- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.281
Öncelikle hayırlı olsun diyelim ve dileyelim ki gebeliği sağlıklı doğumla neticelensin. Tek soru sorucam; genetik yapılmış mıydı acaba ?Tamaaaaammmm, madem öyle. O zaman ben de günün şerefine yakışan bir haber vereyim kızlar size
Bir arkadaşımdan bahsetmiştim, bazılarınız hatırlar. Beni Aret Hocaya yönlendiren arkadaşım. Kendisi benim ilk muayeneye gittiğim gün tedaviye başlamıştı. Veeee o hamile kızlar, hem de ikizlere, hem de 41 yaşında.
Doğru diyorsun.. İnşallah bizde oluruz onlardan biri..Parasıyla değil mi canım, uğraşacaklar tabii. Hatta kendilerini tercih ettiğimiz için teşekkür etmeliler bence. Kimse parayı ağaçtan toplamıyor. Ayrıca senin gibi bizim gibi nice hamile kalabilenler var. Biz neden onlardan biri olmayalım ?
Ay ay ne güzel bi haber.. Darısı bizlere..Tamaaaaammmm, madem öyle. O zaman ben de günün şerefine yakışan bir haber vereyim kızlar size
Bir arkadaşımdan bahsetmiştim, bazılarınız hatırlar. Beni Aret Hocaya yönlendiren arkadaşım. Kendisi benim ilk muayeneye gittiğim gün tedaviye başlamıştı. Veeee o hamile kızlar, hem de ikizlere, hem de 41 yaşında.
Bilmezmiyiz sonucu yazacaktın yaşasınnnTamaaaaammmm, madem öyle. O zaman ben de günün şerefine yakışan bir haber vereyim kızlar size
Yapilmadi canım. Doktor en başta kendisinden ve eşinden genetik test istemişti. İki tane 5. Gün embriyoları transfer edildi.Öncelikle hayırlı olsun diyelim ve dileyelim ki gebeliği sağlıklı doğumla neticelensin. Tek soru sorucam; genetik yapılmış mıydı acaba ?
Resmen para tuzağı şu genetik olayı yaa . Allah yardımcımız olsun ne diyimYapilmadi canım. Doktor en başta kendisinden ve eşinden genetik test istemişti. İki tane 5. Gün embriyoları transfer edildi.
Bahçeci den bahsediyorsun di mi canım ? Oradaki doktor mu 40 yaşındaki kıza genetik yapmadı, yanlış mı anladım ?Benim doktorda 40 yaşındaki arkadaşin kendisine ve eşine kandan genetik test yaptı.3. Denemesi kizin.doktorum 40 yasindakilerin embriyosuna genetik yapmıyor.yine klinikte baska bir doktor ise 37 ye yeni girecek arkadasimin 1 embriyosunu genetıge göndermiş ve sagliklı gelmisti.cunku bu 4. Denemesi kızın.
Hiç de korkulacak birşey değil bende narkozsuz oldum ,ama son teknoloji cihazlardı acı hissetmedim ilaç falanda vermedilerMerhabalar hanımlar bende adet ile rahim filmi çektireceğim burda sordum iki yer ile görüştüm ikiside narkoza gerek yok ağrı kesicçi veriliyor zaten işlem öncesi dendi. gelecek hafta çektireceğim bende tırsıyorum
Bahçeci den bahsediyorsun di mi canım ? Oradaki doktor mu 40 yaşındaki kıza genetik yapmadı, yanlış mı anladım ?
Canım bir de şu var. Benim doktorum genetik yaptırma gerekçesini şöyle anlattı. Yaşın itibari ile gebelik mümkün değildir diyemeyiz. Tedaviye başlarız, pozitif olr, gebeliği başarırız fakat gebeliğin devamı olmaz, düşük olur. Düşük olmasa da engelli olma ihtimali yüksektir dedi. Bu ihtimali en aza indirmek için genetik tavsiye ediyorum dedi. O yüzden genetik yaptırmadan gebe kalma halinin devamı, gebe kalabilmekten daha önemli. Ben de bundan korkuyorum işte. Genetik yaptırmadan 5. gün embriyosuyla gebe kalabilirim belki ama devamı ve sonrası konusunda endişeliyim.Tamaaaaammmm, madem öyle. O zaman ben de günün şerefine yakışan bir haber vereyim kızlar size
Var yaa, sırf bunu yazmak için açtım forumu:). Bugün Hidrellez unutmayın dilek dileyin diye, sen yazmışsınHanımlar bu gece hıdırellez. Dileklerimizi yazıp gül ağacının dalına asalım. Dilek kapıları açıktır belki.
Hadi inşallah iyi haberlerle dönersin canımO halde poppy73 şimdilik kazandı. İnşallah 4 olur. Maşallah. Ben de yoldayım dr gidiyorum bakalım benimkiler ne alemde bu ay
Canım hayırlı olsun masallahKontrol işi şimdi bitti kızlar. 4 tane toplanabilir gibiymiş. 2 günlük ilaç daha aldım. Pazartesi tekrar kontrol var ve o gün opu günü belirlenecek.
Canım sende beklemedigin kadar güzel haberler alırsın insallahO halde poppy73 şimdilik kazandı. İnşallah 4 olur. Maşallah. Ben de yoldayım dr gidiyorum bakalım benimkiler ne alemde bu ay
Senin genetikten de hayırlı haberler bekliyoruz canımcım. Inşallah hep birlikte sevinci yaşarızCanım hayırlı olsun masallah.sayı güzel. Insallah beklemedigin kadar guzel sonucların olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?