Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktorun cok iyi yazdiklarindan anladığım.tedavin sansli uģurlu gelsin insallah.seninde genetik güzel gececektir insallah
Çok teşekkürler inşallah bende çok beğendim direk açık net konuşuyor ve ilgili erken gittiğimde hastalarıyla ilgilenişini gördüm ayrıca arkadaşımın muayenesinede girdim sonradan daha iyi gözlemledim

Gözün aydın olsun canım şimdi bu yumurta ne zaman transfer olacak ....????

Hayırlısı olsun. Benim doktor da aynı şeyi diyor.
Muhtemelen polenden alerji olmuş olabilirsin, polen alerjik bir şey. Aktar emin mi acaba? Tam aksi arı sütü kanser tedavisinde kullanılıyor. Belki başka bir şey için demiştir ya da başka bir şeyi kastetmiştir.

Biz de arı sütü geliştirdik. Şaka şaka, güzel filmdi.

Tabi, tüm kusur kadında değil. Tüp bebek tedavisinde morfolojiyi hiç önemsemiyor doktorlar. Bir erkeğin morfolojisi yüzde 2 çıkmışsa örneğin, 100 spermden 2 tanesi yapısal olarak sağlam demek. Zaten milyonlarca sperm olduğu için sorun etmiyorlar. Laboratuvarda o 100'den 2'yi bulup onu döllüyorlar. Sadece normal yoldan hamilelikte iş zorlaşıyor.

Merhaba, hayırlı olsun:). İki tür genetik test var, doktorun hangisini yapacak acaba? Biri yurt dışında yapılan, sonucu 3 haftada gelen PGT de denilen test, diğeri de daha az kromozoma bakılan sonucu kısa sürede çıkan.

Ana!!!!!! Dün giremedim foruma, geriden takip ediyorum, sayfalar olmuş. Şimdi okudum, çok sevindiiiiiiiiiiiimmmmmmm. Eveeeeeeeeeetttttt, hissetmiştim ben yaaaaaaa. Çok enteresan, anlık bir histi. Tebrikleeeeeerrrrr, darısı diğer dileyenlerin hepimizin başına:)))

Cok guzel haberdi laan Allah sizlerede sagliklı embriyolar göstersin insallah. Megerse sen beni bekle demiş.bende ilk kez guzel bir cumle duydum.insallah devamı gelsin.Allah bizleri daha fazla aratmasın ol desin ve olsun.darisi başına canim coooookkk sağoooll.gonlünce olsun H huli nin de gonlünce evlat sahibi olun insallah. bende poppy73 yazacak diye bakiyorum herkese cevap yazdi benimkini ne zaman gorecek canım H huli oyle sagolun

Ne kadar güzel bir haber olduğun tahmin ediyorum laaaannn, devamını bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…