- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.501
Az önce eşimin sonuçlarını üroloğa gösterdim. Doktor o kadar tatlıydı ki her şeyi güzel güzel açıkladı bana. Neredeyse kafasına bi şaplak atıp "hadi bi çay söyle de hem içek, hem de sohbet edek" dicektimeşimin değerlerinin normal yoldan gebe kalmaya yeterli olacağını, aşılama için de rahatlıkla yeterli geleceğini söyledi. Ama vurucu soruyu sona saklamış kerata: "Yaşın kaç" dedi. 43 deyince de "38 den sonrası zor ama" dedi. Sende mi hocam dicektim.
Kesinlikle haklısın. O dediğini ben de düşünmüyor değilim canım . Yine de Allah' a havale edip yaptırıyorum işteyapılması bence de mantıklı ama benim güvensizliğim sırf para için birkaç sefer olumsuz yanıt vermeleri. Her hastaya sadece bir defaya mahsus olsa bile olumsuz yanıt verseler servet yapar be. Allah korusun.Nasıl emin olayım? Kime güveneyim?
NE KADAR SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN...BENDE GENETİK HABERİ BEKLİYORUM...DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH...Bugünün güzel haberi benden olsun.genetige bir ay once giden embriyom saglıklı geldi cok saşkinım cok mutluyum.benim sağliklı geldiyse sizinde sağliklı gelir.insallah hepimizin de hayırlı haberleri olsun.Allah nasip ettiyse olacak inanmaya başladım. iki prensesin annesi cımla tel.de gorüştük.onun da 3. Opuda guzel haberlerini alacagız saglıkli gelecek. poppy73 cim sagduyun mu fazla.ben unutmaya calısirken cevabi sen olumlu gelecek deyince bir acaba dedim.cok sukur ilk olumlu haber geldi.Allah bu yolda emek harcayan herkesi evlat sahibi yapsin ins. burdaki arkadaslarimla hep birlikte pozitifi alalım
Süpersin, sesli güldüm valla. Allah da seni güldürsün e miii ??Az önce eşimin sonuçlarını üroloğa gösterdim. Doktor o kadar tatlıydı ki her şeyi güzel güzel açıkladı bana. Neredeyse kafasına bi şaplak atıp "hadi bi çay söyle de hem içek, hem de sohbet edek" dicektimeşimin değerlerinin normal yoldan gebe kalmaya yeterli olacağını, aşılama için de rahatlıkla yeterli geleceğini söyledi. Ama vurucu soruyu sona saklamış kerata: "Yaşın kaç" dedi. 43 deyince de "38 den sonrası zor ama" dedi. Sende mi hocam dicektim.
Haremiz cigim canım benim. Şu güzel zihnini çok calistiriyorsun canım:)). Bi dur, bi sakin ol, akışa bırak biraz. Çok düşünme, evrenin de kafasını karıştırıyorsun:). Evren netlik ister, şimdi aşılama da nereden çıktı?
DOKTORUN ADINI VEREBİLİRMİSİNTekrardan merhabalar
Uzun zamandır yazmıyordum. Geçen sene haziran başında normal yolla hamilelik ve 7ci haftada düşük ağustostada başarısız bir tüp bebekten sonra. Yeniden başladım çalışmalara.
Yeni bir doktora gittim. Bugünki kontrolden sonra yaşıma göre (43) yumurtalarımı iyi buldu. Son derece açık konuştu normal tüp bebek tedavisi yaparsam yüzde 5-8 şans verdi. Ancak genetik testinide eklersem bu yüzdenin yükseleceğini çünkü mikroskop altında 1 ci sınıf kalitede yumurtan olduğu gözüksede ( önceki tüp bebek denememde 2 tane 1 ci sınıf kalite yumurta transferi olmuştu ve tutmamıştı) eğer genetik te problem varsa hamilelik oluşmuyor yada düşük olabiliyormuş.
Doktor hakkında duyduğumda 8 senedir hamile kalamayan arkadaşım yaşıda genç hemen yapmamış 6 ay boyunca tedavi ve kontrol edip en son zamanı deyip transferi gerçekleştirmiş şu an 7 haftalık ikizlere hamile, 12 ci günde yumurta toplamanın yanında sonrasında geride kalanlarıda geliştirip 20 ci gündekileride topluyormuş (bunu ilk kez duydum)
Önümüzdeki adetimin 2ci günü gidecem ve doktor duruma göre başlayacak. Ve genetik testlerine göre transferi yapacak.
