Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar yazismalariniz ne kadar keyifli oyle masallah.Icimi huzur kapladi valla.
Bebegimhadi canim cok sevindim.Ne guzel bir haber.Insallah Era dan da tam not alirsan bu is oldu Allahin izniyle.
Haremizcim seninde gozunaydin.Esinle ilgili bi guzel haberde senden geldi.Insallah guzel haberlerimizin devami gelir.Sira denizkaplan ve popyy de.
Bende temmuz en gec agustosa kadar olmazsa direk tup.

Teşekkür ederim canım. Sen de yaz annesi olabilirsin. Hepimizinki o zamanlra denk geliyor vallahi. Ayy inşallah ya.

Senin de güzel haberlerini bekliyoruz:)). Napiyorsun şu anda, doğal yoldan mı deniyorsunuz?

Hep birlikte paylaşalım güzel haberlerimizi inşallah

Sagol canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.insallah bir bir basladı haberlerimiz doğal isteyenler dogal tüp bebek isteyenler gönlünce anne olsun kan degerlerimizde betahcg yuksek sayılarla hamilelik görelim.üniversite sınavımızdan cok daha önemli bu sayı su an Haremiz in degerleride insallah güzel gunlerin habercisidir
Ve dedigin gibi sohbet cok güzel masallah herkes surekli burada

. QUOTE="Bebegimhadi, post: 51312399, member: 805946"]Sagol canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz.insallah bir bir basladı haberlerimiz doğal isteyenler dogal tüp bebek isteyenler gönlünce anne olsun kan degerlerimizde betahcg yuksek sayılarla hamilelik görelim.üniversite sınavımızdan cok daha önemli bu sayı su an Haremiz in degerleride insallah güzel gunlerin habercisidir
Ve dedigin gibi sohbet cok güzel masallah herkes surekli burada[/QUOTE]
Şu verdiğimiz sınavın yanında üniversite sınavı da neymiş. O sınavda çalışırdık olurdu. Anam bu sınavda ne kadar çalışırsan çalış olmayınca olmuyo Sonra da iş tüp bebeğe kalıyo. Hoş o da ayrı bi azap, ayrı bi çile... Hem bu arada Haremiz poppy73 Bebegimhadi ve diğerleri dibi güzel insanlar varken tabii ki de sohbetin dibine vururuz

evet canım.bir de hadi ben isi stajyerlere veriyorum .siz nasil yapiyorsunuz da sürekli mesai saatinde yazısiyorsunuz

İyi akşamlar kızlar kusura bakmayın tüm gün işte yoğun olunca giremedim.
Doktorumun adı ali osman koyuncuoğlu
Dhea biosteren bende ilk kez duydum nette araştırdım bazıları bunu kullanırkende hamile kalıyormuş okudum ama kesin var diyemem. İlacı zor bulduk bugün şantiyede çocuklardan birine rica ettim zavallım 5.ci eczanede oda deposunda bulmuş bekarda evlenmeden önce hazırlan bu tip koşturmalara dedim zavallım aval aval baktı peki abla dedi
Arı polenine ben doktora gitmeden önce başlamıştım onuda ofisten bir arkadaşıma kendi doktoru tavsiye etmiş banada listeleri atmıştı. Yeni gittiğim doktorda kullanmaya devam dedi
Genetik testi açıkcası fiyatını biliyorum anladığım emriyoya bakıcaklar sanırım o sıra gergindim. Ben normal hamilelikten düşüğü şantiyede gece vardiyasında yaşadım. kanamam başladı sabaha karşı bulunduğum bölgede özel bulamayınca devlete götürdüler ve gece doktoru alttan ultrason özürlüsü üstümde pratik yapmaya kalkışınca sağlam bir kavga çıkmıştı ben bebek duruyormu derdindeyken hanfendi böylemi olacak şöylemi olacak diye diğer doktorla deneme yapıyordu. O sebeple bayağı gergindim.

Geçen sefer 3 yumurta görmüştü doktor bu sefer 4 tane gördü ve anladığım geriden gelenleride geliştirip topluyormuş. Buda bir artı gibime geldi.

Bu ay sonunda adetimin 2 ci günü gidecem tedaviye başlayacak transferi o an yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama ayrıntıları tek tek yazacam.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun. O zamaaaann seni de yaz sonbahar hamileleri arasına bekliyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…