- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.061
Canim cok sevindim hayirli haberini bekliyoruz insAyy MASALLAH.Insallah sonuclarin da iyi gelir canim.Darisi bize.Biz daha baslamadik bile haremizle.
Ay inşallah başlamamıza gerek kalmazAyy MASALLAH.Insallah sonuclarin da iyi gelir canim.Darisi bize.Biz daha baslamadik bile haremizle.
Demez mi bunlar bonus bir kez kontrole geldin daha ne istiyorsun dedi doktorOh oh maşallah:), doktorlar şaşırdı mı, bir sey dediler mi?
Evet canım bence de 5 gün yok yani.doktor kac yasindasın dedi.26 yasındaki kızin büyür anca böyle kısa zamanda :)Bebegimhadi süpermiş 5 günde hiç duymadım okumadım. Belkide bunlar "Altın yumurtalar" ay hadi güzel haberleri gelsin hep.
Ben sali 5. Gün kontrole gidicem bakalim gorucez.
İnşallah altın yumurtadır.insallah senin de tedavin hayırlı olsun mucize haberler al insallah hepimizleBebegimhadi süpermiş 5 günde hiç duymadım okumadım. Belkide bunlar "Altın yumurtalar" ay hadi güzel haberleri gelsin hep.
Ben sali 5. Gün kontrole gidicem bakalim gorucez.
Darisi bize derken,kocaman kocaman,ici dolu kaliteli yumurtalar demek istedim canim.Bence de tupe gerek kalmaz insallah.Ay inşallah başlamamıza gerek kalmaz
Günaydın Cd56 testini acıklamamışım.bagışiklik sistemine bakılıyor.bazi kisilerin bağısıklık sistemi embriyoyu yabancı madde gibi algılayıp kabul etmiyor.rahimden kücük bir parca alınıp aynı anda era testi ve Cd56 testine bakılıyor.10 dk.lık bir islem.bahcecide era testi ve cd56 yapılan 2 arkadasim var.bahcecide cogu kez yapılıyorHadi hayırlısı, toplamda kaç gün sürdü yumurta toplama süreci? Cd56 nedir?
Cd56 sonucu bagisiklik sistemi zayif yada degil gibi mi bir sonuc geliyor canim.Benim normal kan degerlerinde hep zayif cikiyor.Agustos gibi bende tupe gecicem de ogrenmek istedim..Insallah gerek kalmaz ama.Günaydın Cd56 testini acıklamamışım.bagışiklik sistemine bakılıyor.bazi kisilerin bağısıklık sistemi embriyoyu yabancı madde gibi algılayıp kabul etmiyor.rahimden kücük bir parca alınıp aynı anda era testi ve Cd56 testine bakılıyor.10 dk.lık bir islem.bahcecide era testi ve cd56 yapılan 2 arkadasim var.bahcecide cogu kez yapılıyor
@denizkaplan da da var mı bu testler ?
Kotü hucrelerden olusuyormus.bebegi yabancı madde gibi algilıyor veya tutunmaya engel oluyormuş.bahceci fulya forumunda bir ara kizlar yazdı ve çok önem verdi.rahimden parca alınarak bakılıyor.kandan da belli oluyormuş.ama bahceci klinigi kandan o kadar iyi sonuc cikmadigini parca alarak iyi sonuç çıktiğını soyleyerek kanı kabul etmiyor canım.seninde kanda çıkmıs olabilir gibi geldi bana da iyi çıkmadı demenden.bu bir kac kez tup bebek yaptirıp tutunmayanların sebebini araştırmak amaçlı yapıliyor.Cd56 sonucu bagisiklik sistemi zayif yada degil gibi mi bir sonuc geliyor canim.Benim normal kan degerlerinde hep zayif cikiyor.Agustos gibi bende tupe gecicem de ogrenmek istedim..Insallah gerek kalmaz ama.
