- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.301
Heyoooo, ben mi kazanıyorum neKontrol işi şimdi bitti kızlar. 4 tane toplanabilir gibiymiş. 2 günlük ilaç daha aldım. Pazartesi tekrar kontrol var ve o gün opu günü belirlenecek.
Brn doktordan şimdi çıktım 3 tane nur topu gibi yumurtam varmış. 16-20 mm arasında. Normalde 19. Gün çatlayan ve büyüyen yumurtam "saf arı sütün" nden midir nedir 8. Günde bu kadar büyümüş. İyi bir şeydir şnşallah.Bir şey soracağım kızlar. Biesteron kullanıyor musunuz? Ben bıraktım olumsuz yorumlar var, sanki tehlikeli bir ilaç gibi geldi. Sizin görüşleriniz ne bu konuda? İşe yarar mı ki?
Vaaayy süper:), hadi hayırlısı. Bu 3 yumurta kendiliğinden mı oluyor hic ilaçsız? Yoksa klomenle mi?Brn doktordan şimdi çıktım 3 tane nur topu gibi yumurtam varmış. 16-20 mm arasında. Normalde 19. Gün çatlayan ve büyüyen yumurtam "saf arı sütün" nden midir nedir 8. Günde bu kadar büyümüş. İyi bir şeydir şnşallah.
Ben de biesteronu bıraktım. Çünkü hem arı sütü hem karışım hem klımen hem de o sapıtmasın vucudum dedim. Me gibi olumsuzluklar duydun sen? Bu ilacı genelde tüp öncesi yumurta kaliteli olsun diye veriyorlarmış. Sadece onu kullansaydım yumurtalar onun sayesinde bu kadar çabuk büyüdü diyebilirdim ama o kadar fazla şey kullandım ki aayrımını yapamıyorum.
Ben 2 yıl kullandım evli olmadıgım icin o zaman.yeni dr. um Cok uzun sure olmus kıllanma yapar dedi ve biraktım.uzun süre olduğundan.ilacın özel bir faydasi olmadı ama rezervi korumak amaclı iciyordum ve bence korumus gibiBir şey soracağım kızlar. Biesteron kullanıyor musunuz? Ben bıraktım olumsuz yorumlar var, sanki tehlikeli bir ilaç gibi geldi. Sizin görüşleriniz ne bu konuda? İşe yarar mı ki?
Hayırlısı olsun:)iki prensesin annesi hadi hayirli sonuçlar olsun. Bebegimhadi bende genetik yaptiricam mutlaka. Bu konuda çok hassasim. Kizim şimdi 4 yasinda çok sukur. 2li tarama testi kötü cikti amniyosaentez yapidli ve hamileliğin ilk 6 ayi sağlıklı mi değilmi diye endiseden erken doğdu. Bunu tekrar yaşamayı kimse istemez inanin ki.
Vee catlatma ignemi yaptim yarin opu var. Inşallah altın yumurtayı buluruz.
Ooo aynı ben ikiz miyiz yoksa masallah cok sevindim.bu ilk güzel haberBrn doktordan şimdi çıktım 3 tane nur topu gibi yumurtam varmış. 16-20 mm arasında. Normalde 19. Gün çatlayan ve büyüyen yumurtam "saf arı sütün" nden midir nedir 8. Günde bu kadar büyümüş. İyi bir şeydir şnşallah.
Ben de biesteronu bıraktım. Çünkü hem arı sütü hem karışım hem klımen hem de o sapıtmasın vucudum dedim. Me gibi olumsuzluklar duydun sen? Bu ilacı genelde tüp öncesi yumurta kaliteli olsun diye veriyorlarmış. Sadece onu kullansaydım yumurtalar onun sayesinde bu kadar çabuk büyüdü diyebilirdim ama o kadar fazla şey kullandım ki aayrımını yapamıyorum.
