- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.401
Sağol canım, yok bu canlılık yani sanırım spermin canlılığı, canlı kalabilmesi. o düşük değerde. Aşağı ok işareti var yanında çünkü de, acaba aşılamaya falan kötü etkisi var mı merak ettim. Yada normal gebeliğe. Araştırdım kimsede canlılık diye bir kalem yok. yarın doktoruna soracak bakalım. Bir de iltihabik bir durumu var anladığım kadarıyla. belki o da etkiliyordur. İlaç kullanması gerekecek gibi, bakalım.Haremiz cok sevindim canim.Demekki ilaclarin faydasi olmus.Merak ettim simdi netten baktim viabilty e ozellikle belirli kosullarda yasama kabiliyeti - faaliyet kapasitesi yada surdurulebilirlik yaziyo
Eşin de haklı canım, o da seni düşünüyor napsın. Düşük yapmak seni genetikten negatif gelmesinden daha fazla üzecek demekki, O da bunu biliyor. E zor tabi her ikisi de. Allah yardımcımız olsun.Canım doktorumdan şikayetim yok. Sadece yaş itibari ile işlemi garantiye almak adına genetik tavsiye diyor. Tavsiye yani, tercih bizim. Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda. Bu defa olumsuz gelirse direkt transfer isticem dedim. Olmaz diyor. Kasımda gördüğüm negatif sonuç beni şok etmişti. Aynı durumu yaşamanı istemiyorum diyor. Normal embriyoyu bulmadan transferi unut diyor. Direkt transfer tutabilir ama 3-4 ay sonra düşük olursa seni toparlayamam diyor. Belki o da kendince haklıdır bilemiyorum. Allahım inşallah daha fazla bekletmeden tez zamanda güldürsün yüzümüzü.
Amin insallah gönlünce olsun. bende üzülmüstum negatifeCanım doktorumdan şikayetim yok. Sadece yaş itibari ile işlemi garantiye almak adına genetik tavsiye diyor. Tavsiye yani, tercih bizim. Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda. Bu defa olumsuz gelirse direkt transfer isticem dedim. Olmaz diyor. Kasımda gördüğüm negatif sonuç beni şok etmişti. Aynı durumu yaşamanı istemiyorum diyor. Normal embriyoyu bulmadan transferi unut diyor. Direkt transfer tutabilir ama 3-4 ay sonra düşük olursa seni toparlayamam diyor. Belki o da kendince haklıdır bilemiyorum. Allahım inşallah daha fazla bekletmeden tez zamanda güldürsün yüzümüzü.
bu arada doktorunuz kimdi bahçecide mi tedavi görüyorsunuz?Canım doktorumdan şikayetim yok. Sadece yaş itibari ile işlemi garantiye almak adına genetik tavsiye diyor. Tavsiye yani, tercih bizim. Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda. Bu defa olumsuz gelirse direkt transfer isticem dedim. Olmaz diyor. Kasımda gördüğüm negatif sonuç beni şok etmişti. Aynı durumu yaşamanı istemiyorum diyor. Normal embriyoyu bulmadan transferi unut diyor. Direkt transfer tutabilir ama 3-4 ay sonra düşük olursa seni toparlayamam diyor. Belki o da kendince haklıdır bilemiyorum. Allahım inşallah daha fazla bekletmeden tez zamanda güldürsün yüzümüzü.
umut bahçeci de cem çelikbu arada doktorunuz kimdi bahçecide mi tedavi görüyorsunuz?
kendimizi bazen "Lorenzo'nun Yağı" filmindeki anne, baba gibi hissediyorum. izleyeniniz var mı bilmiyorum da çocukları amansız bir kas hastalığından yatalak olan bir aile araştıra araştıra (tıpkı bizim gibi) çocukları için bir yağ geliştiriyorlar ve o yağla masaj yapa yapa çocuklarını iyi ediyorlardı. Biz de elbet bir yolunu bulacağız allahın izniyle. Sen uğraş allah ödülünü er geç veriyor.Amin insallah gönlünce olsun. bende üzülmüstum negatife.senin daha fazla olmus üzüntün.saf arı sütü yemeni isterdim daha iyi sonuç alacaktın kizmazsan tabi bunu yaziyorum canım
Canım saf arı sütü de aldım dün. Elimde 1 haftalık karışım var. o bitince saf arı sütüne başlayacam. Haziranı pas geçicem . opu vs olmayacak. tatilim var çünkü. temmuzda devam yine. O zamana kadar da saf arı sütü yeterince etkisini gösterir zatenAmin insallah gönlünce olsun. bende üzülmüstum negatife.senin daha fazla olmus üzüntün.saf arı sütü yemeni isterdim daha iyi sonuç alacaktın kizmazsan tabi bunu yaziyorum canım
En iyisi bahcecide imis.350 dolar veriyorsan bu en iyisi butun kromozomlara bakiliyor.adı pgt diye geciyor acgh de yazıyor.ngs de deniyormuş.yurtdisinda labaratuvar demek, ispanyadan baska yerlerede gonderiliyormuş.turkiyede yapilamiyordurBu arada ben almanyada yaşıyorum burada tüp bebek rakamı 7000 ile 10000 euro civarı ve tutma olasîlı çok çok düşük o nedenle türkiyede yaptırmaya karar verdik türkiye bu konuda çok daha başarîlı.
