Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktorum şubatta 2 yumurta var dedi 1 tane topladı. martta 4 var dedi 3 toplandı. Şimdi de 7-8 görünüyor ama net değil dedi canım.
iki prensesin annesi cım bu hep saf arı sütünün mucizesi ve haylazlıgı :)) poppy73 ün yazdığı gibi dolu dolu olsun insallah. daha ne olsun...benim ki gibi cok büyürse son 2 gün yemezsin sana

Arı sütü bunu yaptıysa süper valla.. Ben de merak ediyorum neler yapacak bana da Haremiz sana nasıl etki ediyor arı sütü?
vallahi ben henüz teyit edemedim etkilerini. Cumartesi günü doktora gideceğim bakalım 10 mu 20 mi kaç yumurtam olmuş:)) Şaka bir yana ben saf arı sütünü 1 haftadır yiyorum. Daha önce karışım halinde yiyordum. Bu yüzden etkisini görür müyüm bilemiyorum şimdiden. Cumartesi belli olacak. Ben anlamıyorum neden bu yumurtalar döllenmez?. Kalitesiz mi acaba ya.? büyüyor, çatlıyor, ee sorun ne?
Ve henüz başlamıyorum tüpe canım. Temmuz yada en geç Ağustosta inşallah başlamış olurum. Şu ramazan, bayram, seyran bi geçsin de...

Ben de babanın karışımı bittikten sonra bir tanıdıktan saf arı sütü buldum. Benim de iki hafta kadar oldu yemeye başlayalı. Yalnız dikkatinizi çekerim saf arı sütü yiyenler grubuna döndük bu arada.
Allah'ın işi, kısmet, tüm yumurtalar döllenmiş olsa dünyanın nüfusu 500 milyar olurdu.
Hayırlısı canım.

Bunlar hep Bebegimhadi nin marifetleri, saf arı sütü, saf arı sütü diye diye...Bakalım senin sonuçlar nasıl çıkacak? Bir faydası illa ki olmuştur diye düşünüyorum.
Bu arada fazla vitamin takviyesinden midir nedir, arı sütü mü alerjik bünyeme ağır geldi bilmiyorum iki-üç gündür müthiş bir ağız kuruluğu yaşıyorum. Dozajı azalttım bakalım.

Canım saf arı sütü yemiyorum ben. 24 nisanda 30 gr arı sütü, 100 gr polen ve yaklaşık 600 gr bal karışımı yaptım, o günden beridir sabah aç mideyle akşam yatarken 1 tatlı kaşığı kadar yiyorum

ilahi canım.saf arı sütü forumu olduk güldurdünüz beni
Haremiz in dedigi gibi saf arı sütü diye diye bir hal oldum.kafaya baya bir yazdım

Yavaş yavaş çoğaltmak lazım dozu sanırım..

MERHABA HAYIRLI GUNLER YAŞIM 26 2 YILLIK EVLIYIM FAKAT HIC KORUNMA OLMAMASINA RAĞMEN HAMILE KALAMADIM DOKTORA GITTIM COK KEZ HER DEFASINDA AYRI BIR ŞOK YAŞADIM YUMURTA REZERVIM COK AZ MIŞ YAŞIMA GORE YUMURTA COĞALTMAK İÇİN HERHANGOI BİR ÖNEREBİLİCEĞİNİZ BİRŞEYLER VARMI BU AY AŞILAMA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİRDE DAHA HIC RAHIM FILMI ÇEKTİRMEDİM TÜPLER TIKALIMI DIYE EĞER ÇEKTİRSEM FAYDASI OLURMUKI BAZEN RAHIM FILMI CEKILINCE HEMEN HAMILE KALIRSIN DİYORLAR

Saf arı sütü grubuna hoşgeldin canım:). Arı sütü işte, okuyorsan sayfaları faydalarını da farketmişsindir.
Rahim filmi çok önemli, mutlaka çektir derim ben. Rahminde sorun olup olmadığını da görürsün en azından kafan rahat eder.