Geçmiş olsun hoş geldiniz. İşte tüp beneğin o zorlu ve yuldıran aşamalarından biri daha. Döllenen embriyonun tutmaması. Yumurta oluşumu bir dert, döllenmesi bir dert, 5. Güne gitmesi bir dert, genetik ayrı bir dert zaten. Bir de bu tutmaması sorunu var. Bunlar yüzünden hiç başlayasum yok ya tüp bebeğe. Hayırlısı bakalım. Sen genetik test yaptırdın mı embriyoya ve nerede tedavi gördün?Hanımlar ben de aramıza yeni katıldım 41 yaşındayım geç evlendiğim için tüp bebek tedavisi ne başladım 4 yumurta oluştu 4 .de döllendi 2 birinci kalite 3 embriyosuNisan 15'te transferi yapıldı ilk iki beta hcg değeri düşük olmasına rağmen umut vericiydi dünkü testimde embriyonun düşmeye başladığını öğrendim hislerimi nasıl tarif ederim bilemimiyorum hayırlısı tüp bebek tedavisine başlarken biliçli olun risklerini öğrenin kimyasal gebelik oranı fazla dış gebelik riski var keseyi ve kalp atımına kadar bekleyin
Geçmiş olsun hoş geldiniz. İşte tüp beneğin o zorlu ve yuldıran aşamalarından biri daha. Döllenen embriyonun tutmaması. Yumurta oluşumu bir dert, döllenmesi bir dert, 5. Güne gitmesi bir dert, genetik ayrı bir dert zaten. Bir de bu tutmaması sorunu var. Bunlar yüzünden hiç başlayasum yok ya tüp bebeğe. Hayırlısı bakalım. Sen genetik test yaptırdın mı embriyoya ve nerede tedavi gördün?[/QUOTE. başlamaktan korkma canım ben de ilerde pişman olmamak için başladım yıllar aleyhimize şu da var allah nasip ederse bunlar vesile olur
Evet adetle atarsın ama normal bir adet bekleme böyle çamur gibi pıhtı pıhtı oluyormuş. Bir arkadaşım yaşamıştı. Hayırlısı diyelim elden bir şey gelmiyor. allah sağlığına zeval vermesin. Doktorunla görüş tutunamama nedeni ne olabilir?Kayseri acıbadem özge hanım doktorumdan çok memnunum samimi dürüst biri genetik test yapılmadı yarın tekrar beta hcg yaptınacağım doktorumla pek konuşamadım sadece düşüyor dedi bundan sonra ne olacak bilmiyorum adet kanamasıyla mı atar sol kasığımda ağrı var
Hosgeldinn evet bizde hep gec evlenenler grubuyuz evliliklerimiz çoğumuzun yeni senin gibi.iyi yapmıssın tup bebege başlamakla.tabi ki tüp bebektede dusük kimyasal ayni doğal yolla olanlarla aynı oranda.Hanımlar ben de aramıza yeni katıldım 41 yaşındayım geç evlendiğim için tüp bebek tedavisi ne başladım 4 yumurta oluştu 4 .de döllendi 2 birinci kalite 3 embriyosuNisan 15'te transferi yapıldı ilk iki beta hcg değeri düşük olmasına rağmen umut vericiydi dünkü testimde embriyonun düşmeye başladığını öğrendim hislerimi nasıl tarif ederim bilemimiyorum hayırlısı tüp bebek tedavisine başlarken biliçli olun risklerini öğrenin kimyasal gebelik oranı fazla dış gebelik riski var keseyi ve kalp atımına kadar bekleyin
Kaçıncı gün embriyosuyduKayseri acıbadem özge hanım doktorumdan çok memnunum samimi dürüst biri genetik test yapılmadı yarın tekrar beta hcg yaptınacağım doktorumla pek konuşamadım sadece düşüyor dedi bundan sonra ne olacak bilmiyorum adet kanamasıyla mı atar sol kasığımda ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?