Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kafamıza yatan birini bulunca evleniyoruz da ondan
Yok canım ben evlenirdim cevrem engel oldu kıyma kendine diye.esimle de zor bela artık yaşıma ! hürmeten evet dedi ailem yani annem.kimseleri kizina layik göremiyor.ama bekledigi damadlarda yaslandı.ibrahim erkalın bile beyin ölümu gerceklesti. Allah rahmet eylesin cok zor

Sen cok sevdigim bir dostumsun biliyorsun.havuz yöntemiyle 3 opu oldum ya her birinden 3 embriyidan 9 embriyo eder.bunlar var ya bana transfer edilse 4 5 tup bebek demek 6 hatta.hepsi negatif icibden iyi embriyokar ciktı o da 6. Tup sayalım.ama ben hic senin kadar uzülmedim.senin 3 tüp denemen birsey degil.sadece deniyorlar sanırım ya tutarsa diye. Dr. Da haklı bir nebze.genetigi cok guzel anlattın canım

Sen daha çooook gençsin, ben senden tam 20 yaş büyüğüm. Önünde uzun yıllar var. Benim bir arkadaşımda da çikolata kisti vardı. Laparoskopi ile aldırdı. Doktorlar bana da yıllardır sende çikolata kisti var, sol taraftan hamile kalamazsin dediler. Sonradan gittiğim 3 farklı doktor da ne çikolata kisti, sende yok öyle birşey dediler.

Pardon 18 yaş büyükmüşüm, önemli bir ayrıntı:))

Aferin, saf arı sütü kullanmayanları almıyoruz buraya

Mutlu1anne hoşgeldin anlat sende boyle.daha yeni, rezervinin az oldugunu soyleyen baska gruptan genc bir kiz 30 yaşında sanirim.hamileyim dedi whatsappdan.daha gecen ay ağlıyordu.gözü aydın .sen cok gencsin. iki prensesin annesi in yazdıklarına katıliyorum.26 27 tup bebekte en basarili yaşlar.ikize hazır ol.

İnş
allahım banada hepimizede bir mucize nasip etsin. Burada olmaktan çok mutlutum allah razı olsun. Ama dedim ya benim yaşım sanki 88

Merhaba hanımlar ben 38 yaşında 11 aylık evliyim. Mart ayında klomen kullanıp bir kimyasal hamilelik geçirdim.. doktorum bir ay dinlendirip bu ayda femera adlı ilaca baslatti.dün aksam itibarıyla ilacın bitti.. amh düşük yumurtam kalitesiz.. bilmiyorum ilk zamanlarki gibi istekli değilim..az ve kalitesiz yumurta beni umutlandiramiyor nedense..
Siz bu femera ilacı ile hamile kalan duydunuz mu hiç? Sizce nasıl bir ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…