Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

diyesim var imdattt

Bu soruları erbil beye sormaya calısacagım.embriyonun kendini tedavi etmesine de karar veremiyorum.insallah oyledir.tup bebektede; düsük, dıs gebelik cokmus ayni dogal hamilelikte karsilasilan sayilarla orantili.yani embriyo kötüyse negatif sonuc alacagım.kendini tedavi etmesi de Allaha kalmıs biz bilemeyiz ne yazik ki. embriyo saglamsa genetige gitmeden ne olursa olsun hamile kalınıyor.bu kadar cesitli yöntem var iste.sizlerinde dusüncelerine katiliyorum.
@poppy73 un sorularinı doktora sorarak karar verecegim.tabi @Haremiz seninde canim.ben bol bol bol ari sutu yiyorum.mucizem bak oradan geliyor.Allah hepimize mucize ile mutluluktan sasirtan sonucla bebeklerimizi versin

>İnşallah canım..

Amiiin amin amiin

Yazdiklarinizi okuyunca benimde kafam cok karisti.Cgh ve pgt arasinda ne fark var arkadaslar?Biraz arastirdim cgh daha ayrintili.Ama burdan bir arkadasimiz yazmisti,dr u pgt nin daha onemli oldugunu soylemis.Sizce hangisini yaptirmaliyiz yada yaptirmali miyiz?

Bende bayramdan sonra baslicam tedaviye.Insallah gerek kalmaz.7 ay once esimde hareket dusuk ve morfoloji % 1 di.Haftaya yeniden spermiyogram yapilacak ve tedaviye baslicak.Bende klomen yada femaraya baslicam.Birkac ay denicem sonra tup bebek.2 ay klomenle denedik ama bosunaymis.Cunku spermiyogrami isteyen dr,tahlil sonucu icin oo hepsi super,oo sayi super dedi.Ve beni 6 ay oyaladi.Bide ozel hst yani.

Hanimlar birsey daha sorucam.Tup tedavisinde igneyle degilde klomen vs ile yumurta olsa olmaz mi?Benim ilk ayimda klomenle 1 yumurta,ikinci ayimda 6 yumurtam olmustu.Igneyle hem asiri hormon yukleniyor hemde bosuna para yani

Hoşgeldin canım. Aramızda görmek seni ne güzel. Doğru karar vermişsin hayırlı olur inşallah.
Aret bey genelde klomen ile tedaviyi tercih ediyor. Dediğin gibi iğne çok ağır olduğu için en son çare sanırım. Eğer klomenle yumurta oluşuyorsa Aret hoca daha ağır bir tedaviye gerek duymuyor. Femara ise altın vuruş. İnşallah hoca sana ne ile devam edeceğinizi söyleyecektir. hayırlı olsun şimdiden.
Genetik meselesine gelince Aret hocaya onu da sordum. genetik testlerin bir gelsin bakalım da gerek olup olmadığına karar veririz. ben illa genetiğe gitmesi gerek diye düşünmüyorum demişti.

@Haremiz Aret Hocanın tedavi ücreti ne kadar? Gerçi ben anadolu yakasındayım ama yine de merak ettim.

6000 TL + ilaçlar, 400 TL muayene ücreti, 400 TL kan testi
arkadaşım tedavi gördü, klomenle başladı, ortalara doğru iğneyle destekledi, yine 1500'e yakın tutmuş ilaç-iğne parası
Ben tedaviye bahçecide başladığım için muayene ücreti alınmadı. 6.800 tl + 1.900 tl ilaçlar tuttu ilk ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…