Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hulicim benim fsh 6 ay once 26 cikti.Ve hic yumurtam yoktu.Biosteron ve melotanine verdi.Bir ay sonra tekrar gittim 22 olmus.Yine hic yunurta yok.Kk de agnucaston ilehamile kalanlari okudum.Agnucaston hayit icerikli bir ilac.Fsh i dusenlerde cok varmis.Bayagi bi arastirdim.2.gidisimde yani fsh 22 ciktiginda bu ilaci sordum dr a.Kullan cok guzel bir ilac dedi.Bir ay sonra 17 ikinci ay ise 7 ye dustu.Klomen tedavisinde yumurtalar olusunca biraktim.Iki aydir kullanmiyorum,yine 17 ye cikmis.Tekrar basladim icmeye.Istersen bi arastir canim.Yan etkisi bende memelerde dolgunluk oldu.Zaten ozellikle bunun icinde kullananlar varmis.

Sa
teşekkür ederim cevabın icin.. bu ay ilac kullandım fsh 16 ya düştü. Zaten dr flokul görünüyor zaten sınırda bu durumda başlayalım dedi. Ilk iğnemi gonal f başladım hakkımızda hayırlısı. Sen ne asamadasin klomen ile takip mi?

Esimin morfoloji ve hareket de sorun olunca gecen ay klomen kullanmadim canim.Bu ay adetin ikinci gunu yine de dr a gittim,klomen yada femaraya baslayim diye.Ama 4 cm kist olmus.2.klomen kullandigim ay 6 yumurta vardi,4 nun boyutlari cok yakindi.Bide bunun ustune catlatma ignesi olunca 4 cm kist olmus.Bu ay kisti eriticez onumuzdeki ay kontrol.Kist eridiyse femara ya baslicam.Esimin ilaclarinida bugun aldim basladi icmeye.Agustosta da tup bebek yaptiricam.Insallah gerek kalmaz tabii.
6 ay onceki spermiyogram da sayi 67 milyon,morfoloji % 1 di.Dun yaptirdik sayi 34 milyona dusmus,morfoloji % 5 cikmis.Ilac takviye macun kur vs hicbirsey kullanmadi.Nasil 5 oldu anlamadim.

Cok sagolun Allah razı olsun
Dilerim saglıklı uzun omurlu evladınız cok bekletmesın sızı

Amin canim.Bebegine cok uzuldum,cok zor bi durum.Insallah tekrar hamile kalir ve saglikla kucagina alirsin bu sefer.
Cok sagolun hıc bır sey gıdenı gerı getırmex elbet kırk tane de evladım olsa kavusamadıgım baska onun yerıde kendı de bır baska olup da kaderı yavrum gıbı olacaksa ıstemıyorum bır bebek

Allah sana ve eşine güç kuvvet versin canım. Gecenin bu saatinde gözlerim dolarak okudum
Allahım bu acini unutturacak bebekleri verir umarım da sende sınavdan geçtim dersin geriye bakarak inşallah.
Yaradan büyük canım benim...

Günaydınn Şimdi beni bahceciden embriyolog aradı.benim 3 yumurtada doluymus.2 si döllenmiş.gayet iyi bir sayi dedi.icim rahatladı.bu ay saf ari sütü yedim son on gün esimde son 5 gün.umutluyum.bu 2 nin 5. gune gitmesini ve saglikli olmasini cok isterim.
Sonunda sira era testi ve cd56.ya geldi onumuzdeki ay.

ben aldım arı sütü bal polen ilaçlarla beraber eşimede kullandırdım kendimde kullandım
Sizde daha fazla etki gösterir arı sütü karışımı.yasinız genc ngs.den olumlu gelecektir.ngs.den sağlıklı gelen tabi var 35 yaşında ve 1 embriyosu sağlikli gelen var.transfer hazırlığı yapıyor :))

Allah hepinizden razi olsun
yasayan bilir cok zor kelimeler yetersiz kalir bu oyle bir aci ki ne ana ne baba acisi daha da beteri elin kolun bagli her an aklinda caresizsin yapacak bir seyin yok maalesef
Insallah hepimizin kucagi dolsun

Hadi hayırlısı, toplamda kaç gün sürdü yumurta toplama süreci? Cd56 nedir?

Hadi hayırlısı, toplamda kaç gün sürdü yumurta toplama süreci? Cd56 nedir?
poppy73 cim cumartesi igneye basladım carsamba kontrolde 16 mm 13 mm olmus bizimkiler 5 gunde femara ilacı ve merional igneyle.
Carsamba gunu de orgalutran ve merional igne oldum merkezde aksamda catlatma ignesi verildi toplam 5 gun iste . Iyi oldu 550 tl ilaclar tuttu.3 yumide doluymuş baksana .saf arı sütü 10 günluk tedaviyi 5 güne indirdi bir anda yumileri sisirdi ve icleri doluymus super bence

Oh oh maşallah:), doktorlar şaşırdı mı, bir sey dediler mi?

Ayy MASALLAH.Insallah sonuclarin da iyi gelir canim.Darisi bize.Biz daha baslamadik bile haremizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…