- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.241
Selamlar, geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda dileklerine kavuşursun. Arı sütünü tavsiye ediyoruz genelde. Burası aslında aynı zamanda saf arı sütü kullananlar grubu:). Yani burada bizler saf arı sütü gönüllü denekleriyiz:). İlk olumlu sonucu @bebegimhadi aldı. Şimdi @denizkaplan ı bekliyoruz. Ardından @Haremiz ve bendeniz. başka unuttuklarım varsa hatırlatabilir. Bakalım neler yapacak arı sütü?Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sayfanın sessiz takipçisiyim. Ben de 35 imin sonunda evlendim. 1 yıl dolmadan doktor doktor gezmeye başladık. Fsh 6 en fazla 7 oldu. Amh 1.8
Eşimin ilk tahlili sayı 200milyon morfoloji %12 ileri hız %24 çıktı. Bir de benim birkaç tane rahim dışında miyomlarım var. Rahim filmi de temiz çıktı. Ona rağmen her doktor ayrı bişey söyledi yada hiç bir şey söyleyemedi . Hemen ameliyata almaya çalışıp sonra dogal yoldan dene diyen. Embriyolarını dondurup ameliyat edip 6 ay sonra transfer edelim diyen.
Bize en mantıklı gelen ve güven veren Memorial'da Semra Hanım oldu.
8 yumurtam toplandı 7si olgundu ve 7si dillendiren. Hepsi 5.güne kadar gitti ama 5. gün sadece 2 tanesi blastosist (5aa ve 5ab)olduğu için sadece 2si donduruldu.2sinin gelişimi durmuş.3 tanesini 6.güne kadar takibe devam ettiler ama dondurulacak kalitede değillermişsonraki adetle histeroskopi oldum.Yine sorun yok. Neyse ilk transferde 5aa embriyo hiç tutunmadı. 2 ay ara verip diğeri transfer edildi ve pozitif sonuç aldım değerler gayet güzel artarken bebeğim beni terketti...
Şimdi bayramdan sonra tekrar sıfırdan başlayacağız. Bu sefer genetiğine de baktiracagiz.
Size sormak istediğim bu 5. güne kadar gelen embriyoların hepsini mi gönderiyorlar genetige yoksa sadece blastosist olanları mı?
Bu kaliteyi artırmak için çok fazla şey var. Bizim durumumuzda kullanilacak en isabetli şey ne olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
Allah, her birinize gönlünüzden geçenlerden çok çok daha güzelini versin:)
Hahahaaa alemsin canım ya. Sesli güldüm derler ya, işte ondan ... Süpersin süpeerrSelamlar, geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda dileklerine kavuşursun. Arı sütünü tavsiye ediyoruz genelde. Burası aslında aynı zamanda saf arı sütü kullananlar grubu:). Yani burada bizler saf arı sütü gönüllü denekleriyiz:). İlk olumlu sonucu @bebegimhadi aldı. Şimdi @denizkaplan ı bekliyoruz. Ardından @Haremiz ve bendeniz. başka unuttuklarım varsa hatırlatabilir. Bakalım neler yapacak arı sütü?
arı sütünü nereden temiz ediyorsunuz ayrıca ne kadar süre kullanmak gerekli ben geç mi kaldım daha başlamadım tedaviye ama bu ay sonu gibi yani alsam içsem ki nasıl tadı bilemiyorum zararı olmaz sanırım:))))Selamlar, geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda dileklerine kavuşursun. Arı sütünü tavsiye ediyoruz genelde. Burası aslında aynı zamanda saf arı sütü kullananlar grubu:). Yani burada bizler saf arı sütü gönüllü denekleriyiz:). İlk olumlu sonucu @bebegimhadi aldı. Şimdi @denizkaplan ı bekliyoruz. Ardından @Haremiz ve bendeniz. başka unuttuklarım varsa hatırlatabilir. Bakalım neler yapacak arı sütü?
Selamlar, geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda dileklerine kavuşursun. Arı sütünü tavsiye ediyoruz genelde. Burası aslında aynı zamanda saf arı sütü kullananlar grubu:). Yani burada bizler saf arı sütü gönüllü denekleriyiz:). İlk olumlu sonucu @bebegimhadi aldı. Şimdi @denizkaplan ı bekliyoruz. Ardından @Haremiz ve bendeniz. başka unuttuklarım varsa hatırlatabilir. Bakalım neler yapacak arı sütü?
Bende soyleyeyim.durumu en az 2 ile carpalım zaten 7-8 gorünüyor 6 tane insallah alacaklardir.bunun 5 i doludur.bunun 5 ide 5. Gune gider canım.korkma kac tane cıkarsa o kadari dolu ve 5. Gune gidecek Allahin izniyleİnşallah bu ay arı sütü farkını gösterir . Bir önceki ay 3 tane toplanmıştı, biri döllenmedi. Biri 5. güne gitti. Diğerini takip edelim dediler ve 6. gün gelişimi durdu. Bu ay en az 5 olsun diye diliyorum . Genetik zaten aklımı alıyor
Çetrefilli bir konu bu maalesef. Hangisi doğru bilemiyoruz. Herkes kendisi için en doğru olduğunu hissettiği doktoru ve yaklaşımı tercih etmeli bence.Dr.anne karnında iyilesmeye pek inanmiyor sordum gecen.senin embriyoyu transfer etseydik biliyorsun dedi.dunya literatureni takip ediyorum iki ornek var demisti.ama 72 dogumlu kızın embriyosu saglikli geldi ve hamile dedi.yeni hamile o kizda eski bir konu degilsizin sorulara dr boyle yanıtladi.bence de konu bu sekilde Allah bilire kalıyor
Vallahi ben babamdan temin ediyorum kendisi arıcıdır.arı sütünü nereden temiz ediyorsunuz ayrıca ne kadar süre kullanmak gerekli ben geç mi kaldım daha başlamadım tedaviye ama bu ay sonu gibi yani alsam içsem ki nasıl tadı bilemiyorum zararı olmaz sanırım:))))
Selamlar, geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda dileklerine kavuşursun. Arı sütünü tavsiye ediyoruz genelde. Burası aslında aynı zamanda saf arı sütü kullananlar grubu:). Yani burada bizler saf arı sütü gönüllü denekleriyiz:). İlk olumlu sonucu @bebegimhadi aldı. Şimdi @denizkaplan ı bekliyoruz. Ardından @Haremiz ve bendeniz. başka unuttuklarım varsa hatırlatabilir. Bakalım neler yapacak arı sütü?
