Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana zararı olmaz gibi geliyor. Ücretli değil mi bu arama?

Valla ben o kürlere inanıyorum. Sadece incir kürü prolaktini yükseltiyor belki ondan istemiştir sonuçları.

Evet, ne güzel olur:). Onu yazdıktan sonra bakındım biraz foruma. Bir grup da sonbahar hamilesi olacak

Bence yapma ozellikle incir kürunün prolaktin sanırım cok arttırmis.sogan küründen kist olan.hayit otu iciyorum bazen aklıma gelirse.o da tedavi sırasında yasak zararlı çünkü

Biliyorum canım bende oyleydim.bu sefer olacak diye düsünelim.benim olduysa senin hayda hayda olur
Bence de denizkaolan senin bu defa genetikten sapasağlam nor topu gibi embriyoların gelecek. O zamana kadar arı sütünü ihmal etme. İncir yumurta sayısını artırıyor arı sütü ve ilaçlar da aynı etkiyi yapıyor zaten. Bu arada genetik temiz çıktı şükür. Doktora sordum genetik saplam çıksa da embriyoya genetik test şart mı dedim. Evet muhakkak şart dedi.

Hangi doktor?

İnşallah güzel gönlünden geçen doğru çıkar canım. Ayrıca bildiğim kadarıyla sen genetiğe karşısın. Peki doktorun bu kesin genetik şartının sebebini söyledi mi, yaştan sebep mi acaba ?

Hic istemedigin cevaplar :) burada yeni paylastı ya bir arkadaş 40-44 icin gerekiyormuş.

İnşallah güzel gönlünden geçen doğru çıkar canım. Ayrıca bildiğim kadarıyla sen genetiğe karşısın. Peki doktorun bu kesin genetik şartının sebebini söyledi mi, yaştan sebep mi acaba ?
Yaşımı sormadı. Ben genetik sınucunu aldığım genetik bölümğndeki doktora sordum. Tıp fakültesinde. Evet çünkü ben genetikten olumsuz gelmesnd n çok korkuyorym bu yüzden istemiyorum. Yıkım olur benim için allah korusun

Canım bu konuda doktorlar ikiye ayrılıyor. Bize düşen kendimiz için en uygun kararı vermek. Şimdi bunları düşünme bence. Dur bakalım, doğal yoldan deniyorsun, sonra tüp bebeğe geçersen duruma göre bakarsın.

Canım benim, o ihtimalden hepimiz korkuyoruz. Ama düşünüyorum da birkaç aylık gebelik sonrası düşük olması daha da yıkıcı olur. Gebelik moduna girmişken , anneliğe hazırlanırken düşünsene bir düşük durumunu. Genetik hem zaman hem para kaybı evet ama yapılması mantıklı geliyor bana.

yapılması bence de mantıklı ama benim güvensizliğim sırf para için birkaç sefer olumsuz yanıt vermeleri. Her hastaya sadece bir defaya mahsus olsa bile olumsuz yanıt verseler servet yapar be. Allah korusun.Nasıl emin olayım? Kime güveneyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…