- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.341
Hoşbuldum canım , hehehe çoklu doğum yapıcaz desene hadi hayırlısı.Aa bende şimdi ozelden yazdım sana.hosgeldin cok iyi yaptinbu sayfada genelde herkes yeni evli ve ilk cocuk için ugraşiyor aynı zamanda son cocuk sanirim
Bebegimhadi eğriçayır önerdi orada hem bal hem ampul olarak var . Bal 40 gr 120 ytl 30 gr ası sütü 10 gr saf çicek balı . Ampul 20 adet 120 ytl .Arı sütünü nerden temin ettiniz??
Evet balın markası ve satış sitesi var. Bende bugün baktım siteye.Eğriçayır derkenmarka mı biraz cahilim bu konularda
Evet organik sertifikalı marka.Eğriçayır derkenmarka mı biraz cahilim bu konularda
Benim laparoskopiden sonraki kontrolum carsamba. Yani 10'unda kontrole gideceğim. Doktor iki adet bekleriz tedaviye başlamak icin demişti. O zaman Haziran'in ortasi olur. Ama bakalım kesin birşey çarşamba söyler.poppy73 insallah hepimizinde güzel olur.sen ne zaman gideceksin ?? daha cok mu var
İnsallah bu ay baßlarsın hep birlikte olur biter.belki başlar drBenim laparoskopiden sonraki kontrolum carsamba. Yani 10'unda kontrole gideceğim. Doktor iki adet bekleriz tedaviye başlamak icin demişti. O zaman Haziran'in ortasi olur. Ama bakalım kesin birşey çarşamba söyler.
Evet organik sertifikalı marka.Asmin lena almanyada diye söyledim.pazarlama müdürü oldum bu forumda babası arıcı arkadaßımız var.mersin toros yaylalarından bal arı sütü geliyor.aslında onu tavsiye ederim.bende onu kullaniyorum. Haremiz bir de sen gir konuya istersen.eğricayırda mersin toros yaylalarının balı. siteye girip okuyabilirsin.müracaat Haremiz canım.tadından kalitesi belli oluyor
Hadiinşaşlah çabucak toparlanmıştır vücut. Haziranda olmadı temmuzda birlikte başlarız kim bilir. Hepimizinki ayni döneme denk gelecek gibi. İnşallah olumlu haberler de bereceğiz hep birlikteBenim laparoskopiden sonraki kontrolum carsamba. Yani 10'unda kontrole gideceğim. Doktor iki adet bekleriz tedaviye başlamak icin demişti. O zaman Haziran'in ortasi olur. Ama bakalım kesin birşey çarşamba söyler.
O altın yumi 9 ay sonra inşallah kucağında olur canımGünaydın kizlar. Opu oldum. Evet 1 adet altin yumi alındı bakalim. Gayet kolaydi dedi dr. Döllenme olursa insallah yarin öğlen haberi gelecek
Çok duydum bende faydalı olduğunu almayı düşünüyorum bu ayın 16sında ön görüşemem var bakalım ne dicek Dr inş bi sorun çıkmaz tedaviye hemen başlarım ne kadar Zaman'da faydasını gördünüznurr76 arı sütünü kullanda insallah faydasını gör illaki bir artısı var tedaviye.yemeye devam edecegım embriyonun tutunmasına hamilelige de faydası cok.her anlamda sağlık kaynağı.ben ooo psikoloji iyi, bahar yorgunlugu yok, enerjim düşmüyor, hiç hasta olmadım kışın bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor
En erken üç hafta bir ayda canım. Bence hemen başla ki kontrolün de iyi çıksın.Çok duydum bende faydalı olduğunu almayı düşünüyorum bu ayın 16sında ön görüşemem var bakalım ne dicek Dr inş bi sorun çıkmaz tedaviye hemen başlarım ne kadar Zaman'da faydasını gördünüz
hadi inşallah canım çok sağlıklıdır. Ve tutunur.Günaydın kizlar. Opu oldum. Evet 1 adet altin yumi alındı bakalim. Gayet kolaydi dedi dr. Döllenme olursa insallah yarin öğlen haberi gelecek
Eşinin sonuçları çıktı mı?Benimde 4 cm kist vardi,ne oldu merak ediyorum.Ayrica iki tane de yumurta vardi.Yumurta buyume,catlama gibi sorunum yok.Ama dollenmiyor iste.Yas geregi tabii ki, kalite sanirim.
Adetin 2. Gunu kontrola cagirdi.Bakalim ne oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?