Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cikti cnm.Ama seninle tel de konustuk diye hatirliyorum.Sayi 67 milyondu 34 e dusmus.Morfoloji 1 di 5 olmus.Ilac,keciboynuzu vs hicbirsey yapmadik.Nasil 5 olmus anlamadim.Sevinmeye sevindim tabii de.Siz yaptirdiniz mi

Cikti cnm.Ama seninle tel de konustuk diye hatirliyorum.Sayi 67 milyondu 34 e dusmus.Morfoloji 1 di 5 olmus.Ilac,keciboynuzu vs hicbirsey yapmadik.Nasil 5 olmus anlamadim.Sevinmeye sevindim tabii de.Siz yaptirdiniz mi
Evet hatırladım. Biz de dün yaptırabildik. Pazartesi alacağız sonucu inşallah. Gerçi tüp yapacağımız için önemi yok ama ben ilaçlar işe yaramış mı merak ediyorum. Şimdi neo fortel e de başladı bakalım.

Tupte de onemi var mi yok mu kafam karisti.Embriyonun 3. Gunden sonrasinda spermin onemi varmis.Yani 5. Gune gitmiyorsa spermin onemi soz konusuymus.Tecrubeli arkadaslar bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Hadiinşaşlah çabucak toparlanmıştır vücut. Haziranda olmadı temmuzda birlikte başlarız kim bilir. Hepimizinki ayni döneme denk gelecek gibi. İnşallah olumlu haberler de bereceğiz hep birlikte
He valla, o zaman grubun adını yine değiştirir, Saf arı sütü yiyip 2017 bahar-yaz aylarında hamile kalan 40 yaş üstü genç bayanlar" yaparız adını

Tupte de onemi var mi yok mu kafam karisti.Embriyonun 3. Gunden sonrasinda spermin onemi varmis.Yani 5. Gune gitmiyorsa spermin onemi soz konusuymus.Tecrubeli arkadaslar bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Tüpte şöyle önemi var. Yani en kaliteli spermi seçip döllüyorlar. Kaliteli ne kadar çoksa o kadar iyi tabi.

Ben de öyle bir şey okumuştum (okuduğum yer yine kulaktan dolma bir bilgi paylaşıyordu) ama doktorlar tüp bebekte erkeğin değerlerini hiç önemsemiyor. Hiiiiç, sanki figuran gibi takılıyorlar valla. Bir kere gelip sperm veriyorlar o kadar. İki doktorum da dert etmedi, benim de eşimin morfolojisi yüzde 2 çıktı, hiçbir şey söylemediler. Hatta ben sordum, biz zaten en iyilerini seçiyoruz, sorun değil dediler.

2 3 aydır bal polen arı sütü karışımı yiyordum.her ay beni memnun eden şeyler oluyordu.ama saf arı sütüne yüklendim 15 gün 2 embriyo ilk kez 5. Güne gidip donduruldu ve genetige gitti .yum.lar cook cabuk büyüdü 15 günde.yani ilk ay fayda gösteriyor arı sutü tek hali.hemen başla bence

Heyecanlandim valla.Hadi insallah kizlar.Ilklerin cogunun bebegi olmus zaten bizim de olur insallah.
Yaa onu yazdım ben de bir ara, okumuştum ben ilkleri. Çoğu muradına ermiş. Mücadele eden vazgecmeyen kazanıyor. Mesela benim çocuğu olmayınca vazgeçen tanıdıklarım da var. Astrolojik olarak gökyüzünün bizi desteklediği bir döneme girdik, anlarım da biraz astrolojiden:)

Kardeşim de ilgilenir ve iyi döneme girdiğimizi söylemişti

Ayy iyi hadi poppy cim gokyuzu bile bizi destekliyor.
Belki gulceksiniz ama bişi dicem.Yolda gordugum bebekleri cocuklari bile dollenmis yumurta gibi goruyorum.Bakiyorum cocuklara,ne guzel yumurtalar dollenmis bu cocuklar olmus diyorum

Belki gulceksiniz ama bişi dicem.Yolda gordugum bebekleri cocuklari bile dollenmis yumurta gibi goruyorum.Bakiyorum cocuklara,ne guzel yumurtalar dollenmis bu cocuklar olmus diyorum
Amadediğin yalan da değil hani. Sonuçta hepsi döllenmiş yumurtadan oluşmuyorlar mı

Ben de hayret ediyorum sadece iki hücreden nasıl oluyorlar, nasıl olmuşuz

İşin gidişatını adım adım öğrenince böyle oluyor. Ben de etraafımda hamile görünce bravo nasul da becermişler demekki makine tıkır tıkır işliyormuş acaba bu işin matematiğinden aşamalardan evrelerden haberleri var mıydı, nerdeee!... yaptık oldu, zaten yapınca olması gerekmiyor mu diyorlardır diyorum.sonra kendime bakıyorum ya bu kadar mı zormuş bu zorluk bir tek bize mi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…