benim arıcı babam olmadığından:) nereden bulabilrim ne önerirsiniz denesem zararı olmuyorsa zatenVallahi ben babamdan temin ediyorum kendisi arıcıdır.ne kadar uzun süre kullanırsan o kadar faydası olur tabiki, sadece yumurta kalitesi için değil, hücre yenileyici, dolayısıyla vücudu gençleştirici özelliği var. Çocukların gelişme çağında hem zekasal hem de fiziksel gelişimlerini hızlandırıyor. daha bir sürü mucizesi var. Tadı hafif ekşimsi, kekremsi, çok azıcık tatlımsı ama kötü değil, bana dokunmasa kaşık kaşık yerim o kadar seviyorum tadını.
Arı sütü sade tuketiliyor.sabah aksam ac karnina nohut tanesi kadar.1 ay once yeterli gibi.ama 2 ayda olur.ilk ay hemen fayda gorüyorsunBebegimhadi hosbuldum. Teşekkür ederim cevabın için. Yaşım genç sayılır mı bilmiyorum zaman aleyhimize işliyor. Bi dahaki denemeye başlayana kadar 38 olacağım. Tedavi sürecinde de dogal yolla olma ihtimalini hep göz önünde bulundurularak ama olsun dondurur kardeş için kullanırız umuduyla hareket ettik. Kromozomlar konusunda haklısın bilemiyoruz. 7 den 2 kalınca onların da sağlıklı olacağına inandirmistim kendimi ama bilemiyoruz işte asıl sebebi kestirmek de çok mümkün değil doğrusunu Allah bilir. Merkezle ilgili bir sıkıntım şimdilik yok.
Arı sütü sade mi tüketiliyor bal polen karışımı ile mi? Bir de 1 ay yeterli mi
peki nereden alsam yani saf olarak aktarlarda mı olur?Arı sütü sade tuketiliyor.sabah aksam ac karnina nohut tanesi kadar.1 ay once yeterli gibi.ama 2 ayda olur.ilk ay hemen fayda gorüyorsun
Ben transferde ve sonrasinda birakmadan yiyecegim.internete bakin faydalarina embriyonun tutunması icin iyi bir hamilelik icin yiyecegim.artık kankam o benim.cunkü embriyoya da cok faydası var bence de ne kadar uzun sure o kadar iyi.Vallahi ben babamdan temin ediyorum kendisi arıcıdır.ne kadar uzun süre kullanırsan o kadar faydası olur tabiki, sadece yumurta kalitesi için değil, hücre yenileyici, dolayısıyla vücudu gençleştirici özelliği var. Çocukların gelişme çağında hem zekasal hem de fiziksel gelişimlerini hızlandırıyor. daha bir sürü mucizesi var. Tadı hafif ekşimsi, kekremsi, çok azıcık tatlımsı ama kötü değil, bana dokunmasa kaşık kaşık yerim o kadar seviyorum tadını.
Egricayir olur burada babası aricı arkadaşlar olur :) benbenim arıcı babam olmadığından:) nereden bulabilrim ne önerirsiniz denesem zararı olmuyorsa zaten
Burada ari sutu bal polen kullananlar forumunu okuyabilirsin.memleketten veya organik yani kaliteli olmasini tavsiye etmislerdi.egricayir dunya capinda sertifikalı diye onu kullanan var.iyi bir yerden getirten var.aktarlarda balen marka var.bence cok iyi degil.cunku mersin balinin tadından vs kalite belli oluyor ve aktardaki markadan önde oldugu gorülüyor tum bildiklerim bunlar zaten aktar en son care bencepeki nereden alsam yani saf olarak aktarlarda mı olur?
not alıyorum. Haremiz:3 diyor, poppy73: 4, bebeğimhadi:5... eveeeet. var mı bahse katılan:)
Moralin bozulur diye mi girme diyorlar.herkes birbirine yardimci oluyor gercekten ve cok yakiniz bizde, kisa zamanda kendiliginden oluyor.ne de olsa ayni hobisi olanlar her zaman iyi anlasan arkadasliklarin mimaridir.bende buradan cok sey ogrendim.kendi merkezimi birakmam gerektigini ogrendim.burada havuz yontemi okudum doktora sordum ama doktora daha cok deger veriyordum diyecegine.gerek yok havuza dedi.cok masrafli olur dedi.taze embriyo iyidir.donmus embriyo bozulur dedi.ama boyle birsey yok dedikleri yanlisti bunlari hep burada oğrendim.kendimin artik hamile kalamayacagini saniyordum 43 e girdigimden.45 46 da hamile kalan olunca umut oldu.bende cok memnun oldum tanistigimiza sevgilerne kadar güzel yaaa bu siteye girme diyorlar ama bu şekilde herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bir nebze iyi geliyro insana:)))) çok teşekkürler hepinize içimden geldi bazen insan görmeden tanımadan da yakın hissedebiliyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?