Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Az önce eşimin sonuçlarını üroloğa gösterdim. Doktor o kadar tatlıydı ki her şeyi güzel güzel açıkladı bana. Neredeyse kafasına bi şaplak atıp "hadi bi çay söyle de hem içek, hem de sohbet edek" dicektim eşimin değerlerinin normal yoldan gebe kalmaya yeterli olacağını, aşılama için de rahatlıkla yeterli geleceğini söyledi. Ama vurucu soruyu sona saklamış kerata: "Yaşın kaç" dedi.43 deyince de "38 den sonrası zor ama" dedi. Sende mi hocam dicektim.

Haremiz cigim canım benim. Şu güzel zihnini çok calistiriyorsun canım:)). Bi dur, bi sakin ol, akışa bırak biraz. Çok düşünme, evrenin de kafasını karıştırıyorsun:). Evren netlik ister, şimdi aşılama da nereden çıktı?

Kesinlikle haklısın. O dediğini ben de düşünmüyor değilim canım . Yine de Allah' a havale edip yaptırıyorum işte

NE KADAR SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN...BENDE GENETİK HABERİ BEKLİYORUM...DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH...

Süpersin, sesli güldüm valla. Allah da seni güldürsün e miii ??

Ben bahsetmedim dimi, ben önümüzdeki ay aşılama düşünüyordum eğer hamilelik olmazsa. Şimdi siz bu yaşta aşılama tutmaz diceksiniz haklı olarak ama ben evlenirken de böyle karar almıştım. Klomen, aşılama, tüp diyeVakit geçiyor evet ama bu şey gibi: Kutunu mu açayım, ...tl ile çekiliyor musun? gibi. Ben kutuma gitmeyi deneyeceğim. İnşallah pişman olmam.

Son düzenleme:
DOKTORUN ADINI VEREBİLİRMİSİN

Arkadaşlar, bilen bilir. Bilmeyenler için söyleyeyim dedim. Bu sitedeki kişi profillerinde mesaj butonu vardır. Mesela 1 1978NAZLI nın profilinde mesaj kısmında 15 yazıyor. 15 in üzerini tıkladığınızda hangi blogda hangi mesajı yazdığını görebilirsiniz

Yok bahsetmedin. Tamam, senin içinden ne geciyorsa onu yap tabi. Belki o tutar belli mi olur:)

VALLA BU BİLGİ ÇOK İŞİME YARICAK :) TŞK EDERİM....YENİYİM BU SİTEDE:)

Kalbinin sesini dinle o zaman canım. Rabbim hakkımzda hayırlısını versin. Bakarsın bir mucize de seni bulur. En azından aklında kalmaz, keşke deneseydim demezsin. Ben ilk tüp yaptırdığım yerde negatif sonuçtan sonra bir de aşılama yaptırmıştım. Sözde kampanyaları varmış da, tüp tutmazsa ücretsiz aşılama yapıyorlarmış da... Tabii amaç hastayı kendilerine bağlamak, bedava kampanya bahanesi ile tüpe yönlendirmek . Yani sürümden kazanmak. Neyse ki erken uyandım da değiştirdim kliniği .

NE KADAR SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN...BENDE GENETİK HABERİ BEKLİYORUM...DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH...
Amiiiiinnn darısı başına.bende bazi kisileri takip ediyorum onlarin olunca bir ayrı seviniyorum.dünyada sırat köprüsünü yaşadım 40 yaşımdan beri.ilk kez koprüyü gecebilecegimin müjdesi geldi.Allah seni beni tum isteyenleri daha fazla aratmasin ol desin ve olsun benim olduysa senin olur hic üzülme

Haremiz cim bende sesli guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…