- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.141
Korkma genel anestezi ile yapılıyor hiç acı duymuyorsun. Rahimden bir sıvı veriliyor ve kamera ile sıvının tüplere dağılıp dağılmadığına bakılıyor. Bu sayede yapışıklık varsa açılabiliyormuş ta.ÇOK SAĞOLUN İNŞALLAH BU AY CEKTIRICEM ÖZELDE AMA BIRAZ KORKUYORUM NASIL BIŞEY RAHIM FILMI
Hoşgeldin bende yeni katıldım bende de hashimato var 11 yıldır endokrin bölümüne gitmelisin tsh 2,5 altında olmalı diyorlar ama daha yüksekken bile hamile kalanlar var Tsh yüksekliği bebeğe zararlı çok önemliharikasınız gerçekten ınanırmısınız şu soruları eskişehir gibi büyük bir şehırde ıkamet edıyorum ve gıttığım on doktordan hepsını toplasınız bu soruları sormamışlardır ben bu sayfayı bu yuzden cok sevıyorum vajınısmustum evlendım 6 ay ilişkiye gıremedım belkı 7 ay falandı hep burası sayesınde doktora gıtmeden aştım şimdi herşey cok guzel fakat bebış içinde hala bır bucuk senedır gelişme olmayınca doktora gıttım sızler harıkasınız bu sayfanın kıymetını bılmek gerekıyor allah razı olsun hepınızden ....evet doktora gıttımacıbadem gıbı buyuk bır hastaneye neyse tsh değerim 3 un ustundeydı tabı bende bılmıyorum tsh bu kadar onemlı olduğunu bana demedı doktor gıt tsh bır dahılıye gıtte kontrol ettır dıye neyse bışey demeden bana klomen çatlatma ığnesi yaptı klomen verdığnde 20 mm 18 mm ve 9 mm falan yumurta olduğunu soyledi iğne oldum ilişki falan derken olmadı sonra başka bir doktor araştırdım gittim senın bu tsh değerin sıkıntı endrkonoloji bölümne gşt dedı gıttım anti tpo değerim 300 kusurlerde cıktı haşimatosun dedı ıkı aydır levotıron diye bir ilaç kullanıyorum sabah aç karnına troıt ılacı şimdi eski bazı şikayetlerım ortadan kalktı bunun yanı sıra herşey sorun amh 0,39 fsh 13 lerde gecen ay olcturduğumde 9 olmuş ama yuksek cıkan değeri baz aldıkları ıcın doktorlar olumlu konuşamıyor tabıkı tüp dediler halıyle maddi olarak göze alamadık ama hıc aşılama olmadan da şöyle duzgun bır yumurta takıbı olmadan da aşılamaya gecmek istemedım bendekı durum bu 26 yaşındayım şükrediyorum halıme buna şükür diyorum rabbım nasip eder elbet inşallah.
Bende kayseri acıbademe gidiyorum rahim filmi çektir demiyorlar tüp bebek yaptırdığım için mi ne gerek duymadı bilmiyorumKorkma genel anestezi ile yapılıyor hiç acı duymuyorsun. Rahimden bir sıvı veriliyor ve kamera ile sıvının tüplere dağılıp dağılmadığına bakılıyor. Bu sayede yapışıklık varsa açılabiliyormuş ta.
Hoşgeldin bende yeni katıldım bende de hashimato var 11 yıldır endokrin bölümüne gitmelisin tsh 2,5 altında olmalı diyorlar ama daha yüksekken bile hamile kalanlar var Tsh yüksekliği bebeğe zararlı çok önemli
Korkma genel anestezi ile yapılıyor hiç acı duymuyorsun. Rahimden bir sıvı veriliyor ve kamera ile sıvının tüplere dağılıp dağılmadığına bakılıyor. Bu sayede yapışıklık varsa açılabiliyormuş ta.
hah işte böyle şikayetlerimizi yada sorunumuzu araştıra araştıra aşacağız inşallah. Hormon dengelemek için ben testere dişli aslanpençesi kullanmıştım bana iyi gelmişti. Sen de kontrollü olarak deneyebilirsin. Eşinde sorun yok inşallah.
İlacımı düzenli kullanıyorum aç karna az sulla içiyorum almayı ve yarım saat birşey yemiyorum benimki eutrox adet düzensizliğim vardı çok şükür 11 yıldır düzenli oluyorumAYNEN COK ZARARLI BENCE SENDE GIT NE OLUR OLMAZ ONCEDEN UYKUM GELİRDİ HIC GÖZÜMÜ ACAMAZDIM ŞİMDİ HERŞEY DAHA ENERJIK ILACIN FAYDASI VAR ÇOK
İlacımı düzenli kullanıyorum aç karna az sulla içiyorum almayı ve yarım saat birşey yemiyorum benimki eutrox adet düzensizliğim vardı çok şükür 11 yıldır düzenli oluyorum
İnşaallah Bende 25 mg artı hafta sonları 50 mg tsh ım çok yükselmedi 11 yıldaÇOK GUZEL INŞALLAH HEP BOYLE DEVAM EDER 25 MG KULLANIYORUM BEN
Merhabalar hanımlar bende adet ile rahim filmi çektireceğim burda sordum iki yer ile görüştüm ikiside narkoza gerek yok ağrı kesicçi veriliyor zaten işlem öncesi dendi. gelecek hafta çektireceğim bende tırsıyorum
Korkulmaz mı inşallah olumsuz birşey çıkmaz sonuca odaklan canımBENDE COK KORKUYORUM
inşallah canım tebrik ediyorum. devam saf arı sütüne:)Çok mutluyum 2 embriyoda 5. Güne ulastı ve donduruldu.genetiğe gidiyor.Allaha cok sükür beklediğim haberi aldım.arı sütünün faydası a dostlarHaremiz poppy73 @denizkaplan size soylemistim böyle hissetmistim.Allah insallah devamıni getirir güzel haberleriniz olsun
Yok, genel anestezi ile değil, sadece antibiyotik veriyorlar o kadar. Benim çektirdiğim yer acısız, ağrısız, çok rahat, toplam 1 saatte çekim bitip sonuçları alıp çıkıyorsun. Eskiden acılıymış, şimdi yeni yöntemlerle sıfır acı:).Korkma genel anestezi ile yapılıyor hiç acı duymuyorsun. Rahimden bir sıvı veriliyor ve kamera ile sıvının tüplere dağılıp dağılmadığına bakılıyor. Bu sayede yapışıklık varsa açılabiliyormuş ta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?