- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.441
Her hangi biri olur marka vermedi. Ben zaten kullanıyordum. Devam et dedi. 2 tanesi yoktu birini ordan aldım diğerini reçeteye yazdıİlk defa bir doktorun arı sütü tavsiyesi verdiğini duydum. Belirtilen bir marka var mı canım? Yoksa herhangi bir arı sütü mü?
Doktorun cok iyi yazdiklarindan anladığım.tedavin sansli uģurlu gelsin insallah.seninde genetik güzel gececektir insallahTebrikler bende gelecek ay ilk kez genetiki deneyecem hayırlısı
Impryl Ordan aldım dmea s yide reçeteye yazdı diğerlerini zaten almıştım. Hemen hemen aynılarını arkadaşımda kullanmışHer hangi biri olur marka vermedi. Ben zaten kullanıyordum. Devam et dedi. 2 tanesi yoktu birini ordan aldım diğerini reçeteye yazdı
Çok teşekkürler inşallah bende çok beğendim direk açık net konuşuyor ve ilgili erken gittiğimde hastalarıyla ilgilenişini gördüm ayrıca arkadaşımın muayenesinede girdim sonradan daha iyi gözlemledimDoktorun cok iyi yazdiklarindan anladığım.tedavin sansli uģurlu gelsin insallah.seninde genetik güzel gececektir insallah
Gözün aydın olsun canım şimdi bu yumurta ne zaman transfer olacak ....????Bugünün güzel haberi benden olsun.genetige bir ay once giden embriyom saglıklı geldi cok saşkinım cok mutluyum.benim sağliklı geldiyse sizinde sağliklı gelir.insallah hepimizin de hayırlı haberleri olsun.Allah nasip ettiyse olacak inanmaya başladım. iki prensesin annesi cımla tel.de gorüştük.onun da 3. Opuda guzel haberlerini alacagız saglıkli gelecek. poppy73 cim sagduyun mu fazla.ben unutmaya calısirken cevabi sen olumlu gelecek deyince bir acaba dedim.cok sukur ilk olumlu haber geldi.Allah bu yolda emek harcayan herkesi evlat sahibi yapsin ins. burdaki arkadaslarimla hep birlikte pozitifi alalım
Aynen ben de ilk kez duyuyorum. Hatta DHEA yazacaktı da yanlışlıkla mı DMEA yazdı diye düşündüm ama bi baktım ki varmış öyle bir ilaçBu DMEA S i ilk kez duyuyorum. Ne kadar çok ilaç var ya. Şaşırdık hangisini kullanacağımızı...
Aynen...Aynen ben de ilk kez duyuyorum. Hatta DHEA yazacaktı da yanlışlıkla mı DMEA yazdı diye düşündüm ama bi baktım ki varmış öyle bir ilaç
Süper haber canim allah tamamına erdirsin. Hamile haberini de duyalim inşallah sevgilerHaremiz cim iki prensesin annesi cim M Mezza cim ve @deryaderya cim cok tesekkur ederim sizinde gonlünuzce olsun güzel haberlerinizi alalım Haremiz iki embriyoya da iyice umutlandım bende
Hayırlısı olsun. Benim doktor da aynı şeyi diyor.Saolun kızlar güzel dileklerinize ☺
Yarından itibaren 5. Güne giderse pgt ye gidecek ama bugün hemşire belki yapılmaz da erken transfer kararı da olabilir dedi. Neye göre diye sordum. Bazen anne karnında daha şanslı olacağı düşünülür dedi. Şişli Memorial Hastanesi de tedavi oluyorum. 2. Kez rezerv düşüklüğü sorunumuz.
Ya bu arada söyleyeceğim unutuyorum. Ari sütü polen karışımı yediğim ay bayagi alerji oldum kırmızı lekeler döktü cildim. Birde aktar bazı hastalıkları besler artirir dedi kanser gibi... ne kadar doğru bilemem. kızlar ari sütü konusu bize umut oluyor sayenizde ama yine de bilin istedim. Çok hassas konular bunlar. Herkese iyi geceler.
İnşallah 4 tane olur..Kontrole geldim yine ve yine 2 günlük ilaç daha aldım. Çarşamba yine kontrol var. 4 den 1 i tam büyümemiş gibiymiş. 3 tane toplayabiliriz gibi görünüyor dedi doktor. Bakalım 2 günde neler olacak.
Biz de arı sütü geliştirdikkendimizi bazen "Lorenzo'nun Yağı" filmindeki anne, baba gibi hissediyorum. izleyeniniz var mı bilmiyorum da çocukları amansız bir kas hastalığından yatalak olan bir aile araştıra araştıra (tıpkı bizim gibi) çocukları için bir yağ geliştiriyorlar ve o yağla masaj yapa yapa çocuklarını iyi ediyorlardı. Biz de elbet bir yolunu bulacağız allahın izniyle. Sen uğraş allah ödülünü er geç veriyor.
