- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.321
Ama 2. Genetige giden var ya onda saf bol bol arı sutu yememistim.bir oncekinin yani saglıksiz olanla kosulları aynıydıKorkma canım. Arı sütünün etkisiyle genetik de normal gelecektir
Olsun, oncekinden de umudunu kesme:). Embriyologlar farklı mı konuşuyor her embriyo için? Nereden anliyorlarmis?Ama 2. Genetige giden var ya onda saf bol bol arı sutu yememistim.bir oncekinin yani saglıksiz olanla kosulları aynıydı
Otekilerden bak umutluyum.cünkü embriyologda umutluydu
GeldimAma 2. Genetige giden var ya onda saf bol bol arı sutu yememistim.bir oncekinin yani saglıksiz olanla kosulları aynıydı
Otekilerden bak umutluyum.cünkü embriyologda umutluydu
Aa bende şimdi ozelden yazdım sana.hosgeldin cok iyi yaptinGeldim
Sonuncuların kalitesini iyi buldu insallah genetikten de olumlu gelir de transfer ederiz dedi.ben iyi niyet bildirmesini mi yanlis anladım acabaOlsun, oncekinden de umudunu kesme:). Embriyologlar farklı mı konuşuyor her embriyo için? Nereden anliyorlarmis?
Yok yok, ben mi yanlış anlattım acaba? Embriyologlar anlıyor mu acaba diye düşündüm. 5. Güne gidip gidemeyecegini anladıklarını biliyorum mesela.Sonuncuların kalitesini iyi buldu insallah genetikten de olumlu gelir de transfer ederiz dedi.ben iyi niyet bildirmesini mi yanlis anladım acabapoppy73 cim
Ay inşallah. Ah o haberi ne zaman verceğiz acaba.adaklarım var vallahi hayırlısıyla inşallah.Inşallah tüpe gerek kalmaz canım. Bi bakmışsın bize müjde veriyorsun, neden olmasın?
Ben embriyogların genetik sonucunu bilebileceklerine inanmıyorum. Bu mümkün olamaz, olmamalı.Yok yok, ben mi yanlış anlattım acaba? Embriyologlar anlıyor mu acaba diye düşündüm. 5. Güne gidip gidemeyecegini anladıklarını biliyorum mesela.
Mümkünse zaten o işte bir iş vardır bence.Ben embriyogların genetik sonucunu bilebileceklerine inanmıyorum. Bu mümkün olamaz, olmamalı.
Inşallah canım. Allah şu mübarek aylarda gönlünün muradını versin. Haa bu arada her türlü adak, bağış, fitre, zekat kabul edilir. Hazır ekonomik krize girmek üzereyizAy inşallah. Ah o haberi ne zaman verceğiz acaba.adaklarım var vallahi hayırlısıyla inşallah.
Kesinlikle...Mümkünse zaten o işte bir iş vardır bence.
Mantıken bence de bilmemeleri gerekiyor.Ben embriyogların genetik sonucunu bilebileceklerine inanmıyorum. Bu mümkün olamaz, olmamalı.
Evet senin dedigin gibi genetikten olumlu gelir bunlar dedi.bende cok sevindim.Yok yok, ben mi yanlış anlattım acaba? Embriyologlar anlıyor mu acaba diye düşündüm. 5. Güne gidip gidemeyecegini anladıklarını biliyorum mesela.
İnşallahEvet senin dedigin gibi genetikten olumlu gelir bunlar dedi.bende cok sevindim.
İnşallah genetikten sağlam geldiğinde tescilleyeceğiz.Arkadaslar kalitesi sebebiyle genetikten olumlu gelir dedi.icini bilemeyiz ama dedi.bende saf ari sutu kullandığımi soyledim embriyologa.ise yaramış dedi.tescillendi yani ari sutu kullanmak bir marka artik
Bende bir kac gündürAsmin lena ile konusuyoruz özelden.arkadasimiz almanyada ve ayni yastayız.o da yeni evli.mürit kazandırmak icin calıstığımı söylemistim.bu forum güzel dedim burada da bulustuk
Arı sütünü nerden temin ettiniz??Bende bir kac gündürAsmin lena ile konusuyoruz özelden.arkadasimiz almanyada ve ayni yastayız.o da yeni evli.mürit kazandırmak icin calıstığımı söylemistim.bu forum güzel dedim burada da bulustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?