Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım sana da hayırlı kandiller. Ben de bahçeciye gidiyorum. Doktor dondurulmuş veya taze transfer hakkında birşey söylemedi. Ama ben de sitesinden okuduğum kadarıyla ( farklı sitelerden de araştırdım) dondurulmuş embriyo transferinde başarı daha yüksek oluyormuş. Çünkü dondurulma sırasında rahim en doğal ortama hazırlanıyor. Rahim kalınlığı ve takip ediliyor ve era testi ile de en uygun zaman tespit edilebiliyor. Taze transferde henüz ilaçların etkisi bile vücuttan atılmamış olduğu için ve rahim kaynaklı başka sebeplerden embriyonun tutunması zorlaşıyor.

Bir kilo bala 100 gr polen 50 gram arı sütü canım. Poleni değirmende çek toz haline getir ki homojen karışsın.
Ben yaklaşık 600 gr bala 30 gr arı sütü ve 100 gr. polen karıştırmıştım. Ne dersin Haremiz ? Ölçü iyi mi dersin. Neyseki az kaldı. Birkaç gün sonra saf arı sütüyle devam edicem.

Rahim filmi mi? Kist neden olmuş?
Evet canim rahim filmi.Kist erimeden cekilmezmis.Kistin sebebi su canim.6 yumurtam vardi o ay 4 ü 17-20 mm arasi diger ikisi 13 mm di.Catlatma ignesi istedim sansimi artirayim diye.Dr gerek yok zaten buyukler ve coklar.Kendide catliyo zaten.Cok isteyince tmm dedi.Iyi halt ettim yani.Sonuc bu yani.

Aa ben senin bahceciye gittigini bilmiyordum kusura bakma cnm.Evet oyleymis hepsini okudum.Cok da mantikli

Cok sagol canim.Hemen de yazmissin.Bir kilo bala degil de yarim kiloya karistirsam daha az miktarda yesem olmaz mi?Kalori anlaminda fazla bal yemek istemiyorum.Kilo veriyorum da.
Bal kilo aldırmaz canım içinde şeker yok çünkü. Ama diğerleri aldıranilir. İlla bala karıştırmana gerek yok babam biz gençken 3 kardeşime meyve suyunun içine koyduruyordu poleni.yeğenlerim küçükken de sütlerine koyuyorduk. Al da nasıl alırsan al hesabı. Pılen kullanan 3 kardeşim maşallah boyları 170 cm. Ablam ve ben cüce kaldık çünkü onlar tam gelişme çağındayken babam arıcılığa başlamıştı onlara yaradı.hepsinin de ikişer çocuğu var maşallah ama erken evlendiler. Çocuklarını da polen ve arı sütü ile beslediler besliyorlar.

hayatguzel2015 bahcecideki tedavine baslıyor musun.canim yeni tedavinde istedigin sonucu alirsin insallah.olacagina inanıyorum doctor kimi sectin.benim olduysa senin de olacak buna inaniyorum
canım ben bahçeciden emin değilim, henüz bahçeciye geçmek için erken... bana önerilen birtakım testler şeker yüklemesi gibi, bence uygun değil.... ki şimdiye kadar 2 prof ve 1 doçla tedavi oldum, ki hepsi iyi bilinir, kimse bana şeker yüklemesi önermedi... eski doktorumla devam edeceğim. belki daha sonra tekrar denerim. ama genetik test yaptırmaya karar verdim.

ne güzel süper fikirler var bu grupta, harikasınız kızlar :) inşallah cnaım hep birlikte hamiş oluruz da tatil yaparız...

amin canım, herkesin kandili mübarek olsun bu arada.

bahçecide erbil beye gittim bu arada, bana yumurta toplama yani az ilaçla tüp bebek önermedi... yine ilaç verecekti, ama yüklenmeyecekti anladığım kadarıyla. normal ytüp bebekti, ama öncesinde haşimato olduğum için selenyum filan verecekti ki ben iki aydan beri alıyorum. eşime sigarayı bırakması için telkine zorlayacaktı. temmuz gibi planlayacaktı tüp bebeği... eşimden düşüklerimiz için dna hasar testi istedi, onu da sonra yaptırabiliriz bakalım. neyse ben şimdi doktorum ile bu ay mayısta tekrar normal tüp bebek deneyeceğim... ayyyy parça parça anlattım kusura bakma canım. benim iş fena yoğun bu aralar ondan girip kısa kalıp çıkıyorum, siz ne güzel eğleniyorsunuz bir yandan, mesajlarınızı okuyup gülüyorum ben de:)

Allah allah, çatlatma iğnesi ile kist oluyor mu? Mantıken yumurta çatlamazsa kist olması gerekmez mi? 6 yumurta iyiymiş:))

Testle şeker yüklemesi ne demek? Eski doktoeun kim? Ayy ben bugün ne çok soru soruyorum.

Allah allah, çatlatma iğnesi ile kist oluyor mu? Mantıken yumurta çatlamazsa kist olması gerekmez mi? 6 yumurta iyiymiş:))
Catlatma ignesi sadece catlatmiyormus Once buyutup sonra catlatiyormus.Mm si buyuk olan yada olanlar catlamis 13 mm olanlar buyudu ve kaldi.Ondan olmus.

Testle şeker yüklemesi ne demek? Eski doktoeun kim? Ayy ben bugün ne çok soru soruyorum.
şöyle anlatayım, ben haşimato olduğum için birkaç ay benden birşeyler kullanmamı isteyecekti erbil bey herhalde, tiroid ile ilgili iki test istedi, bir de şeker yüklemesi 2 saat boyunca şeker yükleyeceklerdi. metabolizmamı bozmak istemediğimden yükleme testi yaptırmayacağım. şeker hastalarının da hamile kalamıyorlarmış, anladığım kadarıyla normal yolla olma engellerini de kaldırmak istiyordu doktor, bu iyi bir yol ama benim şeker değerlerim vs. normal, çok eskiden 24 yaşındaylen şeker yüklemesi yaptırmıştım, bir daha yaptırmam çok elzem olmadıkça... şimdiki doktorum Doç Dr. Barış Ata hem Koç Üni hastanesinde, hem de Amerikanda çalışıyor bildiğim kadarıyla. daha önce faruk buyru ve lemi ibrahimoğluna gitmiştim. Barış Beyden çok memnunum, her soruma cevap veriyor sağolsun. ama ERA testinin kanıtlanan hiçbir şey yok, hatta bu testi bulan adam Amerikan Tüp Bebek yayınlarının başı, böylece kendi reklamını kolayca yapıyor, amerikan sağlık örgütü tarafından kanıtlanmamış bir test, zaten 10 kişiden 4 ü hamile kalacak era testi yapılsın yapılmasın diyor... başka konularda da farklı düşünceleri var, para için bu iş yapmıyor, maddi kaygısı yok, beni rahatlatıyor bu durum... böyle işte canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…