- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.181
Pardon canımben arı sütü kullanmıyorum canım hamile de değilim
İşte bunu neden dediği önemli. Artık dünyada da aşılama yerini tüp bebeğe bırakıyor. Bir alıntı:dr hep bana aşılama öncelik dedi bir kez dene olmazsa tüp bebek diyor
hayırlı olsun amin benim ilk denememdi maalesef olmadı inşallah sizin ki olur ibrahim saraçoğlu embriyo transferinden sonra her akşam havuç suyu için diyordu rahime kan akımını hızlandırıyormuşMerhaba lar bende 39 yaşındayım. Transfer im oldu testi bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doğru yerdesinBebegimhadi arı sütünü hangi marka nasıl kullanıyorsunuz mayıs tüp bebek denedim kimyasal gebelik yaşadım arı sütü kullanmayı düşünüyorum
İşte bunu neden dediği önemli. Artık dünyada da aşılama yerini tüp bebeğe bırakıyor. Bir alıntı:
ABD’de yaşları 21 ile 39 arasında değişen ve yapılan testlerle açıklanamayan kısırlık tanısı alan 503 kadın rastgele iki gruba ayrılmıştır. Birinci gruba 3 kez klomifen sitrat (klomen, serophene, gonaphene )hapı kullanılarak aşılama, FSH (enjeksiyon tedavisi)kullanılarak aşılama ve yine sonuç alınamazsa ardından tüp bebek tedavileri uygulanmış diğer gruba ise doğrudan tüp bebek tedavisi uygulanmış ve gruplar başarı ve maliyet açısından karşılaştırılmıştır. Araştırmanın sonunda doğrudan tüp bebek tedavisi diğer tedavilere oranla daha başarılı ve daha ekonomik bulunmuştur.
Ağızdan hap + aşılama tedavisinin başarı oranı deneme başına % 7.6, iğne + aşılama tedavisinin başarı oranı % 9.8, doğrudan tüp bebek tedavisinin başarı oranı ise % 30.7 olarak hesaplanmıştır. Maliyet analizinde ise gebelik isteyen bir çift için doğrudan tüp bebeği seçmek 2624 Dolarlık bir kazanç anlamına gelmektedir.
Özelden yazacagım canım yakında adım arı sütü satıcısina cikacak.tabi ki hiic ilgim yok.faydası var canımBebegimhadi arı sütünü hangi marka nasıl kullanıyorsunuz mayıs tüp bebek denedim kimyasal gebelik yaşadım arı sütü kullanmayı düşünüyorum
. Teşekkür ederim canımÖzelden yazacagım canım yakında adım arı sütü satıcısina cikacak.tabi ki hiic ilgim yok.faydası var canım
canım bende ilk olarak aşılama denemek gibi bir hata yaptım.daha sonra gittiğim tüp bebek uzmanı 40 yasındaki birine nasıl asılama yaparlar diye çıldırdı.dünya tıp literatüründe asılama 30 yas altına uygulanıyor dedi.hatta biz artık bu rakami 25 e bile indirdik dedi.40 yas ustu ve civarı asılama mümkün degğil diye cok kızdı ilk doktora.boşuna vakit ve nakit kaybı.İşte bunu neden dediği önemli. Artık dünyada da aşılama yerini tüp bebeğe bırakıyor. Bir alıntı:
ABD’de yaşları 21 ile 39 arasında değişen ve yapılan testlerle açıklanamayan kısırlık tanısı alan 503 kadın rastgele iki gruba ayrılmıştır. Birinci gruba 3 kez klomifen sitrat (klomen, serophene, gonaphene )hapı kullanılarak aşılama, FSH (enjeksiyon tedavisi)kullanılarak aşılama ve yine sonuç alınamazsa ardından tüp bebek tedavileri uygulanmış diğer gruba ise doğrudan tüp bebek tedavisi uygulanmış ve gruplar başarı ve maliyet açısından karşılaştırılmıştır. Araştırmanın sonunda doğrudan tüp bebek tedavisi diğer tedavilere oranla daha başarılı ve daha ekonomik bulunmuştur.
