bi ilaç var . Klomen den daha etkili ve sağlıklı. yaklaşık 4 regl dönemimde tüp bebek tedavisi için kullandım ve tedavim devam etiği için de yine kullanmaya devam edicem. Doktorun klomen yazarsa mutlaka femara iste. Yani bence ...

iyi doktorlarda; masallah cok sukur tup bebek denemesinde kistim olmadı.arkadasimin yumurtalik rezervide cok azdı 0.01. Arkadasım ankarada baskent unv. Hastanesi en tanınan doktorunda kocaman bir kisti oldu igne oldugu halde yuksek dozajdı belki bence sebebi cok kalabalik yerler ve doktorlar ozensizdi.

Son düzenleme:
Şimdi klomen hakkında araştırma yaptım da . klomeni 6 ay, en son günde 3 tane alacak şekilde kullandıkktan sonra hamile kalmış biri. Herkeste farklı demekki. Bizim yaşımızda vede gebelikte önemli olan şey demek ki kaliteli bir yumurta geliştirebilmek. Ama iğne ama ilaçla.

Yumurta toplama sureci cok izun bir surec degil arkadaşim ben de konyadan gidip gelmistim,yani sunun icin soyluyorum urfada birinin takip etmesi icine sinmiyorsa gidip gelis yapabilme imkanini zorla ostersen eger izin alma sorunun yoksa,cunku ilk ilac kullanmaya baslandiktan sonra ikinci kontrol 5_6 gun sonra oluyor genellikle sonra 4 gun sonra toplama gunuyle birlikte iki gun kalabilirsen olay zaten 12 14 gunde biter,toplama cok agrili degil birkac saate yola cikilir,insallah hepimizden guzel hbrler gelsin,bunlar fikir elbette tercih senin.
.

Bugün bana klomen tedavisi yapan doktorumdan randevu aldım. takip işini konuşacağım. olumlu bakarsa onda devam edeceğim. değilse, "normal bir kadın doğumcuda yumurtanı takip ettirirsin, doktordan yumurta boyutlarını ve yumurtalıklardaki fotoğraflarını istersin, onu da aret hocaya mail atarsın bu şekilde hoca seni yönlendirir" dediler. Burdaki doktoru ikna etmeye çalışacağım bakalım. Stresim yetmezmiş gibi bir de bunlarla uğraşıyorum.

Allahm yardimcimiz olsun ilaclar bi yandan stres yapio zaten blmiorum, regl hala gelmezse doktorumu aricam bugun 5 gun cylco prognova biteli ama gelen yok, neredeyse 2 ay oldu en son tarlusal klomen kullanip regl oldm doktora gittim ve kist cikti tarlusal kullandm ona ragmen bsi yok bu ikinci ilac

Yumurta takip i daha zor olmali surekli gitmek gerekio sanrm, kac gun den kac gune gidilior ? Zaten klomen ile ble bnm yumurtalarim buyumemisti yerini kist e brakti anlamadim bi yurlu nasl oluyorsa :/ kac kere gittim hc brinde buyudugunu gormedm daha yumurtalklarin .. :/

valla ben 7. günden itibaren kontrole gidiyorum. İlk kontrol 5 gün sonra, sonrası iki günde bir kontrol. Yani mm e göre belirliyor doktor bunu. her gün ortalama 1 mm büyümesi gerekiyor. taa ki 20-24 mm olana kadar kontrol. Çatladığını kaçırmamak için son günler daha sık kontrol oluyor. Adetin 5 günden sonra gelir zaten. Benimki 5. gün geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…