- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.081
Canım bu testlerden cem bey şimdilik bahsetmedi. Bugün regl olfum. 3 opu dönemi başlayacak. Sen benden öndesin :)Günaydın Cd56 testini acıklamamışım.bagışiklik sistemine bakılıyor.bazi kisilerin bağısıklık sistemi embriyoyu yabancı madde gibi algılayıp kabul etmiyor.rahimden kücük bir parca alınıp aynı anda era testi ve Cd56 testine bakılıyor.10 dk.lık bir islem.bahcecide era testi ve cd56 yapılan 2 arkadasim var.bahcecide cogu kez yapılıyor
iki prensesin annesi da da var mı bu testler ?
Canım bu testlerden cem bey şimdilik bahsetmedi. Bugün regl olfum. 3 opu dönemi başlayacak. Sen benden öndesin :)
Evet canım. Bugün tatilYarına kaldı. Şubat ve mart da opu olmuştu. Nisan ayını rahim dinlensin diye pas geçti cem bey. O yüzden solladın beni :)evet baya öndeyim.haydi hayırlı olsun.yarında tatil salıya mı kaldı
Evet iyi yapmıßsınız dinlenmekle.insallah benden daha iyi haberler alırsın.arı sütü yemeye devam et bence.Evet canım. Bugün tatilYarına kaldı. Şubat ve mart da opu olmuştu. Nisan ayını rahim dinlensin diye pas geçti cem bey. O yüzden solladın beni :)
canım selam maşallah senin yumiler iyi çıkmışl, ben cumartesi randevu alamadığımdan seni arayamadım. perşembe 12:30da ön görüşme yapacağım bakalım.Evet iyi yapmıßsınız dinlenmekle.insallah benden daha iyi haberler alırsın.arı sütü yemeye devam et bence.
Tabii ki de devamdayımEvet iyi yapmıßsınız dinlenmekle.insallah benden daha iyi haberler alırsın.arı sütü yemeye devam et bence.
Canım sagol sana da maşallah. Bende uygun olamadım eşim yanımda olunca onunla gezdik.insallah görüsürüz . Bahceci fulyaya iyi olur gelmen bir görüs ben erbil beyi tavsiye ederim vitamin takviyesi era testi her sey var.canım selam maşallah senin yumiler iyi çıkmışl, ben cumartesi randevu alamadığımdan seni arayamadım. perşembe 12:30da ön görüşme yapacağım bakalım.
Sende bir fark yaratırsa bize bilgi verirsin cnmTabii ki de devamdayım
Bugün öğlende gidiyorum kontrole, bilgi veririm canımcımSende bir fark yaratırsa bize bilgi verirsin cnm
Merhaba vitamin desteğinde özellikle kullanılan bir marka var mıCanım sagol sana da maşallah. Bende uygun olamadım eşim yanımda olunca onunla gezdik.insallah görüsürüz . Bahceci fulyaya iyi olur gelmen bir görüs ben erbil beyi tavsiye ederim vitamin takviyesi era testi her sey var.
BEN SOLGAR KULLANIYORUMMerhaba vitamin desteğinde özellikle kullanılan bir marka var mı
Doktor d vit.ni ve omega 3 ü solgar yaxiyor verdigi ilac listesinde.yukarıdaki arkadasa katiliyorum.listede yazmadıgi halde quenzum q10 kullanmam sebebiyle dr. Devam et dedi bende solgarin yan urunuymüş sanırım natures bounty 100 mg. Coq 10 yazanı kullaniyorum 60 tl.listede olmayan melatoninide dr. Devam et dedi bana alıyorummMerhaba vitamin desteğinde özellikle kullanılan bir marka var mı
MasallahKontrole gittim kızlar, toplamda 7-8 yumurta var gibiymiş. 4 günlük ilaç yazdı. Kullanıp cumartesi yine kontrole gidicem. Sayı o gün netleşecekmiş. İnşallah hepsi birbirine yakın büyüklükte olur da hepsi toplanabilir inşallah
Hadi inşallah canım. Arı sütüne devam. Ben de Cumartesi kontrole gideceğim.Kontrole gittim kızlar, toplamda 7-8 yumurta var gibiymiş. 4 günlük ilaç yazdı. Kullanıp cumartesi yine kontrole gidicem. Sayı o gün netleşecekmiş. İnşallah hepsi birbirine yakın büyüklükte olur da hepsi toplanabilir inşallah
Teşekkür ederim solgarın hangisiniBEN SOLGAR KULLANIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?