Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eğriçayır derken marka mı biraz cahilim bu konularda
Evet organik sertifikalı marka. Asmin lena almanyada diye söyledim.pazarlama müdürü oldum bu forumda babası arıcı arkadaßımız var.mersin toros yaylalarından bal arı sütü geliyor.aslında onu tavsiye ederim.bende onu kullaniyorum. Haremiz bir de sen gir konuya istersen.eğricayırda mersin toros yaylalarının balı. siteye girip okuyabilirsin.müracaat Haremiz canım.tadından kalitesi belli oluyor

nurr76 arı sütünü kullanda insallah faydasını gör illaki bir artısı var tedaviye.yemeye devam edecegım embriyonun tutunmasına hamilelige de faydası cok.her anlamda sağlık kaynağı.ben ooo psikoloji iyi, bahar yorgunlugu yok, enerjim düşmüyor, hiç hasta olmadım kışın bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor

poppy73 insallah hepimizinde güzel olur.sen ne zaman gideceksin ?? daha cok mu var
Benim laparoskopiden sonraki kontrolum carsamba. Yani 10'unda kontrole gideceğim. Doktor iki adet bekleriz tedaviye başlamak icin demişti. O zaman Haziran'in ortasi olur. Ama bakalım kesin birşey çarşamba söyler.

Evet arkadaşlar babam 35 yıllık arıcıdır. Bal ve arı ile ilgili tüm ürünler mevcuttur. Kargo ile ulaştırılıyor ürünler. Ben yüzde yüz garanti veriyorum. Fiyatlar konusunuda özelden cevaplayabilirim.burada bebek için okuduğumuz her şeyi araştırıp deniyoruz kendimizce. Sonuçlarını da illa ki analiz ediyoruz, vucudumuzdaki farklarını, olumlu etkilerini vs. Ben tavsiye ediyorum arı sütünü vede bal polen karışımını.

Benim laparoskopiden sonraki kontrolum carsamba. Yani 10'unda kontrole gideceğim. Doktor iki adet bekleriz tedaviye başlamak icin demişti. O zaman Haziran'in ortasi olur. Ama bakalım kesin birşey çarşamba söyler.
İnsallah bu ay baßlarsın hep birlikte olur biter.belki başlar dr

Hadiinşaşlah çabucak toparlanmıştır vücut. Haziranda olmadı temmuzda birlikte başlarız kim bilir. Hepimizinki ayni döneme denk gelecek gibi. İnşallah olumlu haberler de bereceğiz hep birlikte

Çok duydum bende faydalı olduğunu almayı düşünüyorum bu ayın 16sında ön görüşemem var bakalım ne dicek Dr inş bi sorun çıkmaz tedaviye hemen başlarım ne kadar Zaman'da faydasını gördünüz

En erken üç hafta bir ayda canım. Bence hemen başla ki kontrolün de iyi çıksın.

Arkadaslar hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah.Allah hepimizin yuzunu guldursun,kucaklarini doldursun.
Haremizin dedigi gibi cogumuzun ayni doneme denk gelicek.Bende en gec Agustos da baslicam.
Keten tohumu veya keten tohumu yagi,yuksek oranda Omega 3 ve E vitamini iceriyor,belki biliyorsunuzdur.Belki birilerine faydali olur diye yazmak istedim.Ben kullaniyorum,esimede baslaticam.

Benimde 4 cm kist vardi,ne oldu merak ediyorum.Ayrica iki tane de yumurta vardi.Yumurta buyume,catlama gibi sorunum yok.Ama dollenmiyor iste.Yas geregi tabii ki, kalite sanirim.
Adetin 2. Gunu kontrola cagirdi.Bakalim ne oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…