- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.801
Bazen bilerek ve istenerek kısırlaştırıldığımızı düşünmüyor değilim.İthal tohumlar vs suretiyle...Kesinlikle haklısın canım. Aslına bakarsanız yaş da sadece tek sorun değil. Çünkü mutlaka görmüşsünüzdür. Ben şahsen defalarca gördüm. Kliniğe gittiğim herhangi bir günde , her defasında farklı insanlar ve bu insanların yaşları neredeyse 20 lerde. Onları görünce kendi kendime diyorum ki, hadi bende yaştan kaynaklı rezerv sorunu var. Ya bunların nesi var acaba?
İllaki farklı sorunları vardır. Bu da gösteriyor ki yediklerimiz, içtiklerimiz , soluduğumuz hava bile temiz değil ....
Aynen öyleMerkezde bende sasırıyorum o kadar genclerki bazıları sanırım 21 yaşında.oradan tanıstıklarima diyorum bu kızların ikiz dogurması lazım.ne zaman evlendiniz ne zaman olmadigina karar verdiniz de geldiniz
Sorun ne canım nerde tedavi görüyosun? Ben de 2 . deneme için hazırlanıyorum.selam kızlar maalesef yine negatif sonuc aldım sizlere umut olmak isterdim ama olmadı nasip değilmiş
Canım ben evlendiğim gece hamile kalmıştım 1 taneoldu sonrasında bir sürü sorun yaşadım 10 yıl boyunca olmuyor 2 tüp tedavimden negatifim var.tek tüpüm var sorunlu kendiğinden hamile kalma şansım yok gibi bişey.Şu tek gecelik ilişki ile hamile kalan kadınlara altın madalya, plaket falan verilmeli bence ya. Ay kendime sinir oluyorum bunları okuyunca:)
Canım benim ya. Çok geçmiş olsun yine de moralini bozma. herşeyin vakti zamanı vardır ne bileyim. Seni hiçbir şey teselli etmez şu an biliyorum ama canın sağ olsun diyelim. İnşallah rabbim bir dahakine yüzünü güldürsün.selam kızlar maalesef yine negatif sonuc aldım sizlere umut olmak isterdim ama olmadı nasip değilmiş
Negatif aldım tedavide değilim şuan izmir irenbe. dış gebelikten dolayı tüpüm aldındı tek tüpümde çok az acık sebep bu cnm.. hayırlı olsun tedavin insallah iyi sonuçlar alırsınSorun ne canım nerde tedavi görüyosun? Ben de 2 . deneme için hazırlanıyorum.
Amin cnm hepimizin yüzü gülsün ama artık tüp bebek işi bitti benim için. az açık olan tüpümden geçipte döllenme olup bebek rahme gelebilirse kendiğinden olur çok zor ama Allahtan ümit kesilmez olmazsa da yapacak bişeyim yok maddi manevi çok yıprandımCanım benim ya. Çok geçmiş olsun yine de moralini bozma. herşeyin vakti zamanı vardır ne bileyim. Seni hiçbir şey teselli etmez şu an biliyorum ama canın sağ olsun diyelim. İnşallah rabbim bir dahakine yüzünü güldürsün.
Sağolasın canım iyi dileğin için. Ben mutlaka bir çaresi olduğunu düşünüyorum. İstanbul da çok iyi doktorlar var canım. En azından fikir edinmek adına bir kez muayene olmaya ne dersin ?? Belki de sandığın kadar umutsuz değildir durumun. Çünkü artık öyle çeşitli operasyonlar yapılıyor ki, Allah ın izniyle herşey mümkün olabiliyor ...Negatif aldım tedavide değilim şuan izmir irenbe. dış gebelikten dolayı tüpüm aldındı tek tüpümde çok az acık sebep bu cnm.. hayırlı olsun tedavin insallah iyi sonuçlar alırsın
Evet bunun ameliyatı var bilmiyorumki hiç düşünmedim doktorumda önermedi. başka hiçbir sorunum yok ne eşimde ne bende. olabilir araştırayım cnm haklısın sebeplere sarılmak lazımSağolasın canım iyi dileğin için. Ben mutlaka bir çaresi olduğunu düşünüyorum. İstanbul da çok iyi doktorlar var canım. En azından fikir edinmek adına bir kez muayene olmaya ne dersin ?? Belki de sandığın kadar umutsuz değildir durumun. Çünkü artık öyle çeşitli operasyonlar yapılıyor ki, Allah ın izniyle herşey mümkün olabiliyor ...