Tabi, tüm kusur kadında değil. Tüp bebek tedavisinde morfolojiyi hiç önemsemiyor doktorlar. Bir erkeğin morfolojisi yüzde 2 çıkmışsa örneğin, 100 spermden 2 tanesi yapısal olarak sağlam demek. Zaten milyonlarca sperm olduğu için sorun etmiyorlar. Laboratuvarda o 100'den 2'yi bulup onu döllüyorlar. Sadece normal yoldan hamilelikte iş zorlaşıyor.Ya bu genetikten sağlam gelememe nin baş nedeninin erkeğin morfolojik bozukluğu olduğunu okudum ben. Morfoloji kötü iken transfer de yaptırsan tutunamıyor bebek. çünkü yapısı bozuk bir spermden düzgün bir embriyo oluşamaz. genetikten de kötü geliyor işte. her ne kadar en iyi spermi seçiyoruz deseler de anlaşılmıyor demek ki. genetikte ortaya çıkıyor. Bence eşlerimizi de biraz bakıma almalıyız. Vitamin, arı sütü v.s. bunlarla morfoloji düzeltilebilir, ben böyle düşünüyorum. Yoksa tek taraflı zor.doktorların söylediğine göre pek çok kadın aslında gebe kalıyor ama kusurlu embriyo olduğundan düşük yapıyor farkına bile varmıyor çünkü adetle atılıyor diyor. Tüm kusuru kendimizde aramayalım bence. Bizde o ay kalitesiz yumurta çıkıyor ve döllenmiyorsa, başka ay da erkeğin bozuk spermi ile de döllenip düşüyor belkide..
Haklısın canım. Araştırmak da bi yere kadar. Yakında doktoruma ''sen o koltuktan kalk da ben oturayım, ne de olsa az çok senin kadar bilgim var. Hem senin daha arı sütünün faydalarından bile haberin yok '' dersem şaşırmam
Amin canımSüper haber canim allah tamamına erdirsin. Hamile haberini de duyalim inşallah sevgiler
Merhaba, hayırlı olsun:). İki tür genetik test var, doktorun hangisini yapacak acaba? Biri yurt dışında yapılan, sonucu 3 haftada gelen PGT de denilen test, diğeri de daha az kromozoma bakılan sonucu kısa sürede çıkan.iki prensesin annesi ali osman koyuncuoğluna başlıyorum. Bahçelievlerde muayenehanesi. Arkadaşım 34 yaşında ona yapılmadı kendisi hamile kalamıyordu ona farklı bir tedavi uyguladı yaklaşık 6 aydırtedavi görüyordu. Bana genetik demesinin sebebi özellikle 40-44 yaşları arasında kromozonlar -/+ az veya fazla olabiliyormuş. Bu sebeple yumurtaları topladıktan sonra genetik testi yapıp -/+ olmayanları doğru zamanda tranfer edecek.
Ana!!!!!!Bugünün güzel haberi benden olsun.genetige bir ay once giden embriyom saglıklı geldi cok saşkinım cok mutluyum.benim sağliklı geldiyse sizinde sağliklı gelir.insallah hepimizin de hayırlı haberleri olsun.Allah nasip ettiyse olacak inanmaya başladım. iki prensesin annesi cımla tel.de gorüştük.onun da 3. Opuda guzel haberlerini alacagız saglıkli gelecek. poppy73 cim sagduyun mu fazla.ben unutmaya calısirken cevabi sen olumlu gelecek deyince bir acaba dedim.cok sukur ilk olumlu haber geldi.Allah bu yolda emek harcayan herkesi evlat sahibi yapsin ins. burdaki arkadaslarimla hep birlikte pozitifi alalım
Cok guzel haberdi laanAna!!!!!!Dün giremedim foruma, geriden takip ediyorum, sayfalar olmuş. Şimdi okudum, çok sevindiiiiiiiiiiiimmmmmmm. Eveeeeeeeeeetttttt, hissetmiştim ben yaaaaaaa. Çok enteresan, anlık bir histi. Tebrikleeeeeerrrrr, darısı diğer dileyenlerin hepimizin başına:)))
Ne kadar güzel bir haber olduğun tahmin ediyorum laaaannn, devamını bekliyoruz inşallahCok guzel haberdi laanAllah sizlerede sagliklı embriyolar göstersin insallah. Megerse sen beni bekle demiş.bende ilk kez guzel bir cumle duydum.insallah devamı gelsin.Allah bizleri daha fazla aratmasın ol desin ve olsun.darisi başına canim coooookkk sağoooll.gonlünce olsun H huli nin de gonlünce evlat sahibi olun insallah. bende poppy73 yazacak diye bakiyorum herkese cevap yazdi benimkini ne zaman gorecek canım H huli oyle sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?