- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.741
doktoruna da soabilirsin. eczanelerde var.soylediginiz vitaminleri nerede bulabilirim doktor blgisi dahilinde olan bseymi
İncir kürü yerine incirin kendisini yesek daha faydalı olmaz mı ki acep ??????vitamin takviyeleri de kullan bence. İncir kürü+ bal, polen, arı sütü, biesteron dhea v.s. yumurta kalitesinde etkili olabilir.
keisnlikle arkadaşım, inşallah 2.si de seninle kalır canım.Embriyolog aradı 5. Gun sebebiyle. 1 embriyo güzel geliserek dondurulmuş. 2. Embriyo; pek iyi sayilmazmis yavaş ilerliyormuş.5. Gun blastın ilk evresinde kalmıs.yarın belli olacak.elimde 1 iyi embriyo var genetige gidecek.ben aynı filmi ikinci kez izleyince cok sukur mutluyum sonuctan.saglikli gelsin.o kadar kafaya takıp üzülmemek lazım
Ay hadi inşallah. Diğeri se gelişsin de iki tane olsunlar. Henetik te saglam çıkar inşallah. Evet rahat olmak muhakkak çok etkiliEmbriyolog aradı 5. Gun sebebiyle. 1 embriyo güzel geliserek dondurulmuş. 2. Embriyo; pek iyi sayilmazmis yavaş ilerliyormuş.5. Gun blastın ilk evresinde kalmıs.yarın belli olacak.elimde 1 iyi embriyo var genetige gidecek.ben aynı filmi ikinci kez izleyince cok sukur mutluyum sonuctan.saglikli gelsin.o kadar kafaya takıp üzülmemek lazım
Anlatmıştım ya canım. Bende de aynısı oldu. 5.güne iki embriyo gelmişti. Biri çok iyi gelişmişti ve genetiğe gönderildi. Diğeri için 6. gün arayıp gelişiminin durduğunu söylemişlerdi. Şu an genetiktekinin normal gelmesi için dua etmekten başka yapacak bişey yok.Embriyolog aradı 5. Gun sebebiyle. 1 embriyo güzel geliserek dondurulmuş. 2. Embriyo; pek iyi sayilmazmis yavaş ilerliyormuş.5. Gun blastın ilk evresinde kalmıs.yarın belli olacak.elimde 1 iyi embriyo var genetige gidecek.ben aynı filmi ikinci kez izleyince cok sukur mutluyum sonuctan.saglikli gelsin.o kadar kafaya takıp üzülmemek lazım
canım kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin?
23 yasindayim 8 ay olcak evleneli Sukur ki sorunlarinla erken yuzlestimcanım kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisin?
Evet canim ikimizinde durumu aynı.insallah sonuc saglıklı olur ikimizinde.bende yarından umutsuzum.gecenkinin aynı cünkü 6. Gune gelmez gibi.ha bu ay saf ari sutude yiyecegim daha iyi olacakAnlatmıştım ya canım. Bende de aynısı oldu. 5.güne iki embriyo gelmişti. Biri çok iyi gelişmişti ve genetiğe gönderildi. Diğeri için 6. gün arayıp gelişiminin durduğunu söylemişlerdi. Şu an genetiktekinin normal gelmesi için dua etmekten başka yapacak bişey yok.Bebegimhadi inşallah herşey umduğun gibi olur ve herşey yolunda gider.
Aa daha çok gençsin sakın korkma. Bir ayımız bir ayımızı tutmuyor ki. Her ay sorunu bulup çözğmğne gitmeye çalışacağız denemeye devam.bitkisel kürleri de ihmal etme. Doktorunla iletişim halinde ol. Arada testlerini yaptır süzelme var mı takip et yada geeileme ona göre yön çiz23 yasindayim 8 ay olcak evleneli Sukur ki sorunlarinla erken yuzlestim
Canım senin embriyo zaten 5. günde dondurulmadı mı?Evet canim ikimizinde durumu aynı.insallah sonuc saglıklı olur ikimizinde.bende yarından umutsuzum.gecenkinin aynı cünkü 6. Gune gelmez gibi.ha bu ay saf ari sutude yiyecegim daha iyi olacak
İnşallah canımEvet canim ikimizinde durumu aynı.insallah sonuc saglıklı olur ikimizinde.bende yarından umutsuzum.gecenkinin aynı cünkü 6. Gune gelmez gibi.ha bu ay saf ari sutude yiyecegim daha iyi olacak
Merhaba, ben de sağlıklı geleceğini hissettim giden tek embriyonun:)Merhaba kızçeler 2. Embriyo gelisimini durdurmus.dun dondurulan istedikleri gibi oldugundan saglikli gelecegini umut ediyoruz dedik karsılıklı.
Ayyy hadi inşallah ya inşallahMerhaba kızçeler 2. Embriyo gelisimini durdurmus.dun dondurulan istedikleri gibi oldugundan saglikli gelecegini umut ediyoruz dedik karsılıklı.
bence de sağlıklı gelecekMerhaba kızçeler 2. Embriyo gelisimini durdurmus.dun dondurulan istedikleri gibi oldugundan genetikten saglikli gelecegini umut ediyoruz dedik karsılıklı.
2 embriyo vardı canım 1 i donduruldu digeri yeni merkezden arandım gelismemis 6. Gune kalması zor da olsun kalmasın bakalımCanım senin embriyo zaten 5. günde dondurulmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?