- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #49.981
Sayı vermedi fazla degildir 2 3 sanırım. ama kaliteli olacak bu sefer bana söz verdi yumiler :) arı sütüne güveniyorum ćünküHayırlı olsun, bu sefer kaç yumurta var?
Bence de, senin genetikten geldi mi?Sayı vermedi fazla degildir 2 3 sanırım. ama kaliteli olacak bu sefer bana söz verdi yumiler :) arı sütüne güveniyorum ćünkü
Yok canım gelmedi korkuyorumda umut da ediyorum bakalımBence de, senin genetikten geldi mi?
Yaa aslında ben senin bu sefer genetikten olumlu sonuç alacağını hissetmistim. Yazmak istemedim etkilenme diye ama yazdım artık:)Yok canım gelmedi korkuyorumda umut da ediyorum bakalım
İnsallah güc verdin canım benim sağol seninde cok iyi maşallah durumunYaa aslında ben senin bu sefer genetikten olumlu sonuç alacağını hissetmistim. Yazmak istemedim etkilenme diye ama yazdım artık:)
Birşey değil:). Kuzeni hem doktormuş hem ikizi mi olmuş? Nerede?İnsallah güc verdin canım benim sağol seninde cok iyi maşallah durumun.bugün uçakta yanımdaki bayanla hoş beş derken ki 70 tl ye geldim kızlar ve 1 gün once bilet aldım.bir arkadaşım tavsiye etti sabiha gökcen fiyatları uygun oluyor pazar günü de iki kisi 200 e donecegiz.ulasimda gayet kolay.bayan dedi ki tüp bebekle ilgili kuzeni doktormus 45 yaşında.ikizleri olmuş. Gec evlenmis ve cok ugrasmıspoppy73
Evet kendisi doktor ve 45inde gec evlilik sonucu ikiz annesi.ıspartadan Ankaraya geldi diye hatırliyor. baska baska yerlerde cok ugrasmıs kadın ama bundan kac yıl once yani eski konu.bizim ugrasmamız mazallah bir saymaya başlasakBirşey değil:). Kuzeni hem doktormuş hem ikizi mi olmuş? Nerede?
Umut her zaman vardır..Evet kendisi doktor ve 45inde gec evlilik sonucu ikiz annesi.ıspartadan Ankaraya geldi diye hatırliyor. baska baska yerlerde cok ugrasmıs kadın ama bundan kac yıl once yani eski konu.bizim ugrasmamız mazallah bir saymaya başlasak
Biliyorum canımtedavilerimiz aynı daha once de yazmistım kasım 2016 negatif
Belli oranları var.Bal polen propoliş nasıl karıştırılıp yeniliyor
Tamam canım, haberleşelimKızlar benim bugün kontrolüm vardı.benim son 7 8 10 gun mu desem kadarlık yedigim saf arı sutümle tedavi birlesince yumurtalar yeterli olgunluga ulastı bile.sayiyi bilmiyorum pek soylemedi doktor ama 16 mm 13 mm almıs basını gitmis.yarindan sonra cuma günü 3. Opuyu oluyorum .
Saf arı sütüne cok önem verin mukemmel bir mucize.hatta bugunden itibaren opuya kadar yememem soylendi.yumurtalar costu masallahdaha catlar hicbirsey yemeyin dendi. ben sabah aksam nohut tanesi kadar yemistim kuvvetliydi yani.
iki prensesin annesi ve @hayatguzel2015 ben cumadan gelecegim.cumartesi oradayım ama klinikde degilim.ozelden haberlesiriz belki görusemeyiz bu sartlarda.ozelden konusuruz
Ozelden D deryaderya ile gorüstük konu hakkında günaydın :)Bal polen propoliş nasıl karıştırılıp yeniliyor
Haydin hayırlı olsun bakalımGünaaaaayyyydıııııııınnnn arkadaşlaaarrr!!! Bugün forumumuzun 5000. sayfasına gelmiş bulunuyoruz. Forumu 5000. sayfaya getirenlere teşekkür ediyor ve 5000. sayfanın hepimize uğur getirmesini diliyorum.
Haydiiiii, yazanlar kazanıyor, geç kalmyın kızlaarrrBen de bu 5000. sayfaya yazma şerefinde bulunayım bariİnşallah güzel haberlerle doldururuz ileriki sayfaları.
Ben eskileri okumuştum, ilkleri, muradına ulaşan oranı baya yüksekti,Bu 5000 sayfada kaç kişi muradına erdi acaba.o şanslıların içinde bizde olacakmıyız allahım.
Olacağız tabiki. Ben kendi adıma çok inanıyorum. Er yada geç olacak.Bu 5000 sayfada kaç kişi muradına erdi acaba.o şanslıların içinde bizde olacakmıyız allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?