- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.921
Şimdi bence şöyle, çatlatma iğnesi vuruyorlar ya, ondan 36 saat sonra çatlıyor yumurta. Yumurta toplamada da Opu'dan 36 saat önce vurun iğnenizi diyorlar. Sen iğneyi vuruyorsun, ertesi gün test yapıyorsun, demek ki hala 36 saat geçmemiş yani çatlamamış oluyor. Bir gün sonra bir daha yapsan çizgi iyice silikleşir.
18. günde çatladıysa o zaman senin LH'ın pikinin 16. gün olduğunu düşünürsek (13 Nisan) + 14 gün, 27'sinde regl olman lazım. Tabi inşallah olmazsın, hamilesindir o ayrı:))
Ay aklını yerim seniiiinŞimdi bence şöyle, çatlatma iğnesi vuruyorlar ya, ondan 36 saat sonra çatlıyor yumurta. Yumurta toplamada da Opu'dan 36 saat önce vurun iğnenizi diyorlar. Sen iğneyi vuruyorsun, ertesi gün test yapıyorsun, demek ki hala 36 saat geçmemiş yani çatlamamış oluyor. Bir gün sonra bir daha yapsan çizgi iyice silikleşir.
18. günde çatladıysa o zaman senin LH'ın pikinin 16. gün olduğunu düşünürsek (13 Nisan) + 14 gün, 27'sinde regl olman lazım. Tabi inşallah olmazsın, hamilesindir o ayrı:))
EvetAy aklını yerim seniiiinBen hiç öyle düşünmemiştim. gerçekten de ertesi gün tekrar yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. demek ki senin dediğin gibi o testlerde çift çizgi çıkınca en geç 36 saat sonra falan çatlayacak demek mi oluyormuş?
Kaç yaşındasın canım?yumurta takibiylemi bu ay devam etsem kürleremi başlasam ne yapsam bilmiyorum.kafayı yemek üzereyim.artık tüp deneyemem.
42 yim .sizKaç yaşındasın canım?
41 yaşındayım 2. tüp bebek denemesindeyim42 yim .siz
Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede dileklerine kavusursun. Zor bir süreç anlıyorum. Sakin olup umudunu kaybetme. Ne yapabilirsin, evet, çeşitli kürler var, onları uygulayabilirsin. Sağlıklı yaşam önemli, sakin bir zihin yapısı da. Meditasyon yapabilirsin. Arı sütü kullan mutlaka yumurta kalitesi için. Folik asit bebegin genetik açıdan saglam olması icin tavsiye ediliyor. Tüp bebek deneyemeyeceksen ovulasyon testleriyle kendi kendine yumurtlama zamanlarının takibini yapabilirsin. Cinsel birliktelikte preceed jel kullanabilirsin. Bir de arkadaşlar klomenle yumurta takibi yaptırıyor.arkadaslar merhaba .bende iki kez tüp bebek denedim.daha doğrusu opu dan sonra transfere gecemeden yarım kaldı iki tedavide.döllenme yavas yada olmuyor.bugün ikinci denemenin sonucuyla yıkıldım.beynim yoruldu maddi manevi tükendik.benim ilkinde 3 yumurta olustu biri toplandı digerinde bir yumurta olustu.sizlerin yazdıklarını okuyunca su aklıma takıldı.ben sadece biesteron dha ve melatonin kullandım.sizlere doktorlarınız q10 coenzim folik asitler kullandırmış.benimki yetersizmiydi acaba.
yumurta kalitesiz canım boş değildi.ama döllenme geriden geliyo dediler.sonraki günde olmadı dediler.Canım öncelikle çok geçmiş olsun tüp bebek maddi manevi çok zor bir süreç. Hele de negatif sonuç almak daha da zor. Ben henüz tüp tedavisine geçmedim. Bu bahsettiğğn ilaçtan sadece folik asiti doktor vermişti onun gebelik oluşumuyla alakası yok sadce hamile kalırsan bebeğin beyin gelişimi için sanırım 3 ay önceden başlatıyorlar.diğerlerini yani omega3, Q10 ve birsteronu ben sağdan soldan okuyarak kullanmaya başladım. Etkisi var mı bakacağım bu ay kontrolümde. Arı sütünü zaten sürekli kullanıyorum bence en iyisi o. Yumurta kalitesi üzerine etkisi çok.Sen de biraz kafanı boşaltmaya çalış dinlen. Yumurtan oluşuyor ne güzel sadece belki daha kaliteli yapmaya ihtiyaç vardır. Bu ilaçları doktoruna danışarak kullanabilirsin. Ama Q10 D vitamini ve omega3 bence önemli.daha da ne diyeyim kelin ilacı olsa.... hesabı oldu ama napalım bu yolda her duyduğumuz olumlu şeyi denemeye çabalıyoruz.devam devam devam...
Döllenmenin neden olmadığı hakkında doktorun bir şey söyledi mi? Yumurta mı boş çıkmış, kalitesiz miymiş?
sızede geçmiş olsun.hepimiz asagı yukarı aynı seyleri yasıyoruz.güçlü olmak lazımda nasıl bilmiyorum.zaman bir taraftan akıp gidiyor.caresizlik bir taraftan.Merhaba, 2 başarısız tüp bebek tedavisi, maddi manevi yıkımlar. Emeklerin boşa gitmesi..gücüm kalmadı...igneler ilaclar değil de aynı ortamlar,beklemeler ve bosa çıkması yordu beni..5.güne giden embriyolar...her şey yolunda derken hüsran.
sızede geçmiş olsun.hepimiz asagı yukarı aynı seyleri yasıyoruz.güçlü olmak lazımda nasıl bilmiyorum.zaman bir taraftan akıp gidiyor.caresizlik bir taraftan.
Arı sütü..yumurta kalitesiz canım boş değildi.ama döllenme geriden geliyo dediler.sonraki günde olmadı dediler.
Biraz daha bilgi verebilir misin? Hangi aşamada negatif sonucu aldın? Transfer edildi mi, edildiyse hangi gün? Yaş kaç?Merhaba, 2 başarısız tüp bebek tedavisi, maddi manevi yıkımlar. Emeklerin boşa gitmesi..gücüm kalmadı...igneler ilaclar değil de aynı ortamlar,beklemeler ve bosa çıkması yordu beni..5.güne giden embriyolar...her şey yolunda derken hüsran.
Tabi,Biraz daha bilgi verebilir misin? Hangi aşamada negatif sonucu aldın? Transfer edildi mi, edildiyse hangi gün? Yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?