Merhaba, hoş geldin. Yumurta çoğaltmak için ilaçlar var. Bunun yanında bitkisel kürler, arı sütü tabiki de ve vitaminleri araştırabilirsin. Çözümü yok değil. Yumurta takibi yaptırdın mı daha önce? Kaç yumurtan oluşuyor kaç mm e kadar büyüyor, çatlıyor mu?Hormon dengen, kan değerin, vitamin eksiğin... tüm bunları bilmen gerekiyor.Eşinde herhangi bir sorun var mı onun da bir takım tahliller yaptırmasında fayda var. Spermiyogram ve hormon tahlilleri var erkekler için. Aşılama konusunu bilemeyeceğim doktorun ne diyor? Eğer yumurtan oluşuyorsa ve yeterince büyüyorsa aşılamada şans olabilir. Başka bir doktora muayene olup ondan da fikir alabilirsin.
Rahim filmi tüplerin yapışık yada tıkalı olma ihtimali için isteniyor. yada gebeliğe engel herhangi bir problemin olup olmadığını anlamak için.Doktorun sana rahim filmini de göreyim demedi mi? Öyleyse eğer doktorunu değiştir bence. Kaç defa doktora gittin, ne tedaviler uygulandı bilemiyoruz tabi.

nerden temın edebılırımkı arı sutunu

harikasınız gerçekten ınanırmısınız şu soruları eskişehir gibi büyük bir şehırde ıkamet edıyorum ve gıttığım on doktordan hepsını toplasınız bu soruları sormamışlardır ben bu sayfayı bu yuzden cok sevıyorum vajınısmustum evlendım 6 ay ilişkiye gıremedım belkı 7 ay falandı hep burası sayesınde doktora gıtmeden aştım şimdi herşey cok guzel fakat bebış içinde hala bır bucuk senedır gelişme olmayınca doktora gıttım sızler harıkasınız bu sayfanın kıymetını bılmek gerekıyor allah razı olsun hepınızden ....evet doktora gıttımacıbadem gıbı buyuk bır hastaneye neyse tsh değerim 3 un ustundeydı tabı bende bılmıyorum tsh bu kadar onemlı olduğunu bana demedı doktor gıt tsh bır dahılıye gıtte kontrol ettır dıye neyse bışey demeden bana klomen çatlatma ığnesi yaptı klomen verdığnde 20 mm 18 mm ve 9 mm falan yumurta olduğunu soyledi iğne oldum ilişki falan derken olmadı sonra başka bir doktor araştırdım gittim senın bu tsh değerin sıkıntı endrkonoloji bölümne gşt dedı gıttım anti tpo değerim 300 kusurlerde cıktı haşimatosun dedı ıkı aydır levotıron diye bir ilaç kullanıyorum sabah aç karnına troıt ılacı şimdi eski bazı şikayetlerım ortadan kalktı bunun yanı sıra herşey sorun amh 0,39 fsh 13 lerde gecen ay olcturduğumde 9 olmuş ama yuksek cıkan değeri baz aldıkları ıcın doktorlar olumlu konuşamıyor tabıkı tüp dediler halıyle maddi olarak göze alamadık ama hıc aşılama olmadan da şöyle duzgun bır yumurta takıbı olmadan da aşılamaya gecmek istemedım bendekı durum bu 26 yaşındayım şükrediyorum halıme buna şükür diyorum rabbım nasip eder elbet inşallah.

ÇOK SAĞOLUN İNŞALLAH BU AY CEKTIRICEM ÖZELDE AMA BIRAZ KORKUYORUM NASIL BIŞEY RAHIM FILMI

hah işte böyle şikayetlerimizi yada sorunumuzu araştıra araştıra aşacağız inşallah. Hormon dengelemek için ben testere dişli aslanpençesi kullanmıştım bana iyi gelmişti. Sen de kontrollü olarak deneyebilirsin. Eşinde sorun yok inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…