- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.221
Ben günde bir defa kullandım.merhaba kusur abakmayın ama Quenzim10 günde kaç defa içtiniz merak ettim:) sevgiler inşallah sonuç iyidir merak ettim hamile kaldınız mı?
sevgiler
çok teşekkürler benim yaşım 41 bu ay reglemi bekliyuorum değerlerim çok iyi çok şükür dr önce sabah akşam dedi onu yutmakta çok güçlük çekiyorum dr sordum çok stres oluyroum diye günde 1 tane iç dedi şimdi içimde şüphe tedavim olumsuz etkiler mi diye yani zorlada olsa içsem mi bilemiyuorumk kafam çok karışık.. çok teşekkürler bilgi için..Ben günde bir defa kullandım.
bence doktor ne dediyse o şekilde kullan. ben doktora sormadan alıp içmiştim.çok teşekkürler benim yaşım 41 bu ay reglemi bekliyuorum değerlerim çok iyi çok şükür dr önce sabah akşam dedi onu yutmakta çok güçlük çekiyorum dr sordum çok stres oluyroum diye günde 1 tane iç dedi şimdi içimde şüphe tedavim olumsuz etkiler mi diye yani zorlada olsa içsem mi bilemiyuorumk kafam çok karışık.. çok teşekkürler bilgi için..
Merhaba, hoşgeldin. Vitamin sonuçta, negatif bir etkisi olacağını sanmam. Benim ikinci doktor da vermedi bir şey. Bahçeci'de sanırım diğer herkese verdikleri gibi bana da folik asit, Quenzym Q10 ve Biesteron vermişlerdi. Biesteron'u bıraktım, diğerlerine devam ediyorum. Bol bol balık yiyebilirsin alternatif olarak.çok teşekkürler benim yaşım 41 bu ay reglemi bekliyuorum değerlerim çok iyi çok şükür dr önce sabah akşam dedi onu yutmakta çok güçlük çekiyorum dr sordum çok stres oluyroum diye günde 1 tane iç dedi şimdi içimde şüphe tedavim olumsuz etkiler mi diye yani zorlada olsa içsem mi bilemiyuorumk kafam çok karışık.. çok teşekkürler bilgi için..
Aman korkma sakın. Rahat ol, olacağına inan. Öyle çok örnek var, kendini bırakan boşveren daha kolay hamile kalıyor. Kendini sıkarsan evrene yanlış enerji gidiyor.
evet canım , yarını iple çekiyorum. inşallah aynı oranda büyümüşlerdir de işe yararlar. düşünmekten kafayı yiyorum, kendimi işe veremiyorum yaa, mal gibi oldum resmeniki prensesin annesi sen de yarın gidecektin değil mi muayeneye.
Canım başarısız denemelerinden sonra korkman ve strese girmen çok normal ama kendine ve yumurtalarına güven bence. Hele de arı sütü veya karışım kullandıysan bence senden 2-3 kaliteli yumurta çıkar. Kendini sıkman olumsuz etkiler.Ben bahsi 3'le açıyorum. Var mı fikir beyan etmek isteyen:))evet canım , yarını iple çekiyorum. inşallah aynı oranda büyümüşlerdir de işe yararlar. düşünmekten kafayı yiyorum, kendimi işe veremiyorum yaa, mal gibi oldum resmen
İnşallah bu ay arı sütü farkını gösterir . Bir önceki ay 3 tane toplanmıştı, biri döllenmedi. Biri 5. güne gitti. Diğerini takip edelim dediler ve 6. gün gelişimi durdu. Bu ay en az 5 olsun diye diliyorum . Genetik zaten aklımı alıyorCanım başarısız denemelerinden sonra korkman ve strese girmen çok normal ama kendine ve yumurtalarına güven bence. Hele de arı sütü veya karışım kullandıysan bence senden 2-3 kaliteli yumurta çıkar. Kendini sıkman olumsuz etkiler.Ben bahsi 3'le açıyorum. Var mı fikir beyan etmek isteyen:))
Bahçecinin genetik ısrarı açıkçası bana garip geliyor. Aret hoca , eğer çok yumurta toplanır ve çoğu döllenirse genetiğe gönderme taraftarı. Ama bir iki taneyi de genetikten ziyade transfer etmeyi tercih ediyor.ben de olsam direk 3. gün transferi sterdim. Şans verirdim embriyoya. Tutmazsa öyle tutmasın denerdim en azından. Ya tutunursa? ya annesinin karnında iyi olursa? iyileşirse?...İnşallah bu ay arı sütü farkını gösterir . Bir önceki ay 3 tane toplanmıştı, biri döllenmedi. Biri 5. güne gitti. Diğerini takip edelim dediler ve 6. gün gelişimi durdu. Bu ay en az 5 olsun diye diliyorum . Genetik zaten aklımı alıyor
evet haklısın biraz rahat olmak lazım ama hep kafada işte hep endişe bir rahatlayabilsek her şey su gibi geçicek amaMerhaba, hoşgeldin. Vitamin sonuçta, negatif bir etkisi olacağını sanmam. Benim ikinci doktor da vermedi bir şey. Bahçeci'de sanırım diğer herkese verdikleri gibi bana da folik asit, Quenzym Q10 ve Biesteron vermişlerdi. Biesteron'u bıraktım, diğerlerine devam ediyorum. Bol bol balık yiyebilirsin alternatif olarak.
