- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.261
poppy73 aynen öyle
sessiziz ama buradayız....
arkanızdaki görünmez destek,sevinçlerinizin ortağıyız....
Bir gün herkes hamile kalacak
evet her dr girme diyor ben söylemeden nedense öğreneceğimiz bilgilerden mi korkuyorlar aceba:))) kendi kendimize hamile kalırız diye (inşallah) işin şaka tarafı buda gerçekten bana iyi geliyor iş yerleri zaten oldukça stresli bana iyi geliyor ne güzel vakit ayırıp insanlar yazıyor yardımcı olmaya çalışıyor Allah Razı olsun herkesten.. dilerim ALLAHTAN burada üşenmeyip yazı yazan her elin ellerine minik minik yavrucaklar dolsun:)))))Moralin bozulur diye mi girme diyorlar.herkes birbirine yardimci oluyor gercekten ve cok yakiniz bizde kisa zamanda kendiliginden oluyor.ne de olsa ayni hobisi olanlar her zaman iyi anlasan arkadasliklarin mimaridir.bende buradan cok sey ogrendim.kendi merkezimi birakmam gerektigini ogrendim.burada havuz yontemi okudum dojtora sordum ama doktora daha cok deger vetiyirdum diyecegine.getek yoj havuza dedi.cok masrafli olur taze embriyo iyidir.donmus embriyo bozulur.ama boyle birsey yok dedikleti yanlisti bunlari hep burada oğrendim.kendimin artik hamile kalamayacagini saniyordum 43 e girdigimden.45 46 da hamile kalan olunca umut oldu.bende cok memnun oldum tanistigimiza sevgiler
inşallah:)poppy73 aynen öyle
Haydiiii kapatıyorum, yok mu arttıraaannn !!!not alıyorum. Haremiz:3 diyor, poppy73: 4, bebeğimhadi:5... eveeeet. var mı bahse katılan:)
Aminn inşallah..RABBİM GÜZEL SONUÇLAR GÖRMEYİ HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAD NASİP ETSİN İNŞALLAH
Ama öyle ;(Zor demeyin kolay deyin. zor derseniz zor olur, kolay derseniz kolay olur
Herkese toplu cevap veriyorum arkadaşlar.Haremiz seni saf arı sütü grubumuzun pazarlama müdürü ilan ediyorum. Ne de güzel anlatmışsın:). Bebegimhadi seni de yine grubumuzun İnsan Kaynakları Müdürü yaptım. Ben de yazarken gülüyorum yaa kendi kendime:).
Konumuza gelecek olursak, arı sütünü tanıdıklardan edinmekte fayda var. Piyasada her satıcıya güvenmeyin. Ayrıca getirtirken mutlaka soğuk zincirle gelmeli. Bozulabilir. Arı sütünü saf tüketmek istiyorsanız 2 aylık kadarını buzdolabında, daha fazla edindiyseniz buzlukta saklamalısınız. Bence de sürekli kullanın, her şeye faydası var.
Evet, benim kuzenime de bu forumlara girme, kötü etkilenirsin demişler. Ben öyle düşünmüyorum. Birbirimize destek oluyoruz, normal günlük yaşantımızda alamadığımız desteği alıyoruz. Ayrıca, biliyorum ki bu forumlara giren, sessiz takip eden, bizlerden birşeyler öğrenen yüzlerce insan var. En azından onların da sesi ve umudu oluyoruz.
Benim doktorum da açık konuşuyor.. Şansımın düşük olduğunu söyledi.. Ben denemek istiyorum dedim.. Amh düşük bende.. Aylarca 2 embriyo için uğraştık. Yani benim gibi hastalarla uğraşıyorda.. Kimi Dr uğraşmak istemez. Başarı oranını düşğrdüğümüz için.arkadaslar günlerdir sizleri takip ediyorum sızdeki umudu görünce yıkılmışlığın ardından bende umutlandım.benim tüp bebek doktorum çok yakın bir aile dostumuz.bana ilk olarak yasım gereği sansımın yuzde birin altında oldugunu söyledi .yıkıldım.amh istedi 0.5 cıktı bu yasta daha iyi olmasını beklemiyordum dedi.yıkıldım.bu arada yas41.ilk denemede 3 ıkincide 1 yumurta toplandı.bir yumurtayla sans cok zor dedi.yıkıldım.yani yakınım oldugu için benimle gercekleri konustugunu düşünüyorum.böyle meblağların döndüğü bir konuda kimse hastayı kacırmak istemez nitekim.ve sonuç olarak tüp dede pek sansımın olmadıgını söyleyerek üstü kapalı artık denemeyelim der gibiydi.sizlere böyle olumsuz konusan oldumu yoksa hep umut vericimiydiler.gercekleri konustuklarından eminmiyiz bilemiyorum.ikinci olumsuz denememden sonra artık benim için bu konu kapanmıştır derken sizleri okudum ve yeniden umutlandım.sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor.konustunuzmu basarı ihtimalinizi.
