Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Klinikten tanistigim bir arkadasim ari sutunu konustu doktorla dun.bana cok tesekkur etti Allah razi olsun söyledin de ogrenmis oldum dedi.tedavisinin bundan sonraki bolumunde biraz arı sütu yiyip kaliteli embriyo yapmak istiyor.1 tane dondurulmusu var.2. Opuda 1 yumurtasi vardi ve o yumurta yeterince buyumediginden iptal oldu opu.1 embriyo daha yapmak istiyor.onun doktoru genetige gondermedi kiz ve erkek genetik icin kan testi yaptilar.39 yasında arkadasim.

evet her dr girme diyor ben söylemeden nedense öğreneceğimiz bilgilerden mi korkuyorlar aceba:))) kendi kendimize hamile kalırız diye (inşallah) işin şaka tarafı buda gerçekten bana iyi geliyor iş yerleri zaten oldukça stresli bana iyi geliyor ne güzel vakit ayırıp insanlar yazıyor yardımcı olmaya çalışıyor Allah Razı olsun herkesten.. dilerim ALLAHTAN burada üşenmeyip yazı yazan her elin ellerine minik minik yavrucaklar dolsun:)))))

arkadaslar günlerdir sizleri takip ediyorum sızdeki umudu görünce yıkılmışlığın ardından bende umutlandım.benim tüp bebek doktorum çok yakın bir aile dostumuz.bana ilk olarak yasım gereği sansımın yuzde birin altında oldugunu söyledi .yıkıldım.amh istedi 0.5 cıktı bu yasta daha iyi olmasını beklemiyordum dedi.yıkıldım.bu arada yas41.ilk denemede 3 ıkincide 1 yumurta toplandı.bir yumurtayla sans cok zor dedi.yıkıldım.yani yakınım oldugu için benimle gercekleri konustugunu düşünüyorum.böyle meblağların döndüğü bir konuda kimse hastayı kacırmak istemez nitekim.ve sonuç olarak tüp dede pek sansımın olmadıgını söyleyerek üstü kapalı artık denemeyelim der gibiydi.sizlere böyle olumsuz konusan oldumu yoksa hep umut vericimiydiler.gercekleri konustuklarından eminmiyiz bilemiyorum.ikinci olumsuz denememden sonra artık benim için bu konu kapanmıştır derken sizleri okudum ve yeniden umutlandım.sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor.konustunuzmu basarı ihtimalinizi.

yine cok güldum.vallahi ben mürit toplamakla meşgulüm en güzel sen anlatiyorsun benim anlattıgimi cok iyi aciklamis oldun.sonuclarinizı bekliyorum

Benim doktorum da açık konuşuyor.. Şansımın düşük olduğunu söyledi.. Ben denemek istiyorum dedim.. Amh düşük bende.. Aylarca 2 embriyo için uğraştık. Yani benim gibi hastalarla uğraşıyorda.. Kimi Dr uğraşmak istemez. Başarı oranını düşğrdüğümüz için.

Ilk yazdıklarini da tekrar okuyacağım şimdi hızli hizli cok yazdık.hmm tabi ki 2. Doktorumuz kendisi acıkladi zeki adam ne de olsa.ben " beni kurtar 43 e giriyorum dedim.ne gerekirse yapalım " dedim.dr.da sana tedavinin sonucunun % 10 mu 20 mi oyle birsey dedi oldugunu söyleseler ne düsünürdun dedi.bana ilk tup denememde % 60 denmisti ne kadar az fark var degil mi !! ondan sonra konustuk havuz yöntemi, genetik test, era testi ve cd56 testi.vitaminler.bundan iyi plan mi olur.doktorda bende elimizden geleni yapiyoruz.
Ayrica klinikte kimle konussam 3. Denemesini yapıyor bu nedenle niye olmasın.sadece strese girmissin bence güzel haber alamadıgindan.bir kez guzel haber alsan rahatlayip daha iyi sonuc alacaksin canım.benim 41 de amh 0.60 di ve bekardım.simdi kimbilir ne kadar azaldı ama tedavimde 41 den daha iyiyim.neden cunku her turlu destegim var vitamin gibi vb. Ha son sanslarim bende o yüzden yukleniyorum.0.50 amh ve 41 yas o kadar iyi ki daha 42 olacaksın 43 olacaksin o amh daha da düsecek.yani sen cidden iyisin canım.0.50 amh cok iyisin.bende senin gibi 41 de umutsuzdum bekardım daha ve evlenecek adayımla problemler vardi.dr.lar beni o zaman begenmiyordu.su an ise ultrasonda olana bakıyoruz gayette iyi gidiyor.doktor sansi sanırım.benim kotu durumda oldugumu soyleyen doktor o gun tum yaptığı tup bebek sonuclarindan negatif almıstı.donup kendisine ve verdigi ilaclara bakmasi lazim.sonradan baska doktora gittigimde onun tedavisini saymadi bile.

