- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.101
Canim cok sevindim.Insallah 7-8 yumurtanin hepsi ayni oranda buyur de hepsi toplanir,hepsi de dollenir.Kontrole gittim kızlar, toplamda 7-8 yumurta var gibiymiş. 4 günlük ilaç yazdı. Kullanıp cumartesi yine kontrole gidicem. Sayı o gün netleşecekmiş. İnşallah hepsi birbirine yakın büyüklükte olur da hepsi toplanabilir inşallah
Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz inşallahHadi inşallah canım. Arı sütüne devam. Ben de Cumartesi kontrole gideceğim.
İnşallah canım inşallah. Dilerim artık sevineceğimiz günler yakındır ...Canim cok sevindim.Insallah 7-8 yumurtanin hepsi ayni oranda buyur de hepsi toplanir,hepsi de dollenir.
Solgar qenzim10...ve LArjinin kullandım ben ama henüz sonucum belli değil...NGS de bakalım sonuç ne olucak...ayrıca arı sütü ....arı sütü bal polenTeşekkür ederim solgarın hangisini
İnşallah canım rabbim kolaylaştırsınKontrole gittim kızlar, toplamda 7-8 yumurta var gibiymiş. 4 günlük ilaç yazdı. Kullanıp cumartesi yine kontrole gidicem. Sayı o gün netleşecekmiş. İnşallah hepsi birbirine yakın büyüklükte olur da hepsi toplanabilir inşallah
150 doz x 4 gün gonal f, merional 75 x 4 gün ve femara sabah akşam 1 taneiki prensesin annesi canım 4 günlük ilacın adı nedir?
Anladım canım. Tüp tedavisi ilaçları yani. Hadi inşallah güzel olacak.150 doz x 4 gün gonal f, merional 75 x 4 gün ve femara sabah akşam 1 tane
Inşallah canım inşallahAnladım canım. Tüp tedavisi ilaçları yani. Hadi inşallah güzel olacak.
Süper, inşallah hepsi gelişir, geçen aylara göre bir fark var mı?Kontrole gittim kızlar, toplamda 7-8 yumurta var gibiymiş. 4 günlük ilaç yazdı. Kullanıp cumartesi yine kontrole gidicem. Sayı o gün netleşecekmiş. İnşallah hepsi birbirine yakın büyüklükte olur da hepsi toplanabilir inşallah
Doktorum şubatta 2 yumurta var dedi 1 tane topladı. martta 4 var dedi 3 toplandı. Şimdi de 7-8 görünüyor ama net değil dedi canım.Süper, inşallah hepsi gelişir, geçen aylara göre bir fark var mı?
hanımlar günaydın. Ya dün Aret hoca'da tüp bebek tedavisine başlamaya karar veren bir arkadaşımızdan haber geldi. Aret hoca 2 tane yumurtasını almış. Maşallah ikisi de döllenmiş. 3. gün olarak dondurmuşlar. Genetik istenmemiş.İlk denemeleri olacağı için bir de kadın istememiş hemen transfer istemiş. Bu arada Aret hoca rahmin incelmiş biraz kalınlaşması için bir süre bekleyelim demiş. Tamam demişler. Hormonlarına falan da bakılmış onlar da düzende tutulacakmış. Bu arada işte bulunduğun şehirde bu işlemin yapılmasının önemi ortaya çıkıyor. Dün kontrole gittiğinde arkadan gelen 3 yumurta daha görmüş Aret hoca ve onlar için hemen akşamında çatlatma iğnesi vermiş. Şimdi o yumurtaları da toplayacakmış: İnşallah sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına alsın. Aklıma benim Urfa da oluşum geldi. Ve deli sorular. Ya ben İstanbula OPU ya gelip gittikten sonra artık bana "tamam senin işin bitti, transfer zamanı görüşürüz" denip te Urfaya dönersem? (E işlem bitiyor ve ben doktora İstanbul'da kalamayacağımı söylüyorum. Adam napsın?) Ya tekrar kontrole gitmediğim ve işlemim bittiği için arkadan gelen yumurtaları da fark etmezsek? v.s. Ama bunlar bana bir tecrübe, gerekirse ben hatırlatırım doktora diyorum.Ya da Aret hoca beni uyarır, gittiğinde muhakkak doktorum yumurta var mı diye bakıp bana bilgi versin diyebilir. Her ne kadar Urfadaki doktoruma güvensem de Urfa'dan bir kez daha soğudum
Canım benim çok haklısın. Bu işin içine girdikçe, öğrendikçe korkularımız da artıyır. Cahillik gerçekten de cesaretmiş. Bu işin matematiği falan yok aslında. Allah inşallah hepimize annelik duygusunu hayırlısıyla yaşamayı yazmıştır. Amin.Haremiz günaydın canım. İnan ki bunlar hep vesile, hep aracı, hep sebep. Rabbim yeter ki ol desin. Kayaların arasında açan çiçekler görüyoruz . Küçücük bedeniyle boyundan büyük yük taşıyıp ekmek götüren karıncaları görüyoruz. Afrika ' da millet hem açlıktan ölürken hem de hangi ara, neden, nasıl ürüyorlar diye düşünmüyor değilim. Bunlar Rabbimin mucizeleri . O yüzden değil Urfa, dünyanın en ücra yerinde bile olsan, Allah yazdıysa olacaktır. İnan buna ve kendini paralama. Dualarla gelecek bebeklerimiz, inanıyorum ...
