Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ay aklını yerim seniiiinBen hiç öyle düşünmemiştim. gerçekten de ertesi gün tekrar yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. demek ki senin dediğin gibi o testlerde çift çizgi çıkınca en geç 36 saat sonra falan çatlayacak demek mi oluyormuş?

Evet

arkadaslar merhaba .bende iki kez tüp bebek denedim.daha doğrusu opu dan sonra transfere gecemeden yarım kaldı iki tedavide.döllenme yavas yada olmuyor.bugün ikinci denemenin sonucuyla yıkıldım.beynim yoruldu maddi manevi tükendik.benim ilkinde 3 yumurta olustu biri toplandı digerinde bir yumurta olustu.sizlerin yazdıklarını okuyunca su aklıma takıldı.ben sadece biesteron dha ve melatonin kullandım.sizlere doktorlarınız q10 coenzim folik asitler kullandırmış.benimki yetersizmiydi acaba.

saracoglunun sıtesıne yazdım bugun.erken menepoz için kür önerdiler.ne yapayım bilmiyorum.kullanan varmı içinizde fayda gören.aglamaktan ekranı göremez oldum. yoksa ne tavsiye edersiniz arkadaslar.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun tüp bebek maddi manevi çok zor bir süreç. Hele de negatif sonuç almak daha da zor. Ben henüz tüp tedavisine geçmedim. Bu bahsettiğğn ilaçtan sadece folik asiti doktor vermişti onun gebelik oluşumuyla alakası yok sadce hamile kalırsan bebeğin beyin gelişimi için sanırım 3 ay önceden başlatıyorlar.diğerlerini yani omega3, Q10 ve birsteronu ben sağdan soldan okuyarak kullanmaya başladım. Etkisi var mı bakacağım bu ay kontrolümde. Arı sütünü zaten sürekli kullanıyorum bence en iyisi o. Yumurta kalitesi üzerine etkisi çok.Sen de biraz kafanı boşaltmaya çalış dinlen. Yumurtan oluşuyor ne güzel sadece belki daha kaliteli yapmaya ihtiyaç vardır. Bu ilaçları doktoruna danışarak kullanabilirsin. Ama Q10 D vitamini ve omega3 bence önemli.daha da ne diyeyim kelin ilacı olsa.... hesabı oldu ama napalım bu yolda her duyduğumuz olumlu şeyi denemeye çabalıyoruz.devam devam devam...
Döllenmenin neden olmadığı hakkında doktorun bir şey söyledi mi? Yumurta mı boş çıkmış, kalitesiz miymiş?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede dileklerine kavusursun. Zor bir süreç anlıyorum. Sakin olup umudunu kaybetme. Ne yapabilirsin, evet, çeşitli kürler var, onları uygulayabilirsin. Sağlıklı yaşam önemli, sakin bir zihin yapısı da. Meditasyon yapabilirsin. Arı sütü kullan mutlaka yumurta kalitesi için. Folik asit bebegin genetik açıdan saglam olması icin tavsiye ediliyor. Tüp bebek deneyemeyeceksen ovulasyon testleriyle kendi kendine yumurtlama zamanlarının takibini yapabilirsin. Cinsel birliktelikte preceed jel kullanabilirsin. Bir de arkadaşlar klomenle yumurta takibi yaptırıyor.
Umut olması acisindan bir arkadaşım yaşı genc gerçi onun da yumurta dollenmesi problemi varmış. İkinci tüp bebek denemesinde sadece iki yumurtasi çıkmış. Onlarla hamile kaldı. Simdi 4 aylık hamile. Hayat bu mucizelerle dolu, hic belli olmaz.

yumurta kalitesiz canım boş değildi.ama döllenme geriden geliyo dediler.sonraki günde olmadı dediler.

Merhaba, 2 başarısız tüp bebek tedavisi, maddi manevi yıkımlar. Emeklerin boşa gitmesi..gücüm kalmadı...igneler ilaclar değil de aynı ortamlar,beklemeler ve bosa çıkması yordu beni..5.güne giden embriyolar...her şey yolunda derken hüsran.

sızede geçmiş olsun.hepimiz asagı yukarı aynı seyleri yasıyoruz.güçlü olmak lazımda nasıl bilmiyorum.zaman bir taraftan akıp gidiyor.caresizlik bir taraftan.

sızede geçmiş olsun.hepimiz asagı yukarı aynı seyleri yasıyoruz.güçlü olmak lazımda nasıl bilmiyorum.zaman bir taraftan akıp gidiyor.caresizlik bir taraftan.

Tekrar denemeye maddi olarak da tukendik..umutlarımızda yerle bir oluyor...zama aeyhimize işliyor....Rabbim şu mubarek 3 aylarda isteyen herkese sağlıklı evlatlr nasip etsin.

Biraz daha bilgi verebilir misin? Hangi aşamada negatif sonucu aldın? Transfer edildi mi, edildiyse hangi gün? Yaş kaç?

Biraz daha bilgi verebilir misin? Hangi aşamada negatif sonucu aldın? Transfer edildi mi, edildiyse hangi gün? Yaş kaç?
Tabi,

Ilk denememizi Ocak ayinda Gamze Sinem Çaglar adında tamamen bayan.olması kaynaklı ve Ankarayı cok bilmiyor olmamdan kaynaklı tercih ettik. 1.5 yıldır Ankaradayız. 8 yumurtanın 5'i dollendi ama nedense 3.gün apar topar transfer yapıldı. 8 hücreli 2 embriyo.Sonuç negatif.

Mart ayında tekrar bu sefer Novaartta Mehmet Erdeme yaptırdik. Bu tedavi maddi manevi yoruyor madden hemen oyle 2 ayda yapılacak bisey degil insanlar yıllarca para biriktiriyor ama yaştan zaman kaybetmek istemedik. Yaşımız 40. Gerek esimde gerek bende her şey yolundaydı. Elle tutulur bir sorun yok. Adetlerim hep duzenli olmuştur.
Bir kac yıl öncesinden doğal bir gebeligim olmustu düşükle sonuclanan.
Tedavi olumlu gidiyordu. 12 yumurta toplandı 5.güne gitmesine sevindik. 2 tane A kalite transfer edildi ama sonuç hüsran.

Bir taraftan vakit kaybetmek istemiyorum zaman geciyor ama diger taraftan bitkinim, yıldım...maddi olarak daha eski tedavilerin kredileri var...biraz kendime gelip beynimi ruhumu dinlendirmek istiyorum ama tabi bu aylar suremez. Allah büyük.

arkadaslar biraz önce Quenzim q10 ve omega 3 ebaktım .bunların kac mg lığını kullandınız ve gunde kac tane.bu arada arjinmax women kullanan varmıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…