Son düzenleme:
Parasıyla değil mi canım, uğraşacaklar tabii. Hatta kendilerini tercih ettiğimiz için teşekkür etmeliler bence. Kimse parayı ağaçtan toplamıyor. Ayrıca senin gibi bizim gibi nice hamile kalabilenler var. Biz neden onlardan biri olmayalım ?

M mozbekoncu bende 41 yaşında 5 yumiyi bir kez gördüm bir daha 2 3 yumurta yani 5 i göremedim.sayılarin ne demek olduğunu da tam bilemiyordum.sanırim strese girmistim ve dr ilacları zaten hep hatalıydı

poppy73 aynen öyle
sessiziz ama buradayız....
arkanızdaki görünmez destek,sevinçlerinizin ortağıyız....
Bir gün herkes hamile kalacak
Ay ne guzel ben pek sessiz kalan beklemiyordum arkadaßım. sende ne güzel yazmıssin sende cok cok yaz insallah güzel haberler alalım poppy73 de cok iyi anlatmistı bence de

Son düzenleme:
Bazı insanların hatta bazı doktorların yapısında negatiflik var, bu onların kötü niyetli olduğu anlamına gelmiyor. Böyle alışmışlar, yakının olsa da gerçekçi davrandığını düşünüp sana iyilik etmeye çalışıyordur mutlaka. Ama en iyisini yine sen bilirsin, kalbin bilir. Bence umut her zaman var. Tabii ki yüzde yüz olacak, buradaki herkesin hemen çocuğu olacak diyemeyiz ama umut etmek ve arkasından da elinden geleni yapmak en doğru olan diye düşünüyorum. İleride yaşlanınca ahh keşke dememek için bugün vakit varken elimizdeki olanakları kullanalım diyorum.
Şu andaki doktorum Aret Hoca (@Haremiz bilir:), o olumsuz konuşmuyor, yüzde de vermiyor, sadece yapılması gerekenleri yapıyor. Şans ne olursa olsun deniyor. Doktorların şu yüzde muhabbetinden pek hoşlanmıyorum, yüzdeler ve rakamlar genelde siyasette kitleleri kandırmak için kullanılır. Doktorların da sığınma argümanı sanırım.

Tamaaaaammmm, madem öyle. O zaman ben de günün şerefine yakışan bir haber vereyim kızlar size
Bir arkadaşımdan bahsetmiştim, bazılarınız hatırlar. Beni Aret Hocaya yönlendiren arkadaşım. Kendisi benim ilk muayeneye gittiğim gün tedaviye başlamıştı. Veeee o hamile kızlar, hem de ikizlere, hem de 41 yaşında.

M mozbekoncu bende poppy73 e katıliyorum.doktorum hiç birsey demedi.aaa senin olmaz.veya ooo senin olur olur demedi, ne umut ne umutsuzluk.bu da daha iyi..seni tanimadan olumsuz birsey dese zaten, ben bittim kendime gelemem.hatta biraz da soguk buldum sanki basta.klinikte baska doktor ise arkadaşima o kadar olumsuz konusmus ki ancak lafın sonunda tabi boyle olmayabilir demis. arkadaşim şaşkındı.kızi da tanimiyor doktor ve kiz 40 yasında hepi topu

Oleeeeeeeeey. Darısı bize olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…