Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ÇOK SAĞOLUN İNŞALLAH BU AY CEKTIRICEM ÖZELDE AMA BIRAZ KORKUYORUM NASIL BIŞEY RAHIM FILMI
Korkma genel anestezi ile yapılıyor hiç acı duymuyorsun. Rahimden bir sıvı veriliyor ve kamera ile sıvının tüplere dağılıp dağılmadığına bakılıyor. Bu sayede yapışıklık varsa açılabiliyormuş ta.

Hoşgeldin bende yeni katıldım bende de hashimato var 11 yıldır endokrin bölümüne gitmelisin tsh 2,5 altında olmalı diyorlar ama daha yüksekken bile hamile kalanlar var Tsh yüksekliği bebeğe zararlı çok önemli

Bende kayseri acıbademe gidiyorum rahim filmi çektir demiyorlar tüp bebek yaptırdığım için mi ne gerek duymadı bilmiyorum

AYNEN COK ZARARLI BENCE SENDE GIT NE OLUR OLMAZ ONCEDEN UYKUM GELİRDİ HIC GÖZÜMÜ ACAMAZDIM ŞİMDİ HERŞEY DAHA ENERJIK ILACIN FAYDASI VAR ÇOK

EŞİMDE GENEL OLARAK SORUN YOK AMA DETAYLI BAKILMADI BIR KAÇ KEZ TAHLIL VERDİ

AYNEN COK ZARARLI BENCE SENDE GIT NE OLUR OLMAZ ONCEDEN UYKUM GELİRDİ HIC GÖZÜMÜ ACAMAZDIM ŞİMDİ HERŞEY DAHA ENERJIK ILACIN FAYDASI VAR ÇOK
İlacımı düzenli kullanıyorum aç karna az sulla içiyorum almayı ve yarım saat birşey yemiyorum benimki eutrox adet düzensizliğim vardı çok şükür 11 yıldır düzenli oluyorum

Merhabalar hanımlar bende adet ile rahim filmi çektireceğim burda sordum iki yer ile görüştüm ikiside narkoza gerek yok ağrı kesicçi veriliyor zaten işlem öncesi dendi. gelecek hafta çektireceğim bende tırsıyorum

Ayrıca bu ay embriyo transferi yapıldı kimyasal gebelik oldu daha önce geçiren oldu mu sol kasığımda geçenlerde çok agrı oldu doktorum yumurtalık agrısı dedi ama opu nisanın 12 oldu neden 15 gün ağrı olmadı da sonra oldu anlamadım

inşallah canım tebrik ediyorum. devam saf arı sütüne:)

Yok, genel anestezi ile değil, sadece antibiyotik veriyorlar o kadar. Benim çektirdiğim yer acısız, ağrısız, çok rahat, toplam 1 saatte çekim bitip sonuçları alıp çıkıyorsun. Eskiden acılıymış, şimdi yeni yöntemlerle sıfır acı:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…