- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.561
Oooo, süpermişCanım bende işe yaradı. Şubatta 1 martta 3 şimdi de 7-8 yumurta (toplanabilir sayı 3-4, yarın netleşecek) oluşmasını biesterona bağlıyorum. Har ay artması tesadüf olamaz bence.
Bizim Aret bunlara pek inanmiyor. Herşey genetik diyor. Ben katılmıyorum ona. Hem arı sütü hem biesteron çok mu gelir?Doktorun nasıl bakiyorsa öyle olsun.saf arı sütü bize daha cok etkili sen bilirsin
Hmm bu karışım. Biz saf arı sütü yiyoruz. Bu da faydalıdır ama saf olarak daha etkili. Bu karışımların içinde çok az arı sütü oluyor.Ben bunu kullanıyorum her gün 1 tatlı kaşığı yiyorum
Valla ben biesterona ilave yaklaşık 2 haftadır arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 günlük karışım kaldı. Bitince saf arı sütüne başyalacam ve uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.Bizim Aret bunlara pek inanmiyor. Herşey genetik diyor. Ben katılmıyorum ona. Hem arı sütü hem biesteron çok mu gelir?
Bitince bende ona başlayayım teşekkürlerHmm bu karışım. Biz saf arı sütü yiyoruz. Bu da faydalıdır ama saf olarak daha etkili. Bu karışımların içinde çok az arı sütü oluyor.
Gen arttaki dr.da inanmamıstı.ben hic bir etkisini görmedimBizim Aret bunlara pek inanmiyor. Herşey genetik diyor. Ben katılmıyorum ona. Hem arı sütü hem biesteron çok mu gelir?
Ee yani tabii ki,Valla ben biesterona ilave yaklaşık 2 haftadır arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 günlük karışım kaldı. Bitince saf arı sütüne başyalacam ve uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
Biz gençlerden de gencizGen arttaki dr.da inanmamıstı.ben hic bir etkisini görmedimo kadar cok para döktümki bu ilaca, vs.145 tl falandır en son.benim dramatik sekilde yum. Sayım degismiyordu sabit aynı zamanda kötüydü.arı sütünu saf ve çok cok yiyince gözle görülür yum kalitesi oldu.istanbulda baßtan beri cook iyi gidiyordu.bu da dr. Şansı bal polen arı sutü karışımı sayesinde.
Ikisi bir arada gerek yok.cok gelebilir.arı sütü zaten hücre yenileyici.bana 1 gun bile sayı eklemedi biosteron.sayıda azaltmadı :) olan rezervi korudu.gençlere faydalı.bizde genciz kusura bakma ama 40 yaş sorun degil yani :) 41 yaş sorun.benim amh ikisi arasında %40 düßünce
Fazla gelse ne olur ki? Çok çok yumurtalar altun yumurta olur:) ben bu ay hamile kalamazsam tüpten önce başlayacağım tekrar. Arı sütü ile beraber.Bizim Aret bunlara pek inanmiyor. Herşey genetik diyor. Ben katılmıyorum ona. Hem arı sütü hem biesteron çok mu gelir?
Doğru diyorsun, birşey kaybetmeyiz.Fazla gelse ne olur ki? Çok çok yumurtalar altun yumurta olur:) ben bu ay hamile kalamazsam tüpten önce başlayacağım tekrar. Arı sütü ile beraber.
40 yaşında sorun olmadığını az önce söylemiştim.insallah guzel bir hamileik gecirsin.darısı sen basta olmak üzere hepimizin başınaBugün aldığım bir haberi bizlere umut olmasi dileğiyle paylaşmak istedim. Yakın bir akrabam 12 yıllık evliliğine çocuk sahibi olamadı. Benim bildiğim (daha fazla da olabilir) 2 düşük onu çok yipratmisti. 3tane olumsuz sonuçlanan aşılama onu yikmisti. Nihayet tüp bebek ile geçen sene bir kız çocuğu sahibi oldu. Şubat ayında kızı 1 yaşını kutladı. Bu akşam kendisi ile yaptığım telefon konuşmasında dogal yolla gebe kaldığını, bebeğinin 3 aylık bile olduğunu duyurdu kuzenim 40 yaşında ve çok saskin. Darısı hepimizin başına inşallah
Umudumuz hiç tükenmesi.
Bu iş matematik götürmüyor
Herşey ilahi takdir
Amin40 yaşında sorun olmadığını az önce söylemiştim.insallah guzel bir hamileik gecirsin.darısı sen basta olmak üzere hepimizin başına
Tabi canım.bana da uzulme yumurta alırsın demisti kendi ilacı sıkıntılı doktor bir de profesör unvanı aldı kısa zaman sonra. Tup bebekte 5 gün klomen iki gun igne ...yumurta tabi boş çikar dediler onun bos cıkacağı bastan belli dedi başka doktor.birde 9 kez tüp denemis bayanı ornek verdi oluyor diyeAmin
Cumlemize
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Kuzenim mart 77 doğumlu
Ben ağustos 76 (benim bir oğlum var 14 yasinda, çabalarımız kardeş icin)
Ikimiz de doktorları 38 yaş sonrası riskli ve olasılık düşük demişti. Belki de kaygılarımızı bundan çok arttı.
Umarım dediğiniz gibi olur
Allah yar ve yardımcımız olsun
Evet canim normal yoldan deniyorum.4 cm kistim olunca klomen,femara turevi bisey de kullanamadim.Film cektircektim.Kist erimeden olmazmis.2 yumurtam vardi bilmem noldu artik.Senin de güzel haberlerini bekliyoruz:)). Napiyorsun şu anda, doğal yoldan mı deniyorsunuz?
Sagol canim iyiyim sen nasılsın
Sende cok sagol deger vermissin söyledigime.vitaminler vardı.propolis veya karışım degil.hepsini ayrı ayrı alarak saf arı sütünü günde 2 kez nohut tanesi kadar yersen.cicek balıni da 100 gr. Polenle karıstırıp yersen iyi gelecektir ben memnunum bundan.burada anlatilan mucizevi o 4. Yumurta 5. Yum. Cıkıp geliyor.Bebegimhadi sagolsun sayesinde vitamin takviyeleri, bal polen propolis kullanmaya başladım.Doktor hiçbir şey onermedi tedavi tamamıyla ilaç üzerine kurulu olacak.İbrahim Saracoglu nun dediğine göre çok yanlış bu.Bencede mantıklı.Önce vücudu hazırlamak kazım..Bana neler onerirsinyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?