- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.421
Anladım canım , gelince konusucaz doktorla bakalım neler söyleyecek.En iyisi bahcecide imis.350 dolar veriyorsan bu en iyisi butun kromozomlara bakiliyor.adı pgt diye geciyor acgh de yazıyor.ngs de deniyormuş.yurtdisinda labaratuvar demek, ispanyadan baska yerlerede gonderiliyormuş.turkiyede yapilamiyordurAsmin lena cım.
Ben izmirde tüp bebek tedavisi olucam . İstanbula gelmem imkansızŞişli Memorial kendi laboratuvarında yapıyor. Özellikle genetik konusunda dünya çapında başarıları var.
Dünyanın her yerinden tedavi için bu merkeze gelen insanlar var. Ama tabi kimin nerde şifasını bulacağını Allah bilir. Durumunuzu tam bilemiyorum. Umarım en isabetli kararı verirsiniz ve umarım her birimiz yavrularımıza en kısa zamanda en güzel şekilde ulaşırız.Ben izmirde tüp bebek tedavisi olucam . İstanbula gelmem imkansız(
Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısï olur.Dünyanın her yerinden tedavi için bu merkeze gelen insanlar var. Ama tabi kimin nerde şifasını bulacağını Allah bilir. Durumunuzu tam bilemiyorum. Umarım en isabetli kararı verirsiniz ve umarım her birimiz yavrularımıza en kısa zamanda en güzel şekilde ulaşırız.
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. Nerede başlıyorsunuz tedaviye. Bir de ikizlere gebe olan arkadaşınız embriyoları genetiğe göndermiş miydi?Tekrardan merhabalar
Uzun zamandır yazmıyordum. Geçen sene haziran başında normal yolla hamilelik ve 7ci haftada düşük ağustostada başarısız bir tüp bebekten sonra. Yeniden başladım çalışmalara.
Yeni bir doktora gittim. Bugünki kontrolden sonra yaşıma göre (43) yumurtalarımı iyi buldu. Son derece açık konuştu normal tüp bebek tedavisi yaparsam yüzde 5-8 şans verdi. Ancak genetik testinide eklersem bu yüzdenin yükseleceğini çünkü mikroskop altında 1 ci sınıf kalitede yumurtan olduğu gözüksede ( önceki tüp bebek denememde 2 tane 1 ci sınıf kalite yumurta transferi olmuştu ve tutmamıştı) eğer genetik te problem varsa hamilelik oluşmuyor yada düşük olabiliyormuş.
Doktor hakkında duyduğumda 8 senedir hamile kalamayan arkadaşım yaşıda genç hemen yapmamış 6 ay boyunca tedavi ve kontrol edip en son zamanı deyip transferi gerçekleştirmiş şu an 7 haftalık ikizlere hamile, 12 ci günde yumurta toplamanın yanında sonrasında geride kalanlarıda geliştirip 20 ci gündekileride topluyormuş (bunu ilk kez duydum)
Önümüzdeki adetimin 2ci günü gidecem ve doktor duruma göre başlayacak. Ve genetik testlerine göre transferi yapacak.
Bu arada bana takviye için arı sütü - Impryl - folik asit - CO Q-10 - omega - dmea s 25mg (3 doz/gün) verdi.
Hayırlısı diyelim. Doktor beyi sevdim son derece açık konuştu. Ay sonunda başlayacam.
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. Nerede başlıyorsunuz tedaviye. Bir de ikizlere gebe olan arkadaşınız embriyoları genetiğe göndermiş miydi?
Anladım canım. Ben de 41 yaşındayım. Şubatta va martta opu oldum. iki seferde de 1 embriyo 5. güne geldi ve genetiğe gitti. Ama sonuç anormal geldi. 2-3 gün sonra 3.opuyu olucam. Bakalım bu defa genetiğe kaç embriyo gidecek ve bakalım bu defa normal gelecek mi?iki prensesin annesi ali osman koyuncuoğluna başlıyorum. Bahçelievlerde muayenehanesi. Arkadaşım 34 yaşında ona yapılmadı kendisi hamile kalamıyordu ona farklı bir tedavi uyguladı yaklaşık 6 aydırtedavi görüyordu. Bana genetik demesinin sebebi özellikle 40-44 yaşları arasında kromozonlar -/+ az veya fazla olabiliyormuş. Bu sebeple yumurtaları topladıktan sonra genetik testi yapıp -/+ olmayanları doğru zamanda tranfer edecek.
Arkadaşınızın hamile kalamam nedenini merak ettim. Ne gibi bir tedavi uygulandı ki hamile kalabildi?iki prensesin annesi ali osman koyuncuoğluna başlıyorum. Bahçelievlerde muayenehanesi. Arkadaşım 34 yaşında ona yapılmadı kendisi hamile kalamıyordu ona farklı bir tedavi uyguladı yaklaşık 6 aydırtedavi görüyordu. Bana genetik demesinin sebebi özellikle 40-44 yaşları arasında kromozonlar -/+ az veya fazla olabiliyormuş. Bu sebeple yumurtaları topladıktan sonra genetik testi yapıp -/+ olmayanları doğru zamanda tranfer edecek.
İnşallah canım allah gönlüne göre verir. Güzel haberlerini bekliyorum.Anladım canım. Ben de 41 yaşındayım. Şubatta va martta opu oldum. iki seferde de 1 embriyo 5. güne geldi ve genetiğe gitti. Ama sonuç anormal geldi. 2-3 gün sonra 3.opuyu olucam. Bakalım bu defa genetiğe kaç embriyo gidecek ve bakalım bu defa normal gelecek mi?
