Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktorun reçetesinde ki yazısını okumaya çalışırken yanlış yazmış olabilriim
Afedersin yanlış anlaşılmak istemem. Benim de ilk defa duyduğum bir ilaç adıydı yazdığın. Çok araştırdım bulamadım da acaba bu bizim dhea ılabilir mi diye düşünüp durmuştum. Kusura bakma lütfen

Genetik testine çok hakim değilim bana kromozonlardan bahsetti 40-44 yaş arasında artı ekis olabiliyormuş bazı kromozonlar örenk bir test gösterdi mesela 3 test yapılmış birinde 3 kromozon + ydı 2 cisinde 1 tanesi fazlaydı 3 cü teste ise normal diyordu. Bende doktorun gösterdiğini anlatıyorum. Hangi tip olduğunu anlamadım haftaiçi arayıp sorarım nasıl bir tip test yapıldığını

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Biosteronu 2 yıl kullandım.merkezi yerde mesela ankara kizilayda ulusta bu ilacı rahat bulursun.tup bebek merkezlerine yakin eczanelerde bulursun.rezervin yavaş azalmasını saglıyor.bir nevi rezervi koruyor.cidden bu dogru. genclerde hamile birakabilir.bize etkisi rezervi korumak hızlı düşüsü yavaşlatmak.tüp bebek tedavisinde ankara başkent hastanesi hemen bunu melatonin ve quenzum q10 baslatır.melatonin de cok iyiymiş.bu dr.um erbil bey ictigimi duyunca devam et o ilac cok iyi demisti.
Ben 2 yil ictigimden erbil bey kesti biosteronu.gen arttaki doktorda erbil beyde bu ilacın etkisinin pek olmadığini düşunüyor bu arada.bence rezerv azlığı icin icilebilir.tedavinde bol şans bizi haberdar edersin.bildigimiz ilac cıktı böylece bizde bu ne ilacı demistik

Doktorun herseyi anlatmış.durup dururken konu olarak buraya kadar gelmesi senin icin cok iyi.
benim sağlıksiz embriyoda dr. Konuyu anlatmıstı.trizomi 16 sendromu yani 23 sperm ve 23 yumurtadan 2 ser 2 ser birlesip 46 kromozom olusması gerekirken 16 nolu kromozomda 3 hücre olusuyor. bu fazla hücre sebebiyle kromozom bozuklugu olusuyor 16. Kromozom oldugu icin adi bu.21- 18 ve down sendromu var.bunlarla bebek bile olusamaz trizomi yazın hepsini görün.hepsi birbirinden ağır seyler.ya eksik ya fazla hücre dedigi buymus.normal dedigi de sağlikli gelen. dr.um bana da normal geldi dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…