- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.961
Haklısın, elinden birşey gelemeden beklemek kötü. İnşallah güzel haberler alırsın.Hadi hayırlısı. Ben de pazartesi regl oldum. Laparoskopi sonrası gecikme olmadı, gününde oldu. 10 Mayıs gibi kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecek doktor? Beklemekten sıkıldım.
benim doktorum aret kamar AMH istemedi. AMH a takılma dedi hatta. Nasıl olsa ilaçla arttırılıyor yumurta.merhaba arkadaslar.her doktorun uygulaması farklı.benim doktorum hiç rahim filmi istemedi bile.ama biz zaten eylul ayı gibi cektirmiştik.ama hani sormadıda cektırip cektirmediğimizi.yalnız benım rahim filmi cekildikten sonra iki ay adet düzensizliğim olmustu.o yuzden önceden cektirilmesi daha iyi sanırım.vakit kaybetmemek adına.ben tup öncesi bi ön hazırlık yasamadım ilacla.sadece ikinci gün yumurtalara bakıldı ve iğnelere baslandı.sizdede böyle olmuyormu.siz genetik rahim filmi deyince ben acaba benim tedavim eksikmiydi diye düşünüyorum.nitekim ikinci gün dogal olarak olusan tek yumurta üzerinde calişildi.sizler adet öncesi yumurta arttırıcı bir tedavi gördünüzmü.degilse on oniki yumurta dogal olarak olusmaz.benim bildiğim bir kadın her ay bir tane yumurtlar.anca ilacla cogaltıyorlar.bu arada belki önceki sayfalarda konusmussunuzdur ama amh durumlarınız nasıl.asagı yukarı aynı yaslardayız.benim doktorum yas ve rezerv azlığını görünce zaten cok umutsuzdu.
Bazı doktorlar rahim filmini 2-3 deneme başarısız olursa istiyormuş. Ki bence yanlış bir kanı. Tüp bebek tedavisi öncesi farklı bir tedavi yok sanırım. Sadece rahim filmi, vitamin takviyesi, bazen eşlerden genetik test. Kürleri bizler yapıyoruz, doktorlar kürlere pek inanmıyor. İlaçla da yumurtaların çoğalmadı mı?benim doktorumda amh düşük cıkınca 40 dan sonra zaten daha yüksek olmaz.yumurta rezervi oldukça azalmış ne yapalım umut pek yok ama baslayalımmı bu tek yumurta ile olması cok düşük bir ihtimal dedi.bundan sonraki her ay dahada kötüye gidecek daha iyi olmayacak deyince bizde o tek yumurta ile apar topar sansımızı deneyelim dedik oda döllenmedi.
canım ikinci gün muayenede bir yumurta vardı iğneler onu buyutmek için dedi doktor.igneler sayı arttırmaz var olan yumurtayı buyutur dedi. 20mm civarındada toplandı tek yumurta.sizin ikinci gun muayenesınde kac yumurtanız vardı.Bazı doktorlar rahim filmini 2-3 deneme başarısız olursa istiyormuş. Ki bence yanlış bir kanı. Tüp bebek tedavisi öncesi farklı bir tedavi yok sanırım. Sadece rahim filmi, vitamin takviyesi, bazen eşlerden genetik test. Kürleri bizler yapıyoruz, doktorlar kürlere pek inanmıyor. İlaçla da yumurtaların çoğalmadı mı?
benim ilk toplamada 2 taneydi. 1 tanesi döllenmedi. diğeri 5. güne gitti. o da genetiğe gitti ama anormal geldi. ikinci toplamada 3 tane çıktı. 1 tanesi döllenmedi, 2 tanesi 5. güne gitti ama birinin gelişimi yavaşlayınca 6. günü beklediler. 6 . gün de gelişimi durdu. 5 güne giden yine genetiğe gönderildi ve yine anormal geldi . şimdi ise 3. toplama yapılacak birkaç güne kadar...canım ikinci gün muayenede bir yumurta vardı iğneler onu buyutmek için dedi doktor.igneler sayı arttırmaz var olan yumurtayı buyutur dedi. 20 mm civarında da toplandı tek yumurta.sizin ikinci gun muayenesınde kac yumurtanız vardı.
Genetikten anormal mi geldi? Paskalya tatili bekliyordun, geldi demek. Üzüldüm, geçmiş olsun. Bu kez ne düşünüyorsun, gönderecek misin genetiğe?benim ilk toplamada 2 taneydi. 1 tanesi döllenmedi. diğeri 5. güne gitti. o da genetiğe gitti ama anormal geldi. ikinci toplamada 3 tane çıktı. 1 tanesi döllenmedi, 2 tanesi 5. güne gitti ama birinin gelişimi yavaşlayınca 6. günü beklediler. 6 . gün de gelişimi durdu. 5 güne giden yine genetiğe gönderildi ve yine anormal geldi . şimdi ise 3. toplama yapılacak birkaç güne kadar...
