Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebegimhadi süpermiş 5 günde hiç duymadım okumadım. Belkide bunlar "Altın yumurtalar" ay hadi güzel haberleri gelsin hep.
Ben sali 5. Gün kontrole gidicem bakalim gorucez.
Evet canım bence de 5 gün yok yani.doktor kac yasindasın dedi.26 yasındaki kızin büyür anca böyle kısa zamanda :)
ben ultrasonda kocaaman 1 yumurta gördüm.bilmiyordumda bos bos bakiyordum ultrasona.doktor 16 mm ..mm deyince yine pek çakmadım da cuma günü topluyoruz deyince sok gecirdim tabi sevincten.arı sütü hemen aklıma geldi.ben sayıca fazlalık bekliyordum buyutme olarak mucize yaşadım.sabah yazdim genetikten arandım.3 yuminin de ici doluymuş .2 tanesi döllenmiş.embriyolog gayet iyi dedi moral buldum.ne de olsa 10 yumi oluyor 2 tane dölleniyor.3 te 2 iyi bence de 3 de 3 olsaydi bak mucizeye ari sutünun derdim.
bir önceki opudada basta sevindim 4 yumi vardı ama 2 si döllendi.yani sonucunda biraz uzuldum.

Hadi hayırlısı, toplamda kaç gün sürdü yumurta toplama süreci? Cd56 nedir?
Günaydın Cd56 testini acıklamamışım.bagışiklik sistemine bakılıyor.bazi kisilerin bağısıklık sistemi embriyoyu yabancı madde gibi algılayıp kabul etmiyor.rahimden kücük bir parca alınıp aynı anda era testi ve Cd56 testine bakılıyor.10 dk.lık bir islem.bahcecide era testi ve cd56 yapılan 2 arkadasim var.bahcecide cogu kez yapılıyor
@denizkaplan da da var mı bu testler ?

Son düzenleme:
Cd56 sonucu bagisiklik sistemi zayif yada degil gibi mi bir sonuc geliyor canim.Benim normal kan degerlerinde hep zayif cikiyor.Agustos gibi bende tupe gecicem de ogrenmek istedim..Insallah gerek kalmaz ama.

B
Cd56 sonucu bagisiklik sistemi zayif yada degil gibi mi bir sonuc geliyor canim.Benim normal kan degerlerinde hep zayif cikiyor.Agustos gibi bende tupe gecicem de ogrenmek istedim..Insallah gerek kalmaz ama.
Kotü hucrelerden olusuyormus.bebegi yabancı madde gibi algilıyor veya tutunmaya engel oluyormuş.bahceci fulya forumunda bir ara kizlar yazdı ve çok önem verdi.rahimden parca alınarak bakılıyor.kandan da belli oluyormuş.ama bahceci klinigi kandan o kadar iyi sonuc cikmadigini parca alarak iyi sonuç çıktiğını soyleyerek kanı kabul etmiyor canım.seninde kanda çıkmıs olabilir gibi geldi bana da iyi çıkmadı demenden.bu bir kac kez tup bebek yaptirıp tutunmayanların sebebini araştırmak amaçlı yapıliyor.

Hanımlar ben de aramıza yeni katıldım 41 yaşındayım geç evlendiğim için tüp bebek tedavisi ne başladım 4 yumurta oluştu 4 .de döllendi 2 birinci kalite 3 embriyosuNisan 15'te transferi yapıldı ilk iki beta hcg değeri düşük olmasına rağmen umut vericiydi dünkü testimde embriyonun düşmeye başladığını öğrendim hislerimi nasıl tarif ederim bilemimiyorum hayırlısı tüp bebek tedavisine başlarken biliçli olun risklerini öğrenin kimyasal gebelik oranı fazla dış gebelik riski var keseyi ve kalp atımına kadar bekleyin

Geçmiş olsun hoş geldiniz. İşte tüp beneğin o zorlu ve yuldıran aşamalarından biri daha. Döllenen embriyonun tutmaması. Yumurta oluşumu bir dert, döllenmesi bir dert, 5. Güne gitmesi bir dert, genetik ayrı bir dert zaten. Bir de bu tutmaması sorunu var. Bunlar yüzünden hiç başlayasum yok ya tüp bebeğe. Hayırlısı bakalım. Sen genetik test yaptırdın mı embriyoya ve nerede tedavi gördün?

Kayseri acıbadem özge hanım doktorumdan çok memnunum samimi dürüst biri genetik test yapılmadı yarın tekrar beta hcg yaptınacağım doktorumla pek konuşamadım sadece düşüyor dedi bundan sonra ne olacak bilmiyorum adet kanamasıyla mı atar sol kasığımda ağrı var

başlamaktan korkma canım ben de ilerde pişman olmamak için başladım yıllar aleyhimize şu da var allah nasip ederse bunlar vesile olur

Evet adetle atarsın ama normal bir adet bekleme böyle çamur gibi pıhtı pıhtı oluyormuş. Bir arkadaşım yaşamıştı. Hayırlısı diyelim elden bir şey gelmiyor. allah sağlığına zeval vermesin. Doktorunla görüş tutunamama nedeni ne olabilir?

Hosgeldinn evet bizde hep gec evlenenler grubuyuz evliliklerimiz çoğumuzun yeni senin gibi.iyi yapmıssın tup bebege başlamakla.tabi ki tüp bebektede dusük kimyasal ayni doğal yolla olanlarla aynı oranda.
Gecmiş olsun iki ay dinlenip yeni tedaviye başlayabilirsin.ben öyle yaptım. En azından kimyasal olmuş bir daha ki sefer insallah tutar.bak aramızda şu fark oluyor.benim de 4 veya 3 yumurta oluyor senin hepsi dölleniyor.benim ilkinde 3 döllenmisti.2 seferdir 2 dölleniyor.ben 43 den daha 4 ayimı alıyorum.yaa iste fark bunlar oluyor ...

Kaçıncı gün embriyosuydu Sercembenim cim

Evet, bu süreçte tüp bebekle normal hamileliğin tek farkı spermle yumurtayı dışarıda labarotuvarda birlestirip bir ton para ödüyor olmamız:). Kimyasallar normal hamilelikte de var, sadece farkedilmiyor. Düşük de normal hamileliklerde de oluyor. Tüpte sık sık kontrol olduğu için tüm süreci ve detayları da takip ettiğimiz için daha hassas oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…