Biz sadece vesile arıyoruz canım. Allah ol diyecek ki olsun. Biz çözüm arayıp elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakıyoruz. Ben 41 yaşındayım ve hala umudum varsa bence sen de pes etmemelisin. Maddi gücümüz elverdiğince devam etmek lazım .Evet bunun ameliyatı var bilmiyorumki hiç düşünmedim doktorumda önermedi. başka hiçbir sorunum yok ne eşimde ne bende. olabilir araştırayım cnm haklısın sebeplere sarılmak lazım
Bende cok üzüldüm.aynen bize umut oluyor pozitif sonuc alanlar.cok gecmiş olsun canımselam kızlar maalesef yine negatif sonuc aldım sizlere umut olmak isterdim ama olmadı nasip değilmiş
Arkadaşım hayırlısı böyleymiş demek ki, üzülme çok kendini yıpratma tamam mı?selam kızlar maalesef yine negatif sonuc aldım sizlere umut olmak isterdim ama olmadı nasip değilmiş
Günaydın canım. Maalesef ben hala beklemedeyim. Genetik için giden embriyonun bugün 21. günü ve hala arayan olmadı. Geçen sefer gönderilenin cevabı 20. günde gelmişti. Dün kliniği aradığımda da İspanya da paskalya bayramı ve dolayısıyla tatil olduğu için sonucun biraz gecikebileceğini söylediler . Sonuç normal gelsin de varsın geç gelsin naapalımGünaydın hanımlar, yok mu güzel müjdeli bir haberi olan?:)
İnşallah canım ama taa ispanyay mı gönderiyolar embriyo yu? Çok uzak değil mi? Zararı olmaz mı?Günaydın canım. Maalesef ben hala beklemedeyim. Genetik için giden embriyonun bugün 21. günü ve hala arayan olmadı. Geçen sefer gönderilenin cevabı 20. günde gelmişti. Dün kliniği aradığımda da İspanya da paskalya bayramı ve dolayısıyla tatil olduğu için sonucun biraz gecikebileceğini söylediler . Sonuç normal gelsin de varsın geç gelsin naapalım
Eşimle benden genetik testi istemedi doktor. Direkt cgh dedi. yani teklifti tabii. Ama cgh sonucunun olumlu gelmesi ile yapılacak transfer ile yüzde yetmiş gebelik şansının arttığını söyledi. Genelde 40 yaş üstü bayanlara ve daha önce negatifi görenlere cgh tavsiye ediyoruz dedi. Ayrıca şunu da dedi: ''Bayanın yaşı kaç olursa olsun 10 embriyodan en fazla 3 ü normaldir. biz bu 3 normali bulmak için çalışıcaz. istersen havuzda 9-10 yumurta olana kadar biriktirip, sonra cgh ye gönderelim, istersen her çıkanı gönderelim '' dedi. ben de her çıkanı gönderelim dedim ve öyle yapılıyor.İnşallah canım ama taa ispanyay mı gönderiyolar embriyo yu? Çok uzak değil mi? Zararı olmaz mı?
Bahçeci den genetiğe gönderip te sağlam sonucu alanları araştırdınız mı hiç. Yanlış anlamaayın hanımlar ama bahçecinin çok fazla genetiğe yolladığını duydum.sağlam dönen olmuş mu? Bahçecinin sayfasına bir sorun isterseniz. Ben ettafımdan da çok duydum bu işe girdim gireli de araştırıyorum. Bahçecinin Genetiğe gönderilenlerin çoğu bozuk olarak dönüyormuş.sende yada eşinde genetik bir bozukluk var mı? Genetik testi yaptırdın mı? Orda çıkar zaten. Her hastane genetiğe göndermiyor ki. Genetik sonuçlarında problem yoksa neden gönderiyolarmış ki?
Eşimle benden genetik testi istemedi doktor. Direkt cgh dedi. yani teklifti tabii. Ama cgh sonucunun olumlu gelmesi ile yapılacak transfer ile yüzde yetmiş gebelik şansının arttığını söyledi. Genelde 40 yaş üstü bayanlara ve daha önce negatifi görenlere cgh tavsiye ediyoruz dedi. Ayrıca şunu da dedi: ''Bayanın yaşı kaç olursa olsun 10 embriyodan en fazla 3 ü normaldir. biz bu 3 normali bulmak için çalışıcaz. istersen havuzda 9-10 yumurta olana kadar biriktirip, sonra cgh ye gönderelim, istersen her çıkanı gönderelim '' dedi. ben de her çıkanı gönderelim dedim ve öyle yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?