- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.581
Çok sevindim cnm .İnşallah sağlıkla doğar .transfer ne zaman 2 ay var demiştin dimi.Daha erkene alınır miSende cok sagol deger vermissin söyledigime.vitaminler vardı.propolis veya karışım degil.hepsini ayrı ayrı alarak saf arı sütünü günde 2 kez nohut tanesi kadar yersen.cicek balıni da 100 gr. Polenle karıstırıp yersen iyi gelecektir ben memnunum bundan.burada anlatilan mucizevi o 4. Yumurta 5. Yum. Cıkıp geliyor.
Canım benim 1 ay once genetige giden embriyom sağlıklı geldi.onu kutluyoruz biz dunden beri :))
Ama sen karışım mı yiyorsun.saf ari sütünü günde tam miktarı 1,5 2 gr. Almanı söylemistim.balın icinde degil.saf haliyle yeseydin.amh.yi 2 ay sonra yaptır o zaman.amh etkilenmezde yumurtanın kalitesi ve sayısı artiyor ultrasondaİyi sayılırım sinirlerim bozuk nedense sanırım bu sebepten .yazdığın ilaçları aldım cnm melatonin hariç.Bal arisutu polen e ilave propoliş kullanıyorum.2.amh testini ne zaman yapayım sence senin arkadaşların fikirleri nedir?sogan suyu aslan pencesi ,civan otu kullaniyorum devam
Yukarıda cvp lafım cnmAma sen karışım mı yiyorsun.saf ari sütünü günde tam miktarı 1,5 2 gr. Almanı söylemistim.balın icinde degil.saf haliyle yeseydin.amh.yi 2 ay sonra yaptır o zaman.amh etkilenmezde yumurtanın kalitesi ve sayısı artiyor ultrasonda
Birde sinirlerim bozuk demissin hepimizin öyle.yeni yeni ağlayarak tedavi sürecinde ağlamayan güclü halimi rezil ediyorum.sinirlerimiz hepimizin bozulmuş.insallah ilk müjdeli haber duyduğunda düzelcek bu sinir bozukluğu.aslında rahat olmak lazım.nasılsa olacak demek lazım.ben kendimi sırat köprüsünde görüyormusum ama bosuna uzülmüsüm.geldi bir tane.benim oluyorsa burada herkesin olur.sadece zamanı var.yine gözlerim doluyor.Allah daha fazla aratmasın senin de benimde hepimize ol desin ve olsunÇok sevindim cnm .İnşallah sağlıkla doğar .transfer ne zaman 2 ay var demiştin dimi.Daha erkene alınır mi
Hayir hepsini ayrı ayrı aldım.Karışım güvenmedim.kendim karıştırıyorum az miktarlarda 2 günde bir yeniliyorum.Arı sütünü karıştırmadim .Sabah 1 kez nohut kadar alıyorum .Ama sabah akşam dedin sen uygulayacağım.q 10 100 mg kullanıyorum.Buradan bir arkadaş 200 mg yazmış .
Dualarım seninle bir gün öncesi haber ver mutlaka duamı aderim inşallah.Benim durum farki sen biliyorsun ya.Buda sinirimi bozuyor kum bilir ne kadar bekliyecek bulunsa bile yumurta.İnan çizgi filme evlendirme prg .larina ağlar oldum.Haberleri hiç seyretmiyorum zaten.Birde sinirlerim bozuk demissin hepimizin öyle.yeni yeni ağlayarak tedavi sürecinde ağlamayan güclü halimi rezil ediyorum.sinirlerimiz hepimizin bozulmuş.insallah ilk müjdeli haber duyduğunda düzelcek bu sinir bozukluğu.aslında rahat olmak lazım.nasılsa olacak demek lazım.ben kendimi sırat köprüsünde görüyormusum ama bosuna uzülmüsüm.geldi bir tane.benim oluyorsa burada herkesin olur.sadece zamanı var.yine gözlerim doluyir.Allah daha fazla aratmasın senin de benimde hepimize ol desin ve olsun
Ben kismetse adetle era testi hazırlıģına başlıyorum.yine 2 ayı bulur transfer cünkü 11 haziranda tatil planladık.transfer ondan sonraya denk gelir.
