- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.881
Canım biesteron u günde 3 tane. Ben de günde 3 tane alacağım. Folik asit günde bir, Q10 günde bir yemekle birlikte, aret hoca birde kan sulandırıcı vermişti günde bir tanede o. Arı sütlü karışım sabah aç karnına bir tatli kaşığı. Ama babam saf arı sütünü yiyebildiğğn kadar ye dedi. Sabah bir,akşam bir nohut kadar.Bem biesteron kullanmıyorum, bir kutu bitirmistim biraktim kullansam mi acaba tekrar? Günde kaç tane iciyorsun biesteronu ve Q10'u? Bahceci'den onerdiklerinde folik asit günde 1, Q10 günde 2, biestreon için günde 3 adet demislerdi. Q10'u bu aralar günde 1 adete düşürdüm, yaklasinca tedavi yine günde 2'ye cikartirim. Aret Hocaya sordugumda kullansan da olur kullanmasan da demisti ama ben kullaniyorum.
Canim cok haklisin.Ama esim daha E vitamini vs hicbirsey kullanmadi.Gecen ay spermiyogram yapilacakti ama randevu almis olmama ragmen yok dediler.Yani yaptiramadik.Yeni randevuyu ordan aldim bu sefer.27 de yapilacak.Tedaviye baslicak.O yuzden 3 ay daha denemek istiyorum.Canım eşinin ikinci test sonuçları eğer yine dğşük çıkarsa klomen veya başka bir şeyle gebe kalman çok zor. Boşuna hormon alma derim. Aşılama yada en iyisi tüp olur.
Yasmin e gelince ben de bir ara bekarken kendi başıma kullanmıştım. Doktorum daha sonra yasmin i 40 yaş üstüne önermiyorum demişti bilmiyorum artık. Sormadım o an nedenini.
Kistin nedeni klomenle büyüyüp çatlamayan ya da arkadan gelip yeterince büyüyemeyen yumurta olabilir.genelde adetlr atılır ama demek ki atamamışsın.
Bir tüp bebek doktorunun bir arkadaşa tavsiye etmesi üzerine ben de omepaQ10 kullanmaya başladım. Biraz pahalı fiyatı. İnternetten 90 tl ye almıştım. Dün bitti tekrarr alacağum. Bu arada birsteron dhea da aldım adetimden sonra başlayacağum. 40 yaş üstü için yumurta kalitesi arttırıp cinsel isteği de artırıyormuş. Bana en çok ta bu sebepten lazım:) zaten bu ilaçlar tüp ten iki ay kadar öncesinde kullanılmalıymış ki işe yarasın.Bunların yanında arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum. Eşim de E vitamini ve arı sütü bal polen karışumu kullanıyor. Bu hafta tekrar spermiyogram yaptıracak hala kötüyse boşuna klomenle falan uğraşmam direk tüp bebek.
Canım eşim tedaviye başlıcak derken ne tür bir tedavi yapılacak? Morfılojiyi artırma yolu var mıymış?Canim cok haklisin.Ama esim daha E vitamini vs hicbirsey kullanmadi.Gecen ay spermiyogram yapilacakti ama randevu almis olmama ragmen yok dediler.Yani yaptiramadik.Yeni randevuyu ordan aldim bu sefer.27 de yapilacak.Tedaviye baslicak.O yuzden 3 ay daha denemek istiyorum.
Insallah sizin sonuclariniz guzel cikar.Sen napiyosun klomen kullaniyor musun?
Q10 nun ve omega 3 cesitleri varmis.Sizin ictiginiz ilaclarda tam olarak ne yaziyor.Yazar misiniz arkadaslar.
Haremizcim yasmin icin soyledigin iyi oldu dr ma sorayim.Tsk arkadasim.
Canim fikrine bende katiliyorum.Ama biz bu sonuclari urolaga giderek yaptirmadik.Ilk gittigim dr istedi.Gittigim yerde tup bebek merkezi.Orda yaptirdik ve benim dr um bakti.Super super dedi.Bu zamana kadar super zannederek gezdik yani ::))) Aklimiz basimiza gelince de urolaga gittik,4 gun sonra da spermiyogram yapilcak.Ilac ne verirse de tedaviye baslicak iste.3 ay bu yuzden denemek istiyorum.Hatta 2 ay sonra tekrarladigimiz da yukselme olmadiysa hemen tupe baslarim.Yüzde 1 morfoloji oldukça düşük, normal yoldan hamile kalmak zor yaş itibariyle de ama tabi imkansız değil.
Bu sınır yaşlarda fazla vakit kaybetmeden tüp bebek denemesi yapmak lazım. Ben de folik asit ve Q10 kullaniyorum. Ve arı sütü.
Benim de eşimin morfolojisi yüzde 2, bunun tedavisi var mi bilmiyorum.
Onun dışında sağlıklı beselnmeye calisiyorum. Spor yapmam gerektiğini düşünüyorum kan dolaşımı icin. Sabahları baslayacagim insallah bu hafta yürüyüşe. Hayırlısı olsun benim fikrim bir an önce tüp bebek tedavisine baslaman. Sehir neresi, tup bebekte nereyi düşünüyorsun?
Urolog 6 ay onceki sonuclara bakti ve tekrar yaptiralim ona gore tedaviye baslicaz dedi canim.Evicap 200 ve Selenyum ikisi birarada kullanildiginda kur gibi oluyormus.Ozellikle B12 morfolojiye cok iyi geliyormus.C,E folikasit ve selenyum da harekete cok iyiymis.K.kulubunde forumlarda okudum.Kullananlarin cok yukselmis,dr lari bile sasirmis sonuca.Cok arastirdim uzman dr larin sitelerin de vs aynisi yaziyo.Canım eşim tedaviye başlıcak derken ne tür bir tedavi yapılacak? Morfılojiyi artırma yolu var mıymış?
Ben omepaQ10 kullanıyorum. omega3 ve QoenzimQ10 bir arada. Jel şeklinde en iyisi o bence.
Ben klomen kullandım geçen aylarda. Yani bir defa kullandım zaten. İki ay daha deneyip olmazsa tüpe başlıcam.
canım onların süper süper dedikleri tüp bebek için demek oluyor. Bu değerle yani %1 ile normal gebelik zor. Benim eşimde morfoloji %1 malesef. Ben zaten yaştan dolayı ofsıde olmuşum bari sen düzgün olaydın diyorum:) Zaten burada yazan arkadaşların yani gebe kalamayan arkadaşların bakıyorum eşlerinin morfolojisi hep %1! Ben de bu sabah adet sancısıyla uyandım. Artık bu ağrıdan ve geliyorumlardan nefret etmeye başladım. Eşim de teselli veriyor, olsun adet olman da çok iyi bir bakıma ya artık adet olamasaydın? diyor. haklı ama yinede çok üzülüyorum. Oda yarın üroloğa gidecek bakalım.
Canim fikrine bende katiliyorum.Ama biz bu sonuclari urolaga giderek yaptirmadik.Ilk gittigim dr istedi.Gittigim yerde tup bebek merkezi.Orda yaptirdik ve benim dr um bakti.Super super dedi.Bu zamana kadar super zannederek gezdik yani ::))) Aklimiz basimiza gelince de urolaga gittik,4 gun sonra da spermiyogram yapilcak.Ilac ne verirse de tedaviye baslicak iste.3 ay bu yuzden denemek istiyorum.Hatta 2 ay sonra tekrarladigimiz da yukselme olmadiysa hemen tupe baslarim.
Konyada yasiyorum.Kizilaya gidiyorum canim.Dr gerek gorurse Pgt ve chg ye gonderiyorlarms,spermler lazerle seciliyormus vs.Recai Pabuçcunun embriyogu gelip kontrol ediyormus.Kizilayin embriyolagiyla da baya konustuk.Cok detayli bilgilendirdi.Alman hst de calismis kac sene.Icime sindi yani.
Biosteron gunde 3 banada verdi.Su ictiginiz Q10 ve omega 3 lerin ustunde tam olarak ne yaziyor.Eczane cok cesidi var dedi almadim.Size sorayimda alayim dedim.
Be de bunu ve biesteron DHEA yı kullanıyorum. Bir de sabahları aç karnına folik asit vermişti doktorum. 4 şubattan beri aralıksız kullanıyorum. Bakalım bu ay ne durumda olacak yumurtalar. gerçi takviye olarak arı sütü de kullanıcam artık. Tahminen opu ya 20 gün var. Sanırım 20 günde etkisini gösterir arı sütücanım onların süper süper dedikleri tüp bebek için demek oluyor. Bu değerle yani %1 ile normal gebelik zor. Benim eşimde morfoloji %1 malesef. Ben zaten yaştan dolayı ofsıde olmuşum bari sen düzgün olaydın diyorum:) Zaten burada yazan arkadaşların yani gebe kalamayan arkadaşların bakıyorum eşlerinin morfolojisi hep %1! Ben de bu sabah adet sancısıyla uyandım. Artık bu ağrıdan ve geliyorumlardan nefret etmeye başladım. Eşim de teselli veriyor, olsun adet olman da çok iyi bir bakıma ya artık adet olamasaydın? diyor. haklı ama yinede çok üzülüyorum. Oda yarın üroloğa gidecek bakalım.
ben ekte yolladığım ilacı kullanıyorum. Tüp bebek doktoru illa da o olmalı demiş.Q10 ve omega 3 bir arada.
ben solgarı kullanıyorum canımQenzim ve omega 3 verdi bide ama almadim.Cunku Qenzimin de omega 3 unde cesitleri varmis.Size sorup oyle alayim dedim.Sizler hangisini kullaniyorsunuz?Tsk
kesinlikle kullan arı sütünü. Madem 20 günün var dozu biraz yüksek tutarsın. Günde iki defa yarım çay kaşığı kadar.Be de bunu ve biesteron DHEA yı kullanıyorum. Bir de sabahları aç karnına folik asit vermişti doktorum. 4 şubattan beri aralıksız kullanıyorum. Bakalım bu ay ne durumda olacak yumurtalar. gerçi takviye olarak arı sütü de kullanıcam artık. Tahminen opu ya 20 gün var. Sanırım 20 günde etkisini gösterir arı sütü
maşallah Allahım nazarlardan korusunArkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
Minnagın bizi de cok mutlu etti maşallah onaArkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
Maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah. Son zamanların en iyi haberini verdin valla. Buralar bu aralar çok durgunArkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
Merhaba, hayırlısı olsun, herşey gönlünce olsun..cnm çok tebrik ederim çok svindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel haber.... N Nesaybu ...darısı bize de inşallah... Bende bugün adet oldum ve yarın kontrole gdicep ve nasip se 3,dene me için başlamış olucaz bakalım inş.bu son olsun artık bu sefer kavuşalım yavrularımıza ...herkeze selamlar arkadaşlar
sağol amin hepimize inşallah cnm..yarın yazarım burdan bakalım yumurta varmı yokmu ne durumdayım görücez bakalım artık...3 aydır arı sütü bal polen....baya bir vitamin aldım faydası olmuş mu görücemMerhaba, hayırlısı olsun, herşey gönlünce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?