Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende kayseri acıbademe gidiyorum rahim filmi çektir demiyorlar tüp bebek yaptırdığım için mi ne gerek duymadı bilmiyorum
Asıl tüp bebekte lazım rahim filmi. Sömürü düzeni kurulmuş da ondan. Yazık yaa, insanlar yemiyorlar, içmiyorlar, para biriktiriyorlar, kredi çekiyorlar, araba satıyorlar çocuk sahibi olmak için. Sistem sana diyor ki, önce birkaç kez dene, olmazsa rahim filmi çektir. İyi niyetli doktorları ve merkezleri tenzih ediyorum ama para tuzağı bunlar.

Hangi şehirdesin? İstanbul Şişli Ekomar iyi bu konuda, ağrısız, sızısız..

Oleeeeyyyyy, inşallah ikisi de sağ salim dönerler İspanya'dan:). Bu arada önceki noldu, onun sağlam geleceğini hissetmiştim ben, merak ettim.

Oleeeeyyyyy, inşallah ikisi de sağ salim dönerler İspanya'dan:). Bu arada önceki noldu, onun sağlam geleceğini hissetmiştim ben, merak ettim.
Oleeeyyyy tabii hayatımda aldığım en güzel haber .insallah sana da coook iyi gelecek göreceksin.Allahın izniyle var olan durumunu ×2 yapıyor.daha ne olsun poppy73 cüm senden de cok umutluyum.insallah sağ salim dönerler.genetige giden iki prensesin annesi ın dedigi gibi tatil sebebiyle gelmemis.yakında gelirmis.insallah canım sağlam gelsin.hepimize Allah bu güzel duyguyu cocuğumuzu veya cogul halini nasip etsin iki prensesin annesi sagol canım amiiin senin de cumartesi güzel haberlerin olsun

Bebegimhadi süper haber. Çok yol katetti yumiler desene ☺inşallah genetik güzel gelir. Kac gun 2 hafta mi sonuçlar? Ben hala umutsuz 1 yumurta ile devam yarın kontrol var.
sağol H huli gercektende cok yol katettiler .sonuclar 20 gun sonra deniyorda 1 aya ancak geliyor.senin de insallah daha iyi olur elimizdeki en güzel bicimde ilerlerde yüzünü güldürür canım

poppy73 seninle aynı zamanda mi başladık aralık tedavisinde sanki. Şimdi ne asamadasin.?
Yok ben bir kere Subat'ta tedavi oldum. Onda da embriyolar 5. Güne gitmedi. Sonra doktor degistirdim, yeni doktorum rahim filmi istedi. Martta film cektirdim, sol tüp sorunlu çıktı. Nisanda laparoskopi oldum. Şimdi haftaya kontrole gideceğim. Bakalım doktorum ne diyecek. Ameliyat günü iki adet dönemi bekleriz tüpe baslamak icin demisti.

Hadi bakalım bazen farklı doktor farkli bir görüş lazım demek ki. Inşallah hersey yolunda gider. Engelleri aşmak için yaratilmisiz biz kadınlar ☺elbet üstesinden geleceğiz.

Hadi bakalım bazen farklı doktor farkli bir görüş lazım demek ki. Inşallah hersey yolunda gider. Engelleri aşmak için yaratilmisiz biz kadınlar ☺elbet üstesinden geleceğiz.
İnşallah senin için de her şey çok iyi olur, tek yumurta altın yumurtaya dönüşür:). Burada forumda geçmiş yıllarda tek yumurtayla hamile kalan vardı sanırım.
Tabi farklı gorusleri görmek, farklı yaklaşımlara yonelmekte her zaman fayda var. Kendini en yakın hissettigin doktor ve merkez biraz da sezgisel olarak insanı çekiyor.

maşallah maşallah arkadaşım. inşallah güzel haberlerin böyle devam eder inşallah

Günaydın arkadaşlar nasılsınız

ben dr gittim dr değerler için birşey söylemedi rahim normal dedi. yaşınız 40a geliyor artık beklemeyelim istersen haziranda aşılama yapalım dedi. rahim filmi salı günü çekilsin dedi bu ay korunma dene dedi. haziran adetinle gel dedi. ben haziran ayı ramazan ve sonrası memleketlere gitmek istiyorum annem babam burnumda tütüyor ekimden beri görmedim. ikiside hasta üstelik. bayram sonrası temmuzda aşılama düşünüyorum hamile kalmazsam
hormonlarda bunlar adetin ikinci günü yapıldı yorumlarmısınız

TSH 2,45
BCHG 0,1
SERBEST T4 1,21
FSH 9,8
LH 6,87
ESTRADİOL 31,25
PROLOKTİN 14,86
PROGESTRON 0,168

Anladığım kadarıyla değerler normal. Yalnız aşılama değil de direkt tüp bebek bence daha iyi olur. Aşılama zaman ve para kaybı olabiliyor.

Anladığım kadarıyla değerler normal. Yalnız aşılama değil de direkt tüp bebek bence daha iyi olur. Aşılama zaman ve para kaybı olabiliyor.
dr iki kere kendiğilinden gebe kaldım, bir oğlum var 9 yaşında diğeride şubatta dış gebelik ile sonuçlandı. bilemiyorum ben ağustosta tüp bebek düşünüyordum.kafamı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…