Tebrik ederim canım. Bak gör bu gidenler de sağlam gelecekler.Bugünün güzel haberi benden olsun.genetige bir ay once giden embriyom saglıklı geldi cok saşkinım cok mutluyum.benim sağliklı geldiyse sizinde sağliklı gelir.insallah hepimizin de hayırlı haberleri olsun.Allah nasip ettiyse olacak inanmaya başladım. iki prensesin annesi cımla tel.de gorüştük.onun da 3. Opuda guzel haberlerini alacagız saglıkli gelecek. poppy73 cim sagduyun mu fazla.ben unutmaya calısirken cevabi sen olumlu gelecek deyince bir acaba dedim.cok sukur ilk olumlu haber geldi.Allah bu yolda emek harcayan herkesi evlat sahibi yapsin ins. burdaki arkadaslarimla hep birlikte pozitifi alalım
Bence de bence deeeeTebrik ederim canım. Bak gör bu gidenler de sağlam gelecekler.
Çok güzel haber bu.Hersey gönlünce olsunBugünün güzel haberi benden olsun.genetige bir ay once giden embriyom saglıklı geldi cok saşkinım cok mutluyum.benim sağliklı geldiyse sizinde sağliklı gelir.insallah hepimizin de hayırlı haberleri olsun.Allah nasip ettiyse olacak inanmaya başladım. iki prensesin annesi cımla tel.de gorüştük.onun da 3. Opuda guzel haberlerini alacagız saglıkli gelecek. poppy73 cim sagduyun mu fazla.ben unutmaya calısirken cevabi sen olumlu gelecek deyince bir acaba dedim.cok sukur ilk olumlu haber geldi.Allah bu yolda emek harcayan herkesi evlat sahibi yapsin ins. burdaki arkadaslarimla hep birlikte pozitifi alalım
Çok ayrıntıları paylaşmadı bizimle çünkü yaklaşık 8 senedir olumsuz denemelerden sonra moralman çok kötüydü. Sürekli olmadı haberlerini verdiği için. bu sefer tedavi sürecini paylaşmadı .aralıkta operasyon geçirdiğini bile yeni öğrendik . hamile haberini verdiğinde öğrendik 6 aydır tedavi olduğunu ve onun doktoruna başlama kararını verdim. Daha çok doktor hakkında konuştuk. Bugün ön muayeneye gittim. Kendisi son derece açık ve net konuştu. Adetin başladığında bir sonrakinde kişiye göre tedavi uyguluyor. Duyduğum kadarıyla hemen toplar toplamaz tamam gel transfer edelim diyen biri değil. Doğru zamanda yapmayı hedefleyen bir doktor.Arkadaşınızın hamile kalamam nedenini merak ettim. Ne gibi bir tedavi uygulandı ki hamile kalabildi?
Tebrikler bende gelecek ay ilk kez genetiki deneyecem hayırlısıBugünün güzel haberi benden olsun.genetige bir ay once giden embriyom saglıklı geldi cok saşkinım cok mutluyum.benim sağliklı geldiyse sizinde sağliklı gelir.insallah hepimizin de hayırlı haberleri olsun.Allah nasip ettiyse olacak inanmaya başladım. iki prensesin annesi cımla tel.de gorüştük.onun da 3. Opuda guzel haberlerini alacagız saglıkli gelecek. poppy73 cim sagduyun mu fazla.ben unutmaya calısirken cevabi sen olumlu gelecek deyince bir acaba dedim.cok sukur ilk olumlu haber geldi.Allah bu yolda emek harcayan herkesi evlat sahibi yapsin ins. burdaki arkadaslarimla hep birlikte pozitifi alalım
İlk defa bir doktorun arı sütü tavsiyesi verdiğini duydum. Belirtilen bir marka var mı canım? Yoksa herhangi bir arı sütü mü?Tekrardan merhabalar
Uzun zamandır yazmıyordum. Geçen sene haziran başında normal yolla hamilelik ve 7ci haftada düşük ağustostada başarısız bir tüp bebekten sonra. Yeniden başladım çalışmalara.
Yeni bir doktora gittim. Bugünki kontrolden sonra yaşıma göre (43) yumurtalarımı iyi buldu. Son derece açık konuştu normal tüp bebek tedavisi yaparsam yüzde 5-8 şans verdi. Ancak genetik testinide eklersem bu yüzdenin yükseleceğini çünkü mikroskop altında 1 ci sınıf kalitede yumurtan olduğu gözüksede ( önceki tüp bebek denememde 2 tane 1 ci sınıf kalite yumurta transferi olmuştu ve tutmamıştı) eğer genetik te problem varsa hamilelik oluşmuyor yada düşük olabiliyormuş.
Doktor hakkında duyduğumda 8 senedir hamile kalamayan arkadaşım yaşıda genç hemen yapmamış 6 ay boyunca tedavi ve kontrol edip en son zamanı deyip transferi gerçekleştirmiş şu an 7 haftalık ikizlere hamile, 12 ci günde yumurta toplamanın yanında sonrasında geride kalanlarıda geliştirip 20 ci gündekileride topluyormuş (bunu ilk kez duydum)
Önümüzdeki adetimin 2ci günü gidecem ve doktor duruma göre başlayacak. Ve genetik testlerine göre transferi yapacak.
Bu arada bana takviye için arı sütü - Impryl - folik asit - CO Q-10 - omega - dmea s 25mg (3 doz/gün) verdi.
Hayırlısı diyelim. Doktor beyi sevdim son derece açık konuştu. Ay sonunda başlayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?