Fiyat için cevaplara teşekkür ederim herkese .
Genetik için hep yurtdışına mî gönderiliyor embriyolar . ?
Izlemistimkendimizi bazen "Lorenzo'nun Yağı" filmindeki anne, baba gibi hissediyorum. izleyeniniz var mı bilmiyorum da çocukları amansız bir kas hastalığından yatalak olan bir aile araştıra araştıra (tıpkı bizim gibi) çocukları için bir yağ geliştiriyorlar ve o yağla masaj yapa yapa çocuklarını iyi ediyorlardı. Biz de elbet bir yolunu bulacağız allahın izniyle. Sen uğraş allah ödülünü er geç veriyor.
Senin opular bitmedi mi canim ben bitti diye yazdım.arı sütüne transfer icin devam edeceksin sanirim bende aynenCanım saf arı sütü de aldım dün. Elimde 1 haftalık karışım var. o bitince saf arı sütüne başlayacam. Haziranı pas geçicem . opu vs olmayacak. tatilim var çünkü. temmuzda devam yine. O zamana kadar da saf arı sütü yeterince etkisini gösterir zaten
Yine sayın cok iyi arkadan gelende daha buyür. sen kendini iyi hisset insallah guzel gecsin su zaman tedavide oldugunuda unutuyorum bir an kendine iyi bakKontrole geldim yine ve yine 2 günlük ilaç daha aldım. Çarşamba yine kontrol var. 4 den 1 i tam büyümemiş gibiymiş. 3 tane toplayabiliriz gibi görünüyor dedi doktor. Bakalım 2 günde neler olacak.
Canım saf arı sütü de aldım dün. Elimde 1 haftalık karışım var. o bitince saf arı sütüne başlayacam. Haziranı pas geçicem . opu vs olmayacak. tatilim var çünkü. temmuzda devam yine. O zamana kadar da saf arı sütü yeterince etkisini gösterir zaten
Valla bilmiyorum canım. Artık ne düşünmem gerektiğini , ne yapacağımı bilmiyorum. gece gündüz dua etmekten yakında hidayete erecem. derviş olup çıkıcam yaaaYa bu genetikten sağlam gelememe nin baş nedeninin erkeğin morfolojik bozukluğu olduğunu okudum ben. Morfoloji kötü iken transfer de yaptırsan tutunamıyor bebek. çünkü yapısı bozuk bir spermden düzgün bir embriyo oluşamaz. genetikten de kötü geliyor işte. her ne kadar en iyi spermi seçiyoruz deseler de anlaşılmıyor demek ki. genetikte ortaya çıkıyor. Bence eşlerimizi de biraz bakıma almalıyız. Vitamin, arı sütü v.s. bunlarla morfoloji düzeltilebilir, ben böyle düşünüyorum. Yoksa tek taraflı zor.
Haklısın canım. Araştırmak da bi yere kadar. Yakında doktoruma ''sen o koltuktan kalk da ben oturayım, ne de olsa az çok senin kadar bilgim var. Hem senin daha arı sütünün faydalarından bile haberin yok '' dersem şaşırmamNeyse, "çok ta şiyitmiyelim baalım".Araştırdıkça kafayı tırlatıcaz bu gidişle.
Hiç içini karartma canım. Şükür et ki bir evladın var. Bak bizde o bile yok. Tabii ki elinden geleni yapacaksın ama yıpratma kendini canım.Memorial da Sevinç hanıma gidiyorum. Prof Semra Kahraman ekibin başında inanılmaz bir kadın zaten. Tüm hastalara ortak kararlarla tedavi uyguluyorlar. Labaratuarı çok iyi avrupa nın en iyi tedavi merkezi seçilmiş...
Ama bizi ilgilendiren bebiş haberi önemli tabi.
Bu arada 1 yumurta pazar günü alındı ama 1. gün olmasına rağmen döllenme konusunda emin değiliz diye aradılar yarını bekliyoruz. Ama benim pek umudum yok......havadan mı nedir istanbul gibi içim karardı...
Hayırlisı olsun beklemiyorduk senden böyle bir haber.genetik testinizi esinle yapmis miydinız ? Eğer olmazsa da yanında mucizen var zaten Allah onu sana bagışlasınMemorial da Sevinç hanıma gidiyorum. Prof Semra Kahraman ekibin başında inanılmaz bir kadın zaten. Tüm hastalara ortak kararlarla tedavi uyguluyorlar. Labaratuarı çok iyi avrupa nın en iyi tedavi merkezi seçilmiş...
Ama bizi ilgilendiren bebiş haberi önemli tabi.
Bu arada 1 yumurta pazar günü alındı ama 1. gün olmasına rağmen döllenme konusunda emin değiliz diye aradılar yarını bekliyoruz. Ama benim pek umudum yok......havadan mı nedir istanbul gibi içim karardı...
Şişli Memorial kendi laboratuvarında yapıyor. Özellikle genetik konusunda dünya çapında başarıları var.Bu arada ben almanyada yaşıyorum burada tüp bebek rakamı 7000 ile 10000 euro civarı ve tutma olasîlı çok çok düşük o nedenle türkiyede yaptırmaya karar verdik türkiye bu konuda çok daha başarîlı.
Fiyat için cevaplara teşekkür ederim herkese .
Genetik için hep yurtdışına mî gönderiliyor embriyolar . ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?