- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.841
Dediğim gibi, doktorum 10 embriyodan 3 ü normaldir demişti. Keşke tek seferde 10 tane çıksa da gönderebilsem ve o 3 taneyi hadi bari 2 taneyi bulabilsem . Ama 1-2 tane çıkınca işte genetik sonucu da aynı hesaba geliyo . O sağlam 3 taneyi kaçıncıda bulabiliriz bilmiyorum
Bu soruları erbil beye sormaya calısacagım.embriyonun kendini tedavi etmesine de karar veremiyorum.insallah oyledir.tup bebektede; düsük, dıs gebelik cokmus ayni dogal hamilelikte karsilasilan sayilarla orantili.yani embriyo kötüyse negatif sonuc alacagım.kendini tedavi etmesi de Allaha kalmıs biz bilemeyiz ne yazik ki. embriyo saglamsa genetige gitmeden ne olursa olsun hamile kalınıyor.bu kadar cesitli yöntem var iste.sizlerinde dusüncelerine katiliyorum.Kızlar, gerçekten çetrefilli bir durum. Tıp teknolojisine güvenip genetiğe göre hareket etmek var ya da anne biyolojisine güvenip transfer ettirmek. Ancak yumurta sayısının az olması genetikte zaman kaybına da yol açıyor. Bizlerin ancak 3-4 yumurtası çıkıyor, onlarda da 1-2 tanesi 5. güne geliyor. 5. güne bırakmak demek embriyoyu çöl ortamına bırakmak demek. Bu 1-2 taneyi de çok katı bir uygulama olan genetiğe gönderince şans iyice düşüyor. Bence her ay bizim de en az 1 embriyomuz normal ama onları da zorlayınca genetikle 5. günle kaybediyoruz.
İçinizden geleni yapın derim, kalbinizden ne geçiyorsa o yönde ilerleyin, bu işin kuralı yok. Her gün mucize duyuyoruz. Bebişlerimiz bizi seçmeye karar verirse ne olursa olsun geleceklerdir.
>İnşallah canım..Bu soruları erbil beye sormaya calısacagım.embriyonun kendini tedavi etmesine de karar veremiyorum.insallah oyledir.tup bebektede; düsük, dıs gebelik cokmus ayni dogal hamilelikte karsilasilan sayilarla orantili.yani embriyo kötüyse negatif sonuc alacagım.kendini tedavi etmesi de Allaha kalmıs biz bilemeyiz ne yazik ki. embriyo saglamsa genetige gitmeden ne olursa olsun hamile kalınıyor.bu kadar cesitli yöntem var iste.sizlerinde dusüncelerine katiliyorum.
poppy73 un sorularinı doktora sorarak karar verecegim.tabi Haremiz seninde canim.ben bol bol bol ari sutu yiyorum.mucizem bak oradan geliyor.Allah hepimize mucize ile mutluluktan sasirtan sonucla bebeklerimizi versin
Amiiin amin amiinBu soruları erbil beye sormaya calısacagım.embriyonun kendini tedavi etmesine de karar veremiyorum.insallah oyledir.tup bebektede; düsük, dıs gebelik cokmus ayni dogal hamilelikte karsilasilan sayilarla orantili.yani embriyo kötüyse negatif sonuc alacagım.kendini tedavi etmesi de Allaha kalmıs biz bilemeyiz ne yazik ki. embriyo saglamsa genetige gitmeden ne olursa olsun hamile kalınıyor.bu kadar cesitli yöntem var iste.sizlerinde dusüncelerine katiliyorum.
poppy73 un sorularinı doktora sorarak karar verecegim.tabi Haremiz seninde canim.ben bol bol bol ari sutu yiyorum.mucizem bak oradan geliyor.Allah hepimize mucize ile mutluluktan sasirtan sonucla bebeklerimizi versin
Amiiin amin amiin
Hoşgeldin canım. Aramızda görmek seni ne güzel. Doğru karar vermişsin hayırlı olur inşallah.Yazdiklarinizi okuyunca benimde kafam cok karisti.Cgh ve pgt arasinda ne fark var arkadaslar?Biraz arastirdim cgh daha ayrintili.Ama burdan bir arkadasimiz yazmisti,dr u pgt nin daha onemli oldugunu soylemis.Sizce hangisini yaptirmaliyiz yada yaptirmali miyiz?
