Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sırayla gidiyordum, görmedim valla:)). Gerçekten çok sevindim. Peki şimdi diğer genetik sonuçlarını da bekleyip iki tane mi transfer ettireceksin yoksa bu geleni mi sadece? Ki bence de bu son gidenlerden de sağlıklı gelebilir. Bu sağlıklı gelenin sürecinde arı sütüne başlamış mıydın?

Eee, doktorlar da bizim dediğimize geliyor artık
Heeee bende nerdeyse ilk kez duydum.mustafa bahceci bir hastasınada arı sutü vermis.benim dr.zaten ne yapiyorsan devam et demisti.bu ari sutu yazan dr. 6 aylık tedavide ne yaptı ki onu da merak ettim herhalde hormonları duzenledi.iyi bir hoca bence de

poppy73 arı sütü yememiştim.bu son 2 embriyo icin dun bir arkadas dedi ki onceki yedigin bal polenlerde etki etmistir cunku 3. Aydi bal ve turevleri yiyeli.
Bu sağlıklı gelende o ay mersin bal karişimını yemistim.bir sagliksiz gelince sonucu pek ogrenmek istemiyordum ve cook korkuyordum.icimde kucuk bir umut vardı sadece, o da gercek oldu

Kızlar, artık bizim lehimize hareket etmeye başlayan gökyüzünün ilk güzel haberini Bebegimhadi verdi. Yeni güzel haberleri bekliyoruz.
Canıımm laan gökyüzünün hareketleriyle geldi benim haber. gokyuzunün duzeldigi bu gunlerde hepimizde atağa gectik maşallah yapalım bitsin.senin ilk guzel haberini bekliyorum canım

Benim de yazarken aklıma geldi, arı sütü değil ama karışıma başlamıştı sanırım diye. Olabilir valla, etki etmiş olabilir:))

hayatguzel2015 bahcecideki tedavine baslıyor musun.canim yeni tedavinde istedigin sonucu alirsin insallah.olacagina inanıyorum doctor kimi sectin.benim olduysa senin de olacak buna inaniyorum

ay banada öyle geliyor inşallah ya. Hepimiz sevinelim bu yaz. Benim yumurtalar sanırım dün çatladı acaip bi sancım vardı tüm gün. Test yapmadım ama iğneden sonra 36 saat geçmişti. Dün preseed jeli de kullandım bakalım. Dıktor gün aşırı çalışın demiştigerisi evrene kalmış. İnşallah bu ay tuttururuz. Olmadı tüp artık. Şimdi eşim ve benim genetik sonuçlarımızı almaya gidiyorum bakalım nasıl.

Şimdi İbrahim Saraçoğlu'nun çağrı merkezi aradım. Netten araştırdığım, yumurta sayısın arttıran incir kürü soğan kürü hakkında bilgi alayım dedim. Temsilci , son regl dönemindeki e2, prolaktin, fsh, lh , değerini sordu. ben de sadece bildiğim e2 değerimi söyledim. Dedi ki; madem bir sonraki regl dönemine 15 gün var, zaman kaybetmeden 15 günlük soğan kürü ile başlayın. 15 gün sonra regl tahlilindeki değerlere göre incir kürünü tarif edeceğim dedi. Sizce ne kadar sağlıklıdır bu kürler, yapsam mı yaaa ???

Hadi bakalım, inşallah:). 3 kişi birden hissediyorsa olur bu iş

Ayy o kadar çalışmaya karşı bi de tutmuş olsun nolur sanki . Valla süper olur bence

evet cok cektik ve aynı zamanda transferimiz olacak.bebekler olunca ayni tarihte antalyada otel ayarlayıp tatil yapalım ne güzel olur. Bu grup toplanmalı yani... biz ünv.den arkadaslarla yapıyoruz.
hayatguzel2015 var yaz hamilesi onu hatirlatayım veya sonbahar hamilesi olacak kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…