Bu arada bana takviye için arı sütü - Impryl - folik asit - CO Q-10 - omega - dmea s 25mg (3 doz/gün) verdi.
Hayırlısı diyelim. Doktor beyi sevdim son derece açık konuştu. Ay sonunda başlayacam.
kendi mesajından birkaç mesaj sonra doktorun adını vermişti.DOKTORUN ADINI VEREBİLİRMİSİN
Doktorun adı Ali Osman KOYUNCUOĞLU demiştiDOKTORUN ADINI VEREBİLİRMİSİN
TŞK EDERİM:)Doktorun adı Ali Osman KOYUNCUOĞLU demişti
Yok bahsetmedinBen bahsetmedim dimi, ben önümüzdeki ay aşılama düşünüyordum eğer hamilelik olmazsa. Şimdi siz bu yaşta aşılama tutmaz diceksiniz haklı olarak ama ben evlenirken de böyle karar almıştım. Klomen, aşılama, tüp diye Vakit geçiyor evet ama bu şey gibi: Kutunu mu açayım, ...tl ile çekiliyor musun? gibi. Ben kutuma gitmeyi deneyeceğim. İnşallah pişman olmam.
VALLA BU BİLGİ ÇOK İŞİME YARICAK :) TŞK EDERİM....YENİYİM BU SİTEDE:)
Poppy ciğim sen çok güzel bir anne olacaksın eminim.Yok bahsetmedin. Tamam, senin içinden ne geciyorsa onu yap tabi. Belki o tutar belli mi olur:)
Ne yalan söylim, benim de işime yarıyo. Milleti dikizliyorum sessizdenVALLA BU BİLGİ ÇOK İŞİME YARICAK :) TŞK EDERİM....YENİYİM BU SİTEDE:)
:):)Ne yalan söylim, benim de işime yarıyo. Milleti dikizliyorum sessizden
Kalbinin sesini dinle o zaman canım. Rabbim hakkımzda hayırlısını versin. Bakarsın bir mucize de seni bulur. En azından aklında kalmaz, keşke deneseydim demezsin. Ben ilk tüp yaptırdığım yerde negatif sonuçtan sonra bir de aşılama yaptırmıştım. Sözde kampanyaları varmış da, tüp tutmazsa ücretsiz aşılama yapıyorlarmış da... Tabii amaç hastayı kendilerine bağlamak, bedava kampanya bahanesi ile tüpe yönlendirmek . Yani sürümden kazanmak. Neyse ki erken uyandım da değiştirdim kliniği .Ben bahsetmedim dimi, ben önümüzdeki ay aşılama düşünüyordum eğer hamilelik olmazsa. Şimdi siz bu yaşta aşılama tutmaz diceksiniz haklı olarak ama ben evlenirken de böyle karar almıştım. Klomen, aşılama, tüp diye Vakit geçiyor evet ama bu şey gibi: Kutunu mu açayım, ...tl ile çekiliyor musun? gibi. Ben kutuma gitmeyi deneyeceğim. İnşallah pişman olmam.
Amiiiiinnn darısı başına.bende bazi kisileri takip ediyorum onlarin olunca bir ayrı seviniyorum.dünyada sırat köprüsünü yaşadımNE KADAR SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN...BENDE GENETİK HABERİ BEKLİYORUM...DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH...
Az önce eşimin sonuçlarını üroloğa gösterdim. Doktor o kadar tatlıydı ki her şeyi güzel güzel açıkladı bana. Neredeyse kafasına bi şaplak atıp "hadi bi çay söyle de hem içek, hem de sohbet edek" dicektimeşimin değerlerinin normal yoldan gebe kalmaya yeterli olacağını, aşılama için de rahatlıkla yeterli geleceğini söyledi. Ama vurucu soruyu sona saklamış kerata: "Yaşın kaç" dedi. 43 deyince de "38 den sonrası zor ama" dedi. Sende mi hocam dicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?