- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.381
Saolun kızlar güzel dileklerinize ☺Hadi inşallah, peki olursa transfer ne zaman, genetiğe gidecek mi, nerede tedavi görüyordun?
Alerjik bünyelerde oluyor canım. Bende de yapar ama napim mecburen azaltarak devam ediyorum. Hastalıkları tetiklediğine ben inanmıyorum çünkü babam kanser hastaları için de bağışıklığı güçlendirmek için yapıyor karışım. Daha iyiye gidenler oldu. Arı sütü ile ilgili Araştırma sonuçlarını incelemiştim böyle bir şey okumadım.Saolun kızlar güzel dileklerinize ☺
Yarından itibaren 5. Güne giderse pgt ye gidecek ama bugün hemşire belki yapılmaz da erken transfer kararı da olabilir dedi. Neye göre diye sordum. Bazen anne karnında daha şanslı olacağı düşünülür dedi. Şişli Memorial Hastanesi de tedavi oluyorum. 2. Kez rezerv düşüklüğü sorunumuz.
Ya bu arada söyleyeceğim unutuyorum. Ari sütü polen karışımı yediğim ay bayagi alerji oldum kırmızı lekeler döktü cildim. Birde aktar bazı hastalıkları besler artirir dedi kanser gibi... ne kadar doğru bilemem. kızlar ari sütü konusu bize umut oluyor sayenizde ama yine de bilin istedim. Çok hassas konular bunlar. Herkese iyi geceler.
Ya da eve sütçü, postacı veya tüpçü uğramış olabilir mi dersinizBazen cehalet mutluluktur diyorum bazen. Bu kadar bilmekte fena ☺ bugün çok sevdiğim bir dizi de oynayan bir çocuğu gördüm. Kiz sarışın mavi gözlü dünya guzeli. Annesi bildiğiniz simsiyah esmer bir kadın yasi da bayagi vardi Diyorumki ya annesi degil yada kıbrıs ta mi yaptı bu güzeli kızı kafayi mi yedik iyice
Selam nur ben Şişli Memorial gidiyorum. Varsa soruların seve seve yanitlarim.Kızlar aranızda memorial de tedavi olan var mı?
Bende memorial de başlıcam kısmetse Dr kim cnmJ
Selam nur ben Şişli Memorial gidiyorum. Varsa soruların seve seve yanitlarim.
Haremiz aynen hassas bünyem o yuzden hep temkinliyim ari sütüne ama özel arastirmadim. Aktarın uyarısı ilginçti.
iki prensesin annesi bende dedim artık kocayi görmek lazım. .☺ hayat şarkısınin Bahar bebeği gördüğüm. Düşün anne bildiğin kapkara anne ya. Tabi ki supheciyiz hahahjaj
Yaa ben hiç anlamıyorum bu testlerden. Kaldı ki kendi test değerlerimi bile yorumlayamıyorum. Doktor ne derse o artık.Hanımlar eşimin sonuçlarını aldım şimdi. Morfoloji %10 a yükselmiş:) Ama Viability (Canlılık): 47, Referans aralığı 58-100 arası olmalıymış. Düşük yani. Bu neyin nesi acaba?
Olsun önemli olan sağlıklı olmaları. İsterse bir tane olsun ama sapasağlam olsun.Akıllı 1 sperm, akıllı 1 yumurta yetiyor.Kontrole geldim yine ve yine 2 günlük ilaç daha aldım. Çarşamba yine kontrol var. 4 den 1 i tam büyümemiş gibiymiş. 3 tane toplayabiliriz gibi görünüyor dedi doktor. Bakalım 2 günde neler olacak.
Üç aşağı, beş yukarı hemen hemen o civarlarda oluyor.Merhaba arkadaşlar tüp bebek için fiyatlar nedir biliyormusunuz ? Bizim doktor ilaçlar dahil 8500 ytl dedi . S
Evet canım. Aynı o civarda benim de.Merhaba arkadaşlar tüp bebek için fiyatlar nedir biliyormusunuz ? Bizim doktor ilaçlar dahil 8500 ytl dedi . S
Allah kurtarsın artık bizi bu stresten. Nolur Allah'ım...Olsun önemli olan sağlıklı olmaları. İsterse bir tane olsun ama sapasağlam olsun.Akıllı 1 sperm, akıllı 1 yumurta yetiyor.
Kendini kasma canım biliyorum kolay değil. Onca emek, umut, para...Bu defa da eğer genetikten olumsuz gelirse ki allah korusun dilerim iyi gelir, başka bir doktor ve hastaneye başla bence. Direk transfer dene. Baktın olmadı o zaman havuz ve genetik istersin.Allah kurtarsın artık bizi bu stresten. Nolur Allah'ım...
Canım doktorumdan şikayetim yok. Sadece yaş itibari ile işlemi garantiye almak adına genetik tavsiye diyor. Tavsiye yani, tercih bizim. Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda. Bu defa olumsuz gelirse direkt transfer isticem dedim. Olmaz diyor. Kasımda gördüğüm negatif sonuç beni şok etmişti. Aynı durumu yaşamanı istemiyorum diyor. Normal embriyoyu bulmadan transferi unut diyor. Direkt transfer tutabilir ama 3-4 ay sonra düşük olursa seni toparlayamam diyor. Belki o da kendince haklıdır bilemiyorum. Allahım inşallah daha fazla bekletmeden tez zamanda güldürsün yüzümüzü.Kendini kasma canım biliyorum kolay değil. Onca emek, umut, para...Bu defa da eğer genetikten olumsuz gelirse ki allah korusun dilerim iyi gelir, başka bir doktor ve hastaneye başla bence. Direk transfer dene. Baktın olmadı o zaman havuz ve genetik istersin.
Haremiz cok sevindim canim.Demekki ilaclarin faydasi olmus.Merak ettim simdi netten baktim viabilty e ozellikle belirli kosullarda yasama kabiliyeti - faaliyet kapasitesi yada surdurulebilirlik yaziyoHanımlar eşimin sonuçlarını aldım şimdi. Morfoloji %10 a yükselmiş:) Ama Viability (Canlılık): 47, Referans aralığı 58-100 arası olmalıymış. Düşük yani. Bu neyin nesi acaba?
Normal ...Merhaba arkadaşlar tüp bebek için fiyatlar nedir biliyormusunuz ? Bizim doktor ilaçlar dahil 8500 ytl dedi . S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?