Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar, bu arada ben dün laparoskopi oldum. İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde. Aret Hoca yaptı. Sol tüpüm bağlandı, sağ iyiymiş. Miyomum alındı. Neyse dedim en azından bir tüpüm duruyor:)
Aret Hoca, yalnız öyle normal yollardan hamile kalırım diye düşünme. Toparlaninca tedaviye başlayalım dedi. Ben bir regl dönemi dinlenirim diye tahmin ediyordum, hoca iki adet bekleriz dedi. Yani Haziran'a sarkacak muhtemelen. Tabi her işte bir hayır vardır.
Laparoskopi sonrasi eh o kadar kolay değil ama zor da değil. Biraz ağrı sızı sancı. Birkaç güne toparlarim sanırım

Canım çok geçmiş olsun. Yeni yerde mi oldun ameliyatı? Bir tüple bile olur bu iş. Aret hocanın güvenli ellerine teslim edeceğiz kendimizi.

Ayy bir ilerleme olmasına sevindim.cok gecmis olsun.insallah 2 aya basla canım

Canım çok geçmiş olsun. Yeni yerde mi oldun ameliyatı? Bir tüple bile olur bu iş. Aret hocanın güvenli ellerine teslim edeceğiz kendimizi.
Teşekkür ederim:), evet yeni yerde klinikte. Şanslıydım, klinikte olduğu için biraz daha ucuza mal oldu. Aslında eski yer de iste bir ara sacmasapan mevzulardan kapanmış ya. Taksim'de.
Hayatımda gördüğüm en şefkatli doktor Aret Hoca, bu bile yeter

Hayırlı ugurlu olsun..
iki ay ara verme kafa olarak da kendinizi dinlemenizi saglar daha iyi bence.

Aynen canım böyle yavaş yavaş yumuşacık ses tonuyla kızım diye diye konuşuyor.:)

geçmiş olsun canım, 2 ay mis gibi dinlenirsin, doktorun da iyi bak, güveniyorsun, daha ne olsun :)

Amh 0.07 çıktı bende.doktor umutsuz.
Gercekten teselli olsun diye demiyorum, ancak birebir yasdıgım bir olay: amh degeri 0,05 olan arkadasım 40 yasında tek gecelik korunmasız ilşiki ile hamile kaldı. Ben de bu olayla anladım ki, gercekten döllenmenin sırrını anlamak mümkün degil. O nedenle moralinizi bozmayın.

Şu tek gecelik ilişki ile hamile kalan kadınlara altın madalya, plaket falan verilmeli bence ya. Ay kendime sinir oluyorum bunları okuyunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…