- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.461
Eee, doktorlar da bizim dediğimize geliyor artıkİlk defa bir doktorun arı sütü tavsiyesi verdiğini duydum. Belirtilen bir marka var mı canım? Yoksa herhangi bir arı sütü mü?
İnsallah sıra sende canım. insallah senden de bekliyoruz olacakNe kadar güzel bir haber olduğun tahmin ediyorum laaaannn, devamını bekliyoruz inşallah
Sırayla gidiyordum, görmedim valla:)). Gerçekten çok sevindim. Peki şimdi diğer genetik sonuçlarını da bekleyip iki tane mi transfer ettireceksin yoksa bu geleni mi sadece? Ki bence de bu son gidenlerden de sağlıklı gelebilir. Bu sağlıklı gelenin sürecinde arı sütüne başlamış mıydın?Cok guzel haberdi laanAllah sizlerede sagliklı embriyolar göstersin insallah. Megerse sen beni bekle demiş.bende ilk kez guzel bir cumle duydum.insallah devamı gelsin.Allah bizleri daha fazla aratmasın ol desin ve olsun.darisi başına canim coooookkk sağoooll.gonlünce olsun @huli nin de gonlünce evlat sahibi olun insallah. bende poppy73 yazacak diye bakiyorum herkese cevap yazdi benimkini ne zaman gorecek canım @huli de oyle sagolun
Heeee bende nerdeyse ilk kez duydum.mustafa bahceci bir hastasınada arı sutü vermis.benim dr.zaten ne yapiyorsan devam et demisti.bu ari sutu yazan dr. 6 aylık tedavide ne yaptı ki onu da merak ettimEee, doktorlar da bizim dediğimize geliyor artık
Sırayla gidiyordum, görmedim valla:)). Gerçekten çok sevindim. Peki şimdi diğer genetik sonuçlarını da bekleyip iki tane mi transfer ettireceksin yoksa bu geleni mi sadece? Ki bence de bu son gidenlerden de sağlıklı gelebilir. Bu sağlıklı gelenin sürecinde arı sütüne başlamış mıydın?
Canıımm laan gökyüzünün hareketleriyle geldi benim haber. gokyuzunün duzeldigi bu gunlerde hepimizde atağa gectik maşallah yapalım bitsin.senin ilk guzel haberini bekliyorum canımKızlar, artık bizim lehimize hareket etmeye başlayan gökyüzünün ilk güzel haberiniBebegimhadi verdi. Yeni güzel haberleri bekliyoruz.
Benim de yazarken aklıma geldi, arı sütü değil ama karışıma başlamıştı sanırım diye. Olabilir valla, etki etmiş olabilir:))poppy73 arı sütü yememiştim.bu son 2 embriyo icin dun bir arkadas dedi ki onceki yedigin bal polenlerde etki etmistir cunku 3. Aydi bal ve turevleri yiyeli.
Bu sağlıklı gelende o ay mersin bal karişimını yemistim.bir sagliksiz gelince sonucu pek ogrenmek istemiyordum ve cook korkuyordum.icimde kucuk bir umut vardı sadece, o da gercek oldu
İnşallah:)Canıımm laan gökyüzünün hareketleriyle geldi benim haber. gokyuzunün duzeldigi bu gunlerde hepimizde atağa gectik maşallah yapalım bitsin.senin ilk guzel haberini bekliyorum canım
Sankipoppy73 digerlerinden saglıkli gelirse 2 tane embriyo istiyorum. Transfer olsun diye.daha transfere 2 ay var rahat.sıra ERA testinde .
Ben de dün aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun, bana da öyle geliyor :)SankiBebegimhadi Haremiz iki prensesin annesi , ben aynı zamanlarda hamile olacakmışız gibi geliyor:)). Yaz hamileleri:). Arkadaşlar unuttugum varsa hatirlatin.
Era testi transfer için rahmin en uygun olduğu zamani belirlemek için degil mi?
YeessssssBen de dün aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun, bana da öyle geliyor :)
ay banada öyle geliyor inşallah ya. Hepimiz sevinelim bu yaz. Benim yumurtalar sanırım dün çatladı acaip bi sancım vardı tüm gün. Test yapmadım ama iğneden sonra 36 saat geçmişti. Dün preseed jeli de kullandım bakalım. Dıktor gün aşırı çalışın demiştiSankiBebegimhadi Haremiz iki prensesin annesi , ben aynı zamanlarda hamile olacakmışız gibi geliyor:)). Yaz hamileleri:). Arkadaşlar unuttugum varsa hatirlatin.
Hadi bakalım, inşallah:). 3 kişi birden hissediyorsa olur bu işay banada öyle geliyor inşallah ya. Hepimiz sevinelim bu yaz. Benim yumurtalar sanırım dün çatladı acaip bi sancım vardı tüm gün. Test yapmadım ama iğneden sonra 36 saat geçmişti. Dün preseed jeli de kullandım bakalım. Dıktor gün aşırı çalışın demiştigerisi evrene kalmış. İnşallah bu ay tuttururuz. Olmadı tüp artık. Şimdi eşim ve benim genetik sonuçlarımızı almaya gidiyorum bakalım nasıl.
Ayy o kadar çalışmaya karşı bi de tutmuş olsun nolur sanki . Valla süper olur benceay banada öyle geliyor inşallah ya. Hepimiz sevinelim bu yaz. Benim yumurtalar sanırım dün çatladı acaip bi sancım vardı tüm gün. Test yapmadım ama iğneden sonra 36 saat geçmişti. Dün preseed jeli de kullandım bakalım. Dıktor gün aşırı çalışın demiştigerisi evrene kalmış. İnşallah bu ay tuttururuz. Olmadı tüp artık. Şimdi eşim ve benim genetik sonuçlarımızı almaya gidiyorum bakalım nasıl.
SankiBebegimhadi Haremiz iki prensesin annesi , ben aynı zamanlarda hamile olacakmışız gibi geliyor:)). Yaz hamileleri:). Arkadaşlar unuttugum varsa hatirlatin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?