Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bence başka çocuğu vardır ve olduğu için daha kolay gebe kalmıştır kesin.
kızlaaar hatta 50 yasındaymıs.ben daha gençdir diyordum.bu arada yeni evlendi ve ilk cocugu olacak.eside 60 kusur yasındaymıs ama esinin ilk eşden cocukları var.bayanın ilk olacak.besınci aya girmiş ve bebek gayet saglıklıymış.

Son düzenleme:
kızlaaar hatta 50 yasındaymıs.ben daha gençdir diyordum.bu arada yeni evlendi ve ilk cocugu olacak.eside 60 kusur yasındaymıs ama esinin ilk eşden cocukları var.bayanın ilk olacak.
Tedavi falan görmemiş o zaman. Maşallah o yaşta menepoza da girmemiş. Ee onun hormonlar, yumurtalar tıkır tıkır işliyor o vakit. Biz 43' e gelmeden erken menepoz teşhisi aldık. Maşallah diyelim ne diyelim.

Donasyon da olabilir biraz gercekci olmak lazim..insanlar bunu pek acik etmek istemiyor hakli olarak

Hanimlar bizim buraya yasli bi cift dogum icin gelmis baska ilden.hastaneden birileri anlatti kadin yasliymis eside oyle.adam sormus bu bebek cok guzel sizler ise cirkin hiç size benzemiyor bide yasiniz ileri nasil oldu boyle diye.onlarda baskasinin yumurtasi demisler.

Açıkçası artık normal böyle şeyler. Ama ben şahsen büyük konuşmayayım ama istemem donasyon. Benim bebeğim bana ve eşime benzesin isterim. Bir şey yaptığında anasına çekmiş densin isterim yada gözleri vs aynı annesi densin isterim ne bileyim. Eşimle benim ortak parçamız olsun isterim. Diğer türlü hep annesini merak ederim. Birşey yaptığında acaba biyolojik annesine mi benzemiş diye merak ederim.üzülürüm.

Merhaba, hormonlarda ne sorununuz var? Arı sütünü en az 2-3 ay sureyle kullanmakta fayda var.

Bebwgim olmuyor diye uzulen arkadaslar nolur uzulmeyin 42 yasimda hamile kaldim her sey cok guzeldi hic bir sorun yoktu ya da dr hep bize oyle dedi bilemiyoruz 39 haftalik bebegim karnimda öldü . Kaybedeli bes ay olacak oyle zor ki bunu ancak yasayan bilir ...
Bazen diyorum olmasaydi ölmezdi diye ;(
Allah hepinize saglikli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah ama olmuyorsa da hic uzulmeyin benim durumum daha zor dogumuna gunler kala kaybettim yavrumu oylesine yasantimizin merkezindeydi ki simdi bombos kaldi her sey...

Ne kadar güzel anlatmışsın canım, kesinlikle aynı fikirdeyim.

Günaydınn H huli ve kızçeler arı sütünü adete 10 gun vardı alıp basladım.sabah aksam cay tahta cubugu 1 cm batirip nohut tanesi kadar yedim.adetim oldugunda ben sok.ilk gun lekelenme seklindeki adetim oldukca yeterli bicimde adet oldum.bunu arttırdı sevindim.tedavi 2. Gun basladı cumartesi gittim carsamba ilk kontrol bu 4 günlük tedavi yeterli geldi.ben yemeye devam ediyordum hepi topu 10 gun olmustuŕ arı sutü yemeye baslayalı.ilaclara vucut guzel tepki verdi yumurtalar alinma asamasina gelecek kadar buyumüs dorttt günde.ben sasırmayayimda kim sasirsin daha bir hafta daha tedavi olmayı bekliyordum ve gecen ayda bal polen arı sutu karisimi yemistim ve oldukca gec sekilde tedavi bitti.saf ari sütü ise şimdi iste bu kadar etkili oldu.doktorda memnun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…