- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.021
Spermiyogramda da yapılan hastanenin laboratuvarı çok önemli. Hangisi daha iyiyse ona güvenin derim. Ve tabi daha önce okuduğum kadarıyla net bir yorum yapmak için 2-3 arayla iki kere yaptırmak gerekiyormuş. Tüp bebekte erkek tarafını umursamıyor bile doktorlar. Artık mikro enjeksiyon yöntemiyle en iyisini seçtikleri için. Ben iki tüp bebek doktoruna da eşimi uyarsınlar diye konuyu açmıştım, çok sigara içiyor daHanımlar dün elime eşimle ilk evlendiğimizde yaptırdığımız testler geçti. Orada Devlet hastanesinde yaptırdığımız testte eşimin morfolojisi %8 görünüyor. Daha sonra tıp fakültesinde yaptırdığımızda ise yani 2-3 ay sonrasında, %1 olarak yazılmış. acaba hangisine inanacağız? Salı günü başka bir hastanede tekrar yaptıracak. Bakalım bu defa ne çıkacak. Duruma göre tedavimize yön vereceğiz. Bu arada ilk gittiğimiz doktor yani %8 çıkan hastanedeki doktor eşime bu değerlerle de çocuk sahibi olabileceğimizi söylemişti ama yine de kullanmamız için NeoFortel 180' lik ilaç yazmıştı. O zaman almamıştık. Tabi daha yeniyiz bu işte hiçbir şey bilmiyoruz:) Dün o ilaçtan sipariş verdim. Bu arada saf arı sütüne de başladı. İki ay kullansın bakalım. En azından tüp bebeğe hazırlık olur.
Öyle haklısın çünkü Aret hoca eşimin %1 morfolojisini gördü ve bir şey demedi. Ama ben tüpten önce belki faydası olur diye umutlanıyorum. daha doğrusu tüpe kadar...Çünkü tüpe Temmuz'da başlayacağım. (hala normal yoldan olacağına inanıyorum da, göreceğiz bakalım)Spermiyogramda da yapılan hastanenin laboratuvarı çok önemli. Hangisi daha iyiyse ona güvenin derim. Ve tabi daha önce okuduğum kadarıyla net bir yorum yapmak için 2-3 arayla iki kere yaptırmak gerekiyormuş. Tüp bebekte erkek tarafını umursamıyor bile doktorlar. Artık mikro enjeksiyon yöntemiyle en iyisini seçtikleri için. Ben iki tüp bebek doktoruna da eşimi uyarsınlar diye konuyu açmıştım, çok sigara içiyor da, hiiiç bir şey demediler
Ay hadi görelim arı sütünün etkilerini. İnşallah üçü de dolu doludur.Sağlıklıdırlar.Benim 3 yumurta toplandı dr. Bonus bunlar dedi bir kez geldin iyi dedi.simdi bogaz turu esimle hadi kalkıyor boğaz turu
Ben de cevap vermek istiyorum:) bence arı sütüne devam et. Doktorun eğer çok önden gidiyor yumurtalar derse ara verirsin. Ama sık sık kıntrole gitmen gerekecek ki çık büyüyüp çatlamasınlar zamansız. Arı sütü bence yumurta kalitesine de etkili.Selam kızlar evet sabah dr randevusu vardı 2. Günü regl gittim. En son ocakta 1 yumurta gördüğü için başlamıştım 2 dollendi. 1 i 5. Gune gitti maalesef pgt den geçmedi. Ve yeni yeniden başlıyoruz. Bugün 2 flokul muhtemel dedi. Fsh ilk defa 16 cikti ama şans vermek lazım dedi. Bugün iğnelere başlıyorum.
Bebegimhadi canım ikimizede ugurlu gelsin bu bahar ayları bakalım neler olacak. Ben 1 ay kadar arisutu polen karışım yedim ama o ay fsh 21 çıktı. Ilaclarla beraber arisutu alsam mi acaba?
Zannetmiyorum. Onu yani kaliteyi 21. Gün yapılan progesteron testi gösteriyor.ben birşey sormak istiyorum fsh yüksekliği yumurta sayısının azlığını gösterirken kalitesi hakkında da bilgi verirmi
İñşallah @Haremiz cim, @1978NAZLI sagol hep birlikteAy hadi görelim arı sütünün etkilerini. İnşallah üçü de dolu doludur.Sağlıklıdırlar.
evet arı sütü alki fayda etsin adetten 7 8 gun önce baslasan daha iyi olurdu.tedavin insallah cok güzel gecer hepimize tedaviler bebek getirsinSelam kızlar evet sabah dr randevusu vardı 2. Günü regl gittim. En son ocakta 1 yumurta gördüğü için başlamıştım 2 dollendi. 1 i 5. Gune gitti maalesef pgt den geçmedi. Ve yeni yeniden başlıyoruz. Bugün 2 flokul muhtemel dedi. Fsh ilk defa 16 cikti ama şans vermek lazım dedi. Bugün iğnelere başlıyorum.
Bebegimhadi canım ikimizede ugurlu gelsin bu bahar ayları bakalım neler olacak. Ben 1 ay kadar arisutu polen karışım yedim ama o ay fsh 21 çıktı. Ilaclarla beraber arisutu alsam mi acaba?
Bizimde arkadas hamile 46 ya girmistir bu yil 1971 li.arkadas bu 46 da ne var böyle tabi cok sevindim umut oluyor bizearkadaslar bugün ne duydum biliyormusunuz.üst kat komsum hamile hemde doğal yoldan hemde 46/47 yaslarında.bizide bulurmuki böylesı mucizeler
Başın sağolsun arkadaşım...melegin icin cok üzüldüm.bizim icin cok acı tecrübeler bunlar bende olsam dayanamam.ilk bastaki olumsuzluk seninde dedigin gibi hafif kalıyor.insallah tekrar bebegin olur.Allah hepimizin yardımcısı olsunBebwgim olmuyor diye uzulen arkadaslar nolur uzulmeyin 42 yasimda hamile kaldim her sey cok guzeldi hic bir sorun yoktu ya da dr hep bize oyle dedi bilemiyoruz 39 haftalik bebegim karnimda öldü . Kaybedeli bes ay olacak oyle zor ki bunu ancak yasayan bilir ...
Bazen diyorum olmasaydi ölmezdi diye ;(
Allah hepinize saglikli ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah ama olmuyorsa da hic uzulmeyin benim durumum daha zor dogumuna gunler kala kaybettim yavrumu oylesine yasantimizin merkezindeydi ki simdi bombos kaldi her sey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?