Evet benimde 10 günde cildim güzelleşti )))melatonin çok şart mı çok pahalı geldi .Ama şart diyorsa yumurta kalitesi için alirim .2 tane alayım o zaman Q10 sabah aksM?En başta şart bir eş ama neyse şimdilik bu faktörü allaha biraktimevet şifa olsun.quenzum q10 u başka doktor bana da sabah akşam demışti.ben 41 den beri kesintisiz içiyorum guenzum melatonin biesteron..quenzum da sabah aksamdı 2 kez günde.simdiki tedavide dr. 1 e düşürdü.quenzum genclestiricidir ben kac yıldır ictiğimden cildim pek kırışmıyor :)
Biesteronu artık yeter dedi kesti dr.
Dualarım seninle bir gün öncesi haber ver mutlaka duamı aderim inşallah.Benim durum farki sen biliyorsun ya.Buda sinirimi bozuyor kum bilir ne kadar bekliyecek bulunsa bile yumurta.İnan çizgi filme evlendirme prg .larina ağlar oldum.Haberleri hiç seyretmiyorum zaten.
Arkadaşlar bir fikirlerinizi söyleyin arkadaßima yarın sabah yaniİyi sayılırım sinirlerim bozuk nedense sanırım bu sebepten .yazdığın ilaçları aldım cnm melatonin hariç.Bal arisutu polen e ilave propoliş kullanıyorum.2.amh testini ne zaman yapayım sence senin arkadaşların fikirleri nedir?sogan suyu aslan pencesi ,civan otu kullaniyorum devam
İnsallah eşin olsun gönlunce tez zamanda ozelden cevap yazdım.nasıl iyilesme basladı degil mi ciltteEvet benimde 10 günde cildim güzelleşti )))melatonin çok şart mı çok pahalı geldi .Ama şart diyorsa yumurta kalitesi için alirim .2 tane alayım o zaman Q10 sabah aksM?En başta şart bir eş ama neyse şimdilik bu faktörü allaha biraktim
100 gr poleni kac gr balla karistiriyorsun canimSende cok sagol deger vermissin söyledigime.vitaminler vardı.propolis veya karışım degil.hepsini ayrı ayrı alarak saf arı sütünü günde 2 kez nohut tanesi kadar yersen.cicek balıni da 100 gr. Polenle karıstırıp yersen iyi gelecektir ben memnunum bundan.burada anlatilan mucizevi o 4. Yumurta 5. Yum. Cıkıp geliyor.
Canım benim 1 ay once genetige giden embriyom sağlıklı geldi.onu kutluyoruz biz dunden beri :))
Bir kilo bala 100 gr polen 50 gram arı sütü canım. Poleni değirmende çek toz haline getir ki homojen karışsın.100 gr poleni kac gr balla karistiriyorsun canim
Cok sagol canim.Hemen de yazmissin.Bir kilo bala degil de yarim kiloya karistirsam daha az miktarda yesem olmaz mi?Kalori anlaminda fazla bal yemek istemiyorum.Kilo veriyorum da.Bir kilo bala 100 gr polen 50 gram arı sütü canım. Poleni değirmende çek toz haline getir ki homojen karışsın.
çok tşk ederim inşallah bu mübarek günde herkesin gönlünden geçen olur...Rabbim ol der ve olur:)Amiiiiinnn darısı başına.bende bazi kisileri takip ediyorum onlarin olunca bir ayrı seviniyorum.dünyada sırat köprüsünü yaşadım40 yaşımdan beri.ilk kez koprüyü gecebilecegimin müjdesi geldi.Allah seni beni tum isteyenleri daha fazla aratmasin ol desin ve olsun benim olduysa senin olur hic üzülme
Rahim filmi mi? Kist neden olmuş?Evet canim normal yoldan deniyorum.4 cm kistim olunca klomen,femara turevi bisey de kullanamadim.Film cektircektim.Kist erimeden olmazmis.2 yumurtam vardi bilmem noldu artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?