Amiinn amin inşallahCanım benim çok haklısın. Bu işin içine girdikçe, öğrendikçe korkularımız da artıyır. Cahillik gerçekten de cesaretmiş. Bu işin matematiği falan yok aslında. Allah inşallah hepimize annelik duygusunu hayırlısıyla yaşamayı yazmıştır. Amin.
Arkadaşım , anlattığın durum biraz da şans işi. Kaç kişi aynı dönemde 2 kez opu olur ki, kaç kişiden duydunuz? Ben ilk kez duydum vallahi. Biz de opu olup bitiyor ve sonucunu bekliyoruz. Döllenme, 5 . güne gidip gidememe vs. Opu dan sonra kaç kişi tekrar kontrole gidiyor? İşte bak olacağı var ya , oluyor işte. Yani yine konu Allah'ın ol demesine geliyor canım. yani don't stres, don't panik , ok ?hanımlar günaydın. Ya dün Aret hoca'da tüp bebek tedavisine başlamaya karar veren bir arkadaşımızdan haber geldi. Aret hoca 2 tane yumurtasını almış. Maşallah ikisi de döllenmiş. 3. gün olarak dondurmuşlar. Genetik istenmemiş.İlk denemeleri olacağı için bir de kadın istememiş hemen transfer istemiş. Bu arada Aret hoca rahmin incelmiş biraz kalınlaşması için bir süre bekleyelim demiş. Tamam demişler. Hormonlarına falan da bakılmış onlar da düzende tutulacakmış. Bu arada işte bulunduğun şehirde bu işlemin yapılmasının önemi ortaya çıkıyor. Dün kontrole gittiğinde arkadan gelen 3 yumurta daha görmüş Aret hoca ve onlar için hemen akşamında çatlatma iğnesi vermiş. Şimdi o yumurtaları da toplayacakmış: İnşallah sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına alsın. Aklıma benim Urfa da oluşum geldi. Ve deli sorular. Ya ben İstanbula OPU ya gelip gittikten sonra artık bana "tamam senin işin bitti, transfer zamanı görüşürüz" denip te Urfaya dönersem? (E işlem bitiyor ve ben doktora İstanbul'da kalamayacağımı söylüyorum. Adam napsın?) Ya tekrar kontrole gitmediğim ve işlemim bittiği için arkadan gelen yumurtaları da fark etmezsek? v.s. Ama bunlar bana bir tecrübe, gerekirse ben hatırlatırım doktora diyorum.Ya da Aret hoca beni uyarır, gittiğinde muhakkak doktorum yumurta var mı diye bakıp bana bilgi versin diyebilir. Her ne kadar Urfadaki doktoruma güvensem de Urfa'dan bir kez daha soğudum
Vaaaayyy, bu yükselişi neye borçlusun?Doktorum şubatta 2 yumurta var dedi 1 tane topladı. martta 4 var dedi 3 toplandı. Şimdi de 7-8 görünüyor ama net değil dedi canım.
evet canım aynen öyle olacak. mail yoluyla iletişimde kalacağız. ben filmleri muhakkak isterim burdan.iki prensesin annesi 'a katılıyorum Haremiz . Kaç kişinin başına gelir böyle bir durum. Yine de opu sürecinde iyi bir doktorun takibi önemli bence. Urfa'daki doktoruna güveniyorsan da sorun olmaz. Bir de teknoloji gelişti artık, ultrasonla rahme bakıyorlar ya, onun görüntüsünü alıp Urfa'daki doktor onu Aret Hoca'yla paylaşamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?