Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım bu testlerden cem bey şimdilik bahsetmedi. Bugün regl olfum. 3 opu dönemi başlayacak. Sen benden öndesin :)

Anladim canim cok tsk ederim.
Bende beyaz kureler çok asiri dusuk cikiyor.Sifira yakin.Dr bagisiklik sistemin cok zayif,hatta çokmus demisti.Cd56 ile alakali mi diye merek etmistim.

Evet iyi yapmıßsınız dinlenmekle.insallah benden daha iyi haberler alırsın.arı sütü yemeye devam et bence.
canım selam maşallah senin yumiler iyi çıkmışl, ben cumartesi randevu alamadığımdan seni arayamadım. perşembe 12:30da ön görüşme yapacağım bakalım.

canım selam maşallah senin yumiler iyi çıkmışl, ben cumartesi randevu alamadığımdan seni arayamadım. perşembe 12:30da ön görüşme yapacağım bakalım.
Canım sagol sana da maşallah. Bende uygun olamadım eşim yanımda olunca onunla gezdik.insallah görüsürüz . Bahceci fulyaya iyi olur gelmen bir görüs ben erbil beyi tavsiye ederim vitamin takviyesi era testi her sey var.

Canım hormonlarını dengede tutacak kürler yapsan bu iki ay normal düzende olsa o da kar. Ben ilk evlendiğimde hormon değerlerim saçma sapandı. çok üzülmüştüm doktor erken menepoz görünüyor dedi. çok ağladım. Sonra bir hafta testere dişli aslanpençesi kullandım ve değerlerim normal seyrine döndü. Fazla devam etmedim. Sen de yumurtan oluşup toplanana kadar kullansan nasıl olur acaba. Bu arada kalite için arı sütü tavsiye ediyorum.

Merhaba vitamin desteğinde özellikle kullanılan bir marka var mı

Merhaba vitamin desteğinde özellikle kullanılan bir marka var mı
Doktor d vit.ni ve omega 3 ü solgar yaxiyor verdigi ilac listesinde.yukarıdaki arkadasa katiliyorum.listede yazmadıgi halde quenzum q10 kullanmam sebebiyle dr. Devam et dedi bende solgarin yan urunuymüş sanırım natures bounty 100 mg. Coq 10 yazanı kullaniyorum 60 tl.listede olmayan melatoninide dr. Devam et dedi bana alıyorumm

Masallah canım cook sevindim. cok iyi gececek insallah kendinde sasırcaksın

Hadi inşallah canım. Arı sütüne devam. Ben de Cumartesi kontrole gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…