Ağızdan hap + aşılama tedavisinin başarı oranı deneme başına % 7.6, iğne + aşılama tedavisinin başarı oranı % 9.8, doğrudan tüp bebek tedavisinin başarı oranı ise % 30.7 olarak hesaplanmıştır. Maliyet analizinde ise gebelik isteyen bir çift için doğrudan tüp bebeği seçmek 2624 Dolarlık bir kazanç anlamına gelmektedir.
Sağol canım.. İnşallah bi dahaki denemeniz olur.. Çok zor süreçler.. Allah hepimize versin inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlar..hayırlı olsun amin benim ilk denememdi maalesef olmadı inşallah sizin ki olur ibrahim saraçoğlu embriyo transferinden sonra her akşam havuç suyu için diyordu rahime kan akımını hızlandırıyormuş
İnşallah canım amin.. Tamam yazayım bi ara..yardm ne güzel inşallah pozitif sonuç alırsın. Bizimle paylasirmisin neydi sorun ne aşamalar gectin.?
poppy73 kimmis acaba 1 yumi ile pozitif alan. Ben olursam tarihe geçirmeniz gerek.☺ bugün dr kontrolü 17 m yarın muhtemelen çatlama iğnesi pazara alırız dedi. Ve 1 adet riskli dedi ben vazgeçmek istedim ama siz şans ver dediniz sizi dinliyorum dedim. Ha gayret yumisim
Merhaba lar bende 39 yaşındayım. Transfer im oldu testi bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bilmiyorum ki valla, hatırlıyorum ama öyle bir şey. Tarihe geçireceğiz merak etme:). Umarım her şey yolunda gider.yardm ne güzel inşallah pozitif sonuç alırsın. Bizimle paylasirmisin neydi sorun ne aşamalar gectin.?
poppy73 kimmis acaba 1 yumi ile pozitif alan. Ben olursam tarihe geçirmeniz gerek.☺ bugün dr kontrolü 17 m yarın muhtemelen çatlama iğnesi pazara alırız dedi. Ve 1 adet riskli dedi ben vazgeçmek istedim ama siz şans ver dediniz sizi dinliyorum dedim. Ha gayret yumisim
Zor demeyin kolay deyin. zor derseniz zor olur, kolay derseniz kolay olurSağol canım.. İnşallah bi dahaki denemeniz olur.. Çok zor süreçler.. Allah hepimize versin inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlar..
BAKIŞ AÇINIZA HAYRANIM SİZİN GİBİ BİR ARKADAŞIN BU SAYFADA OLMASI GERÇEKTEN GÜZELZor demeyin kolay deyin. zor derseniz zor olur, kolay derseniz kolay olur
Teşekkür ederim:). Burada birbirimiz için varız. 44'üm.BAKIŞ AÇINIZA HAYRANIM SİZİN GİBİ BİR ARKADAŞIN BU SAYFADA OLMASI GERÇEKTEN GÜZEL
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN SENİN YAŞIN KAÇ ARKADAŞIM
Umarım herkes için kolay olur. Değerlere ve AMH'a hiç takılmamak lazım bence. Tüp bebekte tabi. Ben mesela AMH'imi hiç bilmiyorum. İki doktorum da istemedi. Bir kadin dogumcu istemisti geçen sene. Yaptirmamistim.Poppy cim sana katiliyorum.Zor dememek lazim gercekten.Zor dediginde surec daha da zor geliyor insana.
Ben de bu ay beklemedeyim.Esim de hareket dusuk cikt ilaca basladi.Bende de 4 cm kist olmus.Bekliyoz bakalim adetin 2.gunu kontrol var.Esimin de spermiyogram tekrarlanicak.
E2 46
Lh 7,23
progesteron 0,822
Prolaktin 15,56
Cikmis normal mi arkadaslar.Bi de Amh 6 ay once 0.07 idi.Bu ay 0.52 olmus.Degiskenlik gostermezmis diye okudum ama gosteriyo demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?