- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.641
Yok canım ben evlenirdim cevrem engel oldu kıyma kendine diye.esimle de zor bela artık yaşıma ! hürmeten evet dedi ailem yani annem.kimseleri kizina layik göremiyor.ama bekledigi damadlarda yaslandı.ibrahim erkalın bile beyin ölümu gerceklesti. Allah rahmet eylesin cok zorKafamıza yatan birini bulunca evleniyoruz da ondan
Sen cok sevdigim bir dostumsun biliyorsun.havuz yöntemiyle 3 opu oldum ya her birinden 3 embriyidan 9 embriyo eder.bunlar var ya bana transfer edilse 4 5 tup bebek demek 6 hatta.hepsi negatif icibden iyi embriyokar ciktı o da 6. Tup sayalım.ama ben hic senin kadar uzülmedim.senin 3 tüp denemen birsey degil.sadece deniyorlar sanırım ya tutarsa diye. Dr. Da haklı bir nebze.genetigi cok guzel anlattın canımevet canım şöyle düşündüm, bir tane embriyo oluyor, onu transfer ediyorlar, sonra 15 gün boyunca helak oluyoruz oluyor mu olmuyor mu diye... sonra olmayınca %90 kromozom anomalisinden denince, o zaman genetiğe gönderirim dedim, en azından transfer ettiklerinde bilirim sağlıklı embriyo olduğunu diye düşündüm. benim 3 tane negatifim olunca, çok üzülüyor insan negatifte, genetikten kötü gelirse ohh derim en azından, iyi ki transfer etmemişler, psikolojim kötü olacakmış derim canım. sana da ilgin alakan için çok teşekkür ederim arkadaşım, inşallah buluşuruz İstanbulda haberleşelim
Sen daha çooook gençsin, ben senden tam 20 yaş büyüğüm. Önünde uzun yıllar var. Benim bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı. Laparoskopi ile aldırdı. Doktorlar bana da yıllardır sende çikolata kisti var, sol taraftan hamile kalamazsin dediler. Sonradan gittiğim 3 farklı doktor da ne çikolata kisti, sende yok öyle birşey dediler.Çikolata kisti hastalarının normal yolla çocuk sahibi olma olasılığı düşükmüşbu arada benim eşimde doktor ama kadın doğumcu değil doğal olarak çok detaylı bilgiye sahip değil bu konuda ama o imkansız olmadığını sadece normal insanlara göre ihtimalin düşük olduğunu söyleyip rahatlatmaya çalışıyo ama benim beynim hiç olacakmış gibi kabul etmiyo. Valla siz benden gençsinizdir eminim benim kimlik yaşım 26 ruhum 88 ((
Pardon 18 yaş büyükmüşüm, önemli bir ayrıntı:))Çikolata kisti hastalarının normal yolla çocuk sahibi olma olasılığı düşükmüşbu arada benim eşimde doktor ama kadın doğumcu değil doğal olarak çok detaylı bilgiye sahip değil bu konuda ama o imkansız olmadığını sadece normal insanlara göre ihtimalin düşük olduğunu söyleyip rahatlatmaya çalışıyo ama benim beynim hiç olacakmış gibi kabul etmiyo. Valla siz benden gençsinizdir eminim benim kimlik yaşım 26 ruhum 88 ((
Aferin, saf arı sütü kullanmayanları almıyoruz burayaçikolata kisti hastasıyım 17 yaşımdan beri daha önce ameliyat oldum. işte 1,5 yıldır evliyim ama 2 aydır korunmayı bıraktık. saf arı sütü kullanıyorum şimdilik. eylülde de tedaviye başlamayı düşünüyorum.
Almayalım almayalııımm hocammmAferin, saf arı sütü kullanmayanları almıyoruz buraya
Olmaz mı hiç? Grubumuzun Kurumsal İletişim Müdürü @Bebegimhadi ve Pazarlama Müdürü @Haremiz'e sorabilirsin canımarı sütü gerçekten işe yarıyor mu? ben saf tüketiyorum sabah akşam aç karnına dil altında bekletip alıyorum
Bence de almayalım laan.Almayalım almayalııımm hocammm
Ama bu cok iyiydi laanBence de almayalım laan.
Aa ben de hayatımda bir kaç defa gördüğüm kuzenimle evlendim:) kısmet demekki.Ben evlilik kurumunun farkındaydım da noooldu? Kariyer uğruna 40 yaşıma kadar bekledim , sonra hayatımda 3-4 defa gördüğüm kuzenimle evlendimKısmet işte, olmayınca olmuyor.
Ama bu cok iyiydi laan
hoşbulduk canlar
allahım banada hepimizede bir mucize nasip etsin. Burada olmaktan çok mutlutum allah razı olsun. Ama dedim ya benim yaşım sanki 88Sen daha çooook gençsin, ben senden tam 20 yaş büyüğüm. Önünde uzun yıllar var. Benim bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı. Laparoskopi ile aldırdı. Doktorlar bana da yıllardır sende çikolata kisti var, sol taraftan hamile kalamazsin dediler. Sonradan gittiğim 3 farklı doktor da ne çikolata kisti, sende yok öyle birşey dediler.
Vallaha mıı kız? Ayy bi ortak yanımız daha çıktıAa ben de hayatımda bir kaç defa gördüğüm kuzenimle evlendim:) kısmet demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?