- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.001
Ben de inanıyorumOlacağız tabiki. Ben kendi adıma çok inanıyorum. Er yada geç olacak.
Ayy ciddi misin.başka çocuğu varmıydı.arkadaslar bugün ne duydum biliyormusunuz.üst kat komsum hamile hemde doğal yoldan hemde 46/47 yaslarında.bizide bulurmuki böylesı mucizeler
bence başka çocuğu vardır ve olduğu için daha kolay gebe kalmıştır kesin.arkadaslar bugün ne duydum biliyormusunuz.üst kat komsum hamile hemde doğal yoldan hemde 46/47 yaslarında.bizide bulurmuki böylesı mucizeler
Ben de öyle düşünüyorumbence başka çocuğu vardır ve olduğu için daha kolay gebe kalmıştır kesin.
kızlaaar hatta 50 yasındaymıs.ben daha gençdir diyordum.bu arada yeni evlendi ve ilk cocugu olacak.eside 60 kusur yasındaymıs ama esinin ilk eşden cocukları var.bayanın ilk olacak.besınci aya girmiş ve bebek gayet saglıklıymış.bence başka çocuğu vardır ve olduğu için daha kolay gebe kalmıştır kesin.
vaay arkadaş yaa. Sen nelere kadirsin Allah' ım ...kızlaaar hatta 50 yasındaymıs.ben daha gençdir diyordum.bu arada yeni evlendi ve ilk cocugu olacak.eside 60 kusur yasındaymıs ama esinin ilk eşden cocukları var.bayanın ilk olacak.
Tedavi falan görmemiş o zaman. Maşallah o yaşta menepoza da girmemiş. Ee onun hormonlar, yumurtalar tıkır tıkır işliyor o vakit. Biz 43' e gelmeden erken menepoz teşhisi aldık.kızlaaar hatta 50 yasındaymıs.ben daha gençdir diyordum.bu arada yeni evlendi ve ilk cocugu olacak.eside 60 kusur yasındaymıs ama esinin ilk eşden cocukları var.bayanın ilk olacak.
Donasyon da olabilir biraz gercekci olmak lazim..insanlar bunu pek acik etmek istemiyor hakli olarakkızlaaar hatta 50 yasındaymıs.ben daha gençdir diyordum.bu arada yeni evlendi ve ilk cocugu olacak.eside 60 kusur yasındaymıs ama esinin ilk eşden cocukları var.bayanın ilk olacak.besınci aya girmiş ve bebek gayet saglıklıymış.
Maşallahhh..kızlaaar hatta 50 yasındaymıs.ben daha gençdir diyordum.bu arada yeni evlendi ve ilk cocugu olacak.eside 60 kusur yasındaymıs ama esinin ilk eşden cocukları var.bayanın ilk olacak.besınci aya girmiş ve bebek gayet saglıklıymış.
Açıkçası artık normal böyle şeyler. Ama ben şahsen büyük konuşmayayım ama istemem donasyon. Benim bebeğim bana ve eşime benzesin isterim. Bir şey yaptığında anasına çekmiş densin isterim yada gözleri vs aynı annesi densin isterim ne bileyim. Eşimle benim ortak parçamız olsun isterim.Hanimlar bizim buraya yasli bi cift dogum icin gelmis baska ilden.hastaneden birileri anlatti kadin yasliymis eside oyle.adam sormus bu bebek cok guzel sizler ise cirkinhiç size benzemiyor bide yasiniz ileri nasil oldu boyle diye.onlarda baskasinin yumurtasi demisler.
Merhaba, hormonlarda ne sorununuz var? Arı sütünü en az 2-3 ay sureyle kullanmakta fayda var.Merhabalar ugurlar olsun 5000 ler
Bebegimhadi canim nasıl kullandın arisutunu. Ne aşamasında aldin. ben gecen ay kullandım ise yaramadı diye birakmistim. Yarin sabah gidiyorum yine Dr. Bakalım bu ay ne diyecek hormonlar.
Ne kadar güzel anlatmışsın canım, kesinlikle aynı fikirdeyim.Açıkçası artık normal böyle şeyler. Ama ben şahsen büyük konuşmayayım ama istemem donasyon. Benim bebeğim bana ve eşime benzesin isterim. Bir şey yaptığında anasına çekmiş densin isterim yada gözleri vs aynı annesi densin isterim ne bileyim. Eşimle benim ortak parçamız olsun isterim.Diğer türlü hep annesini merak ederim. Birşey yaptığında acaba biyolojik annesine mi benzemiş diye merak ederim.üzülürüm.
Günaydınn H huli ve kızçeler arı sütünü adete 10 gun vardı alıp basladım.sabah aksam cay tahta cubugu 1 cm batirip nohut tanesi kadar yedim.adetim oldugunda ben sok.ilk gun lekelenme seklindeki adetim oldukca yeterli bicimde adet oldum.bunu arttırdı sevindim.tedavi 2. Gun basladı cumartesi gittim carsamba ilk kontrol bu 4 günlük tedavi yeterli geldi.ben yemeye devam ediyordum hepi topu 10 gun olmustuŕ arı sutü yemeye baslayalı.ilaclara vucut guzel tepki verdi yumurtalar alinma asamasina gelecek kadar buyumüs dorttt günde.ben sasırmayayimda kim sasirsinMerhabalar ugurlar olsun 5000 ler
Bebegimhadi canim nasıl kullandın arisutunu. Ne aşamasında aldin. ben gecen ay kullandım ise yaramadı diye birakmistim. Yarin sabah gidiyorum yine Dr. Bakalım bu ay ne diyecek hormonlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?