Bende bayramdan sonra baslicam tedaviye.Insallah gerek kalmaz.7 ay once esimde hareket dusuk ve morfoloji % 1 di.Haftaya yeniden spermiyogram yapilacak ve tedaviye baslicak.Bende klomen yada femaraya baslicam.Birkac ay denicem sonra tup bebek.2 ay klomenle denedik ama bosunaymis.Cunku spermiyogrami isteyen dr,tahlil sonucu icin oo hepsi super,oo sayi super dedi.Ve beni 6 ay oyaladi.Bide ozel hst yani.
Hanimlar birsey daha sorucam.Tup tedavisinde igneyle degilde klomen vs ile yumurta olsa olmaz mi?Benim ilk ayimda klomenle 1 yumurta,ikinci ayimda 6 yumurtam olmustu.Igneyle hem asiri hormon yukleniyor hemde bosuna para yani
@Haremiz Aret Hocanın tedavi ücreti ne kadar? Gerçi ben anadolu yakasındayım ama yine de merak ettim.Hoşgeldin canım. Aramızda görmek seni ne güzel. Doğru karar vermişsin hayırlı olur inşallah.
Aret bey genelde klomen ile tedaviyi tercih ediyor. Dediğin gibi iğne çok ağır olduğu için en son çare sanırım. Eğer klomenle yumurta oluşuyorsa Aret hoca daha ağır bir tedaviye gerek duymuyor. Femara ise altın vuruş. İnşallah hoca sana ne ile devam edeceğinizi söyleyecektir. hayırlı olsun şimdiden.
Genetik meselesine gelince Aret hocaya onu da sordum. genetik testlerin bir gelsin bakalım da gerek olup olmadığına karar veririz. ben illa genetiğe gitmesi gerek diye düşünmüyorum demişti.
Canım Nişantaşındaki muayenehanesinde 400 tl.Haremiz Aret Hocanın tedavi ücreti ne kadar? Gerçi ben anadolu yakasındayım ama yine de merak ettim.
Yok canım muayene değil. Tüp bebek tedavi paketini sormuştum. Mesela bahçeci de ilk paket 6.850+ ilaçlarCanım Nişantaşındaki muayenehanesinde 400 tl.
tüp bebek fiyatı ilaçlar hariç 6,000 tl canımYok canım muayene değil. Tüp bebek tedavi paketini sormuştum. Mesela bahçeci de ilk paket 6.850+ ilaçlar
Anladım, sağol. Umarım olumlu sonuç alırım bahçeciden de aret hoca ya gerek kalmaz, korkmuyor değilimtüp bebek fiyatı ilaçlar hariç 6,000 tl canım
6000 TL + ilaçlar, 400 TL muayene ücreti, 400 TL kan testiCanım Nişantaşındaki muayenehanesinde 400 tl.
Gelmedi di mi daha genetik sonucu?Anladım, sağol. Umarım olumlu sonuç alırım bahçeciden de aret hoca ya gerek kalmaz, korkmuyor değilim
Gelmedi daha canım. Onların paskalya bayramı varmış. o yüzden gecikecekmiş sonucun gelmesi. geçen sefer gönderilen 20. günde gelmişti. bugün 22. gün oldu. Aman normal gelsin de varsın geç gelsin razıyım.Gelmedi di mi daha genetik sonucu?
Tabi, olumlu olsun da yeter ki..Gelmedi daha canım. Onların paskalya bayramı varmış. o yüzden gecikecekmiş sonucun gelmesi. geçen sefer gönderilen 20. günde gelmişti. bugün 22. gün oldu. Aman normal gelsin de varsın geç gelsin razıyım.
Ben tedaviye bahçecide başladığım için muayene ücreti alınmadı. 6.800 tl + 1.900 tl ilaçlar tuttu ilk ay.6000 TL + ilaçlar, 400 TL muayene ücreti, 400 TL kan testi
arkadaşım tedavi gördü, klomenle başladı, ortalara doğru iğneyle destekledi, yine 1500'e yakın tutmuş ilaç-iğne parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?