Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet dediler canım dondurulmuşla % 15-20 sans artiyor.taze koyacak olan bunu kabul etmiyor.taze iyiymiş.cözülürken embriyo bozulurmuş.lab.a güvenmiyorum para kazanmsk istiyorum demiyor da böyle söylüyor.tedavide yumurtalıklar çalısmaya devam ettiginden hir ay sonra şans artıyor.lab.ı iyi olmayan merkezlerde embriyo bozulabilir tabi.kim hastayla ugrasacak onumüzdeki aya sarkıtacak.sonuc negatif oldugunda dr.u bağlayan birsey yok.hep hastanın yum ve spermi hatalı

Kafamıza yatan birini bulunca evleniyoruz da ondan
kafama yatan vardı aslında ama ben evlenmek istemedim, anlayacağın ne doktor ne mühendisler vardı:):) işin şakası bir yana okumöaktan geç evlendim ben, farkında bile değildim evlilik kurumunun :)

Gonlunce olsun.bence de sıra genetik teste geldi görüsuruz umarım istanbulda

kafama yatan vardı aslında ama ben evlenmek istemedim, anlayacağın ne doktor ne mühendisler vardı:):) işin şakası bir yana okumöaktan geç evlendim ben, farkında bile değildim evlilik kurumunun :)
Ben evlilik kurumunun farkındaydım da noooldu? Kariyer uğruna 40 yaşıma kadar bekledim , sonra hayatımda 3-4 defa gördüğüm kuzenimle evlendim Kısmet işte, olmayınca olmuyor.

Gonlunce olsun.bence de sıra genetik teste geldi görüsuruz umarım istanbulda
evet canım şöyle düşündüm, bir tane embriyo oluyor, onu transfer ediyorlar, sonra 15 gün boyunca helak oluyoruz oluyor mu olmuyor mu diye... sonra olmayınca %90 kromozom anomalisinden denince, o zaman genetiğe gönderirim dedim, en azından transfer ettiklerinde bilirim sağlıklı embriyo olduğunu diye düşündüm. benim 3 tane negatifim olunca, çok üzülüyor insan negatifte, genetikten kötü gelirse ohh derim en azından, iyi ki transfer etmemişler, psikolojim kötü olacakmış derim canım. sana da ilgin alakan için çok teşekkür ederim arkadaşım, inşallah buluşuruz İstanbulda haberleşelim

merhabaaa, bende aranıza yeni katıldım. bu grup için belki uygun değilim ama bende çocuk sahibi olamıyorum. ve en eğlenceli en çok kafa dağıtabileceğim grup olarak gördüm uzaktan uzağa baya takip ettim sizi:) kendimi tanıştırayım ismim çiğdem 26 yaşındayım çikolata kisti hastasıyım 1,5 yıldır evliyim 2 aydır korunmuyoruz çok bebek sahibi olmak istiyorum ama doktorlar işimin zor olduğunu söylüyolar. henüz bir tedaviye başlamadım. eylüle kadar doğal yolla deneyeceğim eylülden sonra tedaviye başlayacağım. ama aklıma yerleşmiş olmayacağı psikolojimi düzeltemiyorum. kafa dağıtmak içinde burayı çare olarak gördüm ve işe yarıyor:) tekrar herkese merhaba artık bende buradayım tabi kabul ederseniz:)

hoşgeldin aramıza, bu grubun müdavimleri şimdi seni kıstırır neden olmuyor diye, neler yapıyorsun diye:) ben şimdiden alayım senden bu bilgileri

Bebegimhadi hepimize örnek oldu. Genetikten normal gelen embriyosundan sonra ben de kesinlikle normali bulana kadar genetiğe devam diyorum. Dediğin gibi, transfer sonrası tutunmaması veya tutunup da düşük olması daha büyük yıkım olur Allah korusun.

hoşgeldin aramıza, bu grubun müdavimleri şimdi seni kıstırır neden olmuyor diye, neler yapıyorsun diye:) ben şimdiden alayım senden bu bilgileri
Çok düşüncelisin canım, bizi yormadan sen sormuş oldun. Evet, dökül bakalım Mutlu1anne

çikolata kisti hastasıyım 17 yaşımdan beri daha önce ameliyat oldum. işte 1,5 yıldır evliyim ama 2 aydır korunmayı bıraktık. saf arı sütü kullanıyorum şimdilik. eylülde de tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Eeee o zaman hoşgeldin aramıza

Anladım, doktoruna güveniyorsan sorun yok bence:)

Tedavin hayirlı olsun.daha yeni tedaviden çıktığını da biliyorum.beklemeden başlayacaksın Allah yardimcimız olsun guzel haberler ver bize.erbil beyle göeüsmen yine de iyi olmuş

Ederiz tabi hoşgeldin:). Biz de genciz, ruhumuz genç. Doktorlar neden işinin zor olduğunu söylüyor. Bak işte yine soru sordum.
Kızlar, bakın grubumuz ün salmış, popüler olmuşuz

Ederiz tabi hoşgeldin:). Biz de genciz, ruhumuz genç. Doktorlar neden işinin zor olduğunu söylüyor. Bak işte yine soru sordum.
Kızlar, bakın grubumuz ün salmış, popüler olmuşuz
Çikolata kisti hastalarının normal yolla çocuk sahibi olma olasılığı düşükmüş bu arada benim eşimde doktor ama kadın doğumcu değil doğal olarak çok detaylı bilgiye sahip değil bu konuda ama o imkansız olmadığını sadece normal insanlara göre ihtimalin düşük olduğunu söyleyip rahatlatmaya çalışıyo ama benim beynim hiç olacakmış gibi kabul etmiyo. Valla siz benden gençsinizdir eminim benim kimlik yaşım 26 ruhum 88 ((

Aaaa bak bu olmadı. Bizim yaşımız 40-43 civarı ama ruhumuz 20-25 arasında seyrediyor. 88 de neymiş yaa ?? Karamsarlık yok. İleri hep ileri bakmak var, çare aramak , dua etmek var. Haaa bir de arı sütü kullanmak var Benim eşimin de morfolojisi düşük. Doktor normal yolla zor dedi. Eşimde zor olmanın imkansız demek olmadığı söyleyip teselli buluyordu. Baktık teselli ile olmuyor. düştük tedavi yollarına. Senin en azından yaş avantajın var canım. Bize göre bir adım öndesin. O yüzden tedavi için nasıl bir yol izlemen gerektiğini planla bence. Moral bozmakla peynir gemisi yürümez . Yok ya o öyle değildi. Hıımm , lafla peynir gemisi yürümez di sanırım

çok teşekkür ederim desteğiniz için. ben aslında evlenir evlenmez korunmak istemiyordum ama evlendim 2 hafta sonra kayınpederim vefat etti eşim çok zor zamanlar geçirdi sonra biraz toparlandık tam hadi zamanı geldi dedik ben trafik kazası geçirdim 3 ay yattım ama doktor 6 ay ilişki yasakladı belimde omirilikte kırıklar avrdı. sonra tam düzeldim ayağa kalktım eşim boynunu kırdı 3 ayda o yattı derken şimdi işte 2 aydır korunmadan düzenli yapıyoruz. tabi ovulasyona denk getirmek her zaman mümkün olmuyo eşim nöbette oluyor falan. yani üst üste o kadar şeyler yaşadım ki çöktüm. şimdi diyorum Rabbimin izniyle eylüle kadar odaklanarak adapte olayım sonrası doktor yolları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…