hep soru işareti işte ne derlerse inanıyoruz Allahım cuma günü dualarımızı kabul et ben hep tedaviye başlamadan önce hamilelik haberi alsam diyordum kısmet bizim burada çalışan bir arkadaş eşi için kredi çekmiş bu ay zamanı beklerken hamile haberi aldılar 5 haftalık mucizeler çok var.... böyle olunca insan umut ediyor inşallaho genetik olayı açıkçası bana da garip geliyor. ben olsam direk 3. gün transferi sterdim. Şans verirdim embriyoya. Tutmazsa öyle tutmasın denerdim en azından. Ya tutunursa? ya annesinin karnında iyi olursa?iyileşirse?...
Son kez dinleyelim dedik doktoru. İnşallah normal embriyoyu bu kez buluruz. Bulunmazsa bir sonrakini kesinlikle genetik yaptırmam. Rahim hazırlığı vs. sonrasında transfer, kesin kararlıyım. Genetik ocağımıza incir ağacı dikecek yoksa ...o genetik olayı açıkçası bana da garip geliyor. ben olsam direk 3. gün transferi sterdim. Şans verirdim embriyoya. Tutmazsa öyle tutmasın denerdim en azından. Ya tutunursa? ya annesinin karnında iyi olursa?iyileşirse?...
evet çok masraflı sanırımSon kez dinleyelim dedik doktoru. İnşallah normal embriyoyu bu kez buluruz. Bulunmazsa bir sonrakini kesinlikle genetik yaptırmam. Rahim hazırlığı vs. sonrasında transfer, kesin kararlıyım. Genetik ocağımıza incir ağacı dikecek yoksa ...
HosgeldinMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sayfanın sessiz takipçisiyim. Ben de 35 imin sonunda evlendim. 1 yıl dolmadan doktor doktor gezmeye başladık. Fsh 6 en fazla 7 oldu. Amh 1.8
Eşimin ilk tahlili sayı 200milyon morfoloji %12 ileri hız %24 çıktı. Bir de benim birkaç tane rahim dışında miyomlarım var. Rahim filmi de temiz çıktı. Ona rağmen her doktor ayrı bişey söyledi yada hiç bir şey söyleyemedi . Hemen ameliyata almaya çalışıp sonra dogal yoldan dene diyen. Embriyolarını dondurup ameliyat edip 6 ay sonra transfer edelim diyen.
Bize en mantıklı gelen ve güven veren Memorial'da Semra Hanım oldu.
8 yumurtam toplandı 7si olgundu ve 7si dillendiren. Hepsi 5.güne kadar gitti ama 5. gün sadece 2 tanesi blastosist (5aa ve 5ab)olduğu için sadece 2si donduruldu.2sinin gelişimi durmuş.3 tanesini 6.güne kadar takibe devam ettiler ama dondurulacak kalitede değillermişsonraki adetle histeroskopi oldum.Yine sorun yok. Neyse ilk transferde 5aa embriyo hiç tutunmadı. 2 ay ara verip diğeri transfer edildi ve pozitif sonuç aldım değerler gayet güzel artarken bebeğim beni terketti...
Şimdi bayramdan sonra tekrar sıfırdan başlayacağız. Bu sefer genetiğine de baktiracagiz.
Size sormak istediğim bu 5. güne kadar gelen embriyoların hepsini mi gönderiyorlar genetige yoksa sadece blastosist olanları mı?
Bu kaliteyi artırmak için çok fazla şey var. Bizim durumumuzda kullanilacak en isabetli şey ne olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
Allah, her birinize gönlünüzden geçenlerden çok çok daha güzelini versin:)
eveeeeeeeeeetttttttttte hadi o zaman, biz de evrene pozitif enerji yollayalım ...
Ben 4 diyorum:)Canım başarısız denemelerinden sonra korkman ve strese girmen çok normal ama kendine ve yumurtalarına güven bence. Hele de arı sütü veya karışım kullandıysan bence senden 2-3 kaliteli yumurta çıkar. Kendini sıkman olumsuz etkiler.Ben bahsi 3'le açıyorum. Var mı fikir beyan etmek isteyen:))
350 dolarevet çok masraflı sanırım((( her embriyo için ayrı ücret sanırım çok özel olmazsa ne kadar verdiniz 1 embrio için genetik taramaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?