Doğru, rezerv artmaz ama sayı her ay değişebilir az da olsa. Yani 1'ken 5 olmuyor belki ama 2 olabiliyor. Benim ikinci gün solda 4-5, sağda 3-4 adetti. Önceki ay ilk muayenede mesela solda 3-4, sağda 2-3'tü. Sonraki ay bir tık artmış. Sağdakiler gelişmedi, soldan 4 adet toplandı. 3'ü döllendi. 3'üncü güne gittiler ancak 5. güne gitmediler.canım ikinci gün muayenede bir yumurta vardı iğneler onu buyutmek için dedi doktor.igneler sayı arttırmaz var olan yumurtayı buyutur dedi. 20mm civarındada toplandı tek yumurta.sizin ikinci gun muayenesınde kac yumurtanız vardı.
evet canım tatil sonrası geldi ama o da anormal geldi. dün doktorumla konuştum. napıcaz dedim. son kez 3 . genetik tavsiye ediyorum dedi. peki normal gelirse ne ala, ya yine anormal gelirse nolucak dedim. bir sonraki toplamada 5. güne gelenleri dondurucaz, sonra rahim filmi isticem, rahim kalınlığı, hazırlığı vs. halledip transfer yaparız dedi. Canım biliyorsundur anlatmıştım. 1 negatif deneme yaşadım. o yüzden korkuyorum ve genetik sanki şansımı daha yükseltecek gibi düşünüyorum ve o yüzden 3. genetik için hayır diyemedim.Genetikten anormal mi geldi? Paskalya tatili bekliyordun, geldi demek. Üzüldüm, geçmiş olsun. Bu kez ne düşünüyorsun, gönderecek misin genetiğe?
Atlamışım sanırım bilmiyordum, transfer sonrası negatif sonuç mu yaşadın? Hayırlısı olsun, içinden gelen karar en doğru karardır.evet canım tatil sonrası geldi ama o da anormal geldi. dün doktorumla konuştum. napıcaz dedim. son kez 3 . genetik tavsiye ediyorum dedi. peki normal gelirse ne ala, ya yine anormal gelirse nolucak dedim. bir sonraki toplamada 5. güne gelenleri dondurucaz, sonra rahim filmi isticem, rahim kalınlığı, hazırlığı vs. halledip transfer yaparız dedi. Canım biliyorsundur anlatmıştım. 1 negatif deneme yaşadım. o yüzden korkuyorum ve genetik sanki şansımı daha yükseltecek gibi düşünüyorum ve o yüzden 3. genetik için hayır diyemedim.
Başka bir hastanede kasım 2016 daki deneme negatif çıktı canım. Sonra bahçeci ye geçtim, şimdi de cem bey in her dediğine ok demek istiyorum,tabii maddi imkan dahilinde . o yüzden son bir genetik isteğine de hayır demedimAtlamışım sanırım bilmiyordum, transfer sonrası negatif sonuç mu yaşadın? Hayırlısı olsun, içinden gelen karar en doğru karardır.
tedavilerimiz aynı daha once de yazmistım kasım 2016 negatifBaşka bir hastanede kasım 2016 daki deneme negatif çıktı canım. Sonra bahçeci ye geçtim, şimdi de cem bey in her dediğine ok demek istiyorum,tabii maddi imkan dahilinde . o yüzden son bir genetik isteğine de hayır demedim
Sen de mi negatiften sonra Bahçeci'ye geçtin?tedavilerimiz aynı daha once de yazmistım kasım 2016 negatif
Merhaba yasınız kaç ? Evet herseyimiz kısıtlı ben saf arı sütü icmeye başladım 7 -8 gündür.tedavime cok faydası oldu.insallah size de faydası olacagına canı gönülden inanıyorum.memleketinizden aricılık yapan iyi bir yerden getirtirseniz cok iyi olur.benim mersin toroslardan geldi.ornek vereyim.aktar balen son care olsun.ozelden yazabilirsiniz bu konuda.benim doktorumda amh düşük cıkınca 40 dan sonra zaten daha yüksek olmaz.yumurta rezervi oldukça azalmış ne yapalım umut pek yok ama baslayalımmı bu tek yumurta ile olması cok düşük bir ihtimal dedi.bundan sonraki her ay dahada kötüye gidecek daha iyi olmayacak deyince bizde o tek yumurta ile apar topar sansımızı deneyelim dedik oda döllenmedi.
Hayırlı olsun, bu sefer kaç yumurta var?Kızlar benim bugün kontrolüm vardı.benim son 7 8 10 gun mu desem kadarlık yedigim saf arı sutümle tedavi birlesince yumurtalar yeterli olgunluga ulastı bile.sayiyi bilmiyorum pek soylemedi doktor ama 16 mm 13 mm almıs basını gitmis.yarindan sonra cuma günü 3. Opuyu oluyorum .
Saf arı sütüne cok önem verin mukemmel bir mucize.hatta bugunden itibaren opuya kadar yememem soylendi.yumurtalar costu masallahdaha catlar hicbirsey yemeyin dendi. ben sabah aksam nohut tanesi kadar yemistim kuvvetliydi yani.
iki prensesin annesi ve hayatguzel2015 ben cumadan gelecegim.cumartesi oradayım ama klinikde degilim.ozelden haberlesiriz belki görusemeyiz bu sartlarda.ozelden konusuruz
Evet ilki ankarada gen-artta negatif canımSen de mi negatiften sonra Bahçeci'ye geçtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?