- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.481
Bana zararı olmaz gibi geliyor. Ücretli değil mi bu arama?Şimdi İbrahim Saraçoğlu'nun çağrı merkezi aradım. Netten araştırdığım, yumurta sayısın arttıran incir kürü soğan kürü hakkında bilgi alayım dedim. Temsilci , son regl dönemindeki e2, prolaktin, fsh, lh , değerini sordu. ben de sadece bildiğim e2 değerimi söyledim. Dedi ki; madem bir sonraki regl dönemine 15 gün var, zaman kaybetmeden 15 günlük soğan kürü ile başlayın. 15 gün sonra regl tahlilindeki değerlere göre incir kürünü tarif edeceğim dedi. Sizce ne kadar sağlıklıdır bu kürler, yapsam mı yaaa ???
Valla ben o kürlere inanıyorum. Sadece incir kürü prolaktini yükseltiyor belki ondan istemiştir sonuçları.Şimdi İbrahim Saraçoğlu'nun çağrı merkezi aradım. Netten araştırdığım, yumurta sayısın arttıran incir kürü soğan kürü hakkında bilgi alayım dedim. Temsilci , son regl dönemindeki e2, prolaktin, fsh, lh , değerini sordu. ben de sadece bildiğim e2 değerimi söyledim. Dedi ki; madem bir sonraki regl dönemine 15 gün var, zaman kaybetmeden 15 günlük soğan kürü ile başlayın. 15 gün sonra regl tahlilindeki değerlere göre incir kürünü tarif edeceğim dedi. Sizce ne kadar sağlıklıdır bu kürler, yapsam mı yaaa ???
Evet, ne güzel olur:). Onu yazdıktan sonra bakındım biraz foruma. Bir grup da sonbahar hamilesi olacakevet cok cektik ve aynı zamanda transferimiz olacak.bebekler olunca ayni tarihte antalyada otel ayarlayıp tatil yapalım ne güzel olur. Bu grup toplanmalı yani... biz ünv.den arkadaslarla yapıyoruz.
@hayatguzel2015 var yaz hamilesi onu hatirlatayım veya sonbahar hamilesi olacak kendisi
Ücretli mi bilmiyorum canım, aramış bulundum - 0850 221 01 61Bana zararı olmaz gibi geliyor. Ücretli değil mi bu arama?
Bence yapma ozellikle incir kürunün prolaktin sanırım cok arttırmis.sogan küründen kist olan.hayit otu iciyorum bazen aklıma gelirse.o da tedavi sırasında yasak zararlı çünküŞimdi İbrahim Saraçoğlu'nun çağrı merkezi aradım. Netten araştırdığım, yumurta sayısın arttıran incir kürü soğan kürü hakkında bilgi alayım dedim. Temsilci , son regl dönemindeki e2, prolaktin, fsh, lh , değerini sordu. ben de sadece bildiğim e2 değerimi söyledim. Dedi ki; madem bir sonraki regl dönemine 15 gün var, zaman kaybetmeden 15 günlük soğan kürü ile başlayın. 15 gün sonra regl tahlilindeki değerlere göre incir kürünü tarif edeceğim dedi. Sizce ne kadar sağlıklıdır bu kürler, yapsam mı yaaa ???
Aslında ben de inanıyorum da, ne bileyim işte. Ayda 3-4 yumurta çıkıyo zaten. Onları da kaybetmeyeyim .Valla ben o kürlere inanıyorum. Sadece incir kürü prolaktini yükseltiyor belki ondan istemiştir sonuçları.
Hapı yutttunÜcretli mi bilmiyorum canım, aramış bulundum - 0850 221 01 61
Çok takıyorum canım, bildiğin gibi değilBence yapma ozellikle incir kürunün prolaktin sanırım cok arttırmis.sogan küründen kist olan.hayit otu iciyorum bazen aklıma gelirse.o da tedavi sırasında yasak zararlı çünkü
Kocam sağolsunHapı yutttun
Biliyorum canım bende oyleydim.bu sefer olacak diye düsünelim.benim olduysa senin hayda hayda olurÇok takıyorum canım, bildiğin gibi değil
Bence de denizkaolan senin bu defa genetikten sapasağlam nor topu gibi embriyoların gelecek. O zamana kadar arı sütünü ihmal etme. İncir yumurta sayısını artırıyor arı sütü ve ilaçlar da aynı etkiyi yapıyor zaten. Bu arada genetik temiz çıktı şükür. Doktora sordum genetik saplam çıksa da embriyoya genetik test şart mı dedim. Evet muhakkak şart dedi.Biliyorum canım bende oyleydim.bu sefer olacak diye düsünelim.benim olduysa senin hayda hayda olur
Hangi doktor?Bence de denizkaolan senin bu defa genetikten sapasağlam nor topu gibi embriyoların gelecek. O zamana kadar arı sütünü ihmal etme. İncir yumurta sayısını artırıyor arı sütü ve ilaçlar da aynı etkiyi yapıyor zaten. Bu arada genetik temiz çıktı şükür. Doktora sordum genetik saplam çıksa da embriyoya genetik test şart mı dedim. Evet muhakkak şart dedi.
