- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.161
Asıl tüp bebekte lazım rahim filmi. Sömürü düzeni kurulmuş da ondan. Yazık yaa, insanlar yemiyorlar, içmiyorlar, para biriktiriyorlar, kredi çekiyorlar, araba satıyorlar çocuk sahibi olmak için. Sistem sana diyor ki, önce birkaç kez dene, olmazsa rahim filmi çektir. İyi niyetli doktorları ve merkezleri tenzih ediyorum ama para tuzağı bunlar.Bende kayseri acıbademe gidiyorum rahim filmi çektir demiyorlar tüp bebek yaptırdığım için mi ne gerek duymadı bilmiyorum
Hangi şehirdesin? İstanbul Şişli Ekomar iyi bu konuda, ağrısız, sızısız..Merhabalar hanımlar bende adet ile rahim filmi çektireceğim burda sordum iki yer ile görüştüm ikiside narkoza gerek yok ağrı kesicçi veriliyor zaten işlem öncesi dendi. gelecek hafta çektireceğim bende tırsıyorum
Ayyy hadi maaşallah. Allah iyi haberler nasip etsinÇok mutluyum 2 embriyoda 5. Güne ulastı ve donduruldu.genetiğe gidiyor.Allaha cok sükür beklediğim haberi aldım.arı sütünün faydası a dostlar @Haremizpoppy73 iki prensesin annesi size soylemistim böyle hissetmistim.Allah insallah devamıni getirir güzel haberleriniz olsun
OleeeeyyyyyÇok mutluyum 2 embriyoda 5. Güne ulastı ve donduruldu.genetiğe gidiyor.Allaha cok sükür beklediğim haberi aldım.arı sütünün faydası a dostlar @Haremizpoppy73 iki prensesin annesi size soylemistim böyle hissetmistim.Allah insallah devamıni getirir güzel haberleriniz olsun
Oleeeyyyy tabiiOleeeeyyyyy, inşallah ikisi de sağ salim dönerler İspanya'dan:). Bu arada önceki noldu, onun sağlam geleceğini hissetmiştim ben, merak ettim.
Bebegimhadi süper haber. Çok yol katetti yumiler desene ☺inşallah genetik güzel gelir. Kac gun 2 hafta mi sonuçlar? Ben hala umutsuz 1 yumurta ile devam yarın kontrol var.
Yok ben bir kere Subat'ta tedavi oldum. Onda da embriyolar 5. Güne gitmedi. Sonra doktor degistirdim, yeni doktorum rahim filmi istedi. Martta film cektirdim, sol tüp sorunlu çıktı. Nisanda laparoskopi oldum. Şimdi haftaya kontrole gideceğim. Bakalım doktorum ne diyecek. Ameliyat günü iki adet dönemi bekleriz tüpe baslamak icin demisti.poppy73 seninle aynı zamanda mi başladık aralık tedavisinde sanki. Şimdi ne asamadasin.?
Hadi bakalım bazen farklı doktor farkli bir görüş lazım demek ki. Inşallah hersey yolunda gider. Engelleri aşmak için yaratilmisiz biz kadınlar ☺elbet üstesinden geleceğiz.Yok ben bir kere Subat'ta tedavi oldum. Onda da embriyolar 5. Güne gitmedi. Sonra doktor degistirdim, yeni doktorum rahim filmi istedi. Martta film cektirdim, sol tüp sorunlu çıktı. Nisanda laparoskopi oldum. Şimdi haftaya kontrole gideceğim. Bakalım doktorum ne diyecek. Ameliyat günü iki adet dönemi bekleriz tüpe baslamak icin demisti.
İnşallah senin için de her şey çok iyi olur, tek yumurta altın yumurtaya dönüşür:). Burada forumda geçmiş yıllarda tek yumurtayla hamile kalan vardı sanırım.Hadi bakalım bazen farklı doktor farkli bir görüş lazım demek ki. Inşallah hersey yolunda gider. Engelleri aşmak için yaratilmisiz biz kadınlar ☺elbet üstesinden geleceğiz.
Çok mutluyum 2 embriyoda 5. Güne ulastı ve donduruldu.genetiğe gidiyor.Allaha cok sükür beklediğim haberi aldım.arı sütünün faydası a dostlar @Haremizpoppy73 iki prensesin annesi size soylemistim böyle hissetmistim.Allah insallah devamıni getirir güzel haberleriniz olsun
Hangi şehirdesin? İstanbul Şişli Ekomar iyi bu konuda, ağrısız, sızısız..
Anladığım kadarıyla değerler normal. Yalnız aşılama değil de direkt tüp bebek bence daha iyi olur. Aşılama zaman ve para kaybı olabiliyor.Günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben dr gittim dr değerler için birşey söylemedi rahim normal dedi. yaşınız 40a geliyor artık beklemeyelim istersen haziranda aşılama yapalım dedi. rahim filmi salı günü çekilsin dedi bu ay korunma dene dedi. haziran adetinle gel dedi. ben haziran ayı ramazan ve sonrası memleketlere gitmek istiyorum annem babam burnumda tütüyor ekimden beri görmedim. ikiside hasta üstelik. bayram sonrası temmuzda aşılama düşünüyorum hamile kalmazsam
hormonlarda bunlar adetin ikinci günü yapıldı yorumlarmısınız
TSH 2,45
BCHG 0,1
SERBEST T4 1,21
FSH 9,8
LH 6,87
ESTRADİOL 31,25
PROLOKTİN 14,86
PROGESTRON 0,168
dr iki kere kendiğilinden gebe kaldım, bir oğlum var 9 yaşında diğeride şubatta dış gebelik ile sonuçlandı. bilemiyorum ben ağustosta tüp bebek düşünüyordum.kafamı karıştırdıAnladığım kadarıyla değerler normal. Yalnız aşılama değil de direkt tüp bebek bence daha iyi olur. Aşılama zaman ve para kaybı olabiliyor.
Maaşallah allah tamamına erdirsin hangi marka arı sütü kullanıyorsunuz ve nasıl içiyorsunuzmaşallah maşallah arkadaşım. inşallah güzel haberlerin böyle devam eder inşallah
Anlamadım, tüp bebekten vazgeçirip aşılama mı önerdi? Eğer öyleyse sebebi neymiş?dr iki kere kendiğilinden gebe kaldım, bir oğlum var 9 yaşında diğeride şubatta dış gebelik ile sonuçlandı. bilemiyorum ben ağustosta tüp bebek düşünüyordum.kafamı karıştırdı
dr hep bana aşılama öncelik dedi bir kez dene olmazsa tüp bebek diyorAnlamadım, tüp bebekten vazgeçirip aşılama mı önerdi? Eğer öyleyse sebebi neymiş?
ben arı sütü kullanmıyorum canım hamile de değilimMaaşallah allah tamamına erdirsin hangi marka arı sütü kullanıyorsunuz ve nasıl içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?