Ilk yazdıklarini da tekrar okuyacağım şimdi hızli hizli cok yazdık.hmm tabi ki 2. Doktorumuz kendisi acıkladi zeki adam ne de olsa.ben " beni kurtar 43 e giriyorum dedim.ne gerekirse yapalım " dedim.dr.da sana tedavinin sonucunun % 10 mu 20 mi oyle birsey dedi oldugunu söyleseler ne düsünürdun dedi.bana ilk tup denememde % 60 denmisti ne kadar az fark var degil mi !! ondan sonra konustuk havuz yöntemi, genetik test, era testi ve cd56 testi.vitaminler.bundan iyi plan mi olur.doktorda bende elimizden geleni yapiyoruz.arkadaslar günlerdir sizleri takip ediyorum sızdeki umudu görünce yıkılmışlığın ardından bende umutlandım.benim tüp bebek doktorum çok yakın bir aile dostumuz.bana ilk olarak yasım gereği sansımın yuzde birin altında oldugunu söyledi .yıkıldım.amh istedi 0.5 cıktı bu yasta daha iyi olmasını beklemiyordum dedi.yıkıldım.bu arada yas41.ilk denemede 3 ıkincide 1 yumurta toplandı.bir yumurtayla sans cok zor dedi.yıkıldım.yani yakınım oldugu için benimle gercekleri konustugunu düşünüyorum.böyle meblağların döndüğü bir konuda kimse hastayı kacırmak istemez nitekim.ve sonuç olarak tüp dede pek sansımın olmadıgını söyleyerek üstü kapalı artık denemeyelim der gibiydi.sizlere böyle olumsuz konusan oldumu yoksa hep umut vericimiydiler.gercekleri konustuklarından eminmiyiz bilemiyorum.ikinci olumsuz denememden sonra artık benim için bu konu kapanmıştır derken sizleri okudum ve yeniden umutlandım.sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor.konustunuzmu basarı ihtimalinizi.
Parasıyla değil mi canım, uğraşacaklar tabii. Hatta kendilerini tercih ettiğimiz için teşekkür etmeliler bence. Kimse parayı ağaçtan toplamıyor. Ayrıca senin gibi bizim gibi nice hamile kalabilenler var. Biz neden onlardan biri olmayalım ?Benim doktorum da açık konuşuyor.. Şansımın düşük olduğunu söyledi.. Ben denemek istiyorum dedim.. Amh düşük bende.. Aylarca 2 embriyo için uğraştık. Yani benim gibi hastalarla uğraşıyorda.. Kimi Dr uğraşmak istemez. Başarı oranını düşğrdüğümüz için.
Duygulandım bakpoppy73 aynen öyle
Ay ne guzel ben pek sessiz kalan beklemiyordum arkadaßım. sende ne güzel yazmıssinpoppy73 aynen öyle
Bazı insanların hatta bazı doktorların yapısında negatiflik var, bu onların kötü niyetli olduğu anlamına gelmiyor. Böyle alışmışlar, yakının olsa da gerçekçi davrandığını düşünüp sana iyilik etmeye çalışıyordur mutlaka. Ama en iyisini yine sen bilirsin, kalbin bilir. Bence umut her zaman var. Tabii ki yüzde yüz olacak, buradaki herkesin hemen çocuğu olacak diyemeyiz ama umut etmek ve arkasından da elinden geleni yapmak en doğru olan diye düşünüyorum. İleride yaşlanınca ahh keşke dememek için bugün vakit varken elimizdeki olanakları kullanalım diyorum.arkadaslar günlerdir sizleri takip ediyorum sızdeki umudu görünce yıkılmışlığın ardından bende umutlandım.benim tüp bebek doktorum çok yakın bir aile dostumuz.bana ilk olarak yasım gereği sansımın yuzde birin altında oldugunu söyledi .yıkıldım.amh istedi 0.5 cıktı bu yasta daha iyi olmasını beklemiyordum dedi.yıkıldım.bu arada yas41.ilk denemede 3 ıkincide 1 yumurta toplandı.bir yumurtayla sans cok zor dedi.yıkıldım.yani yakınım oldugu için benimle gercekleri konustugunu düşünüyorum.böyle meblağların döndüğü bir konuda kimse hastayı kacırmak istemez nitekim.ve sonuç olarak tüp dede pek sansımın olmadıgını söyleyerek üstü kapalı artık denemeyelim der gibiydi.sizlere böyle olumsuz konusan oldumu yoksa hep umut vericimiydiler.gercekleri konustuklarından eminmiyiz bilemiyorum.ikinci olumsuz denememden sonra artık benim için bu konu kapanmıştır derken sizleri okudum ve yeniden umutlandım.sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor.konustunuzmu basarı ihtimalinizi.
Oleeeeeeeeey. Darısı bize olacak inşallah.Tamaaaaammmm, madem öyle. O zaman ben de günün şerefine yakışan bir haber vereyim kızlar size
Bir arkadaşımdan bahsetmiştim, bazılarınız hatırlar. Beni Aret Hocaya yönlendiren arkadaşım. Kendisi benim ilk muayeneye gittiğim gün tedaviye başlamıştı. Veeee o hamile kızlar, hem de ikizlere, hem de 41 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?