Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben bir tek FSH'dan anlıyorum, o da süper bence
çoook teşekkür ederim canım, bugün adetimin ikinci günü
doktor vajinal ultrason yaptı birde
sağ yumurtalıkta 4 tane , sol yumurtalıkta 7-8 tane yumurta gördü
geçen sene normal yolla hamile kalmıştım
bu sene tekrar denicem, olmazsa eğer 1 yada 2 ay sonra başka yollara başvururum diyorum
görüştüğüm doktor, tüm değerlerim iyi çıkmasına rağmen hemen tüp bebek
hadi yaptırayım da , tüp bebeğe bile %20 şans veriyor
bir de 8.000 tl civarı tutuyor,
siz olsanız yaptırır mıydınız kızlar

bugün akşam başlıcam , bal tarçın çörek otu kürüne
geçen senede yapmıştım, o ay hamile kalmıştım

Ben evliliğin 5. ayında gebelik oluşmadığı için öylesine bi kontrole gitmiştim. AMH 1.09 , FSH 12.66 çıkmıştı. Doktor tahlili görünce direkt tüp bebek dedi. Onu duyunca hiç beklemeden ertesi ay başladım tüp bebek olayına. O gün bu gündür hala devam. Elimi verdim kolumu kaptırdım valla

haklısın canım, elimizi verince kolumuzu kaptıramıyoruz malesef

Yumurta sayısı çok iyiymiş:). Yaş kaçtı? Normal yoldan hamilelik oranı da yüzde 25 ona bakarsan. Yuzdelere takılma. İlaclarla evet o kadar tutuyor.

Hosbuldummm cokca canimcim ben valla ya tutarsa diye yapiyorum resmen, bu arada melatonine de gonulden inaniyorum, cunku anti aging etkisi var, burada bulsam kesin kullanirim,esimede kullandirtirim, cunku onu normaldede kullanmak lazim, benim dr umda kullanirdi, su anda ot falan iciyorum ya onun icinde var hayit tohumu ayirt edebiliyorum artik otlari, aslinda agnucaston var yanimda yarim kutu kadar,ama bu otlarla etkilesimi nasil olur bilemedigimden icemiyorum...bodoslama gidiyorum su an

Degerler kötü değil ki. Belki başka sebepten demiştir tüp. Yas ya da farklı faktörler.

Yumurta sayısı çok iyiymiş:). Yaş kaçtı? Normal yoldan hamilelik oranı da yüzde 25 ona bakarsan. Yuzdelere takılma. İlaclarla evet o kadar tutuyor.
yaş 40 canım, doktor şaşırdı birden, sol yumurtalıkta yumurta sayısı fazla olunca
hiç o kadar beklemiyordu sanırım,
birden recep ivedik gibi diyesim geldi ,,, vay vay vayyyy, fiyatlara bak

yaş 40 canım, doktor şaşırdı birden, sol yumurtalıkta yumurta sayısı fazla olunca
hiç o kadar beklemiyordu sanırım,
birden recep ivedik gibi diyesim geldi ,,, vay vay vayyyy, fiyatlara bak
O gördükleri sanırım folikül. yani yumurtayı yumurtlayacak olan tavuklar. bana doktorum böyle anlatmıştı:) Tüm tavuklar dileyelim ki kaliteli yumurta yumurtlasın. İşte arı sütü ve vitaminler burada önemli.

hosbulduummmmtik tak tik tak hep beynimdeohhh masallah o arkadasa :) Rabbim hepimize nasip etse oyle bir mucize, ancak gorunen koy kilavuz istemiyor ne yazik ki, ben gelseemm esim gelemez,tedaviye hemen baslanir mi bilmiyorum, baku de bahceci klinigi varmis aslinda izin alabilirsem oraya giderim belki..kismet nasip diyorum

hoşgeldin...herşey çok güzel olacak diyerek başla güne....Kısmet bu kimse bilemez şansının ne kadar olduğunu...yürekten diliyorum herşey gönlünce olsun...
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlünce olsun burada herkes güzel haberlerini versin beraber sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…