Illa genetik demek istemiyorum ancak doktorumun ilk tercihi genetik :) o yüzden yapacak birsey yok :) bende memnunum ne gerekiyorsa olsun henuz sonuclar gelmedi nasıl olsa :) ama bendeiki prensesin annesi hadi hayirli sonuçlar olsun. Bebegimhadi bende genetik yaptiricam mutlaka. Bu konuda çok hassasim. Kizim şimdi 4 yasinda çok sukur. 2li tarama testi kötü cikti amniyosaentez yapidli ve hamileliğin ilk 6 ayi sağlıklı mi değilmi diye endiseden erken doğdu. Bunu tekrar yaşamayı kimse istemez inanin ki.
Vee catlatma ignemi yaptim yarin opu var. Inşallah altın yumurtayı buluruz.
Valla öyle oldu sanırım. Şimdi tüp tedavisinde olsaydım üçünü de alırlardı ne güzel. İnşallah o zaman da böyle güzel yumurtalarım olur.Ooo aynı ben ikiz miyiz yoksa masallah cok sevindim.bu ilk güzel haberinsallah dogal yolla hamile kalırsin bu ay.madem bu kadar cok istiyorsun dogal yoldan olsun. Saf arı sütü büyütüyor sende de aynısi oldu .benimde 7. Gün opu oldu aynı durumlar. embriyolarda kaliteli insallah.haydi hayırlı olsun Haremiz cim
Klomen arı sütü ve karışım kullandım bu ay canım. Artık hangisinden bu hız bilemedim.Vaaayy süper:), hadi hayırlısı. Bu 3 yumurta kendiliğinden mı oluyor hic ilaçsız? Yoksa klomenle mi?
Tam hatırlamıyorum ama galiba olumsuz yorum okumuştum, prospektusunden de kıllandım. Fazla ilaç kullanmayı da sevmiyorum. Dün de araştırırken birinin yorumuna rastladım. ABD'de yasaklaniyormus, ileride kalp krizine neden olabiliyormus
Inşallah canım inşallahHeyoooo, ben mi kazanıyorum ne,
İşin şakası da, inşallah dolu dolu olur cnm
Ben 4 şubattan beri kullanıyorum canım. İlk ay 1, sonra 4, şimdi de 7-8 yumurta olmasını biesterona bağlıyorum. Rezerv arttırdığını ve etki için en az 3 ay kullanılması gerektiğini netten okumuştum. Tedaviye başladığımda doktor da verince sevindim açıkçası.Bir şey soracağım kızlar. Biesteron kullanıyor musunuz? Ben bıraktım olumsuz yorumlar var, sanki tehlikeli bir ilaç gibi geldi. Sizin görüşleriniz ne bu konuda? İşe yarar mı ki?
Aman canım. Yumurtalar çok ve kaliteli olsun da, sebep ne olursa olsunBrn doktordan şimdi çıktım 3 tane nur topu gibi yumurtam varmış. 16-20 mm arasında. Normalde 19. Gün çatlayan ve büyüyen yumurtam "saf arı sütün" nden midir nedir 8. Günde bu kadar büyümüş. İyi bir şeydir şnşallah.
Korkma canım. Arı sütünün etkisiyle genetik de normal gelecektirIlla genetik demek istemiyorum ancak doktorumun ilk tercihi genetik :) o yüzden yapacak birsey yok :) bende memnunum ne gerekiyorsa olsun henuz sonuclar gelmedi nasıl olsa :) ama bendeiki prensesin annesi gibi 2. De sagliksız gelir diye korkmaya başladim.
Seninle aynı düşüncede olmamıza sevindim.kizinda neler cekmissin oyle zor olmuş.tedavin opun hayirli olsun rabbim kaliteli embriyo versin arkadaşım
Inşallah tüpe gerek kalmaz canım. Bi bakmışsın bize müjde veriyorsun, neden olmasın?Valla öyle oldu sanırım. Şimdi tüp tedavisinde olsaydım üçünü de alırlardı ne güzel. İnşallah o zaman da böyle güzel yumurtalarım olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?