- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.901
Evet ben de merak ettim sonucu. İnşallah güzel haberler alırsın.sağol amin hepimize inşallah cnm..yarın yazarım burdan bakalım yumurta varmı yokmu ne durumdayım görücez bakalım artık...3 aydır arı sütü bal polen....baya bir vitamin aldım faydası olmuş mu görücem
sağol cnm amin inşallah bilgi vericem burdan yazarım sizlereEvet ben de merak ettim sonucu. İnşallah güzel haberler alırsın.
canım sana sordum ne zaman istanbula geliyorsun diye atladın herhalde, ben de bahçeçi ile görüşmeye gideyim diyorum, senin iste gelişine mi denk getirsem hem tanışmış oluruz :)Minnagın bizi de cok mutlu etti maşallah onaiyi ki haber verdin bize.rahat bir hamilelik gecirip sağlıkla kucağına alman dileğiyle.darısı epey bir başımıza canım cok ihtiyacımız var.
2. Denememi yapıyorum havuz yöntemiyle 3 kez opu olup sağlıklı embriyo icin uğraşıyorum. su anda da 3. Opu icin igne oluyorum.şanslı eşine de tebrikler
Canım görmedim ki nereden yazdın.bu gece biniyorum.sabah oradayım.bir muayene olup cıkacagım.asıl yarından sonra cumartesi cagırmasini ve 1 hafta istanbulda olmayı bekliyorum.yarin sabah 8 e yetisebilir misin veya 9 a randevu alsan.benim kontrol var randevu almadım.tanışalım canım vakti geldi.bahceciyi tavsiye ederimcanım sana sordum ne zaman istanbula geliyorsun diye atladın herhalde, ben de bahçeçi ile görüşmeye gideyim diyorum, senin iste gelişine mi denk getirsem hem tanışmış oluruz :)
Canım allah sağlıklı hamilelilik ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.tüp bebekmiydi sizin yoksa kendiliğinden mi hamilelik oluştu.darısı bizlerin başına.Arkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
yarın ne yazık ki işteyim bir ara da doktoruma gideceğim ne düşünüyor bir öğrenmek için, zaten benim h.içi zor, cumartesi olsa süper olur. haberleşelim.Canım görmedim ki nereden yazdın.bu gece biniyorum.sabah oradayım.bir muayene olup cıkacagım.asıl yarından sonra cumartesi cagırmasini ve 1 hafta istanbulda olmayı bekliyorum.yarin sabah 8 e yetisebilir misin veya 9 a randevu alsan.benim kontrol var randevu almadım.tanışalım canım vakti geldi.bahceciyi tavsiye ederim
Ben de sizlerle tanışmak istiyorum istiyorum ben de ben deee ben deeeeeeyarın ne yazık ki işteyim bir ara da doktoruma gideceğim ne düşünüyor bir öğrenmek için, zaten benim h.içi zor, cumartesi olsa süper olur. haberleşelim.
Tamam canım cumartesi rahat rahat görüselim.senin doktor tercihin kim oncelikle erbil beyi tavsiye ederim.bir sürü testi vitamini hepsi yapılıyor.yarın ne yazık ki işteyim bir ara da doktoruma gideceğim ne düşünüyor bir öğrenmek için, zaten benim h.içi zor, cumartesi olsa süper olur. haberleşelim.
Ben de sizlerle tanışmak istiyorum istiyorum ben de ben deee ben deeeeee
Canim sanada bol sans bizleri haberdar et lutfen .iyi dileklerin icin tsk.darisi butun anne olmak isteyenlerin basina insMinnagın bizi de cok mutlu etti maşallah onaiyi ki haber verdin bize.rahat bir hamilelik gecirip sağlıkla kucağına alman dileğiyle.darısı epey bir başımıza canım cok ihtiyacımız var.
2. Denememi yapıyorum havuz yöntemiyle 3 kez opu olup sağlıklı embriyo icin uğraşıyorum. su anda da 3. Opu icin igne oluyorum.şanslı eşine de tebrikler
Canim sagol.tup bebekdi.ilk deneme.tuplerim bagliydi benim.ileri yas haricinde tedirginligim yoktu.sormak istedigin birsey olursa cekinmeCanım allah sağlıklı hamilelilik ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.tüp bebekmiydi sizin yoksa kendiliğinden mi hamilelik oluştu.darısı bizlerin başına.
Ben bir şey sormak istiyorum. Kaç yumurtanız olmuştu, kaçı döllendi, transfer kaçıncı gün yapıldı, 3. gün mü 5. gün mü?Canim sagol.tup bebekdi.ilk deneme.tuplerim bagliydi benim.ileri yas haricinde tedirginligim yoktu.sormak istedigin birsey olursa cekinme
Amiinn hepimize insallahCanim sanada bol sans bizleri haberdar et lutfen .iyi dileklerin icin tsk.darisi butun anne olmak isteyenlerin basina ins
3 olustu.2 si dollendi.2 transfer yapildi.transfer 3.gun .ayin 27 sinde toplandi 30 unda transfer oldu.sat im 13 mart di.ben ayin 10 unda gebelik testi evde denedim pozitif oldu.hissettim zaten.sonra 12 .gunde kan testi ysptik ilk deger 142 idi iki sonraki deger 418 gibi bi rakamdi.dunde ultrasona girdim iste.hikaye boyle canimBen bir şey sormak istiyorum. Kaç yumurtanız olmuştu, kaçı döllendi, transfer kaçıncı gün yapıldı, 3. gün mü 5. gün mü?
Tekrar bol şans diliyorum, kolay bir hamilelikle sağlıklı bir doğum ve bebişe sahip olman dileğiyle:)3 olustu.2 si dollendi.2 transfer yapildi.transfer 3.gun .ayin 27 sinde toplandi 30 unda transfer oldu.sat im 13 mart di.ben ayin 10 unda gebelik testi evde denedim pozitif oldu.hissettim zaten.sonra 12 .gunde kan testi ysptik ilk deger 142 idi iki sonraki deger 418 gibi bi rakamdi.dunde ultrasona girdim iste.hikaye boyle canim
Canııım allah nazarladan sakınsın maşallahCanim sagol.tup bebekdi.ilk deneme.tuplerim bagliydi benim.ileri yas haricinde tedirginligim yoktu.sormak istedigin birsey olursa cekinme
yanlış hatırlamıyorsam genetiğe göndermek istememiştin embriyo yu? Öylece transfer olmuştu.3 olustu.2 si dollendi.2 transfer yapildi.transfer 3.gun .ayin 27 sinde toplandi 30 unda transfer oldu.sat im 13 mart di.ben ayin 10 unda gebelik testi evde denedim pozitif oldu.hissettim zaten.sonra 12 .gunde kan testi ysptik ilk deger 142 idi iki sonraki deger 418 gibi bi rakamdi.dunde ultrasona girdim iste.hikaye boyle canim
Ben tüp bebek tedavisine başlamadan önceki 3 ay boyunca yaptığım ovulasyon testlerinde her seferinde de testte çift çizgiyi gördüğüm yani LH'ın pik olduğu günden tam 14 gün sonra regl olmuşum. Yani LH pik olduktan 24-36 saat sonra yumurta çatladığına göre çatladıktan 12-13 gün sonra regl oluyorum demek ki. Bu 14 gün kişiye göre değişiyor o zaman.hanımlar sizlere sormak istediğim bir şey var. Benim yumurtam 17-18. günler çatlıyor. 20 mm civarı olunca. Adetim düzenlidir. 28. günde olurum. Dolayısıyla benim 14. gün yumurtlamam gerekiyor. Acaba benim yumurtam geç mi gelişiyor? yani yumurta tembelliği dedikleri bu mu? Bu muhakkak ta, bu bir sorun mudur acaba? Yaşayan var mı?
Evet aslında normali seninki sanırım. Ben de bu işlere girmeden önce öyle olduğumu zannediyordum. yani 14. gün çatlama ve beraberlik diye biliyordum ama öyle olmadığımı yaptırdığım yumurta takiplerinden öğrendim. Bu ay 15 Nisan da çatlatma iğnesi ile yumurtam çatladı.( 18. günde yani) Çatlamadan 10 gün sonra yani bugün 28. günüm oluyor ve dolayısıyla adet günüm. Ama çok erken değil mi?. Demek ki yumurtam geç çatlıyor diyorum.Gerçi adet olmadım hala. Belkide çatlamadan 10 gün sonra değil de senin hesabın gibi 14 gün sonra adet olacağım. (yani 4 gün gecikmeli olacak) Vücut kendini öyle ayarlayacak belki de. Sancı var ama adet yok ortada hala.Ben tüp bebek tedavisine başlamadan önceki 3 ay boyunca yaptığım ovulasyon testlerinde her seferinde de testte çift çizgiyi gördüğüm yani LH'ın pik olduğu günden tam 14 gün sonra regl olmuşum. Yani LH pik olduktan 24-36 saat sonra yumurta çatladığına göre çatladıktan 12-13 gün sonra regl oluyorum demek ki. Bu 14 gün kişiye göre değişiyor o zaman.
Şimdi bence şöyle, çatlatma iğnesi vuruyorlar ya, ondan 36 saat sonra çatlıyor yumurta. Yumurta toplamada da Opu'dan 36 saat önce vurun iğnenizi diyorlar. Sen iğneyi vuruyorsun, ertesi gün test yapıyorsun, demek ki hala 36 saat geçmemiş yani çatlamamış oluyor. Bir gün sonra bir daha yapsan çizgi iyice silikleşir.Evet aslında normali seninki sanırım. Ben de bu işlere girmeden önce öyle olduğumu zannediyordum. yani 14. gün çatlama ve beraberlik diye biliyordum ama öyle olmadığımı yaptırdığım yumurta takiplerinden öğrendim. Bu ay 15 Nisan da çatlatma iğnesi ile yumurtam çatladı.( 18. günde yani) Çatlamadan 10 gün sonra yani bugün 28. günüm oluyor ve dolayısıyla adet günüm. Ama çok erken değil mi?. Demek ki yumurtam geç çatlıyor diyorum.Gerçi adet olmadım hala. Belkide çatlamadan 10 gün sonra değil de senin hesabın gibi 14 gün sonra adet olacağım. (yani 4 gün gecikmeli olacak) Vücut kendini öyle ayarlayacak belki de. Sancı var ama adet yok ortada hala.
Ha bir de LH pik olduktan yani çift çizgi çıktıktan 24-36 saat sonra çatladığına göre...........demişsin. Ben çift çizgi çıktığında yumurtanın çatlamış olduğunu biliyorum. Çünkü doktor bana çatlatma iğnesini yap ertesi gün beraberlik diyordu. ben de doğrulamak için ertesi gün test yapıyordum ve o zaman çift çizgiyi görüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?