İnşallah güzel gönlünden geçen doğru çıkar canım.Bence de denizkaolan senin bu defa genetikten sapasağlam nor topu gibi embriyoların gelecek. O zamana kadar arı sütünü ihmal etme. İncir yumurta sayısını artırıyor arı sütü ve ilaçlar da aynı etkiyi yapıyor zaten. Bu arada genetik temiz çıktı şükür. Doktora sordum genetik saplam çıksa da embriyoya genetik test şart mı dedim. Evet muhakkak şart dedi.
Hic istemedigin cevaplar :) burada yeni paylastı ya bir arkadaş 40-44 icin gerekiyormuş.Bence de denizkaolan senin bu defa genetikten sapasağlam nor topu gibi embriyoların gelecek. O zamana kadar arı sütünü ihmal etme. İncir yumurta sayısını artırıyor arı sütü ve ilaçlar da aynı etkiyi yapıyor zaten. Bu arada genetik temiz çıktı şükür. Doktora sordum genetik saplam çıksa da embriyoya genetik test şart mı dedim. Evet muhakkak şart dedi.
Tıp fakültesindeki genetik doktoruHangi doktor?
Yaşımı sormadı. Ben genetik sınucunu aldığım genetik bölümğndeki doktora sordum. Tıp fakültesinde. Evet çünkü ben genetikten olumsuz gelmesnd n çok korkuyorym bu yüzden istemiyorum. Yıkım olur benim için allah korusunİnşallah güzel gönlünden geçen doğru çıkar canım.Ayrıca bildiğim kadarıyla sen genetiğe karşısın. Peki doktorun bu kesin genetik şartının sebebini söyledi mi, yaştan sebep mi acaba ?
Canım bu konuda doktorlar ikiye ayrılıyor. Bize düşen kendimiz için en uygun kararı vermek. Şimdi bunları düşünme bence. Dur bakalım, doğal yoldan deniyorsun, sonra tüp bebeğe geçersen duruma göre bakarsın.Yaşımı sormadı. Ben genetik sınucunu aldığım genetik bölümğndeki doktora sordum. Tıp fakültesinde. Evet çünkü ben genetikten olumsuz gelmesnd n çok korkuyorym bu yüzden istemiyorum. Yıkım olur benim için allah korusun
Canım benim, o ihtimalden hepimiz korkuyoruz. Ama düşünüyorum da birkaç aylık gebelik sonrası düşük olması daha da yıkıcı olur. Gebelik moduna girmişken , anneliğe hazırlanırken düşünsene bir düşük durumunu. Genetik hem zaman hem para kaybı evet ama yapılması mantıklı geliyor bana.Yaşımı sormadı. Ben genetik sınucunu aldığım genetik bölümğndeki doktora sordum. Tıp fakültesinde. Evet çünkü ben genetikten olumsuz gelmesnd n çok korkuyorym bu yüzden istemiyorum. Yıkım olur benim için allah korusun
yapılması bence de mantıklı ama benim güvensizliğim sırf para için birkaç sefer olumsuz yanıt vermeleri. Her hastaya sadece bir defaya mahsus olsa bile olumsuz yanıt verseler servet yapar be. Allah korusun.Nasıl emin olayım? Kime güveneyim?Canım benim, o ihtimalden hepimiz korkuyoruz. Ama düşünüyorum da birkaç aylık gebelik sonrası düşük olması daha da yıkıcı olur. Gebelik moduna girmişken , anneliğe hazırlanırken düşünsene bir düşük durumunu. Genetik hem zaman hem para kaybı